Danstävling i Katrineholm 27/2

2016-02-28 @ 10:45:00
Denna dag så ringde klockan redan vid 3.45, snark. Upp och hoppa, fixade mig och tog sen bilen till Statoil där bussen hämtade upp oss. Äntligen så blev det gemensam buss till tävling igen. Hämtade upp folk i Gävle också, och runt 5.30 så rullade vi iväg mot Katrineholm. Resan var otroligt seg, men vi var framme strax efter 9-tiden. Tävlingen började vid 10 och de var först battle, sen par och grupp, och sist singel. Det var kul att se alla, dokumenterade pallplatser och bara hängde runt. Jag dansade efter 15 nån gång, segt. Det gick helt okej, försökte improvisera men gick inte vidare alls. Så tråkigt! Kollade in resten sen, åt massa osv.. Vi kollade början på battle-finalerna också, för det var en från ackes som gick vidare. Men runt 20.30 så började vi resan hemåt, så skönt. Vi alla var så himla trötta, haha. Stannade på Max i Västerås sen, så gott med mat, herregud! Sen var det en låååång resa hemåt. Var i Sandviken strax efter ett-tiden och sen tog jag bilen hem..
 

Lite till...

2016-02-26 @ 16:57:00
Imorse när jag åkte till jobbet så trodde jag att det var min sista dag, då jag inte hade hört något alls från chefen. Men nej, där låg ett nytt schema för nästa vecka. Så ringde chefen och det stämde, och vi skulle prata mer nästa vecka :) Himla najs ju!
 

Dance

2016-02-25 @ 20:34:00
Så himla glad! Nyligen hemkommen från en av mina favoritkurser. Street med Ida. Den är så himla rolig och lektionerna bara springer förbi. Vill aldrig att lektionerna ska ta slut, haha. Det är ett bra betyg!
 

Kvalitetstid med saknad vän.

2016-02-23 @ 21:37:00
Efter jobbet så skyndade jag mig in till Gävle för att möta upp Cassandra som var hemma över lovet. Så himla roligt att ses igen ju, senast var ju under mellandagarna. Vi promenerade upp på söder och hamnade på Waynes där. Fika och massa prat om allt möjligt. Så trevligt! Efter nån timme där så drog vi till ackes på söder, jag hade träning och Cassie stannade kvar och kollade.. Sällskap till bussen efteråt och tog där hejdå. Hoppas vi ses snart igen! ♥
 
hann tyvärr äta upp kladdkakan innan..

Feminin vibe!

2016-02-21 @ 21:19:00
söndagar har jag en favvo-kurs, feminin vibe/streetjazz med Ida. Så himla roligt! Utmanande verkligen, men jag lär mig mycket. Och vi dansar i klackskor, jag vågade testa mina och det går framåt. De är höga men det ska fasen gå tillslut. Roligt är det i alla fall. :D
 

Myskväll.

2016-02-20 @ 20:12:20
Efter träningen igår så gick jag hem till Josefine för en myskväll. Tacos och film stod på schemat. Så himla mys ju! Började direkt med att fixa alla grejer till tacosen innan vi högg in på köttfärsen. Det gick fint! Sedan dukade vi fint i vardagsrummet framför tvn. Sen mumsade vi massa mat, och blev asmätta. Och kollade samtidigt på Burlesque och pratade en hel del. Så himla trevligt! Och strax efter elva nån gång så trallade vi iväg till min buss och vi sa hejdå och jag var hemma efter tolv nån gång.. Det blev en himla mysig kväll med fin vän. :)
 

Danstävling i Örebro 13/2

2016-02-14 @ 12:57:00
Mamma skjutsade mig till Natalie till 10-tiden. Det var dags för första tävlingen för terminen, pardans i Örebro. Så jag åkte med Natalie, Dariel och Simon som körde. Resan gick skapligt fort, stannade i Västerås för lunch på donken och sen raka vägen till Folkets hus där tävlingen höll på för fullt. Vi kom dit strax efter 13-tiden.. Hejade på alla ackes-folk, Irina dömde så henne fick man inte prata med. Bytte om och strax efter 14-tiden så började solo-delen. Sju danser och alla direktfinaler. En dans i brons-klass och resten i champion. Halvklara program och inte alls taggad på att tävla, jag ville bara därifrån. Ju längre det gick desto värre blev det. Värsta tävlingen nånsin, både dansmässigt och känslomässigt.. Efter solo så var det dags för duo, ingen dans för mig då utan jag bara kollade.. Sen väntade prisutdelningen. Jag kom 3:a i vals, quickstep, salsa, merengue och bachata. Och 4:a i jive och chacha. Så helt okej med andra ord, men inte nöjd alls. Bara besviken liksom. Sen slog jag mig ner på övervåningen och åt lite, så gott. "Riktiga" pardansen började också, först standard och sen latin. Så kollade in det, det var najs! Efter prisutdelningen där så packