1:a advent.

2014-11-30 @ 22:33:00
Det är redan första advent, gud vad fort tiden går. Imorgon är det 1 december också, men så mysigt att gå in i julmånaden nu. Åh, snart jul och nyår! En månad kvar på året, jösses alltså. Dagen idag har varit lugn faktiskt. Började dagen med att kolla på Mysteriet på Greveholm julkalendern, så mysig ju! Sen åkte jag in till Ackes och körde mitt sista zumba-pass för terminen. Så roligt! Sen sista feminin vibe/house-lektionen inför uppvisningen.. Det gick väll bra, känner mig säkrare på danserna nu i alla fall. :) Sen bussen hemåt..
 
Nu går vi in på sista dansveckan innan uppvisningarna, och det är mycket som händer ju. Såhär ser veckan ut..
 
Måndag: Praktik 9-17. Tävlingsdisco 18.30. Fantasy 20.
Tisdag: Praktik 9-17. Standard pardans 17.45. Feminin vibe/house 20.
Onsdag: Skola 8.30-11.20. Zumba 17. Disco 20.
Torsdag: Hänga m Natalie, stena dräkt. Disco 17. Zumba 18. Fantasy 19.15.
Fredag: Skola 9.30-14.40. Latin pardans 18.
Lördag: Genrep 9.30-11. UppvisningarFolkets hus, Sandviken 11.30, 13 & 15.
Söndag: Genrep 10-12. UppvisningParken, Gävle 12-15.30. Personalmiddag m Ackes.
 
Det blir nog en toppen vecka. Ska försöka se till att alla steg sitter också, så jag känner mig någorlunda säker. Snart dags för sängen också, så jag kommer upp imorgon..
 

Danstävling i Falun 29/11

2014-11-30 @ 16:23:00
Igår var det dags för sista regionstävlingen för denna termin. Hanna och hennes pojkvän hämtade upp mig strax efter åtta-tiden nån gång och det var raka vägen till Falun och Lugnet där tävlingen skulle vara.. Kom dit runt halv tio och hejade på folket där.. Vid 10 så började tävlingen och det var disco singel först ut. Det var ganska lång väntan för mig då det var direkt final. Inte alls nervös och programmet var väll inte helt klart så.. Men tillslut så var det min tur och jag körde på, och det kändes helt okej.. Pratade med lite folk och sen var det prisutdelning. Och jag kom sist, som vanligt. Blev så besviken och sket i resten av prisutdelningen och drog till våra grejer istället, kort därefter så kom Irina till mig och pratade lite.. Sen hängde jag mest runt där, för sen började disco grupp och par.. Lunchpaus sen och efter den fortsatte de med hiphop. Först singel där jag dansade också. Presentation och sen final. Kollade in alla andra grymma folk också.. Prisutdelning sen och slutade på en tredje plats. Helt okej! Sen var jag klar för dagen, så himla skönt! Grupp följde sen och sist par.. Det gick skapligt för Ackes denna tävling! Sen packade vi ihop alla våra grejer och åkte hemåt, och var hemma runt halv tio typ. Skönt!
 

Ny discodräkt.

2014-11-28 @ 20:52:00
Jag beställde hem lite tyger för några veckor sedan och lånade symaskin från kusinen igen. Och satte mig ner en helg och började sy på en ny discodräkt. Och jag blev klar idag med den faktiskt. Nöjd blev jag också, så det känns bra! :D
 

Just dance

2014-11-28 @ 20:33:00

Dansat på som vanligt har jag gjort också. Alla hundra kurser känns det som. Feminin vibe kämpar jag på i, fortfarande klackdansen som är lite svår men det ska nog gå. Himla roligt i alla fall. Tävlingsdiscon är lite sisådär alltså, jag hänger inte med så bra längre och motivationen går lite upp och ner.. Torsdagsdiscon är också lite fram och tillbaka med, men det blir nog bra tillslut. Discon i sandviken är askul men också lite svår, men kul med lite utmaning ju! Fantasyn går väll helt okej, den nyaste dansen är superkul och det ska bli kul att visa upp den sen.. Och sist pardansen, som jag har gått från att ge upp och sätta mig till att vara med på allt typ. Roligt! Och de senaste gångerna har jag även fått lite beröm från Irina, fint! Zumbat har jag gjort också, jobbigt och roligt!

Så det är fullt upp minst sagt, kämpar på med allt :D


Det rullar på bra..

2014-11-28 @ 15:36:00

Skolan rullar på som vanligt, det händer väll inte särskilt mycket där. Har lite uppgifter att jobba med. Har fått reda på word-provet också som vi gjorde för några veckor sen.. Jag fick A, en halv poäng från full pott. Himla nöjd! Men annars sitter vi bara där och jobbar liksom, har varit ledig några tillfällen också. Gött! Och praktiken går så bra så. Stortrivs ju på Åhléns. Man börjar känna av att det närmar sig julen nu. Mycket kunder och mycket att göra hela tiden. Hängt på lagret en del och även stått i kassan väldigt mycket, så himla roligt! :D

Nu är det bara tre veckor kvar innan det är jullov också, skönt!

här i en för stor tröja, har en mindre nu xD

30!

