Zumbat!

2012-05-31 @ 22:02:12

Som jag nämnt tidigare så kommer det köras zumba på Ackes under hela sommaren och självklart har jag zumbat under veckan. Givet liksom!

I måndags kom jag till Ackes typ en timme innan zumban började och hängde lite.. Pratade massa med Ida som var där och dansade lite, trevligt! Och med Irina också, som frågade om jag ville köra nån dans själv och så.. Vid 18-tiden var det dags för zumba, asmycket folk verkligen! Irina och Vahidin körde på som vanligt. Så himla roligt och svettigt blev det. Jag fick köra jiven själv också, haha det var roligt! Nervöst alltså, först för att både Lisa och Johanna var med på passet och sedan för att Irina och Vahidin stod i lilla rummet bredvid och blängde, haha. Men det gick la bra! Efteråt så pratade jag med Lisa och Johanna, najs! Sedan även med Irina som tyckte jag var duktig, tack.. Och i onsdags var jag till Ackes igen, zumba stod på schemat vid 17-tiden. Irina och Vahidin turades om igen, jag körde jiven och Johanna körde lite disco-grejs med hjälp av Helena och Montana. Svettigt värre men åh vad vi hade roligt! Jag älskar't! Pratade lite snabbt med Lisa efteråt och även med Johanna, trevligt! Sedan gick vi ut till bilen, jag och Irina.. Jag åkte med dem till Sandviken och IOGT för ännu ett zumba-pass som började vid 19-tiden. Det var inte alls så många där men vi körde på.. Jag körde tre olika danser på detta pass, lite halvnervöst var det när de stod vid dörren och kollade.. Men det gick bra! Efteråt så pratade jag med dem lite och de visade mig lite saker där.. Najs, men det är mycket att hålla reda på.. Sedan kram och hejdå innan jag tog mig hemåt..

Ikväll här så var jag in till Ackes igen.. Träffade Marcus och Ullis där, så pratade lite inför lördagen. Vid 17-tiden så skulle jag och Cassandra prata med Irina och Vahidin om jobb. Två timmar ungefär satt vi där i salen. Fick information om verksamheten, zumba och gick igenom lite grundsteg. Gött! Det blir nog bra det där. :)

måndag kör vi zumba igen, yees!


Högskolan!

2012-05-30 @ 22:41:04

Jag och Sanna har varit duktiga och hängt i skolan i tre dagar nu.. Det är inte ofta vi gör det, men det har varit ett måste för att få klart vårat PM-arbete. Från 11 till 15 har vi suttit nu i tre dagar.. Och vi har faktiskt pluggat, herregud vad vi har varit duktiga. Vårt PM-arbete i verksamhetsstyrningen är klart! Helt klart, så himla skönt alltså! Det tog tre dagar bara, haha. Ska bara läsa igenom det och kolla om nåt behövs rättas till innan vi lämnar in det. I måndags skickade vi in vår del som vi skrivit i PM-arbetet i ledarskapen till våra gruppmedlemmar och idag blev det bestämt att vi behöver inte träffas något, utan de ska fixa det sista och lämna in den imorgon. Gött! Två PM-arbeten är klara, härligt. Nu är det bara redovisningarna nästa vecka också, gaah! Det blir nog bra!

Kvar i skolan innan sommaren...
- uppgift 2, 3 och 4 i verksamhetsstyrningen.
- PM-redovisningar, 4 och 7juni.
- 2 oppositioner till redovisningarna.
- hemtenta + munta i ledarskapen.?
- hemtenta i MF1, inlämning 9juni.

Ja, detta ska jag väl hinna med, eeh! Let's go!


Slutspurten..

2012-05-27 @ 22:29:21
Det är söndag ju och en ny vecka börjar imorgon. Jag tänkte att det var på tiden att söndagsblogga igen. Yeah, såhär ser veckan ut..

Måndag: Plugg med Sannahögskolan 11. Zumba 18. Irina fyller år!
Tisdag: Högskolan hela dagen!
Onsdag: Plugg på högskolan. Zumba 17. Zumba 19.
Torsdag:  Inlämning- PM i ledarskap2.
Fredag: Hemtenta i Marknadsföring1, börjar 9. Vasaskolans föreställning 19, med Josefine.
Lördag: Plugga! Avskedsfest för M hela kvällen på Ackes..
Söndag: Plugga! Inlämning- PM i verksamhetsstyrning.

Väldigt mycket plugg under veckan, det är slutspurten nu alltså. Nästa vecka är det slutseminarium så det är den här veckan som gäller, allt ska vara klart innan söndag liksom. Hjälp! En hemtenta över helgen ska skrivas också, hur ska jag hinna? Både en föreställning och en avskedsfest/överraskningsfest ska hinnas med under helgen.. Att allt ska krocka liksom, men hoppas hinna skriva hemtentan ändå. Jag längtar redan till nästa söndag när den här veckan är över. Gud vad skönt det ska bli!

Nu ska jag göra ingenting!
Pusshej!


Måste!

2012-05-27 @ 20:11:53
Att det ska vara så svårt att plugga liksom, så segt. Det går inte. Jag har ingen motivation att sätta mig ner alls. Jag vet att jag måste, men orken och viljan finns inte. Inge roligt att läsa en bok när man ändå inte förstår den, också ska man försöka skriva nåt utifrån den. Gaah! Plugget ligger framför mig så får se vad som händer...


