Lite friträning

2014-02-24 @ 20:45:02
Den här veckan är det ingen dans alls. Det är sportlov för folk och då även för dansen. Jobbigt ju! Fast det finns några gratis-klasser under lovet som jag tänkte gå på ändå. Och vi har fantasy på onsdag som vanligt. Sen jobbar jag och kör zumba på IOGT på torsdag också, roligt! Och idag var jag in till Gävle med Natalie och fritränade lite pardans med Johan och Dariel. Det gick väl sådär med dansen, men roligt att göra nåt i alla fall. Följde sen med när Natalie skulle kolla en grej.. Och sen åkte vi hemåt..
 

Buggkväll på Ackes

2014-02-23 @ 23:53:00
Åkte in till Ackes igår på eftermiddagen för att friträna lite disco först, så jag skuttade runt i två timmar ungefär.. Så jobbigt! Städade lite smått och sen dök Johan upp vid fem-tiden för vi tänkte friträna lite men vi pratade bara.. Vid halv sex så dök Irina och Vahidin upp och då hjälpte vi dem istället och fixade inför kvällen. Mycket att fixa ju men bara roligt. Vid 18 så ramlade de in massa folk. Folk från de olika buggkurserna i Gävle, Sandviken och Tierp. Vi blev nog runt 35 personer där, väldigt lyckat ju! Samlades i stora salen där det var uppdukat med fika vid några bord och vi sjöng för Vahidin som fyllde år dagen till ära, hihi. Sen var det full fart med dans.. Dansade bump i ring först och det var så roligt. Sen var det bugg som gällde för glatta livet. Värsta draget ju! Dansade till och från, fikade lite och hängde med folk. Det höll på lite längre än planerat också, tror sista personen gick vid strax efter nio. Sedan blev jag kvar och städade undan allt med Irina, Vahidin och Johan. Det gick ju fint ju! Lekte lite med Alex också, och ännu mer prat med I&V.. Blev klar strax efter tio-tiden och då var det bara att ta sig hemåt..
 
Riktigt trevlig och mysig kväll hade vi.. :)
 

Filmkväll med mor och syster

2014-02-23 @ 23:05:37
Efter Valbo så blev det en sväng till Ackes för pardanslektion och var hemma strax efter åtta sen. Mamma hämtade mig och vi åkte hem till systeryster. Lite prat där och vi beställde köpmat. For iväg till hemmakväll och köpte godis och hyrde filmer. Sen hämtade vi maten på Viking och tillbaka till syster. Vi kollade på We´re the Millers, haha så himla bra film ju! Och mätta blev vi minsann, mat och godis. Mysig kväll ju!
 

Lite spontant sådär..

2014-02-23 @ 22:55:09
I fredags fick jag ett sms av Sofia runt 11-tiden som undrade om jag ville följa med till Valbo köpis med henne och även Jennica följde med. Så det var bara att fixa mig, ut med musbus och en timme senare hämtade hon upp mig. Väl i Valbo så kikade vi runt i massa butiker och det blev även en lunch på sibylla. Gottigott! Hemma igen efter 15-tiden..
 

Tillbaks.

2014-02-23 @ 22:35:54
Det blev visst en liten bloggpaus, inte meningen.. Men jag har inte orkat suttit vid datorn så mycket under veckan och då blev det såhär.. Jag har dansat en del sen sist. Som vanligt då! Trots en väldigt trött kropp, men har tagit det lugnt faktiskt. Jazz/show. Tävlingsdisco. Tävlingshiphop. Zumba x2. Fantasy. Disco. Jazz. Latin pardans. En härlig blandning alltså, så himla roligt! Och lite annat har jag hunnit med också, ska blogga om det snart..
 

Och ikväll här så var jag in till Gävle och körde zumba för ett gäng glada människor och sen raka vägen till kulturcentrum i Sandviken för att bugga en timme. Ojoj så roligt! Härligt!

Min lördag.

2014-02-15 @ 22:22:31
Dagen har snart nåt sitt slut. Och jag har bara varit hemma. Lite saker har jag fått gjort i alla fall. Promenad med musbus i snöovädret typ, det droppade av mig när jag kom in.. Drygt! Pratat i telefon mer än vanligt. Lagt över lite zumba-låtar på iphonen och dansat igenom dem, det blir nog bra imorgon. Fixat klart mitt hiphop-program också, eller tror det i alla fall.. Och lite småfix med disco-programmet också, det får vi se på måndag om det håller.. Annars har jag typ bara kollat på massa filmer.. Och ikväll här så blev det tacos med mamma och syster framför Melodifestivalen. Fint! Nu blir det mera film och massa godis..
 

Mera dans.

