Lovely kväll!

2012-02-29 @ 22:28:48
Vårjackan åkte fram idag när jag gick till bussen. Så underbart väder alltså! ♥ Det var dags att åka in till Gävle och Ackes igen. Josefine och jag körde zumba vid 17-tiden.. Skulle ta det lugnt men det gick ju inte alls, haha. Svettigt värre och galet roligt ju! Hoppade över avslappningen i slutet och sprang och bytte om. Det var dags för fantasy 18.15.. Nästan hela gruppen var där.. Kort uppvärmning och lite diagonaler. Sedan dansade vi jazzen i ungefär 1,5 timme. Bara repeterade massa, både det gamla och nya. Fick placeringar för de gamla stegen.. Herregud! Mycket att hålla reda på nu.. men så snyggt det kommer att bli. Sedan körde vi igenom discon några gånger bara, innan vi var klara för kvällen. Det blev två timmar som Irina sa från början.. Så roligt ju! Åkte sedan hem med Emma, Frida och Pernilla som också bor i viken.. Najs ju! :)

Nu kollar jag på Body of proof, eller paus nu men i alla fall!
Pusshej!


jag hittade webcamen på datorn, hahaha..

Danskväll!

2012-02-29 @ 00:29:35
Jag gick över till Elin här ikväll.. Hon bor här på samma gata, så najs! Jag, Elin och Sofia körde på en filmkväll.. De hade handlat frukt och glass också! Mumsigt! Fixade ordning lite fruktsallad till glassen och gick sedan ner i källaren till tv-rummet där. :) Vi kollade på Step up3, den är så otroligt bra ju. Och vi ville bara dansa också, åh! Love it! Efter filmen så dansade vi faktiskt lite, haha.. Vi visade stegen från igår för Elin, streetjazzen, för hon var inte där. Så roligt! Gick igenom stegen i jazzen också.. Najs! Sedan satt vi och pratade och kollade lite på Project runway och sist Big Brother, hahaha.. Vi gjorde kväller strax efter 23-tiden för Elin ska upp och jobba imorgon.. Men vi skulle göra om detta, snart igen! :D Tack brudar för en mysig kväll!


Rolig kväll på Ackes!

2012-02-27 @ 22:57:43

Kom till Ackes en timme innan dansen började och hängde där.. Folket ramlade in strax innan där. Vid 18-tiden var det dags för street. Underbart! Dansade först den streetiga-koreografin och repterade slutet där. Det blir bra! Sedan locking-koreografin, och det var inte så många som kom ihåg förra veckans steg så vi repeterade dem massa. Inte ens Ida kom ihåg alla, så jag fick hjälpa till lite, haha. Det kändes lite roligt! Nya steg fick vi också, vi ska ner på golvet och göra lite steg, haha, snyggt när man får till det va! Streetjazz efter det, där vi dansade igenom koreografin.. Repeterade det vi hade och gick igenom de sista stegen, najs! De stegen vi la på förra veckan repeterades också och jag fick hjälpa Ida lite med stegen här också, haha. Och vi la på massa nytt. Galet snyggt alltså, åh det kommer bli så bra! Jag älskar koreografin! Efteråt så pratade jag lite med Sofia och Hanna, innan jag och S åkte hemåt.. Trevligt!


Veckan som kommer..

2012-02-26 @ 23:17:17
Jag höll nästan på att glömma ju.. Det är söndag och slutet på veckan. Jag måste ju för sjutton söndagsblogga, haha. Mycket viktigt typ!

Måndag: Plugga hemtenta. Valbo en sväng. Street 18. Streetjazz 19. Smash på tv!
Tisdag: Inlämning: hemtentan. Filmkväll med Sofia och Elin!
Onsdag: Plugga! Zumba 17-18. Fantasy 18.15. Body of proof på tv!
Torsdag: Bio med Maria, Gävle. Unforgettable på tv! A-K fyller år, grattis! ♥
Fredag: Omtenta - eko. styrning 9-14. Plugga! Fika o bio med Caroline, Gävle!
Lördag: Tenta - marknadsföring2 10-15. Hem till pappsen! Mello på tv!
Söndag: Plugga! Feminin vibe 17.

Sportlovsveckan är här, eller jag har ju inte sportlov men alla andra. Och det betyder ingen dans. Meeen som ni ser så dansar jag lite ändå. Ida kör ju sina klasser för hon kommer vara borta längre fram under termin. Och Irina ville köra fantasyn, vet dock inte hur länge vi dansar.. men hon sa typ 2timmar, mer om vi orkar, haha.. Annars ska jag försöka plugga lite och göra två tentor, måste ju! Och även umgås med lite vänner, det blir massa trevligt! :D Så det blir en najs vecka!


En bra låt som jag hittade på youtube precis...

En fin dag!

