Lite friträning..

2013-08-31 @ 18:20:00
Det blev Ackes idag igen. Bestämt med Helena att friträna lite, så kom dit vid 14-tiden. Jag körde lite grann i alla fall. Kickar och splitthopp. Och försökte få ihop ett tävlingsprogram i disco, det gick väl skapligt i alla fall, svårt ju men fick lite hjälp också..  H körde sitt program så kollade på det, så grym ju! Avslutade med lite styrka, herregud, jag orkar ju ingenting xD Sen satt vi ute i foajén och pratade en stund innan vi lämnade stället. Tog sällskap hem till henne och jag gick vidare till bussen och var hemma runt fem igen..
 

Cdon-paket.

2013-08-30 @ 22:25:02
- Göta kanal 1, 2 o 3.
- En shopaholics bekännelser.
- The proposal.
- Föräldrafällan.
- Lyckan, kärleken och meningen med livet.
- Rallybrudar.
- The lake house.

Fredagkväll.

2013-08-30 @ 21:15:00
Var in till Gävle och Ackes igen.. Hängde med lite folk innan det var dags för latin pardans vid 17.30-tiden. Jag var med lite till och från.. Jive, rumba och samba. Svårt ju, och jag minns inte riktigt mina program jag dansade förra terminen, gaah! Lite jobbigt, men roligt var det ändå. Slutade strax innan 19 och pratade lite med folket innan jag drog till bussen. Hemma strax innan åtta-tiden och då blev det mat direkt. Nu kollar jag på Huset vid sjön, så bra! Sen väntar sängen då jag troligtvis ska in till Ackes imorgon igen och friträna lite..
 
Yeah yeah!

Helt slut..

2013-08-29 @ 22:34:58
Ännu en kväll på Ackes är förbi.. Vid 17 var det dags för disco forts/övade och vi var inte alls så många, runt 12 stycken typ. Uppvärmning och de jäkla diagonalerna sen, hatar dem ju.. Sen koreografi, för svår för mig dock.. Det gick skit och ju längre lektion höll på desto mer opepp blev jag.. Efter lektionen så väntade en timme zumba, woho! Så himla roligt men så jobbigt. Sen tänkte jag åka hem men nej, jag blev kvar med Irina och några pardansare, som skulle repa inför en grej.. Så dansade där en timme typ, herregud så roligt!! Det blev nio-bussen hem sen, och hemma strax efter halv tio.. Ska bli skönt att krypa ner i sängen nu känner jag.
 

Skit också...

2013-08-28 @ 23:41:01
Här ligger jag nu i min ensamhet och tänker tillbaks på kvällen.. som jag sammanfattar med ett ord, besviken! Kom in till Ackes strax innan halv fem-tiden, träffade Irina det första jag gjorde, fina. Sen pratade jag med Josefine en del också innan jag bytte om.. Vid 17 var det zumba som gällde, himla roligt ju. Sen hade jag en timme paus, bytte om, åt lite och hängde med Cassandra, Elin och Emelie innan nästa lektion. Som var latin show forts/övade med Irina, vi var några stycken i alla fall. Uppvärmning och sen koreografi.. Som var både lätt och svår faktiskt, hade lite svårt att memorera stegen bara för jag var trött och lite halvt opepp. Sen väntade fantasy också.. Uppvärmning följt av diagonaler som jag stod över denna gång.. Fanfanfan! Hade ju lovat mig själv att vara med på allt nu, i alla fall första veckan, men nej, det var nåt som sa ifrån och det gick bara inte.. Så besviken ju! men får köra nästa gång istället.. Blev väldigt låg efter det och ville inte dansa alls typ, men var med lite grann på koreografin i alla fall. Får se hur det blir nästa vecka! Slutade vid halv tio och åkte med Frida hem, tack!
 
Nu ska jag sova och försöka tagga om till imorgon!
 

H&M-paket!

2013-08-28 @ 14:01:41
En finstickad tröja, urskön verkligen. Love it!

Gårkvällen..

2013-08-28 @ 11:16:52
Oj, vad dansglädjen och motivationen skiftar nu... Opepp som tusan i söndags, och efter lektionerna i måndags så var det så mycket glädje och ville bara dansa mer. Och igårpardansen så var jag lite opepp igen.. Men det är verkligen inte roligt att dansa själv ju, och jag tycker det är så jobbigt.. Jag var med lite grann i alla fall. Vals först, sen slowfox och quickstep där Irina visade lite steg till mig. Gick igenom en quickstep-slinga allihopa från förra termin också, kul! Och de andra dansade även wienervals.. Slutade efter 1,5 timme och då pratade jag lite med Emelie och Marcus innan jag drog till bussen och hemåt...
 

