Godmorgon!

2009-08-31 @ 09:58:29
Nu är jag iallafall vaken, eller har varit det sen halv nio typ. De håller på och skramlar och fixar utanför här, det fixar nåt med ena hissen tror jag. xD haha. Jag ska väl ta mig in i duschen hade jag tänkt, hur ska jag klara att duscha utan att blöta ner hela hallen, haha. Liksom golvet är platt hela vägen, från duschen och ut mot dörren, inte bra alls. xD haha. Jag ska väl äta frukost också, jobbigt. Det kommer ju ta tid, om man ska diska och skit efter.. Och sedan ska jag kanske ta mig till universitetet för att hitta böcker, men vet inte riktigt om jag orkar ta mig dit.. Får kanske göra det en annan dag, vet ju inte ens vart jag ska när jag är där.. Blä! Nej, jag tror jag ska fixa mig lite nu, klockan börjar bli mycket..

Pusshej!

Första natten i rummet.

2009-08-30 @ 23:47:20
Nu börjar klockan bli mycket här och jag ska nog tänka på att det kanske är dags att sova. Fast jag är inte så värst trött men.. Det har inte hänt så mycket här vid datorn. Kollat igenom alla bloggar, face och bdb, heja! Betalat hyran också. Även tagit fram en macka till frukosten imorgon. xD haha. Jobbigt att bo ensam ju... Imorgon är det skola som gäller, troligtvis köpa skolböcker, försöka hitta en kalender och lite annat plock. : ) haha.

Följande vecka:
Måndag: Första skoldagen! Handla. Så ska det låta-inspelning på kvällen.
Tisdag: Seminarium. Så ska det låta-inspelning på kvällen.(?)
Onsdag: Seminarium hela dagen lång.
Torsdag: Inget planerat. Shoppa lite kanske.
Fredag: Så ska det låta-inspelning x2.
Lördag: Syster fyller 18! Annamia fyller 30! Jess på Allsång i Falun.
Söndag: Mix Megapols artistjakt på Grönan. Så ska det låta-inspelning på kvällen.

Dags att stänga ner, snart... Hörs mera imorgon!
Pusshej!

Äntligen!!!

2009-08-30 @ 20:36:07
Det har hänt lite medan jag varit borta. Som att städerna för Melodifestivalen 2010 har släppts. :D Och jag är jätteglad ju :P Många braiga faktiskt...

Städer som gäller:
6 feb - Örnsköldsvik.
13 feb - Sandviken.
20 feb - Göteborg.
27 feb - Malmö.
6 mars - Örebro (andra chansen)
13 mars - Stockholm (final)

Så ser det ut, och det ser ut att bli en jäkligt dyr vår alltså. Men kruxet är att pengarna lär komma fram nu i höst när biljetterna släpps, hm.. Jag ska iallafall på finalen med GG, såklart. Och Sandviken, där bor/bodde ju jag. ;D Och det kan nog bli Göteborg och Malmö också.. Om det finns boende?! (A) hihi. Väldigt sugen på Ö-vik och Örebro med, men det får man kolla upp sedan.. Det var ju pengar också liksom, gaah. Inge kul alls med det.. Men kul är det iallafall att det börjar hända grejer. :D

Happy Schlager!

Hemma!

2009-08-30 @ 20:16:31
Nu är jag iallafall hemma från Mallis, vi har haft det underbart skönt. Så himla varmt ju, nästan flytigt bort, haha. Landade vid tre-tiden idag och det var raka vägen från arlanda in till Stockholm.. Direkt till karlaplan för att träffa Sara, Micke och Annamia. :D Så sjuktkul att träffa er igen, saknat er ju.. Vi åt lite på donken och satt där och pratade en stund. Sen skulle Annamia ta sig hemåt innan det blev allt för sent att köra hem.. Jag och Micke tog sällis en bit på t-banan. Sedan tog jag mig vidare ut till fridhemsplan och hem till mig.. Det kändes väldigt konstigt.. Ligger här i "min" säng och lyssnar på Sonja.. Det händer inte mycket, väldigt ensamt är det iallafall.. Ska ta och kika runt på allt jag missat i veckan nu. : )

Pusshej!

Mallorca!

2009-08-23 @ 00:07:54
Nu är det en timme kvar tills vi ska åka typ. Jag ska byta om och kolla så att allt är nerpackat. Och stänga ner här...

Jag kommer sakna så galet mycket folk, tur att det bara är en vecka då...
Glada gänget, Sonja, Sanna, Jess, Nathalie, Marie, Linda, Lotta, Annamia...
och självklart alla er andra också!!!!

Gosh, ni kommer finnas med mig hela tiden.. Ni är Allt.
GG, jag älskar er. ♥

Vi hörs igen om en vecka, söndagkväll är jag hemma typ.. Ta hand om er tills dess!
Pusshej!


Jag och syster förra sommaren på Mallis. : )

Snaaaaart...

2009-08-22 @ 21:50:26
... befinner vi oss på Mallorca, Alcudia.. Hotell: Paraiso de Alcudia.. Planet lyfter vid 6.00 imorgonbitti, iiih. Det ska bli så skönt att komma iväg en vecka.. Innan skolan sätter fart!!! Taxin kommer och hämtar oss vid ett-halv två... Det känns lite overkligt att vi ska iväg till Mallis, det känns inte alls. Har inte haft en tanke på det under hela sommaren, har ju haft fullt upp ju.. Men skönt att slappna av en vecka, hihi.


Bilder tagna från solresor.se

Vi är där från 23 - 30 augusti..
Stannar i Stockholm när vi kommit hem också, iiihi!

Min dag...

2009-08-22 @ 21:28:44
Jag har faktiskt inte gjort så sjukt mycket idag...

Packat klart till Mallis typ.
Varit till ica.
Bloggat massa, hela fem inlägg har jag fått ut, woho :D


Nu vet jag dock inte vad jag ska göra fan. xD haha. Jag tror jag typ ska påbörja de andra inläggen, bara fixa med bilder och sådant sedan när jag kommer hem. Yeah! Jag känner mig på blogghumör liksom och då ska man passa på. ; ) HAHA.

Pusshej!

8/8 - Sommarkrysset!

2009-08-22 @ 21:23:35
Vi vaknade i lagom tid denna dag. Fixade oss lite och sådära. Packade ihop väskan.. Sedan åkte jag, Micke och hans pappa till Barkaby för att springa in på, hm, rusta tror jag det var.. Sedan vidare till Veddesta till godispalats1 för att köpa lite godis som vi skulle ha med till Göteborg. Det finns ju så sjukt mycket godis där, så där plockade vi på oss massa.. Efter det så åkte vi hemåt igen, där vi fixade lite mat för dagen.. Sedan begav vi oss iväg, t-banan till östermalmstorg och sedan bussen ut till Gröna Lund för Sommarkrysset på kvällen.

Vi lär nog ha kommit dit kring tre-tiden typ, Martin hade hållt platser till oss. Sjuktsnällt! Så vi satte oss där och kollade lite rep. Emilia repade nästan direkt, haha. Det var la helt okej. Sara Borch fanns på kören också, trevligt. Och även Jessica Norberg, inte en aning om vem hon är. xD Sedan såg vi någons mer rep, men minns inte vems.. haha, bra minne jag har!!! Men vid fem-tiden så var det iallafall genrep.. Darin var jättebra, och vi såg då att Edo var med och dansa, även Adam, Adam och Sasha.. Najs najs. Han körde ju ett MJ-medley, grymt. Emilia var bra, men tycker fortfarande inte den låten passar henne, haha. Sedan var Star pilots med också, de var grymt!! Och Perssons pack, men har inget att säga där. Efter repet så gick vi och köpte mat tror jag, mums. Sedan satt vi där och väntade, haha.
   

Klockan blev halv åtta och det var dags för seg uppvärmning. xD haha. Och vid åtta så började programmet.. Bästa för kvällen var nog Darins MJ-medley eller Star pilots.. Men annars så hade vi väl väldigt kul där vi satt ändå.. Vi hade nå konstigt folk framför oss. xD hahaha. Vi slapp regnet också, de var extra skönt. : ) hihi. Direkt efter så tog vi oss fram till scenen, mötte Emilia på vägen så sa hej till henne och pratade lite snabbt. Sedan skulle Micke bort till någon han kände och prata där. Så jag tog mig till sidan ihopp om att Sara skulle komma ut, vilket hon gjorde ganska så snabbt. Det första hon säger var: "Nu var det ju ett år sedan sist!" Man blev typ :O, har du lagt det på minne typ. xD haha. Pratade lite snabbt med henne, hon tyckte det var jättekul att vi var där. :D och att träffa oss igen, nu var det ju bara jag där men iallafall. Så det var trevligt! Sedan skulle hon vidare till några hon kände och då drog jag till Micke igen.. Försökte få ut Sara sen igen för M ville träffa henne men det gick inge vidare.. Så vi tog oss ut från grönan och raka vägen hem.. Kom hem tidigt för en gångs skull.. Då var det packa som gällde, sedan satt vi vid datorn lite, kollade tv och sedan go´nattade vi...

7/8 - Vi uppskattar kören. <3

2009-08-22 @ 20:40:42
Jag var ju som sagt på Bounce summercamp på morgon... Jazzklass med Jennie Widegren mellan 10-11.30, så bäst alltså. Efter det så messade jag med Micke och kollade vart han var och vi bestämde att vi skulle mötas upp utanför Emma.. Vi drog upp där en stund medans de fixade sig. Dock inte Bonnie som hade gått och blivit sjuker, stackarn.. När vi alla var klara och sådära, så tog vi oss ut och vidare till bussen typ. Raka vägen ut mot Gröna Lund. Det var ju Lena&Orup som väntade på kvällen..

