Grillkväll.

2017-07-26 @ 21:03:00
Ikväll här så stod grillning hos pappsen på schemat. Så jag åkte ner dit runt halv sex-tiden. Och strax efter 18 så kom även farmor och faster. Och vi pratade massa i väntan på maten. Det bjöds på fläskfilé, kyckling och pommes. Himla gott alltså! Älskar grillat ju! Efter några timmar så brummade jag hemåt igen.
 

Lunch

2017-07-25 @ 16:30:00
Idag blev det lunch på pizzerian i kungsgården för mig och Carro, då vi ändå var på jobb i Torsåker och Kungsgården så då blev det lunch där istället för att åka fram o tillbaka till firman. Kebab för min del och pizza för hennes. Så himla gott! Så vi hängde där lite och pratade innan vi begav oss vidare. :)
 

Zumbar vidare.

2017-07-24 @ 19:49:00
Både ikväll och förra måndagen så körde jag zumban. Inte så mycket folk men det är ju semestertider så.. Men det gick väll bra ändå, vi körde på vi som var där. Dom nya danserna gick bättre nu och det var skönt! Helt slut efteråt som vanligt, ingen kondition alls, haha.
 

Baka baka baka.

2017-07-21 @ 22:53:00
Ja då var det dags igen. Ville baka igen och så blev det. Det blev hallongrottor och kladdkakecookies denna gång. Det gick finfint och det blev gott! :D
 

O'learys

2017-07-16 @ 11:32:06
Igår blev det bestämt med Sofia och Saga att vi skulle ut och äta. Tyvärr så kunna inte Elin och Alma denna gång, men nästa så.. Efter lite krångel så kom vi fram till O'learys där vi hade bokat bord för kvällen. Beställde in dricka först, strawberry lemonade för min del. Och maten sen, fish & chips, så himla gott! Sen satt vi där och bara pratade massa. Mycket trevligt! Sedan vidare till Söderhielmska en stund. Mycket folk och kanske inte riktigt min grej så.. Men vi var där en stund innan jag och Saga gav upp, och åkte därifrån. Och jag tog bilen hemåt igen. Tack tjejer för en mycket trevlig kväll!
 

Kvällsmat.

2017-07-14 @ 20:39:00
Hängde med mamma och syster till Viking ikväll här. Bli bjuden på mat, det är inte fel. Pommes och kycklingfilé, mums. Satt där ute och åt.. Och det var ganska skönt ju, i alla fall i solen så jag tog en liten promenad efteråt. :)
 

Första veckan...

2017-07-14 @ 14:44:00
Då var första jobbveckan avklarad efter semestern. Lite kaos har det varit allt, de var nåt varje dag men det fixade vi ändå. Lite kommunikation mellan oss kollegor så blev det fint! Och tillslut så blev det helg också, superskönt!
 

Anmäld.

2017-07-13 @ 12:25:00
Då var man anmäld till höstens kurser då. Tänkte minska lite men det blir nog samma som vanligt..
 
Dessa kurser blev det...
Ragga forts/övade
Burlesque jazz forts
Modern övade
Disco övade
Ragga avanc
Street övade/avanc
Modern/jazz forts/övade
 
Ja, dessa blir det.. Kan hända att jag lägger till nån mer efter första veckan. Nytt för denna termin är burlesque jazzen för mig.. Ida tar över den till hösten och då vill jag testa den för henne.. Det blir nog bra!
 

Minigolf.

2017-07-12 @ 21:16:00
Det var det dags för idag. Elin hämtade upp mig när hon slutade jobbet. Hon bor ju i Falun nu så, så ofta träffas vi inte, men nu så.. Hon kom förbi här efter 18-tiden.. Och vi begav oss raka vägen till Högbo. Och bara pratade massor. Betalade för minigolfen och där var det inte många som spelade, men annars asmycket folk där.. Det gick så fort att komma igenom alla banor så vi körde två svängar, haha. Och vi spelade otroligt bra, så det var himla roligt. Vi vann en varsin gång, så det var rättvist ;) Och efter det så blev det glass, mjukglass. MUMS! Och vi tog också en promenad runt där innan vi åkte igen.. En del prat och lite planering i bilen innan vi skiljdes åt. Så himla roligt att träffas igen, och nu ska det inte gå ett år till nästa gång.
 
 

Nytt linne

2017-07-12 @ 16:53:00
Älskar mitt linne, köpte det när vi var i Rom. Så enkelt och fint :)
 

Zumba.

2017-07-10 @ 20:14:00
Ja, då var det min tur att köra zumba igen. I&V ska åka bort så då ställer man upp. Inte så värst taggad men det blev bra ändå. Hade två nya danser som gick skapligt. Lite folk där i alla falll och det kändes bra efteråt. Ska köra nästa måndag också, och kanske juli ut det visar sig. :)
 

Bakdags igen.

2017-07-02 @ 20:21:00
Jag hade typ inget att göra igen, så åkte till mor och lånade lite sirap för att kunna baka. Denna gång blev det chokladsnittar med mjölkchokladbitar ovanpå. Och det funkade väll fint. De blev faktiskt goda ju, verkligen! Det är himla roligt att baka alltså :D
 

Ockelbo marknad.

2017-07-02 @ 17:25:00
Jag var självklart in på Ockelbo marknad också. Fick dock ingen med mig så jag brummade dit själv. Otroligt tråkig väg att åka, haha. Kom fram iallafall och gick igenom hela marknaden. Mycket samsamma överallt. Skapligt med folk och fint väder. Hittade inget alls, eller remmar fick jag med mig hem :)
 

Spontanhäng.

2017-07-01 @ 19:25:00
Efter fikadejten så hörde jag av mig till Helena, så hon kom ut på stan. Trevligt! Älskar spontanitet. Vi kikade runt på stan, och även de italienska matstånden som är på stortorget nu. Så jag köpte glassen där, älskar italiensk glass! Och Helena köpte en kaffe och vi begav oss mot boulognern. Jätteskönt väder ute ju, så vi slog oss ner där på en bänk. Och bara pratade massa. Nån timme senare så gick vi tillbaks in till stan och skiljdes åt. Himla mysigt att ses ju!
 

Fikadejt.

2017-07-01 @ 19:03:00
Ja, idag var jag på fikadejt med Irina. Det kändes annorlunda ja, men trevligt! Möttes upp på stan och cafét på Flanör blev platsen. Jag tog kladdkaka om vanligt, mums! Irina bjöd, tackar! Sen satt vi där och pratade ett tag. Om våra resor osv, sen även om dansen också. Mycket trevligt ju! Kramkalas innan vi skiljdes åt..
 

RSS 2.0