Saknar't!

2013-08-27 @ 17:00:00
BSC 2009. Milla, Jennie och jag

Dag 13. Min förebild.

2013-08-27 @ 16:09:00
Det här med förebilder är svårt. Jag har några stycken som jag beundrar, ser upp till och inspireras av. Några få utvalda. Som ligger mig varmt om hjärtat. Men att kunna uttrycka sig i ord om varför man ser upp till och inspireras av just den personen, det är svårare. Väldigt svårt! En av dessa förebilder är min danslärare/vän Irina! 
 
Bara känt henne i 2 år ungefär men ändå har hon sån stor påverkan och betydelse i mitt liv. Det är galet! Trodde inte för en sekund att hon skulle betyda så mycket för mig nu för två år sedan. En person i mängden som alla andra. Så otroligt fel jag hade! Hon har gått från nån som jag varit rädd för och kanske undvikit, inte medvetet kanske, eller jag vet inte... till nån som jag ser upp till, inspireras av och uppskattar enormt mycket.
 
I början var hon som sagt bara min danslärare som jag var lite smått livrädd för... Gick till lektionen och dansade och sen var det inget mer med det. Vecka efter vecka som sen blev termin efter termin. Nu skulle jag inte kunna tänka mig en termin utan en danskurs för henne. Det är liksom en självklarhet att dansa för henne nu. För ungefär 1-1,5 år sedan så hände något.. Helt plötsligt dansade jag varje dag för henne. Då jag träffade henne oftare så började man lära känna henne på riktigt, pratade mer om allt och fick se mer hur hon är som person och inte bara som danslärare.
 
Jag avgudar henne. Hon är fantastisk, på alla sätt och vis! Så sjukt begåvad dansare och så inspirerande, älskar att se henne dansa. Så snyggt, rent och tekniskt! Det finns en strävan att kanske en dag bli så bra som henne, eller i alla fall i närheten av så bra. Hon får mig att vilja bli en bättre dansare! Som person är hon så himla godhjärtad och helt underbar. Härlig och lite galen, på ett bra sätt. Känner mig trygg i hennes närvaro, tycker om att prata med henne och vänder mig väldigt ofta till henne om det är nåt. Just för att jag litar på henne, och hon får mig för det mesta att må bra. Hon betyder otroligt mycket för mig. Och jag uppskattar och respekterar henne enormt mycket. Världens bästa Irina!
 
Har ju sagt att jag aldrig kommer att lämna Ackes, och det beror nog främst på att jag kommer aldrig klara av att lämna Irina. Att inte få träffa henne och få dansa för henne. Det skulle aldrig gå... Åh, jag är alldeles för fäst vid henne. Det är väl både på gott och ont, i guess...
 
Allt jag ville ha fram var att jag verkligen ser upp till Irina och inspireras både av hur hon är som person och dansare. Fina Irina, kommer aldrig våga säga det här rätt ut så det får bli såhär, jag tycker om dig otroligt mycket och tack för att du finns!!
 

Dansglädje!

2013-08-26 @ 22:45:00
Kom till Ackes strax efter fem-tiden.. Och hängde sen med in på jazz/show nyb som Irina hade vid halv sex-tiden, istället för att sitta utanför en timme och vänta.. Träffade även Bonnie, roligt! Körde uppvärmning och sen "diagonaler" (körde allihopa tillsammans då det var första tillfället..) och sen koreografi. Dansar till Lady Gagas nya Applause, typ hennes koreografi från vma-galan. Så kul ju! Tävlingsdisco stod sen på tur, kände mig väldigt osäker inför den i början.. Prat i ring med Irina och sen jobbig uppvärmning, styrka och lite discogrundsteg. Diagonaler sen och jag stod först, haha.. Snurrar och sen en liten slinga. Roligt! Och massa splitthopp innan det var dags för lite koreografi, som vi får ta och göra egna program av.. Åh, det var så himla roligt, svårt dock. Pratade lite snabbt med V&I sen innan jag drog med sandviken-tjejerna till bussen. Cyklade hem från resecentrum och var hemma strax efter nio-tiden. Fint! 
 