2014-11-27 @ 15:34:00
Idag fyller en av mina absoluta förebilder år. Ingen mindre än Sanna Nielsen. Hela 30 år blir hon nu! Stort grattis världens Bästa Sanna! ♥
 
Hon betyder massor för mig, kärlek i mängder! ♥

Danstävling i Västerås 23/11

2014-11-24 @ 13:47:00
Denna dag var det extratävling i disco silverklass i Västerås. Det var bara jag och Emma från Ackes som åkte på den.. Då Emma o hennes familj åkte från Sthlm så fick jag ta mig dit själv.. Så det blev tåg/buss till Västerås för mig och sedan ta mig från stationen till hallen också, haha. Kom dit i alla fall lagom till tävlingen började vid 10. Först var disco par ut och en timme senare var det dags för singel. Jag dansade sista ronden då det var direktfinal. Väldigt nervös och det gick verkligen skit. Tappade bort mig hela tiden och det slutade med en sista placering. Sämsta tävlingen ever! Packade ihop allt och drog därifrån strax efter halv ett typ.. Kikade stan lite innan jag hoppade på bussen hemåt, bytte till tåg i Uppsala och sen hem till Gävle och danslektion på Ackes. Fint!
 

Ackes skolmästerskap 15/11

2014-11-15 @ 16:53:04
Drog iväg till Natalie strax efter halv åtta imorse, och vi tog bilen in till Valbo sportcentrum där det var dags för Ackes skolmästerskap. Runt halv nio var vi allihopa där som skulle hjälpa till. Irina och Vahidin dök upp också. Och det var bara att börja plocka fram allt och fixa iordning. Jag, Alicia, Sanna, Sofia och Amanda var funktionärer och hjälpte till som inkastare av dansare till golvet, och domarflickor. Medan Natalie, Josefine, Hanna, Linnea och Ida var domare. Jag och Irina körde uppvärmning med alla innan de började, najs! Så runt 9.30 så började tävlingen.. Först ut var disco singel följt av disco par, hiphop singel och sist hiphop par. Alla är verkligen så grymma ju! Så kul att se alla barnen :D Allt avslutades med godisregn. Och vi, funktionärer och domare, fick också en liten present som tack typ. Fint! Sedan kastade vi ihop alla grejer igen, för vid 14-tiden var vi tvungen att vara ute därifrån och det höll vi ganska så bra också. Pratade lite mer med Irina, kramkalas och vi drog därifrån. Vi skjutsade hem Linnéa också innan vi svängde in på IKEA för lite mat. Köttbullar och mos, mums! Sen raka vägen hemåt och var hemma runt halv fyra, skööönt!
 

Lääängtar ♥

2014-11-14 @ 21:01:00
5 veckor kvar

Dance.

2014-11-07 @ 22:34:20
Dansat hela veckan som vanligt. Mer eller mindre jobbigt har det varit. Vissa danser går bättre än andra. Feminin vibe/house, tävlingsdisco, disco x2, fantasy och pardansen. Kämpar på, eller försöker i alla fall. Det är mycket nu och jag vet inte om jag tycker det är roligt eller bara jobbigt...
 
Ikväll här så var det latin pardans som gällde. Det var lite roligare än vad de brukar vara.. Dansade mycket samba, älskar't. Fick lite beröm från I också, det brukar inte hända.. xD Sen blev det rumba, lite paso och jive. Fint! Natalie hade även med sig kladdkaka som hon bjöd oss på för det är ju kladdkakans dag idag. Woho, så gott! 
 

Prov.

2014-11-07 @ 16:01:00
Ja, idag var det dags för prov i skolan igen. Denna gång i marknadsföring. Inte läst på så mycket, men det mesta borde man ju kunna liksom. Nervöst var det ändå. Fick en hel bunt med papper, herregud, säkert runt tio sidor med frågor. Helt galet, det tog verkligen aldrig slut. Jag tror det gick bra i alla fall, så skönt att det är över, haha. Spännande att se resultatet sen... :)
 
 

Workin' 9 to 5.

2014-11-05 @ 16:16:00
Praktik i måndags och tisdags. Något trött jag har varit då, herregud. Det syns till och med på bilden att jag var trött xD Men det har varit himla roligt som vanligt.. :) Nästa vecka hoppas jag på mera kassa så jag får lära mig den.. Längtar till på måndag typ :)
 

Ett paket kommer lastat...

2014-11-04 @ 20:24:00
Spännande eller hur?! :
 

Seg lördag.

2014-11-01 @ 19:28:13
Imorse/förmiddags så följde jag med Natalie in till Ackes för att hjälpa till lite med barnkurser. Mellan 10 och 13.30. Det var helt okej, men lite segt blev det ändå. Vi var så trötta efteråt ju.. Sen städade jag av lokalen lite snabbt för hade lovat I&V då de är bortresta. Vi tog bussen hem sen och jag var hemma strax efter tre.. Satte i en film direkt och slumrade nog till en stund också, himla trött alltså. En promenad med musbus sen.. Nu kollar jag på film igen och funderar på vad jag ska äta för kvällen..
 
denna har fastnat i mitt huvud just nu..

RSS 2.0