Morsdag!

2012-05-27 @ 17:57:27
Mamma fick en liten present av mig och syster igår redan, en tunika. Najs! Och idag åkte jag med mamma till mormor för lite fika.. :) Gun-Marie kom också.. Så vi satt där ute i solen och fikade och pratade.. Trevligt! Sedan en sväng förbi ica innan vi åkte hemåt.. Nu sitter jag här och kollar på The tourist! Ikväll blir det grillning, finfint väder ute ju! :)

Grattis mamma på morsdag!


E U F O R I !

2012-05-27 @ 12:46:41
Jag hann se reprisen av omröstningen i ESC. Helt galet alltså! Från tredje landets röster så låg Sverigeförsta plats, genom hela röstningen, alla 42 länder. SJUKT! Så overkligt! Sverige vann! Vi vann! Loreen tog hela Europa med storm! Världens bästa Loreen! EUPHOORIIIAAA we´re going up up up up up! ♥ESC 2013 - Sverige! WOW!

LYCKA!!!

2012-05-27 @ 00:56:05
WOW!!! Sverige vann ESC 2012! Eurovision song contest 2013 blir i Sverige (Stockholm?), jag dööör!!! Jag måste gå oavsett vad liksom!! LOREEN ÄR BÄST!! Så otroligt lycklig och stolt svensk här!! EUPHOOORIIIIAAAA!!!bilderna ärligt snodda från aftonbladet..

Zumba.

2012-05-26 @ 19:58:54
Var in till Gävle och Zenzen i förmiddags. De hade försäljning av zumbakläder och även en zumba master class, men den skulle inte jag på.. Mellan 10 och 11 var det försäljning i alla fall, och jag var bara tvungen att ta mig dit.. Det fanns hur mycket som helst att välja bland ju, jag hade ju kollat in webshopen innan också så jag visste på ett ungefär vad jag vill testa.. Och jag köpte två toppar och en sportbh, så najs! Träffade även Cassandra där, trevligt. :) Det blev en sväng på stan sedan och där träffade jag Montana, så pratade med henne en stund. :) Bussen hem vid halv tolv och var hemma strax efter tolv. Najs!
En sommardag!

2012-05-25 @ 18:57:59
Idag har det varit otroligt varmt alltså, herregud! Över 30 grader i skuggan på altan, fyfan! Så jag har legat ute och solat i två timmar idag, i bikini bara. Sweet! Jag blev röd och brun, haha.. Sedan var jag även ut på en 1,5 timmes promenad också, vet dock inte hur långt jag gick men det borde ha varit en bit i alla fall. :) Hade ont i fötterna när jag kom hem va, och placerade mig här..I skrivande stund så regnar det faktiskt, hahah.. Vädret skiftar bra!

Pluggdag!

2012-05-24 @ 20:59:57
Imorse var det bussen in till Gävle, mötte upp Sanna i stan vid halv tio. Strax innan tio-tiden så begav vi oss till Barn och ungdomsförvaltningen som ligger i stan, Sinikka jobbar där och vi skulle göra intervjuer. Två intervjuer blev det, och vi fick hur mycket matrial med oss som helst. Galet! Så himla intressant ju! :) 1,5 timme senare var vi klara ungefär och då gick vi till högskolan. Slog oss ner och gick igenom allt med frågorna, och sållade ut lite och skrev ner en del. Det går bra nu! Innan jag lämnade skolan så svängde Marcus förbi och hämtade Ackes-nyckeln som vi lånade igår, najs! Sen när jag kom hem så har jag läst lite i verksamhetsstyrningsboken.. Det är väl tänkt att jag ska försöka plugga lite mer, hm..

Såhär såg det ut i skolan idag, haha..

Lyckorus!

2012-05-23 @ 17:26:26
Emma och Frida hämtade upp mig vid resecentrum strax efter halv elva idag. Raka vägen mot Gävle och Ackes där Pernilla väntade på oss.. Inte så himla peppade men vi körde igenom danserna lite lagomt med musik och sedan kollade vi placeringar igen. Sedan bytte vi till mer partymusik, sminkade oss och taggade till rejält! Vi fyra skulle göra det bästa av situationen och ha roligt! Mot högskolan och där mötte vi upp Marcus och Cassandra som också skulle vara med och dansa lite pardans mellan våra nummer. :) Toppen! Tog oss till aulan där vi skulle vara, och kände av golvet vi skulle dansa på.. Allt började vid ett och en kvart senare var det vår tur. Vi dansade och dansade, sjukt kul men också sjukt stressigt. Det blev lite fel här och där för oss alla, men galet vad roligt vi hade i alla fall! Fikade efteråt och träffade på en mysig kines som kom med kameran i högsta hugg.. "OMG!! Are you the dancers?!?" HAHA. Så roligt och hon fick en bild med oss! Tog oss till bilen sedan, fnittriga och helt i ett lyckorus! Galet! Lite mat på Max ute i solen också, fint! Irina ringde också för att höra hur allt hade gått, haha. Sedan raka vägen hemåt.. Skönt!Dansrep!