Slösar pengar...

2013-08-25 @ 22:24:05
Fick ju sista lönen som sagt i fredags... Det första jag gjorde då var att betala mina räkningar, och nu under helgen så har jag beställt lite grejer, yeah!
 
Först beställt en randig tröjahm (SÅ fin!), skickat in bilder på framkallning (100gratis-erbjudande!) och sist så klickade jag hem 9 filmercdon för 300kr (ÄLSKA rabatter och erbjudanden!). Nu vill jag bara ha hem allt, de borde komma i veckan tycker jag! Lägger upp bilder när det kommer... :)
 
en av de bilder jag skickat in, dock är denna beskärd lite... Sthlm ♥

Död!

2013-08-25 @ 21:04:17
Första träningen är över. Herrejesus vad jobbigt alltså. Jazz/showen var helt okej, härlig uppvärmning och sen diagonaler. Och sen koreografi, en snabb dans till Madonnas Girl gone wild. Najs! Sedan zumba, så förbaskat roligt ju! Men jösses vad varmt det var, tillochmed speglarna började imma igen.. Ventilationen funkade inte som den skulle, suck.. Men vi hade roligt ändå, och körde på för glatta livet. Fick skjuts hem av Vahidin och Irina sen, fina dem! En snabbstretch och dusch innan det blev mat med mamma framför Diggiloo.. Finfint!
 

me now

Då var det dags...

2013-08-25 @ 14:03:00
Ja, då börjar dansterminen igen då. Anmäld till åtta kurser denna gång bara, men vet inte ens om jag ska gå alla.. Det visar sig efter första veckan nu..
 
Ikväll är det jazz/show övade och zumba som gäller. Om jag är taggad på att dansa.. inte alls faktiskt. Jag brukar längta till terminen börjar men inte denna gång. Tycker mest att det känns jobbigt just nu.. men det kan ju faktiskt ändras när man väl är på lektionen och börjar liksom, så vi får se vad som händer.. Zumban längtar jag dock till, det ska bli himla roligt ju. Love it!
 
i våras innan ett zumbapass..

Igår, idag.

2013-08-23 @ 22:34:00
Ja, det har inte hänt speciellt mycket alls. Det får bli en liten lista...
 
- kollat på massa filmer, som vanligt då.
- betalat räkningar.
- fått min sista lön från sommarjobbet. Så najs!
- promenader med musbus..
- lämnat in ansökan till yrkesutbildning.
- var till ackes på pardanslektion..
 
Kollar nu på Mamma Mia!, det var länge sen..
 

Lång dag!

2013-08-21 @ 23:59:00
Började dagen med att åka in till högskolan i Gävle för upprop på hälsopedagogiska programmet, när det var klart runt halv ett-tiden så tog jag bussen hemåt. Här hemma så åt jag, var ut med musbus och packade väskan för att sedan bege mig tillbaks till Gävle. Mötte upp Cassandra vid 16-tiden, himla trevligt! Kikade gina lite snabbt och sedan hamnade vi på coffeehouse by george för lite fika, gött! Sedan drog vi över till ackes där vi hejade på Irina och Vahidin som kom samtidigt.. Vi stängde in oss i lilla salen och dansade lite, gick igenom några fantasy-danser och sedan pratade vi mest.. Sprang iväg till coop och köpte nåt att tugga på innan träningen. Satt och pratade i foajén en del och folket ramlade in.. Vid 20 så var det fantasy-träning där vi bara repeterade massa. Skyline och Shout it out först, gick igenom danserna och jag fick hjälpa till lite, haha. Sedan var det jazzen, moderna och sist discon. Herregud vad slut man blev alltså, galet! Pratade lite snabbt med Cassandra igen, och sedan Irina och Vahidin innan de drog och fastnade utanför med Frida en stund. Fint! Bussen hem vid tio-tiden och var hemma strax efter halv elva.. Finfin dag!
 

Dag 12. Fem saker jag vill göra innan jag dör.

2013-08-21 @ 23:40:43
- se och uppleva världen.
- träffa Jillian Michaels.
- vara husdansare i Melodifestivalen.
- hitta ett jobb jag älskar.
- hm... kommer inte på nåt alls just nu..
 

Flängt hela dagen..