2012-02-26 @ 22:30:05
Vaknade i lagom tid av ett sms imorse, från Ackes som påminde om att Idas grupper dansar på lovet. Yeah! En väldigt slapp dag. Kollat lite på Bones säsong 1, så himla bra! På eftermiddagen var det bara att ta bussen in till Gävle och mot Ackes. En timme innan lektion som vanligt, hade sällskap med Josefine och Caroline, grymt! Vi pratade massa och dansade i salen bredvid, så kul! Vid 17-tiden var det dags att dansa då, feminin vibe. Vi kör alltid igenom dansen en gång i början och ser vad vi kommer ihåg från förra veckan. Det roliga var att det var bara jag som kom ihåg stegen vi la på förra veckan, och jag var inte ens med och dansade dem då för jag satt och kollade.. hahaha. Ida bara; du kommer ju ihåg stegen bättre än vad jag gör ju!! Haha, det var roligt! Sedan dansade vi massa, gick igenom vissa steg och vi skulle överdriva när vi dansade, haha. På slutet la vi på massor av steg.. Gud så snygg denna koreografi är alltså! En timme gick alldeles för fort.. Fick sedan skjuts hem av Caroline, tack! Det blev mat typ direkt framför bingolotto med mor.. Och vid åtta så var det Så ska det låta med fina Sonja. Hon är så himla bra alltså! Messade med fina vänner också! ♥ "shit vad du och sonja är lika!" åh, jag bara ler, tack! :')

Efter det kollade jag på Bones och det gör jag fortfarande, najs kväll!
Pusshej!



miss you.

Daaance. Just dance!

2012-02-25 @ 20:14:51
Mycket dans den här veckan alltså, herregud! Det känns i min kropp va.. Öm lite överallt och blåmärken lite överallt också, man skulle kunna tro att jag blivit slagen, haha..

Måndag:
Kom till Ackes strax efter halv sex och bytte om direkt. Pratade sedan med Jenny i väntan på lektionen. Vid 18 så var det dags för street. Där vi dansade igenom båda danserna och la även på lite steg på locking-dansen. Så kul ju! Vi ska ner på knäna och glida lite också, ajaj! Därför jag lär köpa knäskydd. ;) Efter den så hade jag streetjazz.. Så otroligt roligt alltså. Dansade igenom koreografin några gånger, försökte hitta den känslan Ida ville ha. Tänk 80-tal sa hon, de flesta är inte ens födda då, haha. Vi la även på lite nya steg, eller början av dansen. Svårt ju, men det blir nog bra! Sist väntade jazzen.. Jämt så galet trött på den lektionen. Var med en stund sen kollade jag lite bara.. Men var med lite på slutet för Irina behövde mig när hon skulle förklara en grej, haha. Vi fick placeringar och det lades på nya steg, vilka jag memorerade.. Det blir bra! Fick sedan skjuts hem av Elin och Sofia, tack!

Tisdag:
En kväll till som spenderades på Ackes. Det var dags för zumba denna gång.. Jag och Josefine körde järnet va.. Irina som kör och man är inte levande efter den timmen, haha. Vi körde många nya danser, lite svårt att få till stegen men nästa gång så.. Pratade med Irina lite snabbt innan vi drog sen.. :)

Onsdag:
Var in till Ackes för att zumba vid 17-tiden. Irina som körde och då visste man ju att det skulle bli jobbigt, herregud! Så galet roligt alltså, jag älskar´t! Sedan hängde jag mest där, pratade med massa folk innan det var dags att dansa igen. Fantasy vid 20-tiden. En zumba-uppvärmning, så jävla rolig. Sedan gjorde vi lite nya steg till jazzen, halvsvårt alltså. Vi ska kicka massa och snurra, hjälp! Sedan körde vi nog jazzen, de gamla stegen, i kanske en timme. Det blev jobbigt tillslut va! Och de sista 10 minutrarna så körde vi discon. Fick dansa i långsamt tempo först och sedan ökade hon för varje gång vi dansade.. Fy fabian vad jobbigt! Men galet roligt alltså. Snacka om att alla var trötta sen.. Slutade strax innan halv tio och då var det bara att skynda sig till bussen..

Torsdag:
Ackes igen va.. Latino denna gång. Dansade cha-chan först, gick igenom alla stegen och dansade några hundra gånger. Sedan samban, dansade några gånger och fick sedan placeringar i den. Ojoj, lite svårt att hålla dem för vi gör steg åt alla olika håll, men det blir säkert bra tillslut. Fick nya steg också, som Irina filmade på slutet för att vi ska komma ihåg allt efter lovet sen, haha. Pratade lite med alla innan jag gick till bussen sen..