2014-02-15 @ 14:52:48
Lite mer dans har jag hunnit med i veckan som jag inte hunnit blogga om då datorn inte varit på.. I tisdags var det pardans som gällde, första standard-lektionen för mig denna termin. Och jag gillar inte de danserna, fy.. Och i onsdags var det zumba först och sen fantasy där vi bara repeterade limbo-dansen, så sjukt rolig ju! Och i torsdags var det först disco där vi körde parkoreografin och repeterade mest. Zumba direkt efter där jag fick hoppa in och köra några danser, roligt! Och sist var det jazz där vi repeterade båda danserna vi har och la på lite nytt på miss li-dansen. Finfint ju! Och sen gick jag och Irina igenom mitt discoprogram lite grann, och ja, det var bara att åka hem och ändra en del.. Ska visa det nya på måndag, suck! Fick lite nya zumbalåtar också, och lite mer prat innan vi lämnade stället.. :)
 

Hjärta.

2014-02-14 @ 23:25:19
Yes, alla hjärtans dag har det varit idag också. Den har jag spenderat framför tvn och några timmar på Ackes för pardansträning och lite disco. Fått umgåtts med vänner jag tycker om i alla fall, fint ju! Resten av kvällen kommer att spenderas framför film och med godis.. Gottigott!
 
Förra året på alla hjärtans dag så var vi ett gäng i Fantasyn som uppträdde på en väns bröllop. Jag, Frida, Helena, Frida, Elin och Pernilla. Det var riktigt mysigt ju! En som vi dansar med gifte sig, och vi fick dansa och hänga med dem. Även Irina och Vahidin var där som gäster men hjälpte även oss. Vi hade en riktigt trevlig och härlig kväll! Fina vänner och massa kärlek!
 

Dansmåndag.

2014-02-11 @ 13:28:31
Kom till Ackes strax innan fyra-tiden, pratade lite med Ida när hon kom, lämnade in en grej till I&V på deras rum och bytte sen om.. Sen kom även Irina och Vahidin, så det blev lite prat där också. Dem är fina! Hängde i soffan sen för de var ju en timme kvar till lektion men fick sällskap av Matilda ganska strax därefter, trevligt. Jazz/show vid halv sju där vi typ bara repeterade dansen massa. Det blir nog bra! Tävlingsdisco efter den där vi körde hopp och diagonaler först. Sen program direkt och vi fick dansa en och en inför alla och sen fick vi kritik från Irina och de andra. Jobbigt, men lärorikt och roligt också. Sist körde vi koreografin och bara repeterade de massa och de sitter faktiskt bättre nu. Tävlingshiphop efter den där vi körde koreografi direkt och fixade olika formationer.. Förvirrad om något. Och vi fick flera steg också, på golvet, herregud. Så snyggt och roligt! Sist så körde vi program och det gick sådär... Slutade vid nio och blev kvar och pratade med lite folk innan jag, Natalie och Hanna gick till bussen. Blev hämtad på resecentrum vid tio-tiden.. En bra måndagkväll!
 
 

Söndag igen.

2014-02-09 @ 22:53:00
Herregud så fort veckorna går liksom, söndagkväll igen. Även denna söndag var jag in till Gävle och körde zumba, det blev bestämt i fredags att jag fick tre söndagar till. Det är najs! Men det var inte många alls på passet men vi körde på ändå, jag blev helt slut ju, herregud! Pratade lite med folk efteråt och bytte om snabbt som bara den och raka vägen till Sandviken igen. Buggen väntade direkt och det var bara att hoppa in och dansa.. Repeterade det vi hade och sen började vi även med foxtrott. Roligt ju! En timme gick fort och efteråt så pratade jag med Irina och Vahidin och fick skjuts hem, tack!
 

Lååång pardansträning.

2014-02-07 @ 22:53:08
Började vid 16.30 med nybörjargruppen, lite segt menmen.. Chacha-uppvärmning och sen dansade vi program. La till lite nya steg men det ser väl inte så bra ut så vi får se.. Jive stod på tur sen och vi skuttade runt med de vanliga stegen. Tävlade i bäst energi också, jag/vi vann! Sist så dansade vi vals, så tråkigt ju.. Gillar inte standard-danserna. Sen vanliga gruppen där vi körde uppvärmning först och sen diagonaler, bara snurrar dock. Började med jive och vi la på en ny slinga också. Mycket roligare. Tävlade i bäst energi på denna lektionen också, jag/vi vann igen! Sen dansade vi samba och tjatade runt med de vanliga stegen, så segt. Chacha sen och det gick väl bra, Irina kollade lite när vi dansade och fick lite små detaljer att tänka på.. Sist dansade vi rumba och det är så segt ju. Slutade vid 19, då pratade jag lite med Irina och Vahidin, najs! Bytte om och sen bussen hemåt vid halv åtta..
 

Jobbelijobb.

2014-02-06 @ 21:40:31
Jag har kört zumba både i tisdags och ikväll här på IOGT. Lagom mycket folk på båda passen vilket känns gött. Jösses vad roligt det är att köra zumba alltså. Visst, det är så otroligt mycket jobbigare att leda än att bara vara med vanligt, men jag har så roligt så det gör inget. Man får köra järnet från början till slut och verkligen pressa sig själv. Askul! Och all beröm jag får efteråt, då är det så värt det. Så sjukt härligt!
 

Onsdag på Ackes.

2014-02-06 @ 21:28:04
Jag kom in till Ackes redan vid 15.15 på eftermiddagen, en lång dag skulle det bli med andra ord. Städade lite grann, sen dök Helena upp och då körde vi lite friträning. Disco som gällde, jag försökte få ihop mitt program och det gick la sådär.. Pratade lite med Irina och Vahidin när dem kom och vid 17 var det dags för zumba med Irina. Vi var inte alls så många men vi körde på och det var roligt som alltid. Så trött efteråt ju.. Bytte om och slog mig ner i sofforna i foajén och Matilda kom kort därefter, najs. Pratade massa och sen for vi in i andra salen och dansade lite, och Cassandra kom också.. Vid 20.15 var det dags för fantasy. Uppvärmning, övningar och diagonaler. Körde igenom party-dansen sen och den satt bättre än vad vi trodde, den behövdes inte repeteras alls. Tävlade om bäst energi och jag vann, yeah! Sen nya limbo-dansen, repeterade massa och bara dansade.. Fick lite nya steg i slutet och det går fort nu. Sist så dansade vi igenom jazzen, så svår ju.. Sprang och bytte om och åkte sen hem med Frida.. Fin dag ju!
 

Gårdagen var ingen höjdare.

2014-02-04 @ 15:03:05
Kom till Ackes runt fyra, pratade lite med Irina och sen fick jag sällskap av Natalie, Ebba och Therese. Fint! Jazz/showen började vid halv sex. Massa repetition av dansen och fick en del nya steg.. Det blir nog bra! Sen blev det tävlingsdisco där jag var astrött redan i början så det gick inte så värst bra denna gång heller. Repetition av dansen och massa svåra nya steg, herregud! Och körde inge program heller.. Efter lektionen så gick jag och Irina igenom stegen i jazz/showen som jag har missat två söndagar. Lite jobbigt var det men tror jag fick lite bättre koll på stegen nu i alla fall. Tack Irina! For in på tävlingshiphopen sen, kollade på freestyle-uppvärmningen. Gick igenom dansen sen som har blivit en par, och vi la på lite nya steg. Sist bygga program som gick sådär.. Som sagt, måndagar är ingen höjdardansdag! Efteråt så stod vi ett gäng och pratade innan vi alla lämnade stället.
 
Skulle få skjuts hem av Hannah tillsammans med Natalie, Therese och Sanna. Det var en resa vi sent kommer glömma, haha. Vi satte oss i bilen nog runt 21.20 och jag klev innanför dörren här hemma vid 23. Precis när vi kom ut från Gävle så hörde vi nå konstigt från bilen, nån grej framtill som lossnat så vi körde av vid första avfarten och hamnade i sätra. Försökte fixa det men åkte till en mack för att få hjälp och sen började vi resan hemåt igen. Det gick bra ända till att vi var bara några meter ifrån Välkommen till Sandviken-skylten, då hörde vi skrapljudet igen och var tvungen att köra in på sidan. Där stod vi med bilen på motorvägen, varningsblinkers på, kolsvart ute och fem tjejer som inte visste alls vad vi skulle göra.. Efter en stund så stannade i alla fall en bil, tackolov, en mycket snäll och hjälpsam man ju. Sen efter det så kunde vi åka vidare hemåt och vi alla kom hem till sig.. Galen resa!
 
Bilder tagna av Therese och snodd från Hannahs blogg..

Söndagkväll.

2014-02-02 @ 23:00:00
En helg har svischat förbi och det har inte hänt så mycket alls..
 
I förmiddags blev jag typ väckt av att telefonen ringde, Irina som undrade om jag kunde hoppa in och köra zumban i Gävle igen. Så ja, lite ändrade planer då. Missade mina egna lektioner på kulturcentrum, igen. Men jag fick ta bilen in till Gävle i alla fall, först släppte jag av mamma hos syster min och sen raka vägen in till Ackes. Körde zumba vid halv sex och denna gång var det lite flera personer där. Så det var mycket roligare att köra den här gången, svettigt blev det och jag fick mycket beröm efteråt så det kändes väldigt fint. Pratade lite snabbt med Helena, bytte om och raka vägen ut till bilen och hem mot Kulturcentrum. Mamma slutade zumban vid sju och då började buggen som jag skulle på, så strax därefter kom jag dit och mamma tog bilen och jag gick in. På med skorna och det var bara att bugga på, haha.. Lite nytt den här gången, så det var roligt! Efteråt så pratade jag med Irina och Vahidin en del, och fick även skjuts hem av Irina. Fina hon! Då blev det lite macka och nu godis framför Unforgettable.. Najs!
 
Imorgon kör vi ny vecka med massor av dans och jag ska jobba mera också, zumba på både tisdag och torsdag. Riktigt roligt! :D Sen får vi se om det hinns med nåt mer..
 

RSS 2.0