2013-08-20 @ 23:19:18
Sofia hämtade upp mig strax innan två-tiden idag och sen hämtade vi upp syster också. Raka vägen till Owe Jansson för att kika runt lite, träffade även morfar och Margareta där innan vi skulle åka vidare. Trevligt! Mot IKEA blev det sen för att äta lite, men först kikade vi runt lite där.. Sen en korv med bröd, mums! In i själva Valbo köpis en sväng också. Kikade in på hm och gina typ.. Sen raka vägen mot Gävle för klockan var ju strax efter halv sex och min pardanslektion började kvart i sex.. De släppte av mig på söder i Gävle och åkte hemåt igen, tack! Kom in på lektionen strax därefter men kollade mest för var inte så sugen på att dansa och minns inte alla steg heller.. Pratade med Irina efteråt och åkte med henne in till citylokalen, tack! Gick runt lite i stan i väntan på bussen, hemma strax efter halv nio och då blev det en promenad med musbus, fint. Lite mat sen och mer mat när mamma slutade jobbet, donken-mat. Gott och mätt blev jag.. Nu sitter jag här och ska strax släcka ner, ska kolla runt på allt först.. Hörs imorgon!
 

Myshäng!

2013-08-20 @ 23:01:58
Gårkvällen spenderades hemma hos min kusin Sofia och Fredrik. Sofia hämtade upp mig efter halv sju nån gång och vi åkte till ica för att köpa lite gottigotta och sen hem till henne.. De fixade lite mat och sen slog vi oss ner framför Idol, vissa mycket bra och vissa.. sämre ja.. Sedan letade vi efter en film att kolla på och det blev Rachel getting married med Anne Hathaway. Den såg liksom bra ut, men den var riktigt konstig ju.. Ingen jag skulle rekommendera direkt. Förstod inte riktigt vad filmen gick ut på, haha. Halvbra och konstig! Den slutade strax innan elva och då hämtade mamma mig.. En trevlig kväll!
 

Dag 11. Det du önskar dig mest av allt.

2013-08-20 @ 22:44:20
- ett kick ass-självförtroende!

Dag 10. En plats du älskar - Varför?

2013-08-19 @ 11:55:33
Ackes. Jag har nog aldrig känt mig så hemma på så kort tid som jag gör på ackes.. har ju faktiskt bara varit där i tre år. Fast det känns som en evighet!
 

Dag 9. Tre favoritlåtar.

2013-08-18 @ 13:16:38
För tillfället;
 

Mysig och spontan kväll!

2013-08-18 @ 13:12:49
Josefine messade mig på eftermiddagen igår och undrade om jag ville hitta på nåt på kvällen, så efter mycket smsande fram och tillbaks så blev det bestämt att jag skulle komma till henne.. Så jag tog halv sju-bussen härifrån till Gävle och sedan blev det bussen ut till henne också. Blev upphämtad vid busshållsplatsen, en liten sväng med bilen och sen hem till henne. Så mysigt ju! Vi hade tvn med Sommarkrysset på i köket när vi fixade iordning lite mat, tacos! Sen åt vi som aldrig förr och blev proppmätta.. Och pratade massa också. Sedan förflyttade vi oss till vardagsrummet med chips, godis och läsk. Muuums! Där satte vi i magic of dance-dvdn, först den från förra året och sen den senaste. Så roligt att se ju, fasen vad grymma alla är! Så vi kollade på allt där, pratade massa och försökte få i oss lite gotta, haha. Runt två-tiden så hade vi kommit igenom båda dvderna och tänkte att det kanske var dags att ta sig hemåt. Josefine hade erbjudit sig att skjutsa hem mig, därav att det blev lite senare än planerat, haha. Så vi åkte mot viken mitt i natten, tusen tack för skjutsen! Var hemma strax efter halv tre och då blev det sängen direkt..
 
Tusen tack för en otroligt trevlig och mysig kväll! :D
 

Plugga eller inte...?!

2013-08-17 @ 15:13:06
Ett stort brev från högskolan kom med posten igår. Då jag bara blev reserv på de kurser och program jag sökt till hösten så trodde jag att det var nå reklamgrejs men icke... Hade blivit antagen till hälsopedagogiska programmet i höst. Där ser man...
 
Så nu är frågan om jag ska plugga eller inte i höst... Jag får ju inge studiebidrag för har rester från förra omgången.. Himla osäker ju! Har jag motivationen att hoppa på nåt nytt och klara av det?! Svårt det här...
 

Dag 8. Två saker jag längtar efter.

