Nu närmar det sig..

2012-11-30 @ 18:47:27
I onsdags så missade jag zumban pga dansaudition. Hann precis till broadway jazzen, där vi bestämde kläder direkt.. Sen dansade vi igenom fantomen-dansen, fick de sista stegen och fixade placeringarna. Allt är klart, så det var bara att repetera allt om och om igen. Sedan väntade fantasyn där vi först pratade om de uppträdanden vi har framför oss och bestämde lite kläder som Irina skulle sy till oss, så najs! Dansade sen igenom båda streeten vi har och discon, alla tre sitter ihop nu. Fick de sista placeringarna också, så najs! Körde även igenom jazzen några gånger i slutet. Pratade med lite folk innan jag tog bussen hem..
 
I torsdags var det helkväll på Ackes. Först disco där vi fick testa att dansa i våra kläder, leggings och rosa halternecktopp, snyggt! Gick igenom alla danserna och småfixade lite med placeringarna. Det blir fint! Jag och Josefine drog lite tidigare för vi skulle in på ragga-lektionen innan våran.. Fixade placeringar där med nybörjar-gruppen, brabra! Vi bestämde sedan kläder och dansade i dem hela lektionen.. Så snyggt! Danserna sitter bra nu och vi fick placeringar i alla tre danserna, topp! Liten kort paus innan det var dags för latinon, där vi också dansade i våra kläder.. Känner mig så naken i alla kläder vi ska ha, haha.. Körde igenom alla tre danserna några gånger, sedan gick vi igenom chachan och la på lite steg i slutet.. Sedan gav vi oss på jiven och gick igenom de senaste stegen och ändrade lite i slutet. Det blir najs! Efter den så hade vi ett rep med fantasyn inför ett uppträdande nästa helg. Ska köra tre av danserna som vi hade förra terminen; discon, afron och käpp-dansen. Vi mindes mer än vad vi trodde, så det var najs. Fixade lite placeringar och det såg väl helt okej ut.. Vi hinner repa på stället nästa helg innan uppträdandet. Slutade vid halv tio, pratade med lite folk där innan jag tog bussen hemåt..
 
Skulle egentligen ha varit in till Ackes nu ikväll för extraträning med broadway jazz-gruppen, men pga snön så blir jag hemma istället,  suck.. Pratade med Irina och det var okej, jag kan ju redan stegen så.. men tråkigt att missa ändå..
 

Snön har kommit..

2012-11-30 @ 17:28:53
Gud vad mycket snö vi har fått, herreguuud alltså! Jag tog två bilder tidigare här runt lunch-tid. Och det var inte så mycket snö då, för det är typ dubbelt så mycket nu. Helt galet! Mysigt dock, men det hade inte behövt komma så enormt mycket på samma gång...
 

Dansaudition.

2012-11-30 @ 00:02:24
I onsdags var det dags för dansaudition till musikalen I ljus och mörker som ska sättas upp här i Gävleborgs län. Mer info hittar ni på deras hemsida, hääär. Som jag förstått det så ska den spelas i tre olika städer (gävle bl.a.) och ha premiär hösten 2013. Kulkul!
 
I alla fall, klockan 16.30 så började audition på Sjömanskyrkan i Gävle. Man kom dit, fick nummerlapp och fyllde i papper och tog även kort också. Jag kände en del som var där så det var kul så vi hängde med varann i cafét i väntan.. Vi var 22 dansare där, så det tog sitt lilla tag.. Efter två timmar fick vi reda på vilka som hade gått vidare till en liten koreografi-grupp, jag gick dock inte vidare dit.. Men vi fick reda på att alla får medverka på något sätt i musikalen ändå, kanske inte i alla föreställningar men ändå. De som inte gick vidare ska höra till dans ensemblen, medan de andra kanske kan få nån lite större roll.. Men det var jäkligt roligt och nervöst. Herregud! Men nu har man testat på detta och vet lite hur det går till, det känns bra.. Jag vågade, det är det viktigaste faktiskt. :)
 

Dag 17 - Favoritfilm

2012-11-29 @ 14:33:00
Det finns några stycken, här är tre av dem.. :)
 

Dag 16 - Favorit tv-serie

2012-11-28 @ 11:23:00
Inte så svårt va, haha. Bones helt klart!
och jag älskar det här klippet, helt underbart!
 

Oh yeah!

2012-11-27 @ 22:58:08
Var till IOGT och dansade här ikväll, näst sista gången. Disco där vi bestämde kläder direkt, blå paljettopp och svarta leggings. Det blir najs! Sedan repeterade vi dansen massa bara och gick igenom vissa steg lite mer noggrant.. Det blir fint! House efter den där vi bara repeterade massa också. Först introt massa, sedan vouge-delen och sedan de sista stegen vi har. Allt sitter väldigt bra nu. Fixade placeringar också, jag står längst fram. Woho, så jäkla gött! Avslutade med en stretch, skönt. Pratade med Ida efteråt och följde med till hennes buss innan jag cyklade hemåt.. Fint!
 