Fredag:
Var in till Ackes, igen.. För att köra lite zumba, denna gång med toning sticks (hantlar). Vahidin som körde och vi var några stycken. Han kör så lugnt jämfört med Irina, haha.. Det var kul att testa på i alla fall, men man kunde ha kört mycket hårdare. Får se om jag testar det igen nån gång. :)

Det var min galna dansvecka! Nästa vecka blir absolut inte lika galen, för det är ju sportlov för folk och då är det ingen dans.. Men lite ska dansas ändå! ;D

Och juste... Igår beställde jag skor till latinon. Woho! Hoppas hinna få dem till nästa gång efter lovet, hjälp alltså! Jag kan inte ens gå i klackskor men det ska dansas i dem! Måste gå!


En lista!

2012-02-25 @ 17:43:27



Namn:
Caroline.
Piercingar: Hål i öronen.
Tatueringar: Neej!
Längd: 176cm, senast ialf.
Skostorlek: 39-41, beror på skor.
Hårfärg: brunt typ.
Fräknar: Nopp.
Motto: Fake it til you make it.
Kär? Nej.
Önskar du att du bodde någon annanstans? Trivs bra här. Men en lägenhet i Gävle skulle vara skönt, är ju oftast där liksom!
Tycker du att du är attraktiv? Nää..
Vilket schampo använder du? Clearasil eller Dove.
Vilken parfym använder du? Bagges You rock.
Vad är du rädd för? Vet inte alltså, finns nog en del..
Gillar du att tvätta? eh nej.
Gillar du berg- och dalbanor? Oh ja!

Senaste
Filmen du hyrde? Hm.. Försvunnen kanske.
Filmen du köpte? Har ju nyligen fått hem filmer, en av dem var bl.a. Step up 3!
Låten du hörde: Vouge med Madonna.
Låten du laddade ner? eh, Loreens Euphoria!
Personen du ringde? Lisa.
Personen som ringde dig? Lisa.
TV-program du såg? Den hemlige miljonären.
Person du tänkte på? Pappa..

Favorit
Sak att göra: Skratta, kramas, dansa.. ja, finns väl massor.
Sport: DANS! ♥
Dryck: Vatten.
Kläder: Mjukisoverall. Jeansshorts och linnen.
Film: Dirty dancing, typ.
Bil: Peugoet..
Serie: Bones, utan tvekan. Unforgettable och Body of proof.



Har du någonsin
Gråtit över en pojke? Nä, inte vad jag kan minnas.
Gråtit över en flicka? Jadå, vänner..
Ljugit för någon? Det gör väl alla nån gång..
Varit i slagsmål? Nä.
Blivit arresterad? Nopp.
Träffat någon från internet IRL? Hahaha, oh ja!

Antal
Gånger du varit kär? Ingen, typ.
Gånger ditt hjärta brustit? Öhm, ingen?!
Tjejer du kysst? Haha, ingen.. pussat nån kanske.
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Sara. :)
Gånger ditt namn varit med i tidningen? Öhm, ingen tror jag..

Senaste
Boken du läste? Om man bortser från kurslitteraturen.. så hmm.. Jessica Anderssons bok för nåt år sen.
Personen du fick e-mail av? Omid..
Personen du fick brev av? Öhm, SannaN typ.
Personen du fick sms av? Mamma.
Gången hela din familj åt middag tillsammans? Hela? Jag och mamma här, typ helgen som var.
Saken du köpte? Ett par jeans.



Lördag!

2012-02-25 @ 14:40:44
Jag är trött va. Det blir en lång dag. Efter lite om och men så var jag in till högskolan imorse, mamma skjutsade mig. Omtenta-dags. Segt värre ju.. Statistiken som gällde, den andra deltentan. Det gick nog inte så bra, som väntat då. Gick sedan ner på stan och kikade runt lite.. Det blev ännu ett par jeans på veromoda, najs! Också blev det en bok på Åhléns bokrea. Angelina av Andrew Morton. Och kikade även knäskydd igen, men storleken jag skulle ha var slut så måste kika i valbo typ.. :) Sedan bussen hemåt och en promenad hem. Hemma blev det lite fika för mig själv.. Sedan åkte tvn och datorn på, och här blir jag väl kvar hela kvällen..

Ikväll blir det väl melodifestivalen också. Och lite köpmat hoppas jag på! :)
Pusshej!

Lite shopping!

2012-02-23 @ 11:18:14
Igår passade jag på att shoppa lite när jag ändå var i Gävle liksom.. Det blev ett linneGinaTricot, det på bilden nedanför.. love it! Sedan blev det ett par jeansleggings typ från Veromoda, hittade ingen bild på dem och jag orkar inte fotta dem heller. Hög i midjan, dragkedja i bak och i jeanstyg. Så snygga! :) Jag kollade även efter knäskydd, hittade både blåa och svarta.. Mer inne på svarta men så dyrt ju.. Får se hur det blir, men blir nog tvungen att köpa till dansen ändå!


Mysfika!