2013-08-17 @ 13:53:03
- att träffa alla dansvänner igen!
- att Körslaget ska börja typ.. heja Sonja o Huddinge!
 
tagen från team Sonjas facebooksida...

Balkongfesten!

2013-08-17 @ 13:27:57
Var ju som sagt in till Gävle igårkväll och umgicks med Josefine. Var på Balkongfesten som var utanför Gävle teater, gratis också. Kollade modevisning där bl.a. Ida Long var med. Fint! Danssommarjobbarna uppträdde med sin föreställning TMND, grymt. Hejade på Erika, Victoria och Alexander lite snabbt, trevligt! Och vi var in på racken en sväng också, lite dricka och kollade på Divine därifrån. Sen modevisningen igen.. Träffade Cassandra också, så kul! Även Ida en sväng.. Sen stod vi och kollade på Sirqus Alfon, haha helt galet! Men det var då draget började, haha.. Sen blev det tidig hemgång för mig, sa hejdå till folket och bussen hem vid halv elva.. Trevlig kväll ju! :)
 

Fikamys!

2013-08-16 @ 18:25:01
Var hem till syster min efter att hon slutat jobbet vid 13 idag.. Fixade lite där hemma och strax efter 14-tiden så kom vår kusin Sofia med Saga dit.. Och vi begav oss vidare för en fika och hamnade på Marangoni. Bulle och juice för min del. Gottigott! Satt där en stund och bara pratade massa, och sedan fixade Sofia en present på stan innan vi gick tillbaks till syster och där tog vi hejdå. Jag fick skjuts hem av Sofia också, taack! Hemma igen strax innan halv fem och då blev det en promenad med musbus och sedan mat... Nu ska jag snart fixa mig och dra in till Gävle och träffa Josefine igen, hörs! :)
 
 

Dag 7. Någon jag saknar.

2013-08-16 @ 16:44:58
Nathalie. Alltid. Det är jämt henne jag nämner när det kommer till saknad. För hon betyder så otroligt mycket för mig och har gett mig så mycket. Jag önskar så att jag fick träffa henne lite oftare bara!
 
några år sen...

Filmdag!

2013-08-15 @ 22:49:20
Vaknade otroligt tidigt idag, redan runt halv åtta liksom. Satte i en film direkt, Letters to Juliet. Så braa! Duschade en sväng och sen blev det film igen. Les Miserables. Den är himla bra alltså. Fortsatte med This means war och The holiday. Också braiga filmer. Sen blev det lite tacos för mig själv och sedan donken med mamma och syster. Mums, mätt blev jag i alla fall. Började kolla på Lyckan, kärleken och meningen med livet som gick på tv men kollade inte klart så den måste jag köpa eller nåt.. Och nu kollar jag på Isprinsessan här. Haha, ja en riktig filmdag med andra ord. Utöver filmerna så har jag bara laddat upp Turkiet-bilder på facebook och sökt jobb. Yeah!
 
Ska kika vidare på filmen nu, hörs imorgon! :)
 

Fina S!

2013-08-15 @ 21:34:02
detta var länge sen... sex år sedan ganska så exakt på dagen.
Mycket fin dag ju! Sanna

Dag 6. En bild på mig och min bästa vän.

2013-08-15 @ 12:58:09
Har nog ingen riktig bästa vän, men har några vänner som jag tyr mig till...
Frida är en av dem! ♥
 

Dag 5. Någon jag skulle offra mitt liv för.

2013-08-14 @ 20:28:42
Ska jag vara tråkig och säga ingen här nu. Jag vill leva mitt liv liksom. Men om det skulle vara nån så skulle det vara familjen! ♥

Trevlig onsdag!

2013-08-14 @ 20:27:16
Vaknade lagom tid och satt i en film igen runt lunch. Pitch perfect. Herregud vilken film, den var verkligen asbra ju! Efter den så åt jag och fixade mig lite innan jag cyklade till bussen. Mot Gävle och var där vid tre-tiden, kikade runt lite snabbt på stan och mötte sedan upp Josefine vid tjugo över. En snabbsväng på stan innan vi hamnade på Waynes för en fika. Kladdkaka och fanta, mums! Satt där ett bra tag och bara pratade massa, mycket trevligt! Så roligt att ses igen ju! Runt halv sju så sa vi hejdå men vi ses troligtvis på fredag igen.. Hoppade på bussen och var hemma strax innan halv åtta. Då blev det en liten promenad med musbus och sedan mat i magen. Nu kollar jag på film här igen, Rock of Ages! :)
 

Dag 4. Ett ögonblick.