Igår var jag även på Ackes och dansade.. Träffade massa folk innan, trevligt. Hade bara streetjazz då.. Vi bestämde kläder och satte placeringar, sedan repeterade vi mest danserna hela tiden tills vi var helt slut, haha. Underbart! Bussen hem med Jenny sedan..
 
Imorgon väntar ännu mer dans.. Lycka!
 

Dag 15 - Vad jag vill bli när jag blir stor

2012-11-27 @ 14:44:00
Rik. Har nog alltid sagt det, jag vill bli rik. Det behöver inte vara superduper rik, utan bara så att man har när man behöver liksom. Eller att kunna göra de man vill när man vill, och att pengarna inte sätter stopp för det. Så rik vill jag bli..
 
Låter väl fint, får väl vinna på lotto eller nåt, haha.
 

Dag 14 - Mina bästa vänner

2012-11-26 @ 13:18:00
Jag vet inte om jag har en bästa vän så.. men jag har en del nära vänner som jag tyr mig till och vi kan prata om det mesta. Och det är vännerna på dansen, främst då Ida, Emma, Frida och Josefine. De är väl dem jag är närmast liksom, men annars har jag flera vänner där med.. :) Underbart!
 

Jag vill ändå bara dansa, idiot.

2012-11-25 @ 21:17:40
Ännu en vecka har svischat förbi. Och söndagen har bestått av dans som vanligt. Tre timmar. Bara repeterat massa, danserna sitter ju någorlunda bra nu i alla fall. Vissa bättre än andra. Bestämde kläder i alla också. Kör på vogue-tema på feminin vibe igen, yeah! Jeans och skjorta i contemporary jazz och bruna valfria kläder i modern. Det blir nog najs, hoppas nu bara att jag kan vara med på alla dem. Hemma efter sju-tiden och kollade då på Unforgettable, och nu slappar jag bara här..
 
Dags att söndagsblogga också...
 
Måndag: Friträning 18.. Streetjazz 19.
Tisdag: Disco 19. House 20. Sanna fyller år! ♥
Onsdag: Dansaudition 16.30-19.30. Broadway jazz 19.15. Fantasy 20.15.
Torsdag: Disco 17. Ragga 18. Latino 19.10. Fantasy 20.15.
Fredag: Inget planerat..
Lördag: Dansrep 13.30-15.30.
Söndag: Julskyltning!. Dansrep 13-15. Modern 15. Contemporary jazz 16. Feminin vibe 17.
 
Så ser min kommande vecka ut.. Dans, dans, dans som gäller. Näst sista veckan nu, för nästa helg är det uppvisningar, iihi. Ska på en dansaudition för en musikal här i gävleborgs län också, ska bli himla roligt men nervöst.. Och i helgen är det dansrep inför Brynäs jubileumsmatch nästa helg, då vi ska uppträda och köra den officiella brynäs-dansen med publiken. Haha, ska bli galet roligt! Ska dona med en liten julklapp också, hoppas det ska funka.. :) Det blir en fin vecka, bara väldigt mycket att göra just nu..
 

Dag 13 - En högtid jag längtar efter

2012-11-25 @ 16:58:00
JULAFTON!!! Allt som hör till... Träffa släkten, äta massa mat och godis, mysa i soffan, ge och få julklappar, kolla på Kalle och bara umgås. ÅH, vad jag längtar till julafton nu!!!
 
granen hos mormor förra året..

Lördagen är förbi..

2012-11-24 @ 20:49:25
Idag har det inte hänt mycket. Vaknade sent och har spenderat dagen här..
 
Så en liten lista på det lilla jag har gjort;
- fixat naglarna.
- sökt jobb + mailat AF.
- koreograferat lite.
- kollat på film, Fame.
 
Ja, lite har blivit gjort i alla fall. Nu kollar jag på Mysteriet på Greveholm här, så himla bra.. Sen får vi se vad som händer, kanske sätter i nån film eller nåt.. :) Ha en fortsatt fin kväll!
 

Dag 12 - Detta ångrar jag

2012-11-24 @ 16:32:30
Det finns väl massor av saker man ångrar. Stora som små liksom. Saker man gjort/inte gjort, man har sagt/inte sagt eller skrivit osv.. Listan kan bli väldigt lång faktiskt. Men det som har hänt har ju hänt och det kan man inget göra åt, man kan bara lära av sina misstag och förbättra sig. Och bara leva i nuet. Allt händer väl av en anledning.
 
Men en sak som jag verkligen ångrar är att jag inte har tagit/tar skolan på större allvar. Hade jag skött mig från början och hängt med på allt så hade jag inte hamnat i den sits jag är i nu. Jobbigt, menmen, nu är det som det är...
 

Fredagkväll..

2012-11-23 @ 22:51:20
Tidigare idag här så tog jag en sväng in till Gävle och Ackes.. Pratade lite med Irina och Vahidin och sedan hängde jag med pardansarna tills deras lektion började. Himla trevligt! Tanken var att köra lite freestyle med Ida och flera.. De var jag, Ida, Bella, Molly, Katarina och Johan.. Jag hatar allt som har med improvisation att göra, blir så sjukt osäker och tänker för mycket. Tänkte ge de en chans, jag behöver träna på det verkligen, men jag gav upp och åkte hem istället. Väl hemma så blev det lite mat framför Burlesque, bra film! Mailat och fixat lite också.. Nu slökollar jag på Alla talar om Grace, men får se hur länge till jag kollar den för jag gillar den inte så värst.. Blir väl sittandes här vid datorn ett tag till, ska hämta mamma på stan senare... så vi hörs!
 
me i somras..

When it feels this good

2012-11-23 @ 13:58:19
Veckan har bestått av dans, såklart. I måndags var det bara streetjazz och där repeterade vi radioactive-dansen. Vi har ju fått alla steg redan, fast vi la på lite små detaljer och körde de om och om igen.. Det blir så snyggt ju! Körde igenom den andra dansen några gånger i slutet också, najs! I tisdags var det disco först där vi gick igenom de senaste stegen, fixade placeringar i parkoreografin och jag hamnade längst fram, yeah! Fixade även slutposer.. Sedan körde vi dansen massa, jobbigt men roligt. House efter den, där vi ändrade lite i introt och nötte vouge-delen, så himla snyggt! Gick igenom hela dansen noggrant och sedan var det bara att dansa.. Roligt! Sällskap med Ida till hennes buss efteråt, trevligt! I onsdags var det äntligen dags för zumba igen, två veckor är för långt utan det. Körde på för fullt och hade superroligt. Love it! Broadway jazz sen där de körde igenom den första dansen några gånger.. Sen nötte vi fantomen-dansen massa, fick placeringar i början och fixade introt. De sista stegen skulle vi få nästa vecka.. Sist så var det fantasy, där vi fick massa nya steg i streeten. Det går snabbt va, herregud. Den körde vi typ hela lektionen, både gamla och nya streeten. I slutet körde vi igenom jazzen en sväng och sen kollade vi på inspelningarna från i lördags. Det såg faktiskt bra ut, visst, det finns småfel men ändå.. Finfint! Och igår dansades det en del med. Disco där vi fixade de sista placeringarna, jag står längst fram på sista dansen, tävlingskoreografin. Underbart! Bestämde kläder också och sedan repeterade vi alla tre danserna.. Ragga stod på tur, vi repeterade mest danserna och gjorde klart den dans som vi gör tillsammans med nybörjargruppen. Det blir bra! Försökte bestämma kläder men det gick inte så himla bra, haha.. Latino där efter och där bestämde vi kläder först och dansade i dem.. Alla tre körde vi lite snabbt. Samban sitter ganska så bra, chachan också men där gick vi igenom de senaste stegen. Sist jiven där vi la på de sista stegen, hur mycket som helst ju.. Fixade placeringar där och jag hamnade längst fram på jiven, härligt! Sist så hade vi fantasy igen, för de som ville och kunna liksom. Vi repeterade streeten massa och nu satt stegen mycket bättre.. Inte helt bra, men bättre.. det går ju så snabbt. Dansade igenom discon några svängar också och i slutet även jazzen, fint. Stannade kvar och stretchade en stund med Emma efteråt, skönt!
 
Det var min vecka, och om några timmar så ska jag in till Gävle och ackes igen.. :)
 

Dag 11 - Någon jag saknar

2012-11-23 @ 12:07:00
Denna var inte så svår... Nathalie saknar jag, så enormt mycket! Fina människa!
 
första träffen 2007...

Dag 10 - Någon jag älskar

2012-11-22 @ 13:23:00
My sister, love you! ♥

Dag 9 - Mitt favoritdjur

2012-11-21 @ 14:47:00
Hund maybe.. Musbusen vår. ♥
 
 

Dag 8 - Min förebild

2012-11-20 @ 22:51:04
Denna fanns med i förra challenge-listan jag gjorde och jag kopierar texten rakt av från den;
 
Jag har några förebilder, som jag ser upp till och beundrar väldigt mycket. De ger mig kärlek, energi och styrkan att fortsätta.. De måste finnas i mitt liv, jag behöver dem för att komma närmare mina mål.. att inspireras och kämpa vidare för att jag ska lyckas i livet. De ger mig hopp och mod. Och att jag alltid ska tro på mig själv!
 
Nathalie och Sanna, för alltid!♥ 
 
Det finns flera fina förebilder, men dessa två betyder mest, hihi. ♥

Dag 7 - En bild från när jag var mindre

2012-11-19 @ 13:15:00
 
this is me.

Tiden går fort..

2012-11-18 @ 21:22:51
Danssöndag är nog ett bra ord för dagen.. För jag hinner inte med så mycket annat.. Modern, contemporary jazz och feminin vibe som gällde. La på de sista stegen i alla danserna och nötte massa bara, himla roligt. Älskar feminin vibe-danserna, iih! Pratade med folk innan och efter innan jag tog bussen hemåt..
 
Dagen närmar sig sitt slut nu.. Och jag ska söndagsblogga också, here we go!

Måndag: Street 18? Streetjazz 19.
Tisdag: Disco 19. House 20.
Onsdag: Zumba 17. Broadway jazz 19.15. Fantasy 20.15.
Torsdag: Träffa Josefine ca15.30. Disco 17. Ragga 18. Latino 19.10.
Fredag: Freestyle med Ida och co.18.
Lördag: Inget planerat..
Söndag: Modern 15. Contemporary jazz 16. Feminin vibe 17. Jazzbalett 18&19.
 
Yes, det ska dansas en hel del igen.. Och köra lite freestyle med Ida och flera på fredagkväll, spännande ju! Lite kvalitetstid med Josefine också, det blir najs! Sen får vi se vad veckan har att erbjuda.. :)
 

Dag 6 - Favoritlåt

2012-11-18 @ 20:07:24
Tre favoriter just nu...
 
 

Dag 5 - Favoritplats

2012-11-17 @ 22:24:03
Oj... svårt men en av mina favoritplatser är helt klart Ackes. Jag lever ju där! Det finns nog ingen annan plats som jag känner mig hemma på, förutom i mitt eget hem då.. Det är helt underbart! :D
 

Dans + filmning!

2012-11-17 @ 21:57:57
Tog bussen in till Gävle och var där vid ett-tiden, en snabbsväng in till cubus och sen raka vägen till vasaskolans teatersal där Ackes skolmästerskap skulle hållas. Pratade lite med Irina när jag kom dit.. Dansare och publik ramlade in allt eftersom och vid två-tiden så började tävlingen. Street och disco som gällde. Jag kollade en stund men sedan så kom Cassandra strax efter halv tre, så då gick vi igenom lite steg i fantasyn. Det var najs! Köpte sedan ackes-byxor och slog oss ner i korridoren och åt och pratade massa skit. Sedan joinade även Emma och Frida, trevligt! Kollade prisutdelningen också, grattis tjejer! Pratade lite snabbt med Ida och sen dök alla brudar i fantasy upp.. Vi skulle dansa vid halv fem, bara jazzen som gällde.. Gick igenom alla stegen och fick ihop det tillslut. Och vi filmade det också, det var därför vi träffades idag. Så vi filmade några gånger, tog lite bilder och så.. Mycket fint! Jobbigt att dansa bara, låten är över fyra minuter, haha. Efteråt pratade vi lite snabbt och sedan tog jag och Pernilla halv åtta-bussen hem.. Najs dag!
 

Dag 4 - Ett lyckligt ögonblick

2012-11-16 @ 16:08:08
När vi i fantasy dansade bakom Sanna Nielsen. En dröm som gick i uppfyllelse faktiskt. Min stora förebild, att få dansa bakom henne på en stor scen inför 4000 personer i Göransson Arena. Wow, den känslan är obeskrivlig!
 

This is my life..

2012-11-16 @ 13:38:08
Dagarna jag inte bloggat så har jag dansat massa.. I tisdags så var det disco och house. Fick de sista stegen på discon och även placeringar typ, det var najs. På housen fick vi lite flera steg som vi nötte hela lektionen.. Sällskap med Ida efteråt, trevligt! I onsdags så körde vi bara fantasy i lokalen på söder för vasaskolan hade city lokalerna.. Vi dansade bara jazzen massa, la på de sista stegen och fixade placeringarna och höll på i typ två timmar.. Det blir nog fint när det sitter ordentligt. Igår var det en helkväll.. Disco först där vi fick massa steg och lite placeringar, vi ska dansa alla tre danser ihop och de blir tre minuter, död. Ragga efter den där vi bara nötte på de tre danser vi har, det var fint. Latino stod på tur där vi gick igenom samban lite snabbt, nötte massa på chachan och sist jiven där vi även la på lite steg.. Fint! Sist så hade jag broadway jazz där vi dansade fantomen-dansen massa och la på de sista stegen och nötte.. Den är härlig! Pratade med folket där innan jag åkte hemåt..
 

Dag 3 - Något jag är beroende av

2012-11-16 @ 00:02:53
DANS! Det går inte en dag utan att jag dansar, det är lite galet! Jag älskar't!
 

Dag 2 - Hur jag är som person

2012-11-15 @ 01:16:24
 
Jag ser mig själv som blyg och lite tillbakadragen, men även väldigt social och har lätt att prata med nya människor ändå.. Omtänksam och väldigt snäll av mig. Sätter oftast andra före mig själv, vilket jag kanske inte borde göra varje gång. Lite av en perfektionist. Väldigt envis och står oftast för de jag säger/gör/känner. Oftast glad och blir nästan aldrig arg. Lite galen, flummig och barnslig sådär.

It's a revolution, I suppose

2012-11-12 @ 23:04:20
Kom till Ackes en timme innan lektion som alltid, hängde med Jenny i väntan.. Först var det street som gällde, där Ida satte placeringar på alla danser.. Jag blir inte med i nån av dem, för hon sätter ihop dem och jag kan inte säkert säga om jag får/kan vara med så.. Men jag och en till dansade på sidan av, yeah! Sedan väntade streetjazzen, dansade igenom den gamla dansen några gånger.. Nötte mest på den senaste dansen, radioactive, la på de sista stegen också, herregud! Vi får inte till dem, haha, men nu är det bara att dansa hela tiden och få till dem. Älskar koreografin i övrigt, den bästa den här terminen. Slutade med en stretch, skönt! Pratade med Vahidin lite snabbt innan jag och Jenny drog därifrån..
 

I will find my way.

2012-11-11 @ 23:49:00
Söndagen är förbi.. En ny vecka väntar imorgon och det ska söndagsbloggas.. Yeah!
 
Måndag: Street 18. Streetjazz 19.
Tisdag: Öppet hus på AF 10-11. Disco 19. House 20.
Onsdag: Fantasy 19.15.
Torsdag: Disco 17. Ragga 18. Latino 19.10. Broadway jazz 20.15.
Fredag: Inget planerat..
Lördag: Ackes skolmästerskap 14-17. Fantasy-rep nån gång!
Söndag: Modern 15. Contemporary jazz 16. Feminin vibe 17. Jazzbalett 18&19.
 
Min vecka då, inget märkvärdigt alls. Bara massa dans, som vanligt. Måste bestämma mig för om jag ska tävla på lördag också, hm.. Och isf måste en koreografi göras.. Annars blir det väldigt lugnt i veckan. :)
 

Dag 1 - 10 fakta om mig

2012-11-11 @ 22:29:32
 
- jag är 176 cm lång
- jag älskar att kramas
- jag är väldigt ekonomisk av mig
- jag är dålig på att ta komplimanger
- jag bara älskar att dansa, det har ni nog märkt
- jag har alltid hållt på med någon sort av idrott, allt från simning, basket, fotboll till dans
- jag har gjort en käkoperation, för sisådär tre år sedan
- jag älskar allt som har med människokroppen att göra, typ! Olika organ, nervsystemet, skelettet.. Hur intressant som helst!
- jag är beroende av choklad typ, äter det jämt
- jag blir otroligt snål när jag har mycket pengar
 
Så, det var det!

30 dagars...

2012-11-11 @ 21:56:34
Jag tänkte då köra på en sån här lista igen, för jag har inget att blogga om känns det som. Så nu får jag nåt att blogga om varje dag, ska försöka göra det ialf.. :)
 
Dag 1 - 10 fakta om mig
Dag 2 - Hur jag är som person
Dag 3 - Något jag är beroende av
Dag 4 - Ett lyckligt ögonblick
Dag 5 - Favoritplats
Dag 6 - Favoritlåt
Dag 7 - En bild från när jag var mindre
Dag 8 - Min förebild
Dag 9 - Mitt favoritdjur
Dag 10 - Någon jag älskar
Dag 11 - Någon jag saknar
Dag 12 - Detta ångrar jag
Dag 13 - En högtid jag längtar efter
Dag 14 - Mina bästa vänner
Dag 15 - Vad jag vill bli när jag blir stor
Dag 16 - Favorit tv-serie
Dag 17 - Favoritfilm
Dag 18 - Favoritartist
Dag 19 - Det här mår jag bra av
Dag 20 - Det här gör mig ledsen
Dag 21 - Favoritsport och varför
Dag 22 - Min favoritmat
Dag 23 - Min dag
Dag 24 - Det här vill jag göra om
Dag 25 - Favoritmånad
Dag 26 - Min dröm
Dag 27 - Mina planer för sommaren
Dag 28 - Min inspiration
Dag 29 - Om 10 år
Dag 30 - Ett minne
 
Då kör vi då...

Dansglädje på en söndag!

2012-11-11 @ 19:43:00
Det händer inte ofta.. Oftast så är jag så himla trött när jag åker till Ackes och ska dansa och lite opepp liksom, men inte idag. Idag var jag taggad verkligen. Pratade med Hanna och Ida i väntan på lektionen.. Vid 15 så körde vi modern, nötte mest massa på dansen. Fixade lite halvt placeringar och ändrade lite i dansen, och vi la även på lite mer steg. Herregud, det tar aldrig slut. Efter den så var det contemporary jazz, där det nöttes massa på den första dansen vi har, där ska dock inte jag vara med på uppvisningen.. Och sedan den andra dansen där vi la på massa nytt, najs! Sist var det feminin vibe, åh vad jag älskar den kursen. Repeterade den senaste dansen och fixade hela introt och nötte de om och om igen. Underbart, det är dock nån åtta kvar i slutet där, men de får vi nästa vecka typ.. Sen dansade vi igenom den första dansen vi har, den sitter väl ganska så bra. Så roligt ju! Sen var det slut för dagen, jazzbaletten var inställd denna gång.. Pratade lite med Ida innan hon drog.. Sedan lite med Emma och Caroline innan jag tog mig till bussen och hemåt.. Najsigt! :)
 
D a n s

Heeelg!

2012-11-09 @ 19:32:45
Jag var in en sväng till Gävle här på seneftermiddagen, mötte upp Jenny och drog sedan till stadsbiblioteket och mötte upp resten av folket från danslägret förra veckan. Ett litet möte var det dags för, lite idéer och planer. Hemligt än så länge typ, men åh det kommer bli fint det där. :) Kul att träffa alla igen!
 
Helg har det blivit också, skönt. Fast det tråkiga är ju att det inte är nån dans då.. Eller bara på söndag. Har inga andra planer direkt, ska försöka få nåt plugg gjort typ.. Annars blir det väl bara datorn och tvn, yes. Ikväll här väntar lite mat med mor och syster, Doobidoo på tv eller någon film och slapp här vid datorn..
 
Pusshej!
 

Hey, hey, hey!

2012-11-09 @ 00:34:00
Igårkväll hängde jag på Ackes också.. Började med zumba vid 17-tiden, så jääkla roligt ju! Svettigt och bara galet! En timme paus sen innan det var dags för broadway jazzen där vi mest repeterade de nyaste stegen i fantomen-dansen. Yes! Sedan fantasyn där vi körde street/funk-dansen som uppvärmning och sedan jazzen resten av lektionen och sist körde vi den nya streeten. Det blir bra, hoppas jag! Blev kvar med Frida och Emma, missade halv elva-bussen så mamma hämtade mig i Gävle, haha.. Tack!
 
Var på Ackes redan vid fyra-tiden idag, pratade med Lisa innan hon for in i danssalen.. Hade disco först vid 17, och jag körde verkligen för fullt. Galet jobbigt blev det! Först den lätta, tävlingskoreografin, den sitter faktiskt riktigt bra. Sedan körde vi paren och la på massa steg och nötte en del.. Himla jobbigt. Sist den svåra koreografin, den sitter väl inte så värst bra, haha. Direkt in på raggan sen, körde igenom den gamla dansen några gånger, den sitter bra. Sen andra dansen där vi la på en del jobbiga steg.. Det kommer bli bra det där. Sen dansade vi igenom den dansen som vi ska göra tillsammans med nybörjargruppen, och la på lite steg där också. Sen väntade latino där vi började med jive denna gång. Fy fabian vad roligt! Körde de typ halva lektionen, sedan repeterade vi samban och chachan massa och dansade sedan alla tre tillsammans. Yeah! Sist så hade jag fantasy, lagom trött liksom. Körde bara jazzen denna gång, det börjar verkligen se bra ut nu ju. Härligt! Slutade strax efter halv tio och pratade lite med Frida, Emma och Irina innan jag drog och tog tio-bussen hemåt..
 
Det var så roligt att dansa ikväll här, galet ju! Lycklig men trött brud! ;D
 

I feel good.

2012-11-06 @ 23:12:00
Var lite trött när jag åkte in till Ackes och dansen igår, men träffade Ida direkt och pratade lite innan hennes lektion började.. Jenny kom sen och vi hängde i väntan på vår lektion. Street vid 18. Dansade igenom de två danser vi har och vi började även på en tredje, en house. Riktigt roligt! Sedan streetjazz där vi repeterade den gamla dansen massa, bra för jag börjar glömma den.. xD Och sist körde vi radioactive-dansen och ändrade lite grann, så najs! Jag älskar den! Jag och Jenny tog sedan bussen hemåt..
 
Ikväll här så var jag till IOGT och dansade massa. Disco först där vi gick igenom dansen grundligt.. Och pargrejen nötte vi massa på och la på en del steg, det blir najs. House efter den, där vi repeterade massa bara.. La till lite detaljer också, svårt, haha. Men det var skoj! Sedan tog jag och Ida sällskap till resecentrum igen och pratade i väntan på hennes buss, mycket trevligt! Cyklade sedan hemåt..
 
Imorgon är det helkväll på Ackes, yeah!
 

The show must go on

2012-11-04 @ 22:30:00
Söndagen har svischat förbi ganska snabbt, och jag har tillbringat den här på rummet. Framför datorn och tvn.. Kollar just nu på Moulin Rouge. Mycket bra ju! Och får se sen vad som händer och hur länge jag orkar vara uppe.. :)
 
Söndagsblogg it is...
Måndag: Street 18. Streetjazz 19.
Tisdag: Disco 19. House 20.
Onsdag: Zumba 17. Broadway jazz 19.15. Fantasy 20.15.
Torsdag: Disco 17. Ragga 18. Latino 19.10. Fantasy 20.15.
Fredag: Inget planerat..
Lördag: Inget planerat..
Söndag: Modern 15. Contemporary jazz 16. Feminin vibe 17.
 
Händer inte så mycket i veckan. Bara massa dans som vanligt.. Har lite smågrejer att fixa så får se hur duktig jag är under veckan och fixar allt.. Vill även försöka träffa lite vänner, om vi får ihop det vill säga.. :) Så ja, får se hur veckan blir.. dansa får jag i alla fall göra. Gött!
 

Danstävling i Sundsvall 3/11

2012-11-04 @ 17:46:25
Vår buss gick från Ackes i Gävle redan vid 6-tiden igår, herregud alltså. Vi var ett gäng på ca 40 personer som åkte, det var roligt. Det var segt att åka, kändes som om vi aldrig kom fram, haha. Men framme var vi runt nio-tiden och då bytte vi om och hämtade ut nummerlappar. Vid 10 så började själva tävlingen och först ut var disco singel. Det gick helt okej för mig, tappade dock bort några steg men det gick fint ändå. Kom dock inte vidare, men är lite halvnöjd sådär. :) Nån timme senare var det dags för disco par där jag och Hanna skulle tävla.. Och det gick inte alls bra, haha. Herregud, men vi hade typ bara tränat två gånger innan också så det fick gå som det gick... Sedan var det nån timme till innan det var dags för street singel där jag också skulle tävla. Hade dock inget helt klart program att köra, och jag kom knappt ihåg det jag hade. Det blev mycket improvisation och jag gick inte vidare där heller, men fasen vad roligt det var alltså. Sedan var det även street par men där tävlade jag inte, skönt! Annars under dagen så hängde jag runt med massa folk och kollade in all dans. Fasen vad grymma alla är, inspirerad till tusen nu ju! Allt var slut runt halv åtta-tiden och då var det bara att hoppa in i bussen hemåt igen, med ett stopp på mcdonalds först, gott! Var hemma runt elva-tiden och då hämtade mamma mig i Gävle.. Yeah!
 
Inga fler tävlingar denna termin nu, så får se vad som händer till våren.. :)
 
Hanna, Therese (hennes bild!), Hanna, Jag, Alina och Amanda.

Lite mer dans..

2012-11-02 @ 22:56:44
I måndags var jag in till Ackes lite innan träning. Vid halv sex så var det extraträning inför tävlingen med Irina. Jag körde igenom discon några gånger, den sitter ganska så bra. Streeten däremot så är jag knappt klar med koreografin, haha. Slutade efter en timme och väntade in Irina och åkte med henne till Sandviken. Vid halv åtta så var det dags för zumbaIOGT. Så enormt roligt ju! Svettigt och jobbigt men jag blir så lycklig. Härligt! Träffade Jenny efteråt för hon skulle träffa Irina, så pratade lite med henne och även Irina innan jag gick hemåt..
 
