Jag vill ändå bara dansa, idiot.

2014-03-31 @ 23:26:22
Igårkväll var jag till Ackes och jobbade som vanligt. Körde zumba för ett glatt gäng, det var roligt men jobbigt också. Direkt efter så får jag in på feminin vibe/house-lektionen, ska hoppa in på den nu så jag blir med på uppvisningen där. Missar dock halva lektionen menmen.. Jag ska lära mig dansen som de gjort, cirka 2minuter lång hittills. Så vi gick igenom den lite snabbt från början när jag kom in.. Det gick faktiskt bra! Nu kan jag början och slutet, det är bara några åttor i mitten som behövs gå igenom lite mer men annars så är jag fas nu. Härligt! Så sjukt roligt också! Pratade med Ida och Josefine innan jag lämnade stället..
 
Och ikväll här så var det också träning. Jag var in och fritränade lite på eftermiddagen.. Sen var det jazz/show, tävlingsdisco och tävlingshiphop som gällde.. Alltid lika opepp på måndagar, det går inte bra alls och jag ger upp alldeles för fort. Jag känner mig dålig på måndagar, ingen rolig känsla alltså. Åkte sen hem med Hannah, Natalie och Hanna. Trevligt!
 

Ackes skolmästerskap.

2014-03-29 @ 23:27:40
Blev upphämtad av Natalie och co här runt halv ett-tiden och raka vägen in till Gävle, Strömsbro och Testebovallens sporthall där skolmästerskapet skulle hållas.. Först på plats så vi väntade utanför på Irina för vi skulle hjälpa henne in med grejerna. Sen fixade vi i ordning allt där inne, mycket att göra ju! Vid 15 så började själva mästerskapet. Jag hjälpte till med att släppa in dansare på golvet osv.. Först ut var disco singel och sen par. Och sen hiphop singel och par. Det gick väl bra för alla dansare, grymma är dem ju! Det drog ut lite på tiden och det slutade runt halv sju-tiden.. Sa hejdå till Irina och sådära innan jag, Natalie, Josefine och Sofia for ut till bilen och raka vägen hemåt.. En trevlig dag med härliga människor! :D
 

Det går fort nu..

2014-03-29 @ 21:28:25
Som vanligt så har inte datorn varit på så mycket under veckan, ingenting tror jag. Det blev massa annat istället. Blev inringd på jobb i tisdags, onsdags och torsdags mellansvenska städ. Det var najs, så lite pengar kommer nästa månad. Gött! Hoppade in och körde ett zumba-pass i tisdags också. Annars har jag mest bara dansat en del.. Jazz/show, tävlingsdisco, tävlingshiphop, zumba, fantasy, disco, jazz, latin pardans. Och det har väl gått lite till och från på lektionerna.. Sen har jag inte hunnit med så mycket annat..
 

Pardanstävling i Örebro 22/3.

2014-03-24 @ 14:24:40
Mamma skjutsade in mig till Ackes runt halv sex. Lite folk kom och vid 5.45 kom även bussen. Hoppade på och vi hämtade upp folk i Hagaström och Valbo. Sen var det raka vägen till Örebro med ett litet stopp på en mack också. Strax innan nio så kom vi fram till Knut Säborgs dansstudio där tävlingen skulle vara. Vi tog oss in och lämnade grejerna i omklädningsrummet och kikade in hallen, så litet och golvet var ashalt ju.. Jobbigt! Vid 10 började tävlingen och först ut var bugg, salsa och swing. Runt elva var det dags för solo- och duodanserna. Vi hade bara direkt finaler, vilket var hur skönt som helst. Men otaggad som tusan på vals och quickstep, ville mest bara stryka mig då.. Var ut på rond 11 i vals och sen rond 13 i quickstep. Ingen av dem kändes särskilt bra.. Sprang och bytte om sen och det var dags för rond 16 i chacha. Tappade bort mig helt och det blev kaos. Sen rond 21 i jive, det gick bra i början men sen tappade jag bort mig. Hann bara av golvet så skulle jag in på salsa i rond 22. Jag och tre killar, haha. Och det kändes bra. Lite nervöst när det bara var jag från Ackes också, men det gick fint! Sist för min del var rond 24 i merengue. Det kändes faktiskt bra, men så långsam låt. Sprang och bytte om igen, det var dags för duo. Så otroligt stressigt. Rond 26 var det chacha och det kändes väldigt bra. Sen väntade merengue i rond 27 och det gick också bra ju. Sen blev det prisutdelning också, spännande! Jag kom 3:a i chacha, 2:a i salsa och jive och i duon så kom vi 2:a i både chacha och merengue. Så himla roligt! Jag var ganska så nöjd i alla fall! Vi tog gruppbild allihopa sen, fint! Lunchrast innan det var dags för standard och latin.. Som gick sjukt snabbt alltså. Det gick helt okej för Ackes denna gång. Tävlingen slutade runt 15, en timme tidigare än planerat, men otroligt tidigt för att vara tävling ju.. Packade ihop allt, pratade med Irina en del och sen ut till bussen. Åkte sen mot Arboga för att äta på McDonalds.. Jag och Josefine satt med Irina och Vahidin och åt, trevligt! Tillbaka till bussen och klockan var runt halv fem när vi lämnade allt. Lång resa hem kändes det som eftersom att man var så trött.. Hemma i Gävle igen vid halv åtta. Natalies mamma hämtade oss och jag blev bjuden på mat hos dem och vi kollade på Gladiatorerna innan jag fick skjuts hem, tack! En härlig dag blev det!
 

Veckan som varit..

2014-03-23 @ 23:10:03
Veckan har svischat förbi igen och det har inte hänt så mycket. Mest bara dansat.
 
I måndags fick jag hoppa in och köra zumba, otroligt mycket folk men det gick fint. Två av tre lektioner blev inställda också så kvällen avslutades med tävlingshiphop. Najs! I tisdags fritränade jag och Josefine lite innan det var dags för pardans. Det gick väl helt okej liksom. I onsdags blev det också lite friträning och vi bestämde kläder till tävlingen. Fint! Zumba och fantasy blev det för mig resten av kvällen. I torsdags var det disco, zumba och jazz som väntade. Mycket najs! Och i fredags var det pardans som vanligt. Mycket program inför tävlingen osv. Det gick helt okej! Igår var det tävling också, men det ska jag blogga om sen..
 
Ikväll här så var jag in till Ackes och jobbade också, zumba igen. Roligt! Sen kikade jag in på feminin vibe-lektionen efteråt. Kollade på dansen och var med på freestyle-övningar. Kul! Pratade med Ida efteråt, sen även Josefine innan jag lämnade stället..
 

Middag hos pappsen.

2014-03-15 @ 23:31:03
Tog bussen från Gävle runt halv fem och vidare till Valbo köpis där jag mötte upp syster när hon slutade jobbet vid fem. Kikade runt lite snabbt och köpte present till pappsen då han fyllde för två veckor sen.. Det gick fort och raka vägen hem sen, eller till syster som skulle byta om innan vi for hem till pappa och Sinikka. Vi var bjudna på middag där, tacos som gällde. Gott och vi alla blev otroligt mätta va.. Och sen glass och chokladsås på det, mums! Sen kollade vi på Gladiatorerna innan jag och syster åkte hemåt.. Trevlig kväll!
 

Pardans + friträning

2014-03-15 @ 23:22:50
Igår var det pardansträningAckes som gällde. Nybörjargruppen först där jag och Josefine var med och körde vårt duo-program i chacha. Tävlade även om vilket par som dansade mest lika, tror jag det var, jag och Josefine vann. Irina tyckte det såg bra ut, härligt. Lite prat med Irina om kläder sen, det blir nog bra. Sen hade jag andra gruppen där det dansades chacha först, följt av rumba, samba och jive. Det gick väl helt okej! Bytte om sen och hängde i sofforna med folk, trevligt! Bussen hem med Natalie sen..
 