Vi var la på Grönan nånstans kring två-tre-tiden typ, haha. Jag minns inte så mycket av vad vi gjorde, men det var nog lite singstar och sedan kikade runt lite på grönan, för det var ju nada folk vid scenen. xD haha. Vi gick och köpte dricka och slog oss ner vid ett bord i skuggan och pratade, för det var ju hett i solen.. Mikaela kom då också.. Sedan tröttnade vi och tog oss fram till scenen, längst fram såklart. Slog oss ner där, men fyllde först på lite vatten för de var ju tvunget.. De kom lite folk som Sara och Mikaela kände, trevligt. Mickes mamma och vän kom fram och heja också när de kom dit. : ) Vi satt där och åt godis och drack vatten, haha. Vid halv åtta så började det fyllas på med folk, och det blev skapligt med folk alltså.. Och precis innan där så kikade Caroline ut, Sara messade med henne tror jag.. Hon skulle ju lämna en skiva med bilder/filmer på... : ) Och hon stannade även och pratade lite, trevliga människa. Vi skulle iallafall ses efteråt!!

Vid åtta så började konserten, och det blev ett jäkla drag.. Orup var faktiskt bra live och Lena är grym live, ingen tvekan om den saken liksom. Kärleken är evig, dansa i neon, om igen, han jobbar i affären, lena anthem, magaluf, regn hos mig.. och massa mera.. Så sjuktbra konsert ju.. och jag tror vi sjöng med i alla låtar förutom extranumret.. Blev lite chockad där, men fasen va skoj det var! :D Caroline och Britta på kören också, och jag hade nog mer koll på kören än Lena och Orup. xD haha. Typ 80% av konserten kollade jag nog på dem. Och Caroline hade jävligt bra koll på oss med, haha. Söta hon! Applåder och jubel efter konserten, slängkyss också, hihi!

Vi tog oss till sidan direkt. Britta kom ut och vi hejade på henne, men hon skulle vidare och prata med några hon kände men vi skulle prata efter sen igen.. Väntade på Caroline och tillslut kom hon också. Kramkalas, berömde henne lite och pratade massa. Och vi tog lite kort tillsammans med henne, enskilda först och sedan gruppbild. Så snyggt! Hon trallade vidare till några hon kände.. Och vi stoppade Britta när hon var påväg in, pratade massa till och tog kort tillsammans. Och Caroline kom tillbaks och vi tog kort på dem två.. Sedan skulle båda gå, men vi bestämde med Caroline att vi skulle höras av.. Hon skulle nämligen på Madonna också på söndagen. : ) hihi. Kramkalas och båda drog iväg. Tusen tack för allt. :D




Vi tog oss ut från Grönan vi med, där vi möttes av Bonnie och hennes vän Helena. Och vi drog till bussen, hoppade av nånstans och gick sedan hem till Emma tror jag.. Lära ju hämta min väska liksom, haha. Sa hejdå till Emma, Sara och Bonnie för de skulle åka hem dagen efter, tråkigt ju.. Men vi skulle ju ses på måndagen efter där, i Göteborg. Nästan alla av oss.. Vi trallade vidare till t-banan och åkte hem till Micke. Satt nog vid datorn lite, åt kanske och sedan var det sängen...

3-7/8 - I love Bounce summercamp. <3

2009-08-22 @ 16:51:01
En av de bästa veckorna i mitt liv. Fy sjutton va kul jag hade det. :D Jag har ju velat gått det här campet under två års tid men har aldrig haft råd, men denna sommar så kunde jag inte skita i det. Jag anmälde mig och det var så värt det! Jag gick hiphop/jazz1... Så sjuuuktkul!! Hade jag haft råd så hade jag gått flera klasser, nästa år så. :D Jag träffade även Milla där, jättekul att ses ju. :D

Två jazzklasser med Benke, två jazzklasser med Ambra, två hiphopklasser med Fille och två jazzklasser med Jennie.. Jag missade två klasser och det var hiphopen med Joe, men det gjorde inte så mycket. Jag levde som på moln efter de andra klasserna ändå. Så sjukt roliga koreografier.. Och jag tog även en dropin-klass för 220:- xD haha. För jag ville dansa mer för Jennie så jag hoppade in på en jazzklass i en annan grupp, satan va kul. :D För er som inte vet så är Jennie en stor förebild för mig inom dansen. Hon är ju bara så sjukt grym!! Och jag älskar hennes sätt att lära ut på, hennes energi, utstrålning och att hon verkligen bryr sig om varenda individ. Helt otrolig.. Det var ju mest för att dansa för henne som jag anmälde mig till summercamp. Jag tycker det är så häftigt att dansa för Jennie, en upplevelse!!!

Tog även bild med Ambra och Jennie... : )



Jag älskar bilden...

Jag längtar tillbaks men även till Bounce summercamp 2010!!!
Ska lätt gå igen...

4/8 - Tre galna brudar på en scen. <3

2009-08-22 @ 15:08:08
Den här dagen börjades tidigt.. För jag var ju iväg till Balettakademien också, gick ju på Bounce summercamp. Så hade dansklass med Jennie Widegren mellan 10-11.30.. Klassen drog dock ut på tiden så jag fick väldigt bråttom. Bytte om väldigt snabbt och halvsprang till t-banan typ.. Framme på centralen typ 10 min innan mitt tåg mot Göteborg skulle gå, for in på pressbyrån och köpte dricka och godis till resan...

Tåget kom vid 12.10 och jag hoppade på.. Tråkigt att åka själv hela resan, men jag åkte x2000 så det gick ganska fort ändå.. Micke åkte ju segtåg och hade åkt en timme före mig.. Men kom fram en timme senare också. xD haha. Jag var iallafall i Göteborg ca 15.20.. Då letade jag runt lite efter ett uttag, var tvungen att ladda mobilen lite.. Messade lite med Annika också, som var på Liseberg och skulle ta platser åt oss. : ) Vi skulle ju se Tre S:ens sommarkonsert på kvällen! När jag sprungit runt på centralen lite så slog klockan fyra och jag gick ut och mötte upp Micke när han kom.. Vi drog in på Burger king direkt typ och köpte lite mat, mums. Och sedan "skramlade" vi ihop lite pengar för att köpa ett dygnskort. xD haha. Köpte det och sedan letade vi på en spårvagn som skulle ta oss ut till Liseberg..

Annika mötte upp oss utanför och sedan tog vi oss in och fram till scenen. Det var ju knappt nå folk där. Vi och typ fem-sex till. xD haha. Men tjejerna började typ repa på en gång, vi vinkade lite galet till dem när de kom ut. xD haha. De repade igenom några låtar, och var allmänt söta som bara de kan.. Efter de hade repat klart, så var det dags för Brandur.. Han var förband till tjejerna. Han såg oss typ direkt och hejade, haha. Han blev klar snabbt.. Och sedan satt vi mest där.. Anna och co satt på raderna bakom oss, så vi hade några att snacka med lite iallafall. xD Sussie trallade förbi oss också, hejade på henne, hon var med tjejerna som alltid.. Det började fyllas på med folk allt eftersom.. Och när det bara var en liten stund kvar så såg jag Sonjas föräldrar.. De gick ju förbi oss, så hejade på dem och så, trevligt...
   

Vid åtta så började allt.. Först ut var ju Brandur som bjöd på två låtar, han var bra. Börjar ju gilla hans låtar nu, haha. Sedan var det dags för det vi hade väntat på.. Sanna, Shirley och Sonja. ♥ De sjöng några låtar var, några tillsammans, dansade, pratade, skrattade och flummade som bara de kan. De är ju så sjukt härliga, de bjuder något enormt på sig själva. Och jag älskar dem för de! Och jag gillar deras konsert så himla mycket, den blir så mysig på nå sätt.. De tre tillsammans är ju bara helt fantastiska. Men konserten tog slut alldeles för fort alltså, hade kunnat sitta där hela kvällen/natten för att se dem!!
  

   

Det blev signering efter konserten också. Så vi tog oss till kön direkt, lika bra liksom när Liseberg ändå stängde vid tio. Det var mindre än en timme kvar ju... Vi stod där och pratade massa och fördrev tiden bra.. Vi kom fram till skivorna och pratade där lite med Sussie igen. Hon undra om jag inte skulle ha nåt, men jag sa att jag redan hade dubbelt upp av Sonjas skivor och inte behövde mer. xD haha. Tillslut kom vi fram till dem, lämnade fram papper så de fick signera, haha. Berömde Shirley för konfis-grejen på schlagerkvällen, så grym ju.. Frågade om nån var med på SSDL.. Sa till Sonja att jag sett henne över 50 gånger, haha, hon blev lite chockad men glad! Och pratade lite annat, bestämde att vi skulle försöka hinna med att ta kort efteråt. De skulle signera färdigt bara, och klockan var ju över tio också.. Den hann bli det innan de var klara iallafall. När jag stod där på sidan och bara väntade så kom Sonjas pappa fram till mig och började prata, det var väldigt kul. Pratade på om lite allt möjligt, att jag är överallt och lite så, hihi. Pratade lite med Anna och co också. Och rätt som det var så var det någon som tog tag i min arm, jag blev rädd. xD haha. Det var Sonjas mamma som ville komma fram och säga hej bara.. Så pratade på massa med henne också.. Lite om bloggen, mina resor och allt. Och jag slängde ur mig nåt i stil med att jag gör vad som helst för att få se/träffa Sonja, de vet ni, jag gör allt för henne!! Haha, lite pinsamt såhär i efterhand, menmen.. Det stämmer ju så!! De var verkligen jättekul att träffa hennes föräldrar igen, så himla snälla ju.. Precis som Sonja, man vet vart hon fått allt ifrån, hihi. Signeringen tog slut och vi ropade till oss Sanna först och tog kort tillsammans med henne och pratade lite snabbt. Och jag ropade till mig Sonja och tog kort med henne. Tackade för dagen, kramkalas och ses den 16:e. :D Och vi pratade även lite med Brandur innan han drog. Fick även ett snack med Sussie, trevligt.. Efter det så var det bara raka vägen ut från Liseberg för det hade ju redan stängt..
  

Tusen tack för allt brudar. ♥

Vi kollade runt lite utanför och tog sedan hejdå av Anna och co. Roligt att träffa er alla... :D Och vi tänkte först ta spårvagnen tillbaks till centralen men det kryllade av folk så vi gick hela vägen tillbaks.. Förbi Skandinavium, Ullevi och allt.. Vi var på centralen vid elva-tiden ungefär, tror jag. Tog hejdå av Annika som tog pendeln hemåt. Och vi hoppade på våran buss som gick vid 23.25.. Och det skulle inte bli något byte i Jönköping denna gång, galet skönt, utan raka vägen till Stockholm. Woho, tyckte vi! Vi sov en liten stund på bussen, annars hände inte mycket. Men vi hade iallafall en 7 timmars resa hem, tillbaks i Stockholm vid 6.20...