2013-08-13 @ 22:55:03
Första gången jag stod på en scen och dansade bakom en av mina stora förebilder/idoler i livet. Sanna Nielsen! Wow, den känslan i det ögonblicket. Oslagbart! Eufori! Bästa känslan ever! :D ♥
 

En fylld tisdag.

2013-08-13 @ 22:52:42
Började dagen med att kolla klart på filmen från igår, The lucky one. Himla bra film! Blev en liten promenad med musbus vid lunch-tid. Sen blev det ännu en film, Pretty woman. En favorit helt klart! Lite lunch sen och efter mamma slutat jobbet och fixat sig så åkte vi till mormor runt 15-tiden. Mormor fyller år idag, så vi firade henne. Det var jag och mamma, Bengan, Gun-marie, Rebecca och Jonas, Sofia och Saga. Så det blev fika och massa prat där, trevligt! Mamma skjutsade mig till bussen sen som gick vid 16.45, mot Gävle som gällde.. Kikade runt i lite butiker innan jag tog mig till Ackes, länge sen nu ju.. Bytte om och pratade lite med Irina och Frida, fint. Vid 18 var det dags för zumba och det var lite mer folk där nu. Roligt! Otroligt jobbigt var det, det kändes att det var tre veckor sen sist ju.. Men jag älskar't! Pratade med folk i omgångar efteråt.. Irina, Elin, Anna, Josefine, Hanna, Vahidin, Ida och Frida. Finfint, allt är som vanligt igen typ. ;) haha. Det blev halv nio-bussen hem för mig och mamma hämtade mig på resecentrum..
 
Nu kollar jag på ännu en film här, The tourist... :)
 

Shoppingen i Turkiet.

2013-08-13 @ 22:10:31
- en prydnadsgrej från Side. Ett litet minne ju!
 
- hörlurar.
- neon-nagellack som lyser i mörkret.
- Side-tändare.
- pärlarmband.
 
- tygväska.
 
- 3 par converse-skor.
- puma-sandaler.
 
- 4 par trosor.
 
- addidas-träningsoverall.
 
- addidas-jacka.
 
- addidas-set. Shorts och linne.
 
- 2 par addidas-shorts.
 
- addidas-linne.
- hollister-linne.
 
- "geek"-linne.
 
- 2 par shorts. Neongula och vita.
 
- addidas-tjocktröja.
 
- byxor. Bajsbyxor som försäljaren kallade dem.. xD
 
Det var all min shopping, trodde verkligen inte att jag skulle shoppa så mycket, men en hel del blev det!

Turkiet 25 juli - 8 augusti.

2013-08-13 @ 13:32:00
 
 
 
Svårt att välja ut bilder bland några hundra men dessa fick det bli.. det blev många ändå ju!
Så fint, och jag vill tillbaks! :)

Biomys!

2013-08-12 @ 23:54:21
Vid halv sex-tiden ikväll här så blev jag upphämtad av Elin och vi for in till Gävle. Så mysigt att ses igen ju! Mycket att prata om då vi båda har varit utomlands nyligen också.. Fint! Parkerade bilen vid henne på söder och gick ner till stan och bion. Hämtade ut biljetterna och köpte popcorn, som alltid! Vi såg The Heat, inga förväntningar alls på filmen, vi hade inte ens sett trailern liksom. Men herregud vilken bra film alltså. Så galet rolig ju, skrattade så jag nästan grät vid flera tillfällen. Underbart! Gå och se den vettja! Slutade strax innan nio-tiden, tanken var att vi skulle fika efteråt men båda var så mätta på popcorn så vi ska ta de en annan gång. Så vi gick hem till henne och satt och pratade istället, fint! Missade sen tio-bussen så det blev halv elva hemåt och mamma hämtade mig..
 
Tack för en mysig kväll! :)
 

Dansade bakom David Lindgren.

2013-08-12 @ 12:53:11

Dag 3. Bilder på ditt rum.

2013-08-12 @ 11:15:03

Stockholmstripp!