Och idag blev det friträning med Josefine mellan 13-16 typ.. Körde igenom våra duo-program i chacha och merengue. Och de sitter väldigt bra. Filmade även oss och kollade det, det ser bra ut också. Gick igenom lite detaljer och startposer också. Ska kolla lite grejer med Irina i veckan, sen är allt klart. Satt och pratade en del också.. Men vi var nöjda med dagens träning när vi lämnade lokalen. Fint!
 
bildcollage, snodd av josefine.

Shining star.

2014-03-14 @ 00:54:42
Igår var det dans som vanligt. Zumba först vid 17 där vi körde på för fullt. Roligt! Bytte om och strax innan sju så kom Josefine och Cornelia så när ena salen blev ledig strax innan halv åtta så fritränade vi lite.. Även Emelie var med. Dansade limbo-dansen lite och så. Sen kom även Cassandra och Annika.. och det slutade med att vi satt och pratade istället. Trevligt! Vid 20.15 var det dags för fantasy. Diagonaler och piruettövning mot varann. Fick köra mot Irina, haha, himla roligt men lite nervöst. Det gick fint! Repeterade jazz-dansen från förra terminen sen, det går framåt. Och sen limbo-dansen där vi testade med klackskor, herregud, men det ska gå.. Lite snabbt prat med folk innan jag tog mig till bussen.. Och ikväll här så var det dans igen. Disco stod först på tur.. La på nya steg på singelkoreografin. Krångligt men det blir nog bra tillslut. Sen väntade en timmes zumba, så roligt men jobbigt. Sist så hade jag jazz där vi dansade massa på rihanna-dansen. Åh, älskar den! Fick massa nytt också.. Dansade igenom miss li-dansen också. Pratade med Helena lite efteråt innan jag drog till bussen..
 

Danstävling i Sundsvall 8/3.

2014-03-13 @ 14:33:00
Mamma skjutsade mig till Ackes i Gävle strax efter fem.. Lokalen lyste när jag kom dit och fönstret stod öppet så ringde Irina och Vahidin om det och sprang sen in och stängde.. Det kom mer folk också och bussen kom 5.45. Hämtade upp folk i Hagaström också innan det var raka vägen till Sundsvall med ett litet stopp i Hudiksvall för toabesök bl.a.. Kom till Sundsvall eller Timrå vid nio, sista dansskolan på plats. Irina skulle döma så inget snack med henne alls, så tråkigt.. Tog oss in och efter mycket om och men så hittade vi tillslut ett bra ställe att hänga på och lämna grejer.. Bytte om och sen ner till tävlingshallen för att värma upp lite.. Vi var ut redan rond 5 med disco singel, där vi var 10 personer. Semifinal som gällde och det gick väl inte så bra.. Så det blev second try sen och det gick inte heller så bra. Gick inte vidare alls och blev väldigt besviken. Ville stryka mig från hiphopen och bara skita i allt, men de andra peppade mig ändå och att jag bara skulle göra det för skojs skull, hade ju inget att förlora.. Så jag och Hannah drog och bytte om och hämtade lite mat för att sedan äta och kolla resten av singeln.. Grupp och par sen, kollade lite grann men tränade även lite hiphop.. Runt halv fyra så började hiphopen och singel först ut. Min grupp var ganska så snabbt, semifinal som gällde, vi var åtta stycken och fyra från ackes. Körde och tappade bort mig och det ledde till second try. Natalie och Hanna gick vidare direkt till final och jag och Hannah fick köra second try. Det kändes mycket bättre och jag gick vidare till final, woho! Så vi blev sex stycken i final och tre från ackes. Körde järnet och det gick så himla bra, riktigt nöjd! Sen var det bara att vänta in prisutdelningen.. Nervöst ju! Jag kom upp på pallen, så chockad, slutade på en andra plats. Så lycklig!!! Och Natalie knep tredje platsen också. Himla roligt! Första gången vi båda tävlade i hiphop, haha. Sprang och bytte om sen, packade ihop väskan och jag var klar för dagen. Sedan blev det grupp och sist par.. Vi drog så fort prisutdelningen i par bronsklass varit. Det gick ganska bra för Ackes ju, härligt! Ut till bussen strax innan sju och vidare till donken för mat, gott! Trötta och mätta lämnade vi sen Sundsvall runt åtta. Pratade med Irina lite också, hon ville veta hur det hade gått då hon dömde på andra golvet och såg inte mig, fina.. Alla skulle sen se melloniphones/ipads så det slutade med att vi alla lyssnade på radion istället. Så najs! Bussen raka vägen hemåt och var i Gävle strax innan halv elva och fick skjuts hem av Hanna och dem, tack! En himla bra dag som slutade på topp ju!
 