2/8 - Tillsammans är vi som starkast! <3

2009-08-22 @ 15:06:30
Klockan stod på ringning vid halv sju-sju-tiden. Vi kom upp, duschade, fixade oss (varma kläder för det skulle bli kallt typ), åt frukost och packade ner allt som skulle med. Tog oss till t-banan och hoppade på bestämd t-bana, resten skulle ha hoppat på vid Östermalmstorg men när vi kom dit så var inte dem där. xD haha. Så vi messade dem, de hade inte hunnit och skulle komma med nästa. Vi kom iallafall fram till centralen och tog oss upp till rätt spår och efter ett tag kom även dem.. Tåget rullade in vid 8.51 och vi hoppade på, satte oss på övervåningen vid två bordplatser.. Där satt vi trötta, pratade massa, fottade och vissa sminkade sig.. Mysigt hade vi iallafall. När vi kom fram så var det en sväng ner på stan, inte mycket som var öppet då för klockan var ju bara strax efter tio eller nåt. Men vi skulle bara ha en bankomat, sedan trallade vi vidare till Parken zoo...
   
  

Vi kom fram och vi alla betalade in oss, jag var den ända som gick in på vuxenbiljett. xD haha. De höll på att fixa vid scenen när vi kom men orkade inte vara där då. Så vi drog in på djurparken, typ raka vägen bort mot fantomenland.. Vi klättrade i klätterställning, åkte linbana, gick hinderbana, var in i nån grotta och flummade loss ordentligt på en häst. xD haha. Vi hade galet kul iallafall, det fottades och filmades en del, heja oss! Sedan slog vi oss ner vid några bord i skuggan för det var så sjuktvarmt. Där dansade vi lite till Marko-låtar, väldigt skoj. Folk kollade på oss. xD haha. Sedan drog Emma, Micke, Sara och Bonnie iväg och kollade på djuren.. Då blev jag, Mika, Jennie och Annika kvar, vi orkade liksom inte, så vi satt kvar där en stund.. Sedan blev det kallt där så vi tog allt pick och pack och trallade ner till scenen och bredde ut oss där med allting. Shit va hett det var, de sägs ha varit 44 grader i solen, puh. Vi hade ju inte direkt svala kläder på oss, alla hade ju långa jeans och allt. Vi kavlade upp de så gott det gick och la oss och solade på marken.. Efter ett tag så kom de andra tillbaks också och joinade oss. Marko dök upp där någon gång med, jag och Micke var fram till han och snackade lite och frågade när Jessica skulle komma.. Sedan tillbaks till platserna och då passade vi på att äta.. Jag, M och J hade makaroner och korv, medans de andra hade pannkakor.. Vi sprang också flera vänder till toaletten för att fylla på vattenflaskorna som tog slut hela tiden typ..
   
   

   

Efter en stund så dök fina Jessica upp, hon hade Mio med sig också. Det blev massa kramkalas med henne. Och vi pratade på om lite allt möjligt. Nämnde då att jag skulle flytta till Stockholm och att vi lära ses mer till hösten, haha. Sedan for hon in bakom och skulle göra något, och vi tillbaks till våra platser.. Dags för ett litet soundcheck sedan.. Och vi flummade runt som fan medans de bara pratade på scenen.. Vi hade vattenkrig, dansade till La voix, filmade och hade allmänt kul!! Nån från scenen säger till nån på scenen(?) att säga hej till ljudkillen i vita tältet.. Och ALLA vi vänder oss om och skriker "HEEJ!" och brister sedan ut i asgarv, och likaså dem på scenen. xD Måste ha sett väldigt kul ut alltså, när alla gjorde det också, haha. Sedan repade de Rocka på, hm minns inte om det var nån mer låt... Efter repet så gick vi till sidan och stoppade Jess för att ta lite bilder med henne, för vi skulle inte hinna efteråt.. Så det blev en liten fotosession där, trevligt. Och vi tog även en gruppbild med henne.. Jag, Micke, Bonnie och Sara, för det var ju ungefär två år sedan vi träffades första gången på Parken zoo, på en Markoolio-konsert. xD haha. Och vi fick med Dea på ett hörn också.. Ett D med en bild på Dea i. (en del av Three D-skylten, som vi skulle se i Sthlm på kvällen). Så lyckat ju!!! Det blev lite snack till och sedan var Jess tvungen att gå in och fixa sig.. Vi bestämde att vi skulle ses efteråt för att ta en gruppbild, hihi.. Och vi gick tillbaks till våra platser.. Fyllde på vatten och fixade ihop våra grejer och allt, det var fortfarande stekhett ute.. Vid halv fyra ungefär så började det fyllas på med massa folk...
   
   
  


   

Strax efter fyra så började konserten. Bandet och Jess kommer in och vi börjar sjunga på "vår" låt "Här kommer Jessica Marberger, Ma-Ma-Ma-Marberger!!!". Hon blev glad. :D iihi.. Konserten fortsätter igenom, vi skriker som fan på Jess då och då under hela konserten, haha. Hon kollade asmycket på oss.. Vi lät hela tiden typ, sjöng med och skrek efter varje låt. Tror Marko var glad över att ha oss där alltså, för de lät inte så värst mycket om vi var tysta. xD haha. VS var så braaa, allt var så bra!! Vi hade askul.. Och när de kommer in på extranummer så sjunger vi på "vår"låt igen.. "Här kommer Jessica Marberger, Ma-Ma-Ma-Marberger!" Och hon ser typ stolt ut och "säger" typ till bandet att lyssna. Goa människa! Marko kom in och körde Rocka på, opch vi ägde totalt. :D iiih, så sjuktkul konsert alltså. Så kul att vi var allihopa också!! Konserten slutade strax efter fem-tiden nån gång...

   

Vi tog vårt pick och pack, kastade i oss vatten typ.. Och vi tog oss bakom hela huset, där vi bestämt träff med Jess och väntade där. Galet hett var det, vissa satte sig ner.. Tillslut så kom Jess ut, kramkalas och pratade lite grann.. Och nu händer det... Rätt som det var så ser vi att Emma ligger ner på marken, hon svimmar av typ.. Och Jess var fram till henne och försökte prata med henne.. Sjukvårdare kom ut, och vi samarbetade bra hela gänget. Vi var lugna och gjorde det som skulle göras.. Efter en stund så märker vi att Bonnie inte mår så bra och även hon svimmar.. Och det gick bra det också. Mest oroliga var vi nog för Jess, hon blev väldigt rädd alltså. Stackarn som fick vara med om detta, haha. Hon var snäll och fyllde på allas vattenflaskor iallafall. Sedan skulle hon åka, så vi sa hejdå till henne och lovade att skicka ett sms när vi alla var hemma ordentligt!! Allt blev bra och vi tog oss iväg vi också, vi tog bussen till stationen för Emma och Bon skulle inte gå dit.. Bussen var två min försenad och det gjorde så att vi missade vårat tåg, för precis när bussen stannade vid stationen så åkte vårat tåg. xD HAHA.

Så det var bara att ta sig in på stationen och slå sig ner, och vänta på nästa tåg som skulle gå om två timmar. Men kruxet var ju att vi alla hade tågbiljetter till tåget vi missade. Hm, haha. De flesta ringde sina föräldrar och berättade vad som hade hänt.. Och rätt som det var så ligger Sara på marken, även hon svimmade. Haha, ja så alla kastade på mobilerna och rusade fram till henne. Hämtade nåt att dricka, nåt att tugga på och vi visste precis vad vi skulle göra. Vi arbetar bra ihop i vårat gäng! Mat skulle inhandlas, och jag och Jennie springer, verkligen springer också, för att hitta närmsta pizzeria.. Vi frågade nog tre personer under två min och alla lär ju ha trott att vi var desperata efter pizza, så som vi sprang. xD Vi kom iallafall fram till en och beställde en stor pizza, fick den efter en stund och sedan sprang vi tillbaks med den. Där var allt i sin ordning igen och de fick pizzan.. Så då tog jag och Micke oss iväg till stan för att leta efter nåt att äta, det blev kebab och pommes för oss.. Sedan satt vi på stationen och pratade och skrattade en del över dagen, haha. Tåget kom och vi hoppade på, lite små nervösa över hur den skulle sluta. xD haha. Men vi berättade som det var och skrattade gott och det gick bra, så vi fick åka med hem till Sthlm.. Vi alla tog oss hem till Emma på stureplan, väntade in A-K och sedan tog vi oss alla till vasaparken för att leka i lekparken där. Fy tusan va skoj vi hade. :D Studsmatta, gungor, cykeljoks, rutshbana, klättervägg, allt fanns ju.. Och vi dokumenterade en hel del!! Jag älskar er alla. ♥ Efter en timme där typ så drog vi... Blev ett litet tårfyllt hejdå på Odenplan innan bussen kom.. De flesta hoppade av vid Emma och vi andra fortsatte till t-banan och sedan vidare hem till Micke. Där vi nog somnade bums tror jag...

   


Jag talar nog för oss alla när jag säger att den här dagen förde oss alla närmare varandra. Vi blev ett gäng, tillsammans klarar vi allt!
En för Alla, Alla för en! Jag älskar er.
Tack för att Ni finns.

Jag går där maskrosorna blommar...

2009-08-22 @ 11:22:58
Vaken är jag allt, klockan ringde ju vid halv tio igen.. Ligger här och blänger runt på datorn, lyssnar på saras maskrosor, annars händer det inte så mycket.. Och inte idag heller. xD Jag ska la iväg till ica och köpa kuvert och skicka iväg ett usb-minne till Emma, de måste fixas!! Och jag måste även få ut lite inlägg, har bestämt att en vecka till ska ut innan det är dags att åka.. Så får jag ta gbg-veckan sen. xD haha. Jag ska kika lite bloggar nu och kanske fixa mig och sedan blogga som fan...

Pusshej!

Go´natt!

2009-08-22 @ 01:09:01
Jag tänkte bara säga go´natt nu.. Hela min kväll har spenderats här. Jag håller på att skriver inläggen men det tar aslång tid alltså, men imorgon lovar jag att slänga ut nåt iallafall. : ) Men det tar tid med bilder också, först ska man välja ut dem och sedan få ut dem här. xD haha. Nej, om man kanske ska ta och stänga ner här och sova nu. Hörs senare!

Tjing!

Inget att göra...

2009-08-21 @ 18:11:28
Jag cyklade till stan tidigare idag, kikade runt massa. Men hittade ingen kalender som jag ville ha.. Träffade iallafall Persson, så pratade med henne lite. Sedan när jag skulle hämta cykeln igen så var den inparkerad. xD haha. Så messade lite med Junia och tog mig till komvux istället, haha. De första man möter när man kommer ner i matsalen är ett "Tjena!" från Annette.. och sedan även av Jenny, haha. De tyckte det var kul att jag hänger där fast jag inte ska vara där nå sen. xD haha. Alla hade lika kul åt det när jag befann mig där.. Men har man tråkigt och längtar till komvux så är det ju så.. Satt där en timme typ med Junia och pratade lite, sedan tog vi sällskap hem och jag hämtade upp min cykel på stan... När jag sagt hejdå till Junia hemma vid henne så kom jag ju på att mamma skulle till gammelmormor som bor precis där, så jag väntade in dem och drog med dit.. Där blev det fika och så, efter det så följde jag med mormor till ica och sedan fick jag skjuts hem.. Och nu sitter jag här och ugglar, vet inte vad jag ska göra.. :P

Pusshej!

Slappdag...

2009-08-21 @ 11:33:01

Här sitter jag som vanligt. Klockan ringde vid halv tio och strax efter det så var jag uppe. Har bara hunnit duschat och ätit frukost. Nu gör jag inte mycket alls, funderar på om jag ska ta mig till stan och kolla runt lite. Måste in på Bokia iallafall och köpa en kalender.. Känns som jag är i stort behov utav en sådan nu.. Kanske kan hitta nå mer, men det finns ju inte så mycket här ju, haha. Nu ska jag kika runt lite till här, och slänga iväg ett mail till universitetet med lite frågor, haha...

Pusshej!


Go´natt!

2009-08-21 @ 01:04:39
Jag säger go´natt här nu.. För jag har så tråkigt och vet inte vad jag ska göra. Jag har påbörjat ett inlägg också, om 2 augusti men det tar aldrig slut. xD Och jag orkar inte mer nu.. Sedan har jag bara kikat runt massa, men nu ska jag faktiskt sova. Inga direkta planer för morgondagen heller... Blir väl upp på stan för jag lär inhandla en kalender, annars kommer inte jag klara mig fan. xD haha. Hörs mer imorgon nån gång, go´natt!

Stockholmstripp..

2009-08-20 @ 20:43:35
Nu är vi hemma här igen.. Åkte ju som sagt till Stockholm imorse, bussen gick vid åtta-tiden.. Framme i Sthlm strax innan elva och då låste vi in väskorna på centralen och tog oss ut till universitetet direkt. Åh shit vad stort det är där. xD haha. Och så mycket folk, det kändes som jag inte platsade in där för fem öre.. Kände mig som fem år typ. xD HAHA. Men vi hittade dit vi skulle iallafall och registrerade mig. Det gick fort, fick lite papper plus mitt schema.. Det verkar najs, fast förstår inte så mycket, haha. Efter det så tog vi oss tillbaks till centralen och hämtade väskorna och tog oss sedan till Fridhemsplan och "hem" till mig.. Där plockade vi upp alla kassar som fanns där, plus väskorna. Det blev bra där.. Och sedan in till stan igen, åt på donken och kikade lite snabbt i butikerna.. Sedan drog vi till terminalen och ugglade. Bussen gick vid fem-tiden och vi var hemma strax innan åtta här.. Jag har bara hunnit ätit och nu sitter jag här, vid mammas dator, min är i sthlm. xD haha. Nu ska jag kika runt på lite bloggar...

Pusshej!

Min klockan tickar.

2009-08-19 @ 23:57:52
Nu börjar det verkligen bli dags att ta sig till sängs.. Det har la inte hänt så mycket mer idag sen komvux.. Mormor kom hit på fika, sedan har vi bara packat i omgångar.. Packat ner och packat upp.. osv. Så himla jobbigt, men vi bestämde oss för att inte ta med så mycket. Det blir iallafall en stor resväska med grejer imorgon, som ska lämnas i "lägenheten". Vår buss går vid 7.55 imorgon, och jag känner att jag måste sova nu.. Ska till Sthlm som sagt, registrering på universitetet och sedan uppackning i rummet. xD haha. Sedan buss hemåt, så vi hörs imorgonkväll igen...

Go´natt!

1/8 - Happy Pride!

2009-08-19 @ 19:33:29

Vi var uppe med tuppen, nej men nästan iallafall. Fixade oss som vanligt, packade lite smått och drog sedan iväg. Raka vägen mot Stureplan för att där möta upp resten och lämna över Jennie till dem, kring elva-tiden.. Det blev lite senare dock.. De andra skulle gå i paraden, det ville ju jag och Micke med. Men vi bestämde oss för att åka hem och fixa lite matsäck för morgondagen, det gällde att prioritera. Så sa hejdå till dem och vi tog oss hem till Micke igen.. Där kollade vi datorn, fixade matsäcken och vi åt även för kvällen då också... : )

Vid halv fyra-tiden ungefär så tog vi oss in till stan, träffade gänget lite snabbt och sedan vidare till tantolunden för att se paradengalan, för Nina Söderquist var med som Micke ville se.. Påvägen dit så såg vi paraden och vi stannade till vid en snabbmatskiosk och åt lite grann innan vi trallade in.. I parken hände det inte så mycket, vi var väldigt trötta, så det var väl mest drygt att springa runt där. xD haha. Vi träffade iallafall Laila Bagge. :D Hon, Kim och Janet var i Swedbanktältet, man kunna fotta sig där med dem om man ville.. Vi ville ju bara träffa Bagge och hon kände igen oss sedan förra helgen (krysset) och vi pratade lite snabbt och tog sedan kort för hon tyckte det, haha.. Vi åt lite gratis-slush också, så gott ju.. Vi kollade runt lite till...

Vid halv sju så började galan.. Var nån talare först, och sedan kom Andreas Lundstedt ut och pratade lite också, och sjöng sedan regnbågslåten, så fint! Sedan uppträdde Sheri och Neo, så stod vi mest helt upp och ner.. Rätt som det var så såg jag Nina så vi gick fram till henne och pratade lite.. Sedan var det Miss Lis tur och då var vi inte kvar, då satt vi vid hyresgästföreningen och svarade på nå skit. xD Och fick massa godis! :D Sen tog vi oss tillbaks till scenen för att inta lite bättre platser.. Först var det helkonsert med Marit Bergman, hon är faktiskt bra men det blev jobbigt till slut och se henne, haha. Efter henne var det dags för det vi hade väntat på Linda Lampenius och Nina Söderquist!! Linda var tråkig.. Och Nina körde nån musikallåt och sedan hennes nya singel How do I.. Så sjukt j*vla bra ju. :D Och Thomas Benstem var med och dansade, iiih. Han är ju snygg! Efter henne så var det slut på galan och då skulle Marc Almond spela.. Vi brydde oss inte, vi tog oss till sidan istället för att få träffa Nina för hon skulle signera stod det.. Och rätt som det var när vi stod där så såg vi Petra Mede, så vi trallade fram till henne och pratade massa. :D Hon är ju görhärlig ju!! Efter det så träffade vi Nina, pratade lite snabbt och Micke tog kort tillsammans med henne.. Direkt efter det så tog vi oss därifrån.


   
   


Det var raka vägen mot Stureplan igen.. Och när vi gick över Stureplan, vem såg vi inte då vid bankomaten.. Jo, Linda Hansson!!! Så vi rusade fram till henne och pratade lite grann, kramkalas! Hon blev chockad av att se oss och vi likaså.. Men det var jättekul, hon är ju underbar!! Efter det så tog vi oss till Emma, stannade där en stund och sedan tog vi Jennie med oss.. Det blev t-banan hemåt, där vi åt lite tror jag.. Packade våra väskor för morgondagen och sedan la vi oss för klockan skulle ringa tidigt. xD haha.


Komvux...

2009-08-19 @ 14:29:31
Alltid lika kul att komma till komvux.. Kom dit strax efter elva och hittade på Junia nere i matsalen vid "vårat" bord. Kramis och slog mig ner där, och allt blev som vanligt. Vi babblade på om allt typ, och vi hörs tydligen genom hela skolan. xD haha. Annette kom ner också och var glad. :D Alltid lika kul att träffa henne.. Pratade lite om att jag skulle flytta till Sthlm och börja plugga där, tyckte det var kul att jag skulle plugga till svenskalärare och att jag kunna fortsätta på språkvetenskap där, haha. Det var flera lärare som kom ner över lunchen, och de flesta fick reda på att jag kommit in på högskolan och grattade mig och tyckte det var jättekul.. Jenny kom ner och hennes kommentar var rolig: "Hur kom du in??" HAHA. Gud så vi skrattade.. De var henne jag hade i religionen som jag inte fick till något betyg på. xD haha. Men hon skämtade bara, men det lät så sjuktkul.. Pratade lite med henne och allt.. Sedan satt vi där en stund och snicksnackade. Vi tog oss ut en sväng för att Junia skulle röka, då pratade vi lite med A igen.. Jag gillar henne alltså. Jag kommer verkligen sakna komvux och allt folk där, men jag fick ju komma på praktik där om jag ville. ; ) hihi. Och jag kom nog hem från komvux strax efter två här.. Och nu ligger jag här.. Mamma kom nu med lite skolböcker jag ska låna av kusinen, så ska ner och kolla..

Pusshej!

Godmorgon!

2009-08-19 @ 10:04:32
Jag är vaken här. Klockan ringde vid nio och jagh kom la upp ganska så direkt. In i duschen och sådära, nyss klätt mig nu. Ska ner och äta lite frukost.. Sedan ska jag cykla iväg till komvux för att ha lite skoj en stund.. Jag har inge mer planer för dagen, eller kanske packa då.. Lite grejs som ska med till "lägenheten". Det är nog en del, puuh. Och jag ska även hinna blogga ut lite fler inlägg här.. Det måste jag!!! Men vi hörs senare igen, nu kallar frukosten!

Pusshej!

Du river murarna mot världen...

2009-08-19 @ 01:58:00
Woho, jag har lyckats bloggat ut två inlägg från pride-veckan. Heja mig! Det blir fler imorgon hoppas jag.. Jag orkar inge mer just nu, haha. Det tar på krafterna att minnas allt fan. xD haha. Och klockan börjar ju faktiskt bli en del nu också. Så jag ska börja tänka på att jag borde lägga mig. Jag ska ju förbi komvux imorgon, det ska bli skitkul. Träffa Junia och lite lärare, hihi. Redan vid elva-tiden typ, så jag borde sova ja. Men vi hörs mer imorgon eller senare idag kanske man säger..

Go´natt!

31/7 - Sommarprat och supporterträff. <3

2009-08-19 @ 00:27:46
Vi sov väldigt länge denna dag, och blev kvar vid datorerna ett tag också. Men till slut så kom vi alla upp och vi duschade, åt frukost opch packade väskorna för dagen. Sedan tog vi oss iväg till Östermalmstorg och tog oss därifrån hem till Emma, vi skulle äta tacos hela gänget vid två-tiden. Jag och Jennie drog dit direkt medans Micke gick och träffade en klasskompis lite snabbt. De höll på att fixa med maten när vi kom, men strax efter var det klart och vi kunna slå oss ner och äta.. Det var väl gott, jag är ju inte ett sånt stort fan av tacos men det gick bra ändå. När vi hade ätit klart och allt så var det dags att lyssna på Jessica Marberger, för hon skulle sommarprata i p4 väst vid 15.03.. Så vi ställde upp Mikas dator upp och ner på bordet så vi skulle höra, sen satt vi alla och lyssnade kring den, knäpptysta. xD haha. Så himla sööt, lät precis som om hon läste ur en bok, haha. När det spelades massa låtar så pratade vi för fullt med varann men så fort Jessica pratade så var det knäpptyst!! Och hon spelade upp Charlie boy . Guuud så fiin låt, herregud, så kul att höra den ju... Jessica är bara helt fantastisk!! Och vid 16-tiden så var sommarpratet slut..
 

Då hade vi väldigt bråttom.. Vi skulle ju på supporter-träff med Anorah och det började vid 16.. Så alla fixade sig och kastade ihop allt och vi var iväg.. När vi stod och väntade på bussen så lära vi räkna så att alla var med.. Och då ropade Bonnie en siffra och vi alla svarade när vi hörde vår siffra, och vi var alla samlade. xD haha. Riktigt kul var det! Bussen kom och vi hoppade på, men vi kom inte så långt. Bussfan gick ju sönder efter en bit så vi hoppade av och då började det regna också, hmm.. Vi hittade en ny buss som vi hoppade på och vi klev av vid S:t Eriksplan.. In på ica och vi köpte ett kort till presenten som vi hade till Anna och skrev allas namn i det. : ) Jag och Micke trallade i förväg men vi tappade bort oss, haha. Tilllslut var vi iallafall på rätt ställe, riktigt mysigt var det. Vi var i Källaren, ungdomsgården som tillhör Filadelfiakyrkan.. Kramkalas med Anna! Och vi sa direkt att vi inte skulle bli långvariga för vi skulle iväg och kolla "lägenhet" till mig.. Vi började med att ge Anna presenten så hon fick öppna den, den var från oss alla som var där.. Det var ett specialdesignat Carriehalsband, som det stod "Anorah" på då. Riktigt snyggt och hon blev jätteglad! Sedan pratade vi lite grann, sen blev det dags för oss att ta oss iväg... Bestämde att vi skulle komma tillbaks efteråt.
  
 

For iväg till Fridhemsplan och letade reda på gatan och tog oss upp alla nio trapporna, fast med hiss, haha. Eva hette hon jag skulle till, det gick bra och vi fick kika in på rummet. Riktigt mysigt. Hon förklarade lite hur allt låg till och vi bestämde typ då att jag tar den!! Sedan blev det hejdå och vi tog oss tillbaks till Källaren till resten av folket. : ) Och strax efter då så skulle Anna sjunga lite för oss alla. Hon började med Hey hey hey, den är riktigt bra alltså.. Efter kom Beat the Enemy, den var också bra, men har inte hört den så mycket innan. Näst på tur stod Story of my own.. Så sjuktbra, bättre än när hon sjöng den på nrj, så det var kul. :D Och sedan kom Inconsolable, som blev väldigt känslosam för både Anna att sjunga och för de flesta i gänget.. Efter den så blev det en paus i sjungandet och Anna började prata om hur fina alla är, att tycka om sig själv och sådant.. Och det blev även massa flumm.. Jag blev ett djur i bondgården också, den dansande tranan. xD haha. Rolig hon.. Sedan hade klockan rullat iväg en bit och vi insåg att vi var tvungna att dra vidare. Så vi sa hejdå till alla och Anna också. Tusen tack Anna för denna kväll!


Och vi trallade vidare till t-banan och tog oss ut till tantolunden för ännu en kväll i parken. Denna gång var det 90-tals kväll!! Det var mycket folk när vi kom dit och de stod några på scenen. Jag tror Petter sjöng medans vi drog runt i parken.. Vi såg iallafall Dr Alban och Haddaway.. Nån gång här så träffade jag på Nathalie igen, riktigt trevligt! Sedan kom de vi hade väntat på, först ut var Pandora.. Hon var riktigt grym, fast vi kände inte igen så många låtar men.. Efter det så kom E-type ut och rev av alla sina låtar, så jäkla grymt ju. :D Det var riktigt kul.. Rickard Engfors kom ut också, utklädd till DeDe Lopez, haha. E-type körde extranummer och allt.. Kvällen var slut strax efter elva-tiden nån gång..
   

Och då var det raka vägen till Nalen för att träffa upp resten där.. Malena skulle uppträda där inne på kvällen, och hon hade redan kommit också.. Vi blev kvar där en stund och pratade, men efter ett tag så var jag och Micke så trötta så vi ville hemåt. Vi tog med oss Jennie också.. De andra tänkte sitta kvar där till det var slut och vänta in Malena, vilket slutade vid två-tiden.. Och vi drog därifrån strax innan halv ett.. Men det var raka vägen hemåt, kollade datorn lite och sedan somnade vi gott...

30/7 - Schlagerkvällen. <3

2009-08-18 @ 21:27:34
Vi kom upp i lagom tid och fixade oss.. Packade ner allt som skulle med för dagen/kvällen.. Sen så trallade jag, Micke, Jennie och Emelie iväg till t-banan.. Vid ett så mötte vi upp Emma, Mika och Annika vid svampen, eller de var ju sena, såklart. ; ) haha. Och där tog vi Mika med oss och lämnade Jennie hos dem. Och vi satte kurs mot Tantolunden, det var dags för Schlagerkvällen, och då lär man ju vara där tidigt.. När vi kom fram till tanton så hörde vi någon repa och det lät jävligt bekant och vi alla kunna gissa oss fram till vem det var och det var ingen mindre än Shirley Clamp. Och vi blev asglada att hon skulle vara med på kvällen. :D hihi. Sedan stod vi där och pratade massa, och vid två-tiden var det insläpp. Vi gick in och tog plats vid scenen direkt. Shirley satt ju fortfarande på scenen så vi hejade på henne och pratade lite. Även Schlagerfeber var på scenen, så vi hejade på Lars och Sanna också..

Tiden fram till att det skulle börja så stod vi mest där, Sara och Bonnie kom vid tre-tiden.. Vi åt lite korv, tog massa kort, kikade runt lite på området, pratade med Sanna, träffade Tobbe Ek och pratade lite med han, blev intervjuade av Schlagerprofilerna.. Och ungefär en timme innan det skulle börja så börjades det fyllas på med folk. Och när klockan slog halv sju så hade det ännu inte börjat, för att det väntade in allt folk som stod i kö för att få komma in.. Så det var väldigt drygt att stå där och bara vänta... Strax innan det började så såg vi ThreeD-brudarna och vi blev lite crazy där vi stod.. xD haha..
  

Tjugo över sju så började allt, först med ett intro som vi garvade galet mycket till, haha. Och först ut var Schlagerfeber, som började med La Voix. Och vi skrek oss hesa direkt typ.. Vera Prada, Tine Matulessy, Thomas Benstem och Fredrik Börgesson på dansen!!! Och Vera såg oss ganska så direkt och hon är sööt. Efter det så presenterades konferencieren för hela kvällen och det var ingen mindre än SHIRLEY CLAMP!!! Vi skrek och applåderade i mängder, så kuuul! Hon började med Min Kärlek, SÅ BRA! Efter Shirley så var det dags för Magnus Carlsson som sjöng ett medley av massa låtar och sjöng även sin nya singel.. Då kom Vera och Tine ut och var snygga, haha. Sedan kom Shirley in igen och brände av sin nyaste mellolåt Med hjärtat fyllt av ljus. Fiint. Sen var det nå skit, som kallade sig för Backstage club, som kom in, bla Shirleys pojk var med där.. De gjorde nåt till Hur svårt kan det va och vi dansade med som bara fan. xD haha. Sedan var det dags för lite Schlagerfeber igen. Efter det så var det Sarahs tur.. Uppträdde med I remember love och Moving on, så sjukt vackert! Shirley kom in en snabbis igen och sedan var det dags för Maria Haukaas Storeng som sjöng sin låt Hold on be strong och direkt efter så kom Anna Sahlene och sjöng sin This Woman, så braaa. Och efter allt detta så kom Schlagerfeber ut igen och körde ett medley med svenska vinnarlåtar, sjuktbra ju.. Och rätt som det var så kom Charlotte Perrelli in på scenen och rev av Tusen och en natt! Gud så vi skrek, herregud.. Så sjukt jävla bra det var, så glada vi blev!!! Och efter henne så var det ungefär en 45min paus.. I pausen gjorde vi inte så mycket, kunde ju inte lämna platserna så där stod vi vid kravallet. Hejade på Helena när hon kikade fram på scenen, en av Velvets dansare. Och Malin och Maria hittade fram till oss också, så pratade massa med dem och de stod även kvar vid oss sedan när det började..
             
 

Schlagerfeber började andra akten med Stay the night, och en stund in så kom självaste Alcazar ut och körde den. Så grymt! Efter det så kom Shirley ut igen och körde ett litet medley med några av hennes låtar.. Bl.a. Ärliga blå, Eviga längtan, Lever mina drömmar.. Så bra!!! Sedan var det dags för Velvet och hennes dansare. :D Så sjukt himla bra. Hon uppträdde med Deja vu, som jag bara älskar fortfarande. Och sedan även The Queen.. Hon var asgrym, som alltid! Efter henne var det dags för Lili & Susie, de körde ett medley med sina hitlåtar och sedan sin nya singel. Sedan var det dags för lite Schlagerfeber igen, de körde på med några mellolåtar.. Lars körde Hope & Glory, det var asgrymt! Men vi saknade ju såklart hela mellogänget! Anna & Maria kom sedan och körde sin Killing me tenderly.. Och efter de var det dags för Lili & Susie igen och nu körde de Show me heaven.. Så himla bra, gillar den låten så mycket ju! Sedan entrade isländska Yohanna scenen och körde sin låt Is it true? Hon var helt okej.. Vi sjöng med, fast vi visste inte att vi kunna så mycket av låten, haha. Och kvällens sista artist var Alexander Rybak.. Och precis då så började det att regna, spöregna.. Så alla tog upp sina paraplyn och där stod vi och skrek med i Fairytale.. Det var galet kul, fast jag inte gillar han eller låten så mycket. Men det blev något speciellt med regnet och stämningen och allt. :D haha.
              

När allt var slut så skulle det ju vara signering på sidan med några artister men den sket vi i.. Vi messade för fullt med Marie som redan hade hunnit tagit sig bakom scenen men vi ville träffa henne. Och då sprang jag och Micke ut från området och runt till sceningången utifrån.. Jag ringde Marie, hon ringde mig och tillslut så kom hon och Mari ut.. KRAMKALAS!!! Och vi pratade på massa med dem, så underbart. Det småduggade ju fortfarande, så vi hade ju paraplyna uppe. xD haha. Jag och Micke skulle ju se dem på söndagen så vi berättade att vi skulle ha skylt, "en trea och en dea". xD Vi garvade på bra åt det.. Sedan skulle de dra så vi sa hejdå och vi ses på söndag! Och efter det så var vi så kalla och blöta allihopa så vi ville bara hemåt.. Trallade iväg och tog sedan t-banan hemåt, alla utom jag, Micke och Jennie hoppade av vid Östermalmstorg.. När vi väl kom hem så tror jag att vi somnade som stockar på en gång, haha.

Träning är livet.

2009-08-18 @ 19:15:25
Jag kom som sagt iväg och tränade tidigare idag.. Var till badet och körde step med Päivi. Jag älskar´t. Så otroligt roligt, jag bara älskar att skutta runt där på brädan.. Att det kan vara så roligt att träna.. Jag älskar att röra på mig, få träningsvärk och allt sådant skoj. :P haha. Och jag vet inte hur jag ska klara mig utan detta pass till hösten, jag vill ju gå och träna på badet, hmm. Jag kan ju verkligen inte pendla.. Jag måste helt enkelt hitta ett nytt favvoställe, i sthlm!!! Nej, nu börjar jag bli lite hungrig här så kanske ska gå ner och se om vi ska äta snart... : ) Hörs senare, och jag ska försöka få ut inlägget om schlagerkvällen också, bara bilder kvar ju...

Pusshej!

Tisdag.

2009-08-18 @ 12:57:39
Jag har ju varit till tandläkarn idag som sagt. Och det gick bara fint, bytte bågen i underkäken och sedan var det bra, haha. Svängde förbi valbo lite snabbt också och sedan vidare hemåt. Åt lite frukost då, hann inte det innan tandis.. Och nu har jag landat här vid datorn. Här händer inte mycket alls, kollar lite bloggar och face.. Jag tänkte försöka blogga lite idag men vi får se hur det går alltså, haha. Inge taggad alls på det, hmm. Och senare idag ska jag troligtvis iväg och träna. :D Woho, jag längtar alltså.. Hoppas bara det slutat regna tills dess, ingen lust att bli dyngsur påvägen dit. xD haha. Nej nu ska jag kika runt lite här..

Pusshej!

Börjar bli lite trött...

2009-08-18 @ 00:46:47
Här sitter jag ännu, jag började blogga lite smått om schlagerkvällen men gav upp. xD Det tar sån jäkla tid ju, men imorgon måste jag få ut det!! Jag satte i Mello07 dvdn istället. Mycket trevligare. Sonja, Sanna och Jessica. ♥ Helt lövely ju! Men jag ska faktiskt ta och lägga mig nu, jag ska ju till tandläkarn imorgonbitti.. Eller vid halv elva, men måste ju ändå upp i tid.. Så vi hörs mera imorgon när jag kommit hem därifrån.. Go´natt alla...

Back in viken!

2009-08-17 @ 22:27:17
Jag är iallafall tillbaka i Sandviken, efter lite mer än tre veckor i Stockholm. Det känns konstigt må jag säga, men jag blir inte hemma långvarigt. På torsdag ska jag tillbaks till Sthlm för att registrera mig på universitetet och sedan lämna lite kläder i "lägenheten". Najs! Och på söndag så drar jag till värmen i en vecka och sedan när jag kommer hem så blir jag stockholmsbo. Satan va härligt det låter, iih.

Idag hade vi klockan på ringning vid tio och vaknade ganska så direkt. Lite sega att fixa oss, men det fick vi vara.. Jag duschade och sedan packade jag ihop mina väskor. Och vi slog oss ner vid våra datorer som vanligt. Strax innan två så kom mamma och mormor, då blev det fikatajm.. Mysigt! När klockan var strax innan tre så skulle vi ta oss iväg till min "lägenhet" på kungsholmen och hämta min nyckel. Så Mickes pappa var snäll och följde med och körde oss dit. Packade in massa grejer som mamma hade med sig, som micro, tv och massa skit.. Efter det så åkte vi hem till Micke igen, där vi bara hämtade alla mina väskor och började sedan ta oss hemåt. Klockan var då vid fyra-tiden.. Strax efter sex så var vi i valbo där vi stannade för att äta på donken, kika på mobil till mig och även kika lite i andra affärer.. Det blev iallafall en ny mobil till mig, asglad!! En sony ericsson W995, så snygg! Och vi var här hemma kring åtta-tiden.. Och jag har inte hunnit med så mycket mer, packat upp alla väskor och glott här...

Nu gör jag inte mycket, mobilen sitter på laddning och jag ska försöka rensa sängen på grejer...
Pusshej!

Vaken...

2009-08-17 @ 10:50:24
Vi är faktiskt vakna här och det har vi varit ett tag också. Känner mig inge trött heller, så man kanske fick en dag att sova ut nu.. Det ska jag göra i veckan iallafall, sova ut alltså.. Annars sitter vi mest här och glor runt på datorn lite.. Vi känner nog ingen brådska att fixa oss. xD haha inte än iallafall. Jag saknar iallafall massa folk, ååh.. Nu ska jag kolla lite bilder och minnas tillbaka...

Pusshej!

Go´natt!

2009-08-17 @ 00:56:52
Nu börjar klockan bli mycket här igen och det är dags att dra sig till sängs typ.. Finner inge mer skoj på datorn heller. Vi är lite trötta här... Imorgon är det faktiskt hemfärd för mig. Mamma kommer hit och hämtar mig och alla grejer och sedan ska vi även hämta nyckeln också, och plocka in lite grejer där.. Det ska bli najs! Men vi hörs ju säkerligen imorgon igen. : )

Puss och go´natt!

Skönt med tidig kväller...

2009-08-16 @ 22:53:56

Hemma är jag för dagen iallafall.. Det har varit stressigt idag alltså. Hunnit med Malena på gärdet och sedan Sanna och Sonja på allsång i Köping. Så jäkla lyckat allting blev, jag vill tillbaks till köping.. Jag älskar de där brudarna fan. ♥ Jag ska blogga om allt en vacker dag.. haha. Det finns nog tid i veckan att slänga ut några inlägg, måste finnas!! Nu ska jag kika runt lite här, och se vad jag missat.. Hörs senare!

Pusshej!


Mellanlandar...

2009-08-15 @ 17:12:19
Nu är vi hemma och mellanlandar.. Vi har tillbringat vår dag vid Hötorgscity idag. Annamia jobbade.. Kollade lite modevisning och pratade massa med henne. En sväng efter ett-tiden så drog vi ner till kungsan för att heja på A-K som jobbade där, ung08-festivalen.. Efter en halvtimme så tog vi oss tillbaks till hötorgscity, köpte mat med oss och sedan trallade vi upp på taket och satte oss där med Annamia och några till.. Mysigt! Satt där 1,5 timme typ.. Sedan tog vi hejdå där, men vi ses la typ snart igen. : ) Och vi trallade iväg, tog t-banan hem till Micke. In på hemköp för att köpa lite godis, hihi. Och nu sitter vi här och blänger.. Ska byta om för kvällen, ta något att äta och sedan ta oss iväg till Ulriksdal Slott. Diggiloo som gäller, ska bli väldigt skoj! Sara, Jessica, Jennie och Lisa. Yeah! Hörs kanske senare, beror på hur mycket klockan blivit... xD

Pusshej!

Lugn dag idag, typ.

2009-08-15 @ 10:29:54
Uppe och hoppar är vi allt. Duschat och sådära. Funderar lite på vad jag ska ha för kläder på mig.. det ser lite varmt ut ute iallafall. Ikväll vette fan vad man ska ha men de löser sig då, för vi hinner hem och byta om.. Vi gör la inte mycket här nu, kikar runt lite.. Och jag hade fått ett litet mail från N, hon leeeeeveeeer!!! Glad.. Nej, nu ska vi äta lite frukost och sedan fixa oss lite.. För att dra in och träffa Annamia och äta lite och umgås lite. : ) Hörs senare..

Pusshej!

Dags att ta sig till sängs...

2009-08-15 @ 01:04:36
Nu börjar vi bli lite smått trötta här, våra kroppar är trötta iallafall.. Och då är det kanske dags att sova.. Inget bloggande har det blivit heller, jobbigt.. Jag har bara kikat runt massa. Imorgon är det Diggiloo som gäller, det ska bli askul! Hoppas på bra väder då dock, hihi. Men nu ska vi sova här typ... Hörs mer imorgon.

Go´natt!

Varmt och skönt.

2009-08-14 @ 23:22:04
Vi är iallafall hemma här hos Micke igen.. Det har varit en mysig dag idag.. Annamia på hötorgscity och sedan grönan hela dagen typ med Måns på scenen nu ikväll. Galet bra alltså. Träffat massa folk också. Linda, Anna, Petra, Marie. Jag ska blogga om allt nån dag här, men först ska ju allt annat ut. xD När nu de blir, hmm..

Nu ska jag kika igenom och se vad jag missat här..
Pusshej!

Go´morgon!

2009-08-14 @ 10:16:19
Jag är vaken här och de har jag varit ett tag nu.. Och nu ska jag hoppa in i duschen, så vi blir klara här! :D

Pusshej!

Go´natt!

2009-08-14 @ 00:55:28
Nu är klockan mycket här igen.. Dags att sova lite.. Kollar på Paradise hotel nu igen.. Vi har missat lite. xD haha. Men sedan ska vi sova lite, imorgon är det Måns som gäller och även Annamia. Det ska bli mycket najs.. Nu säger jag go´natt här.

29/7 - Första dagen i parken...

2009-08-14 @ 00:52:05
Strax efter två så åkte jag, Micke och Emelie in mot stan.. Vi svängde förbi en butik och träffade Frida (från caracola), för min syster hade sett henne där.. Så det var jätteroligt, senast var ju i september. xD haha. Efter det så tog vi oss till kungsan för att lösa in Emelies biljett till pride parken, det hade jag och Micke gjort på tisdagen.. Vi kikade runt där lite och sedan tog vi oss iväg till tanton.. Bara en bit från kungsan så kom det en buss som gick till tanton som vi hoppade på, och det ångrade vi när vi kom fram nånstans. Det var inte den roligaste vägen att gå, vi kom bakom hela grejset så vi fick gå runt hela tanton. xD haha.

Vi tog oss in i parken och det var inte en jäkel vid scenen där, det skulle vara en tribute till Dusty Springfield med olika artister där senare.. Men först snurrade vi runt där inne och kikade in allt. Sedan satte vi oss vid lilla scenen och kollade in Nettan Herrman som hade Malena Lazslo och Micke Grahn som gästartister. Det var skoj, där satt vi och sjöng med. I slutet av "showen" så såg vi Tobbe Ek och vi tog oss fram till han och pratade massa, skoj!! Vi träffade även på Petra Mede och Edward af Sillén, trevligt! Klockan började närma sig halv åtta typ och vi tog oss till scenen för invigningen skulle börja då.. Niclas Andersson och Malena Lazslo uppträdde då. : ) Och cirka vid åtta så började allt. Artister som var med var Marit Bergman, Anna-Maria Espinosa, Jill Johnson, Titiyo. Och den bästa på hela kvällen var såklart Jill Johnson, som också fick igång hela jäkla publiken. Showen höll på 1,5 timme ungefär, mysig konsert ju..
   

Direkt efteråt så drog vi därifrån, raka vägen till Emma och co på stureplan. Jag minns ingen tid iallafall, men vi blev kvar där en stund. Pratade lite, kollade lite mello.. Måns nummer och dog lite över folket, iih.. Efter en stund tröttnade vi, för vi var ju sjukt trötta. Och då tog vi Jennie med oss och drog hem till Micke igen för att go´natta. Fast först kollade jag och MickeParadise hotel men sedan blev det sängen..

Stockholm till hösten!

2009-08-13 @ 23:01:32
Nu är jag väldigt sen med att blogga ut om detta, haha.. Men jag har iallafall kommit in på lärarprogrammetStockholms universitet, med inriktning svenska/svenska som andraspråk. Det ska bli väldigt kul. Och vi har sökt som galningar efter boende till mig med. Och för tillfället så har vi hittat ett rum som jag ska hyra, ute på Kungsholmen. Också väldigt kul! Jag ska fortsätta leta boende men tills vidare så blir det bra. : ) En dröm går i uppfyllelse typ.. Jag ska BO i STOCKHOLM!!! Hur stort är inte det?! Jag bara älskar Stockholm ju... iiih. Vi hämtar iallafall nyckeln på måndag och flyttar in lite grejer där.. Ojoj, vad kul allt ska bli. :D Hoppas jag ska trivas men det är nog inte så svårt. Jag ska fan BO i Stockholm!!!!!!!!!

Hemma...

2009-08-13 @ 22:41:46
Nu är jag hemma här. Väldigt tråkigt. Jag längtar redan tillbaka.. En mysig tripp blev det, jag ska blogga om allt sedan, när jag fått ut pride-inläggen.. Nu ska jag hämta väskan min här som står i hallen. xD haha. Jag ska kika runt lite och se vad jag har missat...

Pusshej!

Ut på vägarna igen...

2009-08-09 @ 00:37:14
Idag har vi varit på sommakrysset, det var la skoj. Träffade lite folk, mys... Resten av kvällen har vi packat massa, försökt iallafall. Nej, men vi fick nog ihop våra väskor tillslut alltså. Jag och Micke åker nämligen till Göteborg imorgon, vi ska se MADONNA!!! Det känns helt overkligt, men fasen va skoj det ska bli. :D Också ska vi försöka träffa lite mysigt folk innan, yeah! Och sedan stannar vi i Göteborg till på torsdag.. Glada gänget anländer på måndag, då tar vi in på vandrarhem och umgås sedan dagarna långa.. Mys, längtar!!! Så får se om det blir några inlägg från mig, annars hörs vi igen på torsdag.. Ha de bäst alla, nås på mobilen om ni skulle vilja något!

Pusshej!

Fullt upp igen...

2009-08-06 @ 23:31:25
Jag hinner fan inte blogga klart om veckan något, fan va segt.. Jag kommer få göra det efter nästa vecka, när jag kommit hem från gbg, hm. Drygt menmen det finns inte så mycket att göra åt det! Jag tänkte faktiskt ta och stänga ner här typ nu, snart börjar Paradise hotel danmark som vi ska kolla på och sedan lägga oss och sova. För imorgon är det dags för dans igen, sista dagen nu.. Buhuu, verkligen!!! Och på kvällen är det dags för Lena&Orup på grönan, det ska bli skoj! Britta och Caroline på kör, supernajs! Hörs kanske imorgonkväll när vi är hemma. : )

Go´natt!

Min dag...

2009-08-06 @ 22:22:09
Här sitter vi igen som vanligt. Och vi äter lite chips och sådant. Mycket gott! Annars händer det inte så mycket, jag ska kika igenom lite bloggar som jag inte gjort än idag... Dagen har jag typ spenderat på balettakademien. Det blev hela tre klasser, och det var så himla kul!!! Mötte även upp Micke under dagen och vi var förbi och sa hej lite snabbt till Emma (caracola), sedan strosade vi runt lite på stan.. Vid halv sju så var jag klar med dansen och då mötte jag Micke och vi tog oss förbi Emma för att heja på henne, Sara och Bonnie.. Blev där en stund, trevligt. Och sedan hem till Micke, då åt jag lite och sedan hamnade vi här. :D haha.

Pusshej!

Go´natt!

2009-08-06 @ 01:36:28
Nu är det dags att sova här, så mycket bloggande blev det tyvärr inte. Det tar för lång tid alltså, blä. Jag ska försöka få ut något inlägg imorgon också. Men imorgon är det ju BSC som gäller igen.. Det blir 2 klasser, kanske 3, det visar sig. : ) Men nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen... Hörs mer då!

Pusshej!

28/7 - Mysig kväll på Mälarpaviljongen.

2009-08-06 @ 00:54:52
Vi tog oss hemifrån kring halv fyra-fyra tiden. In till centrum för att träffa Emma (från caracola), mycket trevligt. Hennes kompis Patrik var också där, så vi pratade lite med dem. Och rätt som det var så dök Emelie upp också, trevligt. Blev kvar där en timme typ, sedan drog vi iväg för att möta upp Emma, Sara och Bonnie. Lite krångel men tillslut så möttes vi på Stureplan. Klockan var la runt halv sex-sex typ. Vi tog buss ut till kungsholmen nånstans och sedan trallade vi ner till Mälarpaviljongen. Fy sjutton vilket mysigt ställe alltså, vi gick förbi den lilla "scenen" där Alcazar skulle uppträda och satte oss ut mot vattnet på några trä-bänkar. Vi satt där och pratade, skrattade, tog kort och hade det allmänt mysigt.



När klockan var kring sju-tiden så gick vi och ställde oss på sidan av scenen och väntade. En vakt kom fram och frågade hur gamla vi var och var nära på att kasta ut de andra. Men vi lovade att inte närma oss baren och då var det okej.. Alcazar kom tillslut, även Petra Mede och Edward af Sillén, så vi hejade på dem. Och strax efter åtta så började dem.. De körde några nya och gamla låtar.. Vissa kunna man sjunga med i.. De sjöng även I´m yours som extranummer, och Petra fick hjälpa till lite där. Jag diggar henne!! Strax innan tio så var allt slut, och då trallade vi bak där dem alla kom ner från sin lilla vip-hylla! När vi stått där ett tag så kommer Petra ner och de blev lite prat och kramkalas och sedan ska hon dra.. Sedan så kommer Lina ner till Sara och Bonnie efter en lång stund. Och Andreas kom också ner då, där fick vi alla en varsin kram, och lite snabbt snack och sedan drog vi därifrån.. Tog buss mot centralen och sedan t-banan hemåt. Emma, Sara och Bonnie hoppade av vid Östermalmstorg och vi åkte vidare hem till Micke.. Och vi la oss nog ganska så på en gång...