2012-02-23 @ 10:37:30

I måndags var jag in till Gävle för en eftermiddagsfika med fina Lisa! :) Äntligen fick vi ihop det.. Så otroligt mysigt ju! Pratade på om allt och inget.. när man inte setts på ett tag så finns det en del va.. :) Och pratade även om lite vad som händer framöver och så. Hon skulle försöka komma förbi dansen och kolla nån dag också innan det är dags.. Trevligt! Efter cirka två timmar lämnade vi Waynes.. In på coop en snabbis och sedan följde jag henne en bit på vägen hem.. Kramkalas och vi ska försöka ses snart igen! :) En mysig eftermiddag!


Cdon..

2012-02-23 @ 09:53:26
Dessa filmer klickade jag hem från cdon i veckan här. :) Så nu har jag mycket att kolla på va.. Najs!

 
 

Segt värre...

2012-02-23 @ 09:41:10
Nu har jag tid över för att sitta vid denna dumburk. Eller ah.. egentligen skulle jag ha varit i skolan nu och skrivit en omtenta, men jag kände att det är ingen idé för jag har knappt pluggat nåt.. :/ Så jag stannade hemma..

Det har inte varit så mycket skola annars i veckan heller, som jag trodde det skulle bli. Föreläsning i tisdags där vi gick igenom kassaflödesanalys.. MF-föreläsningarna var inget måste, hade gästföreläsare igår så den var inte så viktig inför tentan så.. Imorgon gäller dock föreläsning i alla fall. :) Och jag har fått hemtentan idag, så den ska jag ta och skriva ut senare idag eller imorgon typ.. Och på lördag kör vi omtenta, den ska jag plugga till idag och imorgon.. :)

Nu kollar jag lite på HSM 2, brabra!
Pusshej!

Söndagsblogg!

2012-02-19 @ 20:42:58
Inte hänt så värst mycket under helgen eller under dagen som varit. Var iväg och dansade lite ikväll här. Feminin vibe som gällde, att det ska vara så svårt alltså. Jag satt och kikade på lite också, och lärde mig de nya stegen så.. Det blir nog bra tillslut, hoppas jag. Fick sällskap med Caroline på bussen hem, trevligt! :) Kikade lite bingolotto när jag kom hem för syster messade om att bengtzing var med.. Och nu kollar jag in Så ska det låta och senare blir det Dirty dancing. Najs! :)

Dags att söndagsblogga också! Jag har nog den galnaste veckan på länge framför mig nu. Ingen jag ser framemot, så jag hoppas verkligen jag överlever den. Galen är väl bara förnamnet egentligen. Kolla in bara...

Måndag: Plugga! Träffa Lisa, Gävle. Street 18. Streetjazz 19. Jazz 20.
Tisdag: FIPA 13.15-16.15. Plugga! Zumba 20.
Onsdag: MF 13-16. Plugga! Fantasy 20. Body of proof på tv!
Torsdag: Omtenta - mikro analys 9-14. Start - hemtenta i MF1. MF 13-16. Plugga! Latino 19.10. Unforgettable på tv!
Fredag: FIPA 9-12. Plugga statistik och hemtentan.
Lördag: Omtenta - DAS 10-15. Plugga hemtentan. Mello på tv!
Söndag: Plugga hemtentan. Feminin vibe 17. Så ska det låta på tv -Sonja är med!

Ja, ni ser ju hur den ser ut! Fyra föreläsningar väntar, tror jag. Vet inte om MF-föreläsningarna blir av för det står reservtillfälle och gästföreläsare på dem, hmm.. Två omtentor också, galet.. och jag ska hinna plugga till dem också. Lycka till där.. Och det ska skrivas en hemtenta under helgen också, den i första marknadsföringskursen. Kursen blir avklarad efter det! Najs! Så mycket skola som sagt.. Dansar fem kvällar också, så najs! Plus lite tv på kvällarna också, haha. Jag hinner nog inte med så mycket mer den här veckan, galet! Får se om jag kikar in här något...

Snart: Dirty dancing!
Pusshej!

Love!

2012-02-18 @ 16:20:49
Jag har ju dansat den här veckan också, trots att jag har varit lite småförkyld. Eller ah.. i måndags hade jag ju tre timmar dans. Street, streetjazz, jazz. Jag var inte med särskilt mycket utan jag satt mest och tittade på. Usch vad tråkigt det är alltså. Jag var med lite på koreografierna när det lades på nya steg bara.. :) Annars orkade jag inte så värst mycket. Segt! Det blev ingen zumba i tisdagskväll, utan jag var på zumbanonsdagen istället. Åh så roligt det är, men det var lite jobbigt va! Och fantasy senare på kvällen, disco och jazz som gällde. Så otroligt roligt ju! Jobbigt men det gick bra, disco-stegen sitter bättre nu! Och i torsdags var det latino som gällde, vi var allihopa för en gångs skull. La på massor av nya steg i cha-chan, det går så bra så. Sedan dansade vi igenom samban också. Roligt och svettigt. Åh vad jag tycker om att dansa!

Imorgon är det dags igen.. Lycka!


Sakna!

2012-02-18 @ 15:52:20


Plugget...

2012-02-17 @ 17:08:50

Här sitter jag.. Inte hunnit suttit här alls den här veckan känns det som. Senast var i tisdags, lite fullt upp typ.. Inte riktigt frisk ännu heller, otroligt jobbigt. Men högskolan blev det idag. Dubbelföreläsning igen.. Väldigt segt alltså. Det händer liksom inte så värst mycket på lektionerna.. Allt vi går igenom lägger de ut på blackboard, så det känns så onödigt att vara där.. Men nu är skolan klar för veckan, skönt!

Men nåt plugg kanske det blir under helgen, hmm..


Y E S !

2012-02-17 @ 16:49:14
Det blir Madonna i sommar!!! Fy fabian vad roligt! Andra gången jag ser henne nu, första var ju 2009. Hon är så galet grym live alltså! Lääängtar! :D


Tisdag!

2012-02-14 @ 17:15:37
Jag inviger nu min lilla rosa plutt, laptopen. Jag blev liksom lite tvungen till det va.. Jag satt vid den andra datorn först, batteriet är svindåligt i den och laddaren har slutat fungerat tydligen, så det sa poff så dog den. Haha, måste fixa en ny laddare eller nåt. Så nu är jag på denna, det går lite segt att skriva, allt är så smått.. xD Måste vänja mig!

Idag har jag annars varit in till högskolan. Jag är dock inte helt frisk ännu men kände att jag kanske var tvungen att åka in. Dubbelföreläsning liksom. Finansiell planering och analys på förmiddagen där vi gick igenom räntabilitets- och soliditetsstyrning. Lite intressant faktiskt. Lite lunch och vi skrev ut en bunt papper. Marknadsföring på eftermiddagen, så segt! Vi gav upp i första rasten och drog hemåt. Jag var hemma efter 15-tiden här.. Och inte gjort så mycket mer alls. Installerat lite grejs på denna dator bara.. :) Men nu ska jag stänga ner denna..

Resten av dagen: Kolla på film och slappa typ..


gammal bild.. har inga bilder på denna dator..

I just like to put my hands up in the air.

2012-02-12 @ 20:07:33

Jag är fortfarande förkyld. Täppt i näsan och hostig som bara den. Så jobbigt! Värst var det i fredags så jag är på bättringsvägen i alla fall. Det känns gött. Men jag blev tvungen att hoppa över dansen idag, inte roligt nånstans. Åh, jag ville verkligen dit ju.. men jag hade inte orkat alls.. Hoppas bli lite bättre till imorgon för då vill jag verkligen dansa.. Hoppas hoppas! Ny vecka imorgon och det ska söndagsblogga, såklart!

Måndag: Street 18. Streetjazz 19. Jazz 20.
Tisdag: FIPA 9-12. MF2 13-16. Zumba 20.
Onsdag: Fantasy 20. Body of proof på tv!
Torsdag: Latino 19.10. Unforgettable på tv!
Fredag: FIPA 9-12. MF2 13-16. Plugga!
Lördag: Plugga! Mello på tv!
Söndag: Plugga! Feminin vibe 17.

Min vecka ser ut sådär.. Två heldagar i skolan, det händer inte ofta. Det blir jobbigt va! Kanske blir nåt med grupparbetet också, plus att jag gärna vill fixa en rest-uppgift som jag inte kan.. xD Mycket dans som vanligt och därför måste jag bli frisk liksom, har inte tid att missa flera danstimmar. Lite tv ska också hinnas med. Sedan får vi se vad veckan bjuder på.. :)

Tjing!


I sommar...

2012-02-12 @ 13:34:59
Glömde helt bort att berätta igår va...

Jag och Mika ska se Lady Antebellum i sommar. Galet! 27 Juli på Skansen, Stockholm. Kan det bli mysigare?! Åh, jag längtar verkligen!
Det kommer bli en fiin kväll!


I din himmel.

2012-02-11 @ 22:06:40
Jaha, det där gick ju inge bra. Fröken Aldén slutade på sjätte plats. Det är bra ändå, hon kom inte sist. Sonja var så himla bra alltså, hela framträdandet var så fint. Väldigt fiin låt och och hon var så vacker. Det var dock ingen För att du finns, men ack så bra! ♥ Deltävlingen var riktigt bra ju.. Älskade öppningen och mellanakten, haha. Underbart! Många var bra i kvällens tävling och vissa var sämre, speciellt Ulrik och Mimi Oh, herregud! Menmen, allt kan hända i melodifestivalen. En vecka till nästa deltävling nu, skönt det!


Denna brud hejar vi på ikväll!

2012-02-11 @ 18:36:46
Melodifestivalen ikväll igen. Andra deltävlingen, Göteborg! Heja Sonja! :D ♥


Även lite dans..