2013-08-11 @ 23:18:30
Igår åkte jag som sagt till Stockholm för att träffa Jennifer.. Så himla roligt att ses igen ju! ♥ Vi kikade runt på stan lite snabbt och sedan åkte vi ut till Huddinge centrum för vi skulle se Sonja vid 13.. 1,5 år sedan jag såg henne sist ju.. Hängde i nån park där i väntan innan vi tog oss till scenen. Fina Sonja uppträdde med tre låtar och en liten intervju. Sedan signering där vi förhandsbokade hennes skiva som kommer ut i oktober, najs! Gruppkram med Sonja och en del prat blev det.. Mysigt! Sen tog vi pendeltåget tillbaks till stan och åt på kungshallarna, tacobar, mums!
 
 
Mot Gröna Lund sen, woho! Det var länge sen ju.. Betalade in mig och vi gick till scenen direkt och där repades det för fullt inför Sommarkrysset. Kollade in Alcazars rep innan vi tog ett varv runt på grönan, köpte mjukglass och bara hängde runt. Fint! Hann se Sonjas rep innan insläppet till bänkarna var, runt 17-tiden, och Martin var snäll och fixade platser till oss. Tänkte stå utanför först men sen ändrade vi oss, haha. Vi satt på tredje raden i mitten, eh väldigt nära. Kikade in genrepet när vi satt där, också var fina Jessica och Caroline på kören. En seg timmes väntan var det sen innan programmet började, och det var så roligt att vara där igen! Bra program ju, Sonja var fantastisk och Alcazar var grymma! Men bäst utan tvekan var fina Jessica, hon och Caroline sjöng tillsammans i en av pauserna. JAG DOG!!! hihi. Vi hade galet kul under programmet i alla fall, Sean banan är galen! Efteråt så träffade jag Jessica lite snabbt, fina hon! Väntade en stund ifall Sonja skulle komma men vi drog istället.. Och vi gick hela vägen till Slussen med ett stopp på max i kungsan.. Gud så fint det är i Stockholm! ♥
 
 

 
Dagen idag blev lugn. Vaknade lagom tid, duschade och åt frukost. Kollade in reprisen på Sommarkrysset, där vi syndes en hel del, haha. Sen in till stan där vi mötte upp en vän till Jennifer, hängde på dem till Skanstull där vi sa hejdå.. Och jag promenerade hela vägen tillbaks till centralen, lite mat på donken och sedan buss hem vid 17-tiden. Fint!

Dag 2. 5 sanningar om dig själv.

2013-08-11 @ 21:23:38
- jag äter mycket godis, men ännu mer när jag mår dåligt.
- jag har otroligt dåligt självförtroende.
- jag fäster mig vid personer ganska fort.
- jag är avundsjuk av mig, men försöker få bort det..
- jag vet ärligt talat inte vad jag vill göra med livet.
 
Så.

Dag 1. En bild på mig och fem saker jag gillar.

2013-08-10 @ 18:07:00

F e m  s a k e r . . .
- dans.
- godis.
- kramas.
- mina vänner.
- sol.
 

15 dagar.

2013-08-10 @ 15:58:00
Dag 1. En bild på mig och fem saker jag gillar.
Dag 2. 5 sanningar om dig själv.
Dag 3. Bilder på ditt rum.
Dag 4. Ett ögonblick.
Dag 5. Någon jag skulle offra mitt liv för.
Dag 6. En bild på mig och min bästa vän.
Dag 7. Någon jag saknar.
Dag 8. Två saker jag längtar efter.
Dag 9. Tre favoritlåtar.
Dag 10. En plats du älskar - Varför?
Dag 11. Det du önskar dig mest av allt.
Dag 12. Fem saker jag vill göra innan jag dör.
Dag 13. Min förebild.
Dag 14. Två bloggtips - Varför just dem?
Dag 15. Ett underbart minne.
 
Slänger in en sånhär rolig lista igen, let's go!

6 månader. 26 veckor. 182 dagar.

2013-08-10 @ 08:14:00
Så länge sen är det jag var i Stockholm sist, ett halvår sen. Det är lite sjukt faktiskt. I år har det bara varit två resor till huvudstaden och förra året var det bara sex resor. Men åren innan så levde jag mer eller mindre i Stockholm, var där så ofta jag kunde och hade råd med. Galet vad saker kan förändras på bara nåt år. Vännerna som då var mina så kallade bästa vänner, har jag inte direkt någon kontakt med idag. Några kanske ibland, men inte alls allihopa. Det tynade bort, vi växte ifrån varandra helt enkelt och ingen brydde sig tillräckligt för att vårda vänskapen. Sånt händer. Alldeles för ofta, tyvärr. Men jag började få ett liv här på hemmaplan för nåt år sen och ville inte härifrån lika ofta. Högskolan och dansen kom in i mitt liv då, nya vänner och intressen dök upp. Även pengarna sinade rejält så det har varit prioriteringar och följa sitt hjärta som gällt. Så resorna blev färre och färre, medans jag skapade mig ett liv här och skaffade en vänskapskrets på hemmaplan. Det kändes bra!
 