Äntligen ♥

2014-03-12 @ 14:31:34
I lördags avgjordes Melodifestivalen också. Jag såg den dock inte på tv men jag hörde den på radion. Bästa låten vann också. Finaste Sanna Nielsen vann, äntligen! Sjunde gången gillt blev det. Så himla rätt och hon är så värd det! ♥
 
 
GRATTIS ÄLSKADE SANNA!!!
♥ ♥ ♥

Dance dance dance.

2014-03-12 @ 14:09:15
I måndags åkte jag och Natalie in till Gävle och var på Ackes redan vid 14-tiden. Tänkte träna lite och så, men först lämnade vi grejerna där och drog över till centralbageriet och köpte lite gottigotta. Tillbaks till lokalen och hängde i sofforna, åt wienerbröd och pratade massa.. Tiden rann iväg och det blev ingen träning, haha. Ida kom strax efter halv fyra så vi pratade med henne en del om helgens tävling, trevligt! Och Irina kom nån gång efter fyra så pratade med henne också. Folk började ramla in efter där och en timme senare var det dags för lektion för mig. Jazz/show stod först på tur där vi började med en ny dans, himla roligt ju! Repeterade även den gamla, fint. Tävlingsdisco på den sen, där vi också började med en ny dans. Lite svår men det går nog bättre nästa gång. Sen gjorde vi nå övningar som inte jag var med på.. Sist väntade tävlingshiphopen där vi repeterade dansen massa, och sen fick vi köra lite program.. Pratade lite med Ida efteråt innan jag, Natalie och Hanna drog till bussen..
 
Och igår var jag in till Ackes och fritränade med Josefine vid 15-tiden. Körde igenom våra duo-program och det gick fint faktiskt. Dem börjar sitta bra nu så det är skönt. Sen drog vi upp till lokalen på söder, kom samtidigt som Irina så vi hjälpte henne in med grejer.. Nybörjarpardansen började direkt, men vi var bara in och dansade merengue och chacha. Det var najs! Lite prat med Irina och Josefine innan det var dags för vanliga gruppen. Salsa-uppvärmning och sen körde vi nå quickstep-övningar innan vi fick dansa program, som följdes av vals och slowfox. Pratade med Anna och sen Irina innan jag drog mig mot bussen och hemåt..
 

Liten paus

2014-03-09 @ 23:44:00
Nu var det en vecka sen jag bloggade också, men har knappt haft datorn på alls under veckan. Har mest bara dansat massa.
 
I måndags fritränade jag disco en timme innan lektioner, sen jazz/show, tävlingsdisco och tävlingshiphop. Vi körde typ bara program på de två sista lektionerna, segt men ändå bra.. På tisdagen var det standard pardans som gällde och det gick väl någorlunda. I onsdags fritränade jag disco med Helena nån timme, sen zumba och fantasy på kvällen. Bara massa repetitioner liksom.. Även i torsdags så fritränade jag lite disco med Helena. Sen väntade disco, zumba och jazz. Massa repetition men också lite nytt, fint! Sist så hade jag och Josefine en privatlektion med Irina. Vi skulle få duo-program till en tävling framöver, som jag ska blogga om.. Chacha och merengue som gällde, så himla roligt alltså och programmen blev toppen. Tack Irina! Och i fredags blev det lite disco också, innan det var dags för pardans x2..Och innan vi lämnade Ackes så gick jag och Natalie igenom våra hiphop-program.. Finfint ju! Och igår var jag på danstävling hela dagen, ska blogga om de senare..
 