2012-02-10 @ 15:28:49
I onsdags så var jag och Sannazumba lite spontant. Klockan 17 var det dags, Irina som körde.. Så sjukt roligt alltså. Snacka om att bli trött liksom, hon kör verkligen slut på en.. Jag älskar zumba! Och träffade Lisa efteråt, trevligt! Sprang över till donken för lite mat och sedan tillbaks till Ackes.. Fantasy vid 20-tiden. Började med uppvärmning följt av kickövningar.. Sedan Irinas favoritövning, padeboure + piruetter. Inte min favorit, svårt ju! Diagonaler stod på tur, inte roligt alls. Började med discon sen, långsam låt även denna gång. Delades upp i tre grupper på fyra personer och dansade inför varandra, najs. La sedan på massa steg, det börjar bli lite svårt nu.. Hur ska det då gå i rätt tempo, haha. Hjälp! Sedan repeterade vi jazzen massa, och snurrarna på golvet börjar sitta bättre också. :) Slutade strax innan halv tio så fick springa till bussen va..

Igår var jag också på Ackes, trots att jag var förkyld. Det var latino som gällde vid 19.10.. Jag var bara med lite grann och satt mesta tiden av timmen. Vi var så otroligt några så det kändes så dumt att sitta, men jag orkade inte.. Chachan och samban dansades igenom, vi ska göra en liten pargrej igen, kuligt! :) Sedan bussen hemåt..

Nu hoppas jag bli frisk till på söndag så att jag får dansa då...

Lite skola..

2012-02-10 @ 12:54:27
Jag är tokförkyld! Jag orkar inte. Min röst försvinner lite då och då, haha. Otroligt jobbigt! Så jag blev hemma från skolan, jag hade inte orkat suttit och lyssnat i tre timmar..

Var in till skolan i onsdags och igår i alla fall. En föreläsning i Finansiell planering och analys och en i Marknadsföring. Najsnajs! Räknade massa på första föreläsningen och den andra så lyssnade vi mest och tröttnade rejält.. Fick även reda på att man kunna skriva hemtenta i marknadsföring1-kursen om man inte klarat den ännu, så det ska jag göra i slutet på februari här.. :) Träffade även vår grupp som vi ska skriva PM-arbete med i marknadsföringen, bestämde företag och så.. Det blir nog bra!

Och dagens föreläsning missar jag som sagt, men jag ska få kopiera Sannas anteckningar sen.. :) Det blir en slapp dag för mig, jag orkar verkligen inte göra något alls. Suck!

Sjuker!

2012-02-09 @ 22:24:07
Fasen, jag har gått och blivit sjuk. Redan igårkväll kände jag av halsen.. Och imorse vaknade jag med en ond hals, täppt i näsan och en kropp som värkte. Kul liksom! Så otroligt segt. Jag är trött hela tiden och det gör tillochmed ont i kroppen när jag går och så. Gah! Jag orkar inte vara sjuk, jag har inte alls tid med det här.

Dumma förkyldning.....

Kort dag eller nåt.

2012-02-07 @ 22:47:11
Vaknade sent och gjorde inte så mycket. Var till stan med mamma och syster, kikade runt lite och jag fyllde på mitt busskort. Slappade vid datorn sedan, åt lite tacorester till middag innan jag tog bussen in till Gävle. Det var dags att zumba en timme, både Irina och Vahidin körde idag. :) Åh, så roligt alltså. Helt slut efteråt.. Pratade lite med Johanna innan jag lämnade stället också, trevligt! Bussen hemåt, mamma hämtade och var hemma strax efter tio-tiden. Sen har jag bara kikat runt här massa och ska ta och släcka ner nu. En lång dag imorgon väntar...

Natti!


Nya datorn..

2012-02-07 @ 15:25:44
Igår efter att jag varit till tandläkarn i Gävle så åkte jag och mamma in till Valbo en sväng. Till elgiganten för att kika efter cd/dvd-läsare till min dator.. Och vi hittade den billiga som vi hade sett och köpte den.. :) Så snart här så ska jag starta upp datorn och göra en säkerhetskopia på den och sen köra igång. Yes! Här är några bilder, dock inte så braiga menmen... haha. xD




Dance the night away!

2012-02-06 @ 22:32:16
Det blev massa dans här ikväll va.. Street första timmen, och det var ganska många som saknades tror jag. Uppvärmning först, som alltid. Den streetiga-koreografin stod på tur först, dansade igenom det vi hade och la sedan på ett gäng steg. Det blir nog bra när man får till det. Och vi avslutade med att dansa igenom locking-koreografin några gånger, så underbar ju! :D Streetjazz andra timmen.. Nån konstig och jobbig uppvärmning, haha. Och koreografin på det, dansade igenom det vi kunna ett x antal gånger. La på massa nytt och dansade det, finslipade lite steg också. Åh, så snyggt dettta kommer bli alltså, när allt sitter då! :D

Sedan sa jag hejdå till folk som försvann in på jazzen, jag tog ju bort den förra veckan.. Jag tänkte vänta på min buss och pratade med Vahidin i väntan.. Han tyckte verkligen att jag skulle gå jazzen ändå, och typ tvingade/drog med mig till salen, haha. Stod och kollade lite, sen skulle alla gå ihop två och två.. Kruxet var att de var ojämnt antal och V sa att jag ville, men icke.. Det sket Irina i och räknade med mig, hahaha.. Så ja, jag blev kvar på jazzen också. Skulle göra padeboure + piruetter mot varandra. Sedan körde vi en kombination över golvet. Sist koreografin, dansade igenom allt och fick sen massa nya steg innan vi repeterade det gamla. Fick dansa den några gånger på slutet. Najs! Dansen sitter bättre nu va! :) Pratade lite snabbt med Irina efteråt och jag får gå kvar om jag känner för det.. så ja, jag kommer nog gå nästa gång också. Det var roligt ju!

Dansdansdans.. åh, jag blir så lycklig! :D


Ida Long!

2012-02-06 @ 15:58:28
Ida gästade ju Nyhetsmorgon imorse, liten intervju och uppträdde med två låtar. :) Himla grym brud alltså! Lite konstig känsla att se henne på tvn imorse och nu ikväll ska jag dansa för henne. Yeah! :D

Här är låtarna i alla fall...




Marry The Night!

2012-02-05 @ 21:04:04
Dagen har varit kort typ, haha. I eftermiddags åkte jag in till Gävle, tog en sväng på stan innan jag begav mig till Ackes. Älskade ställe alltså! Pratade lite med Ida direkt. Slog mig sedan ner i soffan och Caroline kom ut efter sin lektion sen. Slappade en timme innan det var dags för oss att dansa. Klockan slog 17 och feminin vibe väntade. Uppvärmning, vouge-koreografi, körde lite modell-walk typ och sedan koreografi.. La på nån åtta till och det blir så snyggt när man får till det alltså. ;D En timme gick för fort och fick sedan sällskap av C till bussen.. Hemma strax efter sju-tiden och då blev det mat.. och har nyligen kollat på finaste Sanna i Så ska det låta. :) Får se vad som händer nu då..

Nu: söndagsblogg va!

Måndag: Nyhetsmorgon på tv - Ida Long medverkar! Tandläkarn 13.30. Street 18. Streetjazz 19.
Tisdag: Zumba 20. Sara fyller år - grattis!
Onsdag: FIPA 13.15-16. Fantasy 20. Body of proof på tv!
Torsdag: MF2 13-16. Latino 19.10. Unforgettable på tv!
Fredag: FIPA 13.15-16.
Lördag: Step/styrka 10.30? Mello på tv - heja Sonja!
Söndag: Feminin vibe 17.

Veckan ser ut så.. Mycket dans och mycket skola. Som vanligt då. Inte hemma förrän vid 22 på vardagskvällarna, otroligt segt ibland menmen har valt det själv. :) Kanske att jag springer förbi badet på lördag för lite träning också, saknar't! Och ska förbi Valbo nån dag med, och troligtvis träffa Lisa också om vi får ihop det. :) Annars händer nog inte så mycket mer, eller jag hinner nog inget mer, haha..

Pusshej!


bild snodd från svt.se.

Min kväll..

2012-02-05 @ 00:30:43
Ikväll här så åt vi tacos här hemma. Jag, mamma, syster och Danne. Gottigott ju! Sedan skjutsade mamma oss till kusinvitamin strax efter 19-tiden. Det var lite folk där redan och det dök upp några fler under kvällen. Vid åtta så satt vi alla samlade i vardagsrummet med Melodifestivalen på tvn. Det var la en bra deltävling. Jag måste bara säga att kag tokgillar Helena va, hon är så härlig! Så rätt att Loreen gick till final, wow årets vinnare?! Sen ville jag även ha Afro-Dite eller Marie Serneholt till final eller åtminstone till andra chansen.. Menmen, allt kan hända! När det var slut så lyssnade vi mest på musik och satt helt upp och ner, pratade lite och så. :) Mamma kom och hämtade mig vid halv tolv.. Det var la en trevlig kväll hos kusinen, inte ofta som jag brukar följa med såhär men.. :) Nu sitter jag här och kollar på Fame, den gamla versionen, så bra!



Ny färg!

2012-02-04 @ 14:19:42


Jag är nöjd va! Lite ovant med lite mörkt hår, men så najs!

Music!

2012-02-03 @ 23:40:21
Min kära lilla lista som jag skrev upp tidigare idag blev inte klar, som jag misstänkte. Allt utom plugget blev klart, men det får vi lösa under helgen istället. :) Kollade på It's complicated här ikväll, den är bra ju! Annars har jag mest lyssnat på musik och kikat runt här.. Nu väntar dock sängen på mig, en dag imorgon också. Hårfärgning och fest hos kusinen står på schemat, najs!