Längtan är inte lika stor att komma bort längre, inte ens till Stockholm. Denna stad som jag älskar så! Men idag, just nu faktiskt, så sitter jag på bussen till huvudstaden. Ska bli fint att se staden igen. Stockholm i mitt hjärta! Ska träffa Jennifer och vi ska hänga massa.. Finfint!
 

Gävle.

2013-08-09 @ 18:27:01
Runt halv ett-tiden idag så följde jag med syster in till Gävle när hon skulle fixa håret. Så jag kikade runt på stan i 2,5 timme ungefär.. Segt värre blev det till slut ju. Men jag shoppade lite i alla fall; tröja, linne och tv-seriebox. Fint! Sen kom syster så shoppade hon lite innan vi tog bilen till Valbo köpis. Där kikade vi igenom de vanliga butikerna innan vi åkte hemåt och var hemma runt halv sex ungefär.. :)
 

Turkiet 2013.

2013-08-09 @ 11:21:07
Side 25 juli - 8 augusti. Så himla bra. Så vackert. Över förväntan ju! Vi bodde på Hotell Barut Andiz och hade all inclusive. Gud vilket fint hotell det var!! Trevlig personal, poolen var toppen och allt fanns så nära och allt var så fint och fräscht. Åt frukost, lunch och middag på hotellet varje dag. Och vi hängde oftast vid poolen hela dagarna, hade live musik vissa dagar.. Hur mysigt var inte det?! Var ner till havet några dagar men där höll jag på att bli av med både mobil och kamera en dag, dumma ficktjuvar ju! Vattnet var så varmt och skönt så, vi spelade lite racket också. Sen gick jag och syster vår dagliga morgonpromenad längs strandkanten också, så härligt! Var in till Gamla stan några gånger också, gick längs strandpromenaden dit, så himla mycket det fanns och så mysigt! Även en tripp till Amfiteatern och Apollo templet, dock gick vi aldrig in men fottade utanför. Fint! Shoppade en hel del faktiskt, det fanns några butiker där de pratade lite svenska så där var vi mycket.. Besökte turkiska ullared också, haha. Bilder på shoppingen kommer senare... Vi har haft det otroligt varmt, dödshett ju. Runt 35-45 grader i skuggan varje dag, och på kvällarna var det nog runt 30 grader i alla fall. Varmaste dagen då hade vi 45 i skuggan och 71 grader i solen. Man kunde knappt sola, man låg typ i poolen hela tiden.. Härligt! Vi har haft två fantastiska veckor i Side.. Lite tråkigt att komma hem ju, vill tillbaks!
 
Lite iphone-bilder nu.... kommer upp andra sen!

Hemma!

2013-08-08 @ 23:30:52
Nu är man hemma igen då. Kom hem strax innan halv sju-tiden ikväll här. Regn och 15 grader. Uscha! Jag längtar faktiskt redan tillbaka till Side! Vi har haft en helt underbar semester, väääldigt varmt men så härligt ju! Bjuder på lite bilder och text imorgon. :)
 
Det har redan hunnit blivit augusti också, herregud så fort tiden går. Missade både priden i Stockholm och stadsfesten i Gävle förra veckan. Lite tråkigt ju! Priden bryr jag mig inte så värst om, visst hade det varit kul att vara där eftersom att man varit där nästan varje år de senaste åren, menmen.. Stadsfesten hade jag velat kikat in faktiskt, nu när det händer nåt här igen, hade ju cityfesten förut.. Hade ju varit kul att träffat folk, åkt karuseller och bara hängt runt.. menmen, nästa år då! Annars har det väl inte hänt så mycket mera..
 
Ligger här i sängen nu och kikar runt på allt, lyssnar på regnet och även musik. Fint! Imorgon har jag lite smågrejer att fixa och ska snart stänga ner här... Ville mest säga att jag är hemma igen!
  
 

RSS 2.0