Idag har det också varit träning. Jag körde först zumbaAckes i Gävle, den kursen har jag termin ut nu. Så himla roligt! Efter den så skyndade jag mig till kulturcentrum här i viken för att bugga en timme. Najs! Och sen gick jag och Irina igenom salsa-steg lite snabbt, taaack. Och sen skjuts hemåt...
 

Kalasfika.

2014-03-02 @ 20:21:49
eftermiddagen här så åkte jag och mamma hem till Sofia och Fredrik för att kalasa dem och lilla Saga som fyller år. Ett gäng med folk där när vi kom, de flesta på Fredriks sida. Och sen blev vi många på Sofias sida senare. Så det var fullt hus minst sagt. Roligt att träffa alla ju! :)
 

Trevligheter i veckan.

2014-03-01 @ 15:24:44
- Gävle & Valbo med Sofia i tisdags.
S hämtade upp mig vid 10 på förmiddagen och vi åkte till Gävle först. Kikade runt där lite överallt och runt halv ett så åkte vi vidare till Valbo köpis. Där vi pratade lite med syster på hennes jobb, kikade runt i butiker och det blev även en lunch på IKEA. Mumsigt! En trevlig dag med kusinvitamin!
 
 
- Fikade med Helena i onsdags.
Åkte in till Gävle och mötte upp H vid 13-tiden och det blev en fikaJava. Satt där ett bra tag och bara pratade massa, himla trevligt! Det blev även en sväng på stan också innan vi tog oss mot Ackes.. En fiin dag!
 
 
- Tacos och Let's Dance med Josefine i fredags.
På kvällen så åkte jag in till Gävle igen. J hämtade mig upp mig och vi drog till ica och köpte lite gottigotta. Hem till henne och fixade i ordning maten. Det blev tacos framför premiären av Let's Dance. Så himla bra ju! Och  vi blev väldigt mätta, haha. Sen pratade vi massa och speciellt om lite dansplaner. Fint! Fick skjuts in till bussen sen, tack! En urmysig kväll ju!
 
josefines bild...

Dansfri vecka - no way!

2014-03-01 @ 11:03:56
Sportlov har det ju varit för dansen som sagt.. men jag var ju in och fritränade i måndags som jag skrivit redan.. I tisdags var jag också in till Ackes. Det var två gratis-klasser för Ida som gällde då, street/ragga och konstnärlig dans. Himla roligt ju! Inte så mycket folk dock men då fick man ju plats.. Konstnärlig dans var roligast, körde en modern-dans. Åh! Efteråt blev jag kvar med Hanna och dansade lite hiphop och pratade lite.. I onsdags var jag in igen, då var det zumba med Irina och Vahidin som gällde, asmycket folk också. Svettigt och roligt! Hängde sen i foajén med Helena i väntan på Irina som hade ännu en prova-på-lektion i vals/chacha.. Efter den så gick jag och Irina igenom mitt discoprogram och det kändes så himla bra efteråt, tack Irina! Sist så hade vi fantasy-träning som vanligt, där vi bara dansade limbo-dansen. Repeterade och fick en massa nya steg, dansen är snart klar! Och i torsdags så åkte jag in och fritränade med Helena i några timmar. Disco som gällde, gick igenom detaljer och dansade lite. Fint! Och på kvällen var det dags att jobba och köra zumbaIOGT här i viken. Mycket folk och det var jätteroligt! Helt slut efteråt ju!
 
Så det blev ingen dansfri vecka här inte... Men nu blir det nog ingen dans förrän på måndag igen.
 

RSS 2.0