Godnatt!


Yes!

2012-02-03 @ 18:03:18


Så himla najs alltså! Får den nog i nästa vecka då, tur att jag inte köpte den av Ida igår! :)


Gårdagen var lång och fin!

2012-02-03 @ 13:54:30

Dagen började lungt. Läste ikapp i fipa-boken, det mesta kände man igen och det var skönt. Sen gjorde jag la inte så mycket. Packade väskan för dagen/kvällen och åt lite lunch innan pappa kom och hämtade mig vid 14-tiden. Skjutsade mig till bussen och jag var in till Gävle och högskolan. Föreläsning i finansiell planering och analys vid 15.15, där vi räknade massa.. Rörelsekapital i handelsföretag och industriföretag. Det var la lite roligt! Slutade strax efter halv sex och tog då bussen in till stan. Snabbmat på donken, för att sedan ta mig till Ackes. Dags att dansa vid 19.10. Latino som gällde. Började med en chacha-koreografi denna gång, lite svårt men det ska nog gå. Sedan repeterade vi samban från förra veckan plus att vi la på lite nya steg. Krångligt, men nästa vecka sitter det! Slutade typ kvart över åtta och sprang då till omklädningsrummet direkt för att byta om och fixa oss lite.. Caroline hade även hunnit komma dit, najs! :)

Vi; jag, Caroline och Josefine, tog oss sedan iväg till BaraVara som låg gatan bakom Ackes. En krog typ.. Det var dags för Ida Longs releaseparty, för hon släppte ju sin skiva i onsdags, grymt! Det var ganska mycket folk där, men inte många man kände igen. Bara Ida typ, och även Lisa dök upp där. :) Annars var det vi tre och Victoria kom också! Runt halv tio-tiden så sjöng Ida några låtar. Walk into the fire. Doll. Body N Soul. Dalmo-walk. Come Out and Play. Och tackade sedan alla som gjort detta möjligt med skivan och allt. Hon är så söt va! Sedan satt vi mest där och hängde, V lämnade oss direkt för hon lära hem. Vi pratade på om lite allt möjligt, blev lite trötta mot slutet bara. Caroline lämnade oss strax efter elva, och vi pratade lite med Ida innan vi också lämnade stället. Tog hejdå av Josefine och tog sedan bussen hemåt vid halv 12. Mamma hämtade mig på resecentrum och var hemma strax efter 12 och då väntade sängen..




Lite dålig kvalité, men min kamera suger..


Godmorgon typ!

2012-02-03 @ 11:13:13
Jag har vaknat till liv i alla fall, eller för en timme sen typ. :) Utanför fönstret så faller snön, hur mycket som helst. Inge roligt! Slökollar lite på Sjunde himlen nu och inte så mycket mer..

Planer för dagen:
- betala räkningar.
- blogga om gårdagen.
- läsa ikapp MF2-boken.
- hem till pappsen, skriva ut papper.
- plugga lite eko. styrning.
- gå igenom lite danskoreografier..
- slappa typ...

Snart väntar duschen, tjing!



Mitt i veckan!

2012-02-01 @ 23:04:18
Kom upp efter tio-tiden idag, lite segt. Vid halv 12 så åkte jag och mamma förbi ica och hämtade ut mina kursböcker. Bussen in till Gävle sen. Föreläsning vid 13, marknadsföring denna gång och det var lite segt va. Slutade en timme tidigare och hängde kvar med Sanna en stund innan hennes hämtning kom. In mot stan och kikade runt där lite snabbt. Lite mat på donken också. Strax innan fem-tiden tog jag mig till Ackes. Träffade Lisa typ det första jag gjorde, trevligt. Vi ska försöka ses nästa vecka! :) Annars satt jag mest där helt upp och ner, pratade lite med Montana och pluggade lite.. Vid åtta var det dags att dansa, fantasy! Lite nervös denna gång också, haha. Gjorde diagonaler denna gång, suck. Först chassé med spagat-hopp och sedan piruetter, långsamma o snabba. Koreografin sen, det från förra veckan sitter ganska bra. La på massa nytt med en massa krångliga snurrar på golvet, eh! Nästa gång kanske man hinner med i alla fall.. Började även på en disco-koreografi. Men vi körde bara till en långsam låt idag. Tur det alltså, för jag har aldrig dansat disco förut. Verkligen superroligt ju! Bussen hem direkt efter och var hemma vid tio-tiden igen. Tvn åkte på direkt, body of proof! Så bra! Även datorn åkte på, en snabbkoll på allt som hänt. Nu väntar dock sängen!

Ännu en lång dag blev det, och imorgon blir den ännu längre.
Plugg/litteraturläsning. Föreläsning. Dansa. Releasefest. Åh, vad jag kommer vara trött imorgon!

Natti!


RSS 2.0