Spontana äventyr!

2009-08-05 @ 23:26:44
Jaa... Våran kväll var lugn till att börja med. xD haha. Vi satt fint här och kikade runt på facebook, och såg  sedan att Jessica Andersson uppdaterat sin status med att hon satt på tåget mot Sthlm med några i Diggiloo-gänget. Så ja, vi kikade runt lite grann och ganska så snart där efter så var vi påväg in till centralen. Tåget rullade in precis när vi kom och vi hittade dem ganska snabbt. Det var typ bara Jessica, Sara och Jennie Larsson som vi kände igen och pratade med. Mycket roligt, de tyckte vi var galna som hade tagit oss dit för att träffa dem. Men det var så värt det, så himla mysigt att träffa dem ju!! Vi följde med dem ut till taxin och sa hejdå där. Vi ser ju dem på Diggiloo nästa helg här i Stockholm, tack Sara!!! Det ska bli så otroligt skoj. :D Efter det så åkte vi hemåt igen och nu sitter vi här...

Tjing!

Trötter . . .

2009-08-05 @ 19:16:47
Här ligger vi och trycker... Lyssnar lite på Jess, så mysigt!

Vi kom då hem tidigt från Göteborg imorse, kring halv sju-tiden. Då var det raka vägen hem hit, Micke la sig typ direkt. Och jag duschade, åt frukost och packade ihop min väska och drog sedan iväg in mot centrum till Balettakademien. Två dansklasser stod på schemat, så kuul! Efter det så mötte jag upp Micke och vi gick och träffade Emma. Väldigt trevligt. Pratade massa med henne och hade skoj.. Sedan tog vi oss hemåt kring halv sex-sex typ. Då blev det mat här och sedan har vi suttit här typ..

Nu ska jag kika runt lite till.
Pusshej!

Det händer grejer även denna vecka.

2009-08-04 @ 00:21:58

Vi sitter här vid våra kära datorer igen.. Jag har hunnit bloggat om måndagen, sedan orkade jag inte mer. Det tar sån jäkla lång tid alltså. Men jag lovar, det kommer inlägg när jag har den tiden.. Bounce summercamp började idag och gissa om jag är lycklig, fyfan va skoj det är! :D Sedan har det inte hänt så mycket mer, var iväg till jakan en snabbis på eftermiddagen och träffade Milla. Sedan har vi varit hemma hela kvällen. Ätit, kollat på Lotta på Liseberg (sara&jessica<3) , kollat på Coyote ugly och mest suttit här..

Min vecka ser ut som följande:
Tisdag: BSC. Tre S i Gbg med Micke och Annika.
Onsdag: BSC.
Torsdag: BSC.
Fredag: BSC. Lena&Orup på grönan med Micke.
Lördag: Sommarkrysset med Micke, Sara och Emma(?).
Söndag: Åka till Göteborg. Se Madonna med Micke och träffa folk.

Nej, nu ska jag stänga ner här.. Väntar på att paradise hotel danmark ska börja, haha. Men vi hörs igen när vi är hemma från gbg!
Pusshej!


27/7 - Bon 17år, galapremiär och pride!

2009-08-03 @ 23:10:36
Klockan ringde vid tio-tiden typ, vi kom upp en stund efter där. Fixade oss, åt frukost och packade med filtar och joks. Begav oss härifrån strax efter tolv typ, in på hemköp för att köpa lite fika.. Bullängd och dricka! Och tog oss sedan in till Slussen där vi skulle möta upp Sara och Bonnie vid ett-tiden. De kom och Grattis till Bon som fyllde år. :D Och vi tog oss ner till färjan, åkte med den över till djurgården och tog sedan där spårvagn ut till waldemarsudde. xD haha. Mysigt! Och där gick vi ut till "vår" udde, där vi picknickade i maj.. Slog oss ner på filtar där.. Fikade, Jess ringde och grattade Bon, dansade och hade bara skoj!! Vid halv fyra började vi packa ihop allt för vi lära hinna hem och äta lite också för att hinna iväg på nästa äventyr.. Hem till Micke allihopa, kollade datorn lite snabbt och åt lite spaghetti.. Ungefär vid halv sex så tog vi oss iväg..

Vi tog oss till Östermalmstorg och trallade därifrån till biografen Rigoletto, vi var där kvart i sex ungefär. Det var galapremiär för Sommaren med Göran, och vi tänkte kändisspana lite grann. :D Mycket press var det där och de fick ett dokument med bilder på alla personer som var inbjudna typ.. Vi försökte blänga över axeln på några, och de funkade. ; ) Bon såg att Alcazar skulle komma, och hon och Sara blev crazy typ.. Sedan såg jag att Sanna skulle komma, då var det min och Mickes tur att go crazy, haha. Och Bon såg även att Sonja skulle dyka upp, och vi blev mer crazy, helt bäst ju!! Då trallade vi upp en bit på gatan och ställde oss på sidan ungefär där röda matten började, där alla gick in.. Lättare att stå där ju om man vill prata med folket innan. ; ) Och det kom massa folk, okänt som känt folk.. Tine Matulessy dök upp också, och vi var såklart fram. Och ja, vi tror inte att vi sett en mer vettskrämd människa alltså, shiit, men vi pratade på lite om vilka vi var och lite så, så det blev bra. xD haha. Och helt plöstligt när vi står där så ser jag Sonja, åh vackra människa. Och det blev kramkalas och frågade hur det var och så.. Mysigt! Hon hade Jörgen med sig.. Hon tyckte kön var lång, haha. xD De gick och ställde sig och när de kom närmare oss så var vi fram och tog kort på henne, fiiina hon! Sedan hittade vi Alcazar eller Andreas och Tess iallafall så vi for och pratade med dem, härligt. Haha, vi hittade även Peter Settman som vi var fram till, pratade massa där och han kände igen mig och Micke från Så ska de låta i höstas. xD Kuligt!! Och vi såg Petra Mede och Edward af Sillén, så vi skyndade dit. Och de kände igen oss alla och från rätt ställe också. S&B från deltävlingen i Göteborg och mig&M från deltävlingen i Leksand.. Så himla kul! Vi pratade med dem ett bra tag, flyttade med i kön liksom. Tog bild och allt, Petra sjöng för Bon, haha. Efter en stund så kom Måns och Marie, så där blev det kramkalas och vi pratade med dem lite snabbt och tog även bild på dem i kön sen. Tillslut såg vi Lina Hedlund och S&B sprang fram till henne, de pratade och tog kort tillsammans. Sedan stod vi mest där och var glada, men vi funderade även över vart Sanna var, för hon stod med i dokumentet ju, men vi såg inte skymten av henne, haha. Strax efter sju så kom alla som medverkade i filmen och sedan stängde de insläppet och då trallade vi vidare ner mot kungsan.






@ Mikael Jansson.

I kungsan var det ju prideinvigning och det ville vi ju inte missa, haha. Det var la inte så speciellt, vi sprang runt där mest. Träffade Tobbe Ek och pratade lite med han, trevligt. Och några som uppträdde var Darin, Lill-babs, Gunilla Backman.. Och dansgruppen Urban Angels var där också, grymma! Helena var med där, hon som var med bakom Velvet på krysset som vi pratade med. Hon kände ju igen oss, haha. Mycket roligt! Allt slutade strax efter halv tio typ, nästan på en gång så drog S&B.. Jag och Micke stannade för vi ville träffa Helena igen.. Efter ett tag så kom hälften av dansgruppen ut, så vi frågade dem ifall Helena var kvar och det var hon.. En kvart senare typ så kom hon ut och kom raka vägen fram till oss, så vi pratade lite med henne där, trevligt. Och vi ses ju snart igen. ; ) haha. Vi tog hejdå och sedan begav vi oss hemåt också.. Till östermalmstorg och sedan t-banan hemåt. Hemma strax innan elva typ, sköönt!!!




Äntligen...

2009-08-03 @ 18:57:50
Kanske inte är helt rätt ord, eller kanske för kroppen. För gud vilken vecka vi har haft alltså, det är helt galet. Så mycket som vi hunnit med.. De ena bättre än de andra liksom, wow. Jag ska verkligen blogga om allt när jag orkar och har tid. Det hände ju verkligen saker Varje dag förra veckan, shiit.. Men denna vecka är lugn, så nu ska vi ta igen lite sömn och allt innan det är dags för fyra dagar i Göteborg med hela gänget igen, längtar... Får se om det dyker upp några inlägg senare här, jag ska försöka..

Ville ju bara kika in och säga att jag lever!!
Pusshej!

Hemma en stund..

2009-08-01 @ 13:43:20
Vi sitter här i köket med varsin dator just nu.. Vi vaknade vid halv nio idag, vi fixade oss lite.. Och sedan drog vi in till Stureplan vid elva och lämnade av Jennie där med resten av folket.. Och vi tog oss hemåt igen, för att fixa lite matsäck till imorgon. Och det är typ klart här nu och vi ska la fixa oss lite grann. Och sedan ta oss in mot stan igen, och sedan vidare mot pride park igen. Det är paradengalan ikväll som gäller!! Najs. Hörs mer nån gång...

Pusshej!

Happy Pride!

2009-08-01 @ 01:35:52
Vi är fan vakna här än, men vi är trötta. Jennie tror jag sover, men jag och Micke klickar ännu. Men jag lära ju slänga in ett litet inlägg här, det är ju för sjutton Augusti nu!!!! Det är galet. En månad kvar av sommaren, shiit. Vad fort det går.. Och vi lever livet just nu, priiiiiide! Vi har galet skoj alltså, och fullt upp också för den delen!! Schlagern igår, det var så skoj!! Och idag har vi varit på Anorahs supporterträff och sedan hängt i parken, det var 90-talskväll. Grymt! Allt kommer i egna inlägg sedan... Typ nästa vecka, då finns det tid, kanske..

Nej, nu ska jag släcka ner här. Min röst är konstig och jag är trött. Vi hörs när vi hörs.
Go´natt!

RSS 2.0