I onsdags efter lägret så gick jag till Ackes igen, åt lite i väntan på att få dansa.. Vid 17 så var det zumba med Irina. Så jäkla roligt alltså. Det var jobbigt denna gång då jag var trött efter lägret.. Bytte om och vid 18.15 så var det broadway jazz, där vi dansade massa på fantomen-dansen, la på en hel del steg också. Det blir nog bra! Vid 19.15 så var det fantasy.. Uppvärmning och sedan diagonaler som jag var med på för en gångs skull. Yeah! Körde igenom street/funken några gånger och vi fick en ny liten koreografi som ska sitta ihop med den. Gud så snabbt allt går.. Sedan dansade vi jazzen massa, la på en hel bunt med steg, herregud. Gick även igenom de senaste stegen, härligt. Slutade vid halv tio och då var jag helt slut i kroppen. Pratade lite med Irina och blev kvar med Frida och Emma en stund innan jag tog halv elva-bussen hem. Lång dansdag blev det, från tio till halv tio, heregud!
 
Ikväll här så var jag in till Ackes för lite friträning. Det blev två timmar disco typ.. Skönt att gå igenom den lite och mot slutet så började jag att ändra massa steg. Tog bort och la till, haha.. Får se vad jag dansar imorgon.. ;) Allt är packat och klart för morgondagen också. Tävling väntar, yeah!
 

Dansläger 341.

2012-11-02 @ 22:36:52
 
Jag har varit på dansläger i dagarna här också. I tisdags och onsdags, från 10 till 16. Hanna, Erika och Destiny som höll i lägret på teater Norra i Gävle.
 
Jag, Jenny och Madde var först på plats på teater Norratisdagen. Hejade på lärarna och väntade in lite folk.. Cassandra, Hanna, Alexander och Bella dök upp, även Ida på eftermiddagen. Samling i ring och en kort presentation. Första lektionen var lyrisk jazz med Erika.. Uppvärmning, piruetter och diagonaler. Gud så jobbigt! Erika pushade mig lite, haha, jag kan verkligen inte. Sedan koreografi och wow så roligt. Hur mycket steg som helst fick vi för att vi lärde oss så snabbt. Yeah! En timmes lunch och sedan hade vi partnering med Destiny. Jag var livrädd för den. Uppvärmningen bestod av att gå runt på golvet, gå emellan varann, jogga runt, möta varann och lyfta varann, haha. Sedan skulle vi rulla varandra över golvet två och två. Lyfta och hänga på varann, göra kullerbytta och allt. Så jobbigt, inte min grej alls. En kort paus och sedan hade vi modern och nutida dans med Hanna. Flummig uppvärmning typ, följt av lite övningar på golvet. Kombination över diagonalen och sedan koreografi. Väldigt annorlunda från vad jag brukar göra, men kul att testa nåt nytt. Slutade vid fyra och då pratade jag med Ida, Bella och Jenny innan vi drog därifrån.. Onsdagen var ungefär samsamma.. Annie dök upp också, najs. På förmiddagen så hade vi partnering med Destiny. Jobbig och konstig uppvärmning. Sedan fick vi en kombination två och två som vi "dansade" igenom till musik. Olika lyft och manipulationer, lite roligt faktiskt. Sen en timme lunch igen innan vi fortsatte med modern och nutida dans med Hanna. Samma övningar som innan och vi byggde på vår kombination över golvet och satte ihop de.. Och dansade igenom allt, det blev riktigt najs. Sist så hade vi lyrisk jazz med Erika. Körde samma diagonaler och kombinationer, jobbigt. Gick igenom koreografin från gårdagen och dansade den några gånger, himla roligt. Började även på en ny och den var lite mer avancerad. Kul ändå. Slutade vid fyra och då tackade jag för mig för jag kunde inte vara med i torsdags.. Men jag har haft superroligt dessa två dagar på lägret, kul med nya bekantskaper ju. :)
 

Don't stop believing.

2012-11-02 @ 22:07:34
I tisdags var det filmkväll med syster och våra kusiner som gällde. Sofia hämtade upp mig och syster vid halv sju-tiden och hämtade sedan upp Alexandra också. Mot ica först för att köpa lite godis och hyra film.. Ingen film hittade vi men chips och godis fick vi med oss hem. Raka vägen hem till Sofia sen, fixade och slog oss ner framför tvn. Hyrde film genom viaplay eller vad det hette, haha. Det blev Rock of Ages, riktigt bra verkligen. Jag älskar musikalfilmer och det var grymma låtar med. Slutade strax innan tio-tiden och då fick vi skjuts hem igen. En trevlig kväll!
 

Fullt upp, typ.

2012-11-01 @ 21:46:00
Haft lite fullt upp de senaste dagarna här, därav inget bloggande men jag ska ta ikapp det. Ikväll här så var jag upp på stan och till UC för att zumba lite. Både Vahidin och Irina körde, haha, otroligt roligt. Och svettigt som fan. Pratade med dem efteråt innan vi lämnade stället, najs. Cyklade hemåt igen och nu kollar jag på film här, The holiday. Så bra! Bloggar mer senare eller imorgon.. Tjing!
 

RSS 2.0