2012-05-22 @ 21:55:39
Var in till Gävle på ett extra dansrep ikväll här, det var tänkt att vi skulle vara fem personer.. Men vi blir bara fyra, sandvikenborna liksom. Så dålig stil av alla, ingen har hört av sig heller, vi är ju liksom femton stycken i gruppen.. Men vi dansade igenom alla danser, kollade placeringar och fixade dem på nytt och testade lite med kläder. Det blir nog bra, vi ska i alla fall köra järnet imorgon ändå. Vi representerar ju Ackes Dansskola! Får se om det hinns med att ta några bilder, vi har en minut mellan varje dans och vi har fyra danser.. Vi kommer vara döda imorgon efter uppvisningen, gah!

Roligt ska vi ha i alla fall! Yeah!


Restaurang bolaget 20april..

Måndag.

2012-05-21 @ 22:53:51

Jag var in till högskolan en sväng idag också.. Jag och Sanna möttes upp strax efter 12 för att fixa lite.. En timme senare dök våra gruppmedlemmar upp och vi delade upp arbetet lite.. Vi ska fixa teori-delen, najs! Och vi ska träffas i början på nästa vecka och skriva ihop allt. Det blir bra! Sedan bussen hemåt.. Hjälpte mamma lite med att olja in altan också, det var skoj. ;D haha. Ikväll här så var jag in till Gävle igen, till Ackes. Det var dansrep med fantasy som gällde vid 19-tiden och vi var bara fem personer, helt sjukt alltså. Att det inte var fler som kunde komma, det gäller ju ett uppträdande på onsdag. Dåligt! Men vi som var där dansade igenom våra fyra danser och bestämde nya placeringar. Det blir bra ändå, vi ska köra och göra Irina stolt på onsdag! Slutade strax efter åtta-tiden och fick då skjuts hem.. Bestämde att vi skulle köra ett till rep imorgonkväll med kläder, det behövs.. Najs! Pratat med Sinikka sen jag kom hem också, vi ska till hennes jobb och intervjua folk inför pm:et i verksamhetsstyrningen nu på torsdag. Åh, det går bra nu!

Nu sitter jag och kollar på Step up: The streets. Så himla bra film!
Pusshej!


Dagen är förbi..

2012-05-20 @ 21:23:49
En lång dag har det varit.. Åkte ju in till Gävle och högskolan i förmiddags, mötte upp Sanna utanför och vi skulle träffa ledarskapsgruppen, men vi messade dem och de kunde inte och hade glömt meddelat oss. SEGT! Så vi for till en datasal och fixade lite frågor till ett pm-arbete i verksamhetskursen. Yes! Det blev sedan en sväng på stan innan jag tog bussen hemåt igen.. Messat lite med Jennifer också, och nu är allt bokat och klart inför Gbg-resan och Madonna i sommar. FINT! Var sedan ner en sväng till pappa och Sinikka också. Pratade lite om min skoluppgift och den verkar bli löst, yees! Hängde där en stund innan jag cyklade hemåt igen.. Sedan har jag spenderat resten av kvällen här vid datorn och tvn..

Det är ju söndag och jag tänkte först söndagsblogga, men jag har inte så mycket planerat alls så vi skippar det.. Imorgonkväll är det dansrep med fantasy inför ett uppträdande på högskolan på onsdag. Det ska bli skoj! Sedan är det två timmars zumba på onsdagkväll, najs! Annars inget planerat, ska försöka plugga en del tror jag. :) Det blir nog en bra vecka ändå!

Nu ska jag kolla på film..
Pusshej!


Min lördag som känns som söndag.

2012-05-19 @ 23:27:37
Äntligen börjar denna dag ta slut, men det är ju bara lördag.. Ännu en helgdag imorgon, suck. Fast jag ska till skolan, yes.. Grupparbete står på schemat, inte så najs kanske menmen.. Det har inte hänt så värst mycket idag så jag tänkte köra en liten lista bara.

- Kollat på massa filmer. Prinsen och jag2, En prinsessas dagbok2, The perfect man, Systrar i jeans och nu sist New year's eve!
- Valbo med mor som jag bloggat om..
- Pratat med pappa om ett skolarbete..
- Mailat.
- Skickat in en ansökan om extrajobb.

Yes, det är vad jag har gjort idag. Vilket liv liksom, haha. Morgondagen blir dock inte mer spännande, suck.. Men nu kallar sängen i alla fall om jag ska hinna upp och med bussen imorgon.
Godnatt!


Lite nytt..

2012-05-19 @ 17:17:36
Jag hängde på mamma in till Valbo köpis på eftermiddagen här, för hon skulle köpa nåt linne. Så ja, jag fastnade inne på Gina tricots sommarkläder.. typiskt ju! Fina kläder men min plånbok blev inte så glad, haha.. :PJag kunde inte bestämma färg, så det blev två av vardera, haha..

En fiin kväll i Gävle!

2012-05-19 @ 13:34:11
Velade lite fram och tillbaks om jag skulle åka in till Gävle själv igår eller inte, ingen som kunde följa med ju.. Det var nämligen spelning med Ida Long på Sjömanskyrkan i samband med Nebraskas säsongsavslutning. Jag bestämde mig tillslut för att åka in själv för jag ville ju se Ida.. :) Kom in till Gävle strax innan 19-tiden och tog mig till Sjömanskyrkan och spelstället. Det var en del folk där, efter sju började allt. Det var ett band innan Ida som hette San Fairy Ann, lite rockabilly-stuk, de var faktiskt bra ju. En liten kort paus emellan sen...

Ida började spela strax efter 20-tiden, en halvtimmes spelning. Så himla grym hon är alltså. Det flesta av hennes låtar, de bästa liksom, var med. Hon spelade även lite piano, grymt! Det var en fiin liten mysig spelning, glad att jag åkte in! :) Det var lite folk kvar efteråt, Ida kom ut efter ett tag och pratade med några. Hon kom sedan fram till mig, kramkalas och pratade massa.. Det var fint! Frågade lite vad jag skulle göra sen och om jag ville hänga med henne, Maja och Bella ut nånstans, så jag stannade.. Ida packade ihop sitt och vi tog en sväng hem till henne och lämnade det och tillbaks till stan. Vi drog till Interpool, satt där och pratade massa. Trevligt ju! Strax innan elva så skulle de till Slickcity och då gick jag till bussen, tackade för kvällen och så.. Tanken var att jag skulle hämta mamma när jag kom hem, men det visade sig sen att hon redan var hemma.. så jag hade kunnat stannat nån timme till menmen.. Det blev i alla fall en spontan trevlig kväll i Gävle! :)
Zuuumba!

2012-05-16 @ 23:09:54
Fast dansterminen är slut på Ackes nu så var jag ändå in till Gävle och Ackes en sväng idag.. Först sprang jag på Montana på stan och vi stod där och pratade typ en halvtimme innan hon hängde på till Ackes.. Där hängde vi i väntan på att Irina och Vahidin skulle komma.. Jag skulle på zumba vid 17-tiden. Otroligt jobbigt, min kropp är trött... Åkte sedan med I och V till Sandviken, för de skulle köra zumba här också men då fick jag skjuts hem, tack! De ska köra zumba två gånger i veckan under hela sommaren nu så jag kommer ju hänga där liksom.. :) Helt lovely! Så lite träning blir det i alla fall.. Men nu är det ingen träning förrän på måndag nästa gång, så här långledig från dans har jag inte varit på hela terminen, haha..
Skönt att vila upp sig lite kanske... :)


Dans är Kärlek!

2012-05-16 @ 21:33:00
Nu är då dansterminen över på Ackes Dansskola. Vilket känns otroligt tråkigt, verkligen! Terminen har varit helt underbar. Jag har dansat så mycket jag har kunnat, haft tid med och orkat. Helt galet har det varit! Feminin vibe, street, streetjazz, jazz, fantasy, latino och zumba x2. Dans varje kväll från söndag till torsdag.. Visst har kroppen känt av att det har blivit lite för mycket på sistone med alla extra dansrep också.. Men jag älskar det alldeles för mycket för att kunna minska på tiden. Det är ju det här jag vill göra!

Uppträdanden har hunnits med också. Mitt första betalda dansjobb hade vi, några från fantasyn, på restaurang Bolaget i Sandviken. Hela fantasy-gruppen medverkade på Kulturskolans jubileumskonsertGöransson Arena i Sandviken, där vi dansade bakom Sanna Nielsen bl.a. Sedan avslutningen på Estraden i Gävle, och fantasy fick vara med på Sandvikens avslutning på Folkets hus också. Och nu sist den stora dansshowen Magic of Dance på Gävle teater, som Ackes har varje vår. Så mycket uppträdanden och jag älskar det!


Och alla nya vänner man har fått.. Alla nya i fantasyn, och alla andra som man har kommit så mycket närmare den här terminen. Man har hängt på skolan för att umgås med folk, bara suttit där i timmar och pratat och haft det roligt. Man umgås med folk utanför skolan också. Så underbart liksom! Och Ida har man fått lite bättre kontakt med också, förut har det mest varit hej och så har man dansat för henne. Men nu pratar vi mer med varandra, jag går på hennes spelningar och ja, vi har kommit varandra närmare och det känns så bra. Lisa har ju varit mamma-ledig denna termin men jag har träffat henne lite ändå utanför skolan, underbart! Och Irina som jag nästan dansat varje dag för, henne har man ju fått en helt annan uppfattning om och verkligen lärt känna som person.. jag bara älskar henne. Hon är så galet underbar! :)

Jag skulle aldrig för en sekund byta bort dessa två år på Ackes mot nåt i världen. Jag är så lycklig att jag började dansa. Att jag har prioriterat dansen före det tidigare livet, vilket var alla resor runt om i Sverige.. Och jag saknar det inte ens... Dansen har gett mig och ger mig så otroligt mycket. Den gemenskapen som finns på Ackes är otrolig, åh jag trivs så bra och som det är nu så kommer jag aldrig att lämna stället. Ibland känner man bara att man har hittat rätt... Så känner jag för just Ackes och dansen. Det kan inte bli bättre än såhär!


Så ja, det är otroligt tråkigt att terminen är slut, jag kommer sakna alla va.. Nu längtar jag bara till höstens schema kommer ut så man kan anmäla sig till kurser igen!! Och får se hur hösten blir liksom... :)

Magic of Dance 2012!

2012-05-16 @ 14:34:31
Herregud, vart ska jag börja?! Vilken föreställning, vilken kväll det blev!! I måndags repade vi från eftermiddag till sen kväll och igår körde vi ett genrep på två timmar innan det var dags för den stora föreställningen!
Föreställningen började vid 19-tiden, man hörde hur publiken kom in i salongen och man blev nervös va! Jag och Victoria delade bord bakom scenen, där vi bytte om för vi hann inte in i logerna mellan danserna. Det var ett gäng till som höll till där bakom, haha. För min del så var det 12 danser som skulle hinnas med, som mest hade jag sex nummer emellan så jag hade inte många andningspauser.. Vissa gånger hade jag bara ett nummer emellan och då var det stressigt men det gick.. Annars njöt jag för fulla muggar, gud så härligt det är att stå på scenen. Vilken eufori, iih! Hann prata lite med folk under föreställningen också och gick även igenom lite danser.. Jag hade fem nummer i första akten och sju nummer i andra akten, så det var skönt med en paus där emellan. Precis innan allt började så samlades vi i fantasy-gänget och Irina i en grupp och hon peppade oss massa, det var så fint! ♥ Alla danser gick väl bra, någorlunda i alla fall. Vissa bättre än andra. Några småfel får man ju räkna med men jag är nöjd med mina danser och det känns bra! Finalnumret var såklart till Dannys Amazing. Så grymt och så härligt! Alla dansare ute på scenen, Irina tackade av alla lärare med blommor, avsked till Montana och det applåderades och jublades en hel del innan vi lämnade scenen. Underbar känsla och upplevelse!


Victorias bilder som jag lånade lite, hihi...


Efteråt lämnade man tillbaks alla kläder man lånat förutom fantasy-kläderna.. Tog hejdå av folk men vi ska ses under sommaren. Innan vi lämnade stället så tog jag, Josefine och Anna bild tillsammans med bästa Irina! :D Fint! Kom därifrån runt 22-tiden sen.. Vilken kväll alltså! Det var nåt alldeles extra över Magic of Dance i år, det kändes så fantastiskt! Så sjukt grym show och alla medverkande är så jäkla grymma ju! Vilken eufori!!!Magic of Dance 2012 - en show man sent kommer att glömma!


Fantasy - 120513!

2012-05-16 @ 11:36:27
Våra danser (dock med småfel..) från uppvisningen på Folkets hus i Sandviken!

Jazzen.


Discon.


Showen. (käpp-dansen!)


Afron.


Jag blir bara så lycklig! Love it!

Folkets hus avklarad!

2012-05-13 @ 19:04:39
Uppvisning som gällde i eftermiddags också, i Sandviken på Folkets hus denna gång. Åkte dit till den tidiga föreställningen för tänkte kolla på den, men blev satt i jobb istället. Hjälpte till med att dela ut programblad innan det började och sedan fick jag hjälpa till att fixa med ballonger till alla barnen.. När den slutade vid 14-tiden så samlades vi i fantasyn och gick igenom lite danser väldigt snabbt. Bestämde vilken ordning vi skulle dansa allt också. Vid 15-tiden så började föreställningen, ca en timme lång bara. Vi dansade våra fyra danser, jazz, disco, show och afro. Vissa gick bättre än andra men vi hade roligt i alla fall! :D Stressigt blev det men vi hann.. Pratade lite snabbt med Irina innan vi gick, sedan cyklade jag hemåt..

Nu är uppvisningarna slut också, det känns lite tråkigt! Men... På tisdag väntar stor dansshow på Gävle teater, ska bli så galet roligt! Imorgon är det rep som gäller, från eftermiddag till sen kväll typ. Och sedan ett genrep på tisdag innan själva showen! Jag längtar så himla mycket, iiih! :D


alla dansare på teatern förra året..

Estraden avklarad!

2012-05-12 @ 19:55:30
Idag var det dansuppvisning på Estraden i Gävle mellan 12-ca15.30. Samling vid 10 och då körde vi igenom alla danser, hejohå! Och sedan ramlade publiken in, galet mycket folk alltså! Hade fyra danser väldigt nära varann mitt i typ och sedan ett lite längre mellanrum innan de andra fyra danserna var.. I det stora hela så gick det faktiskt bra. :) Massa småfel här och där, steg jag inte kan göra alls, osv.. Men jag är nöjd och vi alla såg detta som ett extra genrepstillfälle inför teatern på tisdag! Roligast var i alla fall käpp-dansen som vi avslutade allt med. Wow, så roligt! :D Efter allt så dansade vi igenom tangon med Irina innan vi fick åka hemåt..

Imorgon väntar uppvisningen i Sandviken på Folkets hus kl.15. Då är det bara Fantasy-gruppen med från Gävle, så det är fyra danser som gäller då.. Jazz, disco, afro och show (käpp-dansen!). Underbart!


Packad och klar!

2012-05-11 @ 22:40:01
Det tog lite väl lång tid att packa, haha. Men nu är jag klar! Tror jag har packat ner allt nu, bara åtta danser som gäller imorgon.. Prickat av min lista två gånger till och med. Nu är jag taggad, jag vill dansa nuuu! :D haha. Annars under kvällen så har jag kollat på nån film på tv, messat/pratat med folk, testat kläder, fixat lite kläder och bara försökt fått ner allt i väskan.. :) Ska snart ta mig till sängs, Elin hämtar mig runt 9.15 imorgon! Och imorgon ska vi daaansa järnet och bara ha roligt va! :DKlänningen är inte så omtyckt, menmen..

Sista dansveckan!

2012-05-11 @ 16:46:00
Jag har dansat väldigt mycket i veckan här.. Det har varit sista lektionerna nu. Otroligt tråkigt ju!

I måndags körde vi med kläderna på, haha. På streeten ska vi ha locking-stil, så kul! Vi var några enstaka som hade bytt om, och vi ska dansa ihop med sandvikenborna. Väldigt många blev vi, och det är jobbigt att dansa 3.30min utan paus, haha.. Men danserna är sjukt roliga! Sedan hade jag två lektioner som krockade igen, streetjazz och fantasy. Men hängde kvar på streetjazzen med Ida och dansade igenom båda danserna där. I en ska vi vara helsvarta och den andra ska vi köra på 80-tal. Askul! Det gick väl bra att dansa allt, fick placeringar i Florence-dansen också, najs! Sista kvarten for jag och Montana in på fantasyn, där det dansades käpp-dansen för fulla muggar och vi fick de sista placeringar där. Toppen! Hade jazz sista timmen där vi fick kläder som vi dansade i hela lektionen. Dansen är fortfarande svår där men det ska väl gå ändå.. I tisdags var jag in och körde zumba en timme, sista för terminen de också. Galet roligt och svettigt! Det blev även zumba i onsdags, haha.. Jobbigt men jag körde på.. Senare på kvällen så blev det fantasy i ungefär två timmar, där vi körde igenom käpp-dansen massa och la på massa nya steg i discon och placeringar men är inte klar så vi ska fixa det på söndag.. Igåreftermiddag så hade jag och Elin hyrt lokalen här på gatan så vi var där i två timmar och dansade, gick igenom våra danser grundligt och hade asroligt! Sedan på kvällen så åkte jag in till Ackes igen och körde zumba.. Jag, Cassandra och Marcus fick köra jiven själva längst fram, medan Irina vila, hahah. Roligt! Otroligt svettig timme blev det. Direkt efter så var det latino där vi bråkade oss igenom tangon, det blir nog bra tillslut. Fick kläder till båda danserna vi har där, bl.a. en klänning som jag inte gillar så värst, hm.. Efter två timmar slutade vi..

Och terminens danslektioner är över. I helgen väntar uppvisningarna, woho!


Dop i söndags!

2012-05-11 @ 15:09:06

Jag och mamma var iväg på dop i söndags, i stensätra kyrka. En av mina kunsiners barn skulle döpas. Hela släkten var typ där och det var fint! Sedan hem till min moster, allihopa, för att äta och fika lite.. :) Trevligt!
Love!

2012-05-07 @ 11:33:23
Printat från SVT Gävledala...
Så kul att se en liten snutt ju... Det såg ju bra ut!
Klippet finns tillgängligt på svt play till den 11maj bara, kolla här från ca 2.40!

En solig dag väntar...

2012-05-07 @ 10:17:13
Jag har fullt upp idag men samtidigt känner jag att jag inte kommer få nånting gjort.. Jag ligger efter alldeles för mycket i skolan nu, inte bra alls, får lite panik och fattar inte vad jag ska göra. Sedan är det sista veckan med dansen nu också, ännu mer panik.. Lektioner som krockar, extra rep, placeringar saknas, danser är inte klara, kan inte alla danser och alla kläder är inte bestämda ännu.. Ah, jag orkar inte. Det är lite för mycket just nu va!!! Jag måste försöka få nån struktur och planering i allt detta, annars kommer jag inte orka med veckan ut. Herregud!

Det blev ju ingen söndagsblogg igår, så den kommer här en dag försenad! ;D
Måndag: Street 18. Streetjazz/Fantasy 19. Jazz 20.
Tisdag: Zumba 20.
Onsdag: Zumba 17. Fantasy 20.
Torsdag: Latino 19.10.
Fredag: Omtentor - Externredovisning & Finansiell planering och analys 9-14. Dans på kvällen?
Lördag: Dansavslutning/uppvisningEstraden 12-15.30.
Söndag: DansaSandvikens dansavslutning, Folkets hus 15.

Detta är min fina, jobbiga och roliga vecka! Mycket dans är det och det är så roligt! Avslutningar på lördag och söndag, så jäkla najs! Längtar verkligen! Två omtentor också, får se om jag gör båda eller om jag fokuserar på en av dem bara.. De är ju i olika salar så jag måste lösa det först isf.. Annars under veckan så ska jag väl bara FÖRSÖKA plugga, måste verkligen.. Får se hur det slutar!!!

Nu väntar frukost!
Sen lite plugg...


En dröm som blev sann!

2012-05-05 @ 21:53:51
Jag kan nog inte beskriva mina känslor för gårdagen. Wow! Vilken glädje! Vilken eufori! Det där vill jag göra resten av mitt liv. Uppträda. Stå på scenen. Dansa inför folk. Åh, galet vad roligt! :D

Vi hade samling vid 9-tiden och alla ramlade in lite när som då.. Träffade Sanna och sa att vi gärna ville få till ett gruppfoto med henne sen under dagen och det var lugnt. Strax efter halv tio var det dags för genrep och det gick väl bra på allt förutom jazzdansen.. Vi är en grupp som kan anpassa om till musiken och dansa i takt och den andra halvan kan inte det och dansar i otakt. Irina hade lite panik och vi fick göra omplaceringar. Jag, Montana och Elin fick byta platser, lite utspritt så de kunde se.. Montana var takten, alla skulle följa henne, haha. Det blev bra! Repet slutade runt elva och då var det lunch-buffé för allihopa, najs! Sedan tillbaks bakom scenen, bytte om och taggade för första konserten vid 12 för alla grundskoleelever, runt 3500 barn! En timmes konsert.. Elever från Kulturskolan spelade och sjöng, Kråkan och busarna sjöng o lekte, Sanna sjöng med kören och sina egna låtar och vi dansade våra tre dansar. Så galet roligt alltså, allt kändes så bra ju! Jazzen var lite svår men det gick ju ändå.. Klart strax efter 13 och då packade alla ihop allt och drog därifrån, men vi skulle vara tillbaks till 18. Fick skjuts hem av Elin och hemma gjorde jag inte mycket alls.. Efter några timmar så cyklade jag tillbaks till arenan och var där nån gång efter 17-tiden, hittade lite folk och vi bara hängde där. Pratade lite med Jocke också, najs! Publiken började strömma in efter halv sex-tiden, och vi fick reda på att allt började vid halv sju istället för sju som Irina hade sagt.. Hörde av oss till Irina o Vahidin och de blev lite stressade, de var ju i Gävle, men de hann precis till strax efter halv sju... Yeah!

Vi alla var nervösa inför kvällens show ju.. Innan vi skulle upp på scenen och öppna showen så sa vi till varann att nu jäklar kör vi järnet. Släpp loss och le hela jävla tiden och ha asroligt! Det går nog inte att beskriva glädjen under afron, så enormt roligt och hoppas det syntes också.. Alla efteråt var helt i extas och ville bara mer.. Bytte om till discodräkterna och taggade som fan till I'm in love.. Pratade med Sanna lite snabbt och bestämde att ta gruppbilden där på sidan direkt efter själva showen. S for upp på scenen och vi taggade ännu mer.. Det var vår tur! AAAH känslan alltså! Wow, så svårt att sätta ord på upplevelsen, herregud! En dröm gick i uppfyllelse, att få dansa bakom Sanna! Lycklig var bara förnamnet när vi dansade.. Åh, det gick så galet bra och jag ville bara dansa meeer! Liksom dansa bakom min stora förebild på en gigantisk scen inför 3500 personer, åh, det kan ju inte bli mer perfekt! Eufori!!! Bytte om igen och några låtar senare så var det dags för jazzen, nervösa som bara den men det var bara att köra.. Det gick faktiskt bra och de andra tjejerna sa att det var de bästa vi gjort, så det kändes bra. Bytte om till discodräkten igen och bara hängde där bak, pratade massa och kollade in Sanna på storbildsskärmen. Hon sjöng Empty room, Hela världen för mig, Be mine, Can't stop love tonight, bl.a.. Gudars vad hon är bra alltså! ♥ I slutet var vi upp på scenen och tackade för oss och Sanna avslutade alltihopa med slutet på I'm in love så vi var upp och dansade igen. LYCKA!!! Efteråt så var det gruppbild som gällde, Vahidin kom med kameran och Irina o resten av tjejerna från andra sidan kom till oss. Gruppfoto med Sanna, så najs! Pratade lite snabbt med S sen, tackade för dagen och kramkalas. Hon är så otroligt fiin va! ♥ Och vi drog och bytte om, eller först tog vi en gruppbild alla dansare och Irina. Så sött! Fan vad grymma vi är, allihopa. Älskar oss! ♥ Sedan kramkalas med Irina och vi tog oss hemåt.. Var hemma runt nio-tiden, tröttare än tröttast. Men lycklig som aldrig förr!

Galet underbar dag! Ett minne för livet alltså! WOW!
Bild 1: gd.se. Bild 2o3: arbetarbladet.se.

Häftigt liksom..

2012-05-03 @ 23:39:36
Jag kom till Göransson Arena strax innan fem, vi skulle vara där kvart över.. Var först av alla så jag tog mig in till scenen för Kulturskolan repade med Sanna på scenen. Sjöng igenom Empty room och sedan var hon klar för stunden. Gick fram till henne då när hon kom ner, fina hon. Kramkalas och frågade hur det var och så. Nämnde att vi skulle dansa bakom henne i I'm in love, vilket hon redan hade räknat ut. Hon bara: "Nu ska vi få jobba ihop också, så roligt!". ♥ Frågade om dansen gick bra och så, finaste! Hon gick iväg till logen sen, och resten av dansfolket ramlade in..

Väldigt mycket häng bara, gick igenom danserna och satt o pratade mest. Bytte om till discodräkterna och hann prata med Sanna en sväng igen, fina hon! Efter Sanna hade repat en låt så var det dags för I'm in love och vår tur att dansa.. Så sjukt roligt ju! Wow, känslan liksom. Vilken glädje! Det kommer ju bli bättre med publiken imorgon, och lite mer verklighet kanske.. ;) Men åh så galet roligt! Sanna tyckte vi alla var så duktiga, hihi. Söta hon gjorde tummen upp till mig, aw! ♥ Klart och det var bara att byta om till afron och den dansade vi igenom en gång bara, den sitter ganska bra ju.. Hann inte byta om till klänningen i jazzen utan jag körde i afro-kläderna. Alltså, de spelade i ett långsammare tempo än vi var vana vid, haha. Det gick skit de två första gångerna men tredje gången satt i alla fall stegen på rätt takt. Sedan var det bara att byta om och ta oss ut till bilen. Jag, Irina, Elin och Emelie var det.. Latino-lektion i Gävle vid 20-tiden. Trötta som fan, men vi satte väldigt mycket steg ju.. Nästan allt är klart, men vi måste nöta detta nu.. Slutade strax innan halv tio, bussen hemåt och mamma hämtade mig i viken.. Skön kväll!

Imorgon är det konsert-dags, då kööör vi! :D


Fiin dag va!

2012-05-03 @ 14:44:45
Här sitter jag lite småstressad och vet inte riktigt varför va, haha.. Finns mycket att göra men jag vet inte vad jag ska göra, lite så faktiskt.. Läste Sannas blogg tidigare här, och hon är troligtvis i Sandviken nu också, bara några minuter härifrån. Åh, det är fint! :) Jag ska dit om 2,5 timme typ, genrep som gäller.. Najsigt!

Imorse här så smsade jag med Sara, och hon kom hit och lånade benvärmare av mig, så det blev lite snack där. :) Josefine ringde i samma veva, så pratade lite med henne också.. Sedan smsade jag med Sofia och hon hämtar upp mig påvägen till arenan senare, najs! Och för en stund sedan så cyklade jag till stan, till Carros jobb och lämnade över biljett till konserten imorgon och pratade lite.. :) Mysigt! Det är fint med vänner! :)

Vad ska jag göra nu?! Jag vill liksom till arenan och dansa nuuu.. Får nog ta och packa väskan för kvällen då, först genrepet på arenan och sedan åker jag med flera med Irina till Gävle och vi ska ha latino.. Yeah! Borde kanske hinna plugga nåt också, en film hinns nog med också och även lite mat.. Då borde väntan vara över sen. Kom igen klocka, spring framåt! :D

Pusshej!


Senaste träffen, Hille kyrka i december..

Repat lite..

2012-05-02 @ 23:33:07
Var in till Gävle och Ackes här på seneftermiddagen.. Vid 17-tiden så var det ju zumba, yeah! Hoppade runt där och var alldeles svettig efteråt, så sjukt jävla roligt! :D Bytte om sedan och väntade på Irina som skulle köra i två timmar till innan hon var klar, haha.. Gick och åt på donken, annars satt jag helt upp och ner på en stol, haha. Montana slutade sin lektion kvart över sju så då fick jag sällskap. :) Irina körde sin lektion lite över åtta, som vanligt.. Sedan ut till bilen och raka vägen till Arenan i Sandviken. Yeah! Jag var med som liten guide liksom, hon visste inte vart arenan låg och vi hade lite bråttom dit.. Det var direkt upp på scenen där vi körde igenom danserna och testade scenen. Trångt på vissa ställen.. alla slår och sparkar varann, haha. Afron, discon och jazzen kördes igenom, oj vad vi skrattade.. Roligt! Hoppas det blir lite mindre kaos imorgon.. Pratade lite efteråt och sen gick alla ut till bilarna, tog hejdå och jag gick hemåt. :) Najs!

Imorgon kör vi ett genrep med allt och alla. Då är orkestern där med, och älskade Sanna! :D iiiih längtar va!Liten del av scenen och publikhavet... iphone-bilder, dålig kvalité..

Shopping!

2012-05-02 @ 12:19:43
Det blev en sväng till Valbo igår med Carro. Vi behövde verkligen leta lite kläder till dansen va, haha.. Gick väl inte så värst bra, jag shoppade lite i alla fall. Danskläder, nja, vet inte ja.. ;D Kanske ska dansas i men annars är det fina sommarkläder. I like!Linne, Shorts, Topp, Spetslinne och Bandeau. Allt från GinaTricot!

Maj, redan?!

2012-05-02 @ 11:40:30
Gud så fort tiden går alltså. Redan inne på maj-månad, galet! Den här månaden börjar med två galna veckor och sedan blir det lungt två veckor.. Det är ju bara cirka två veckor kvar till avslutningen med dansen nu, känns lite tråkigt va.. Bara repetitioner som gäller i varje kurs, lite placeringar lär fixas, kläder ska inhandlas och testdansas i.. Åh, det är så härligt! Sedan har vi uppvisningarna, både i Gävle och Sandviken, sedan även Gävle teater. Lycka! Och utöver allt detta så har jag även skolan som trycker, dessa två veckor är galna i skolan med. Inlämningsuppgifter, hemtenta + munta på den och även två omtentor ska göras innan avslutningarna. Hjälp, skjut mig! Hade varit skönt att få kunna fokusera på bara dansen dessa veckor, men icke då.. Allt kommer samtidigt.. Det blir faktiskt lite dans efter avslutningen också, det är skönt men ingen skola i alla fall.. Det är pm-arbetsskrivning som gäller bara.. Så ja, det blir väldigt lungt sedan.. En skön månad alltså!

Solen skiner ute idag också, det är väl nästan runt 20grader i alla fall. Sweet! Jag ska ta en tripp till stan senare och fixa lite grejs och ännu senare så ska jag in till Gävle och zumba för att sen avsluta kvällen på arenan här i Viken för lite dansrep. :) Najs dag!

Pusshej!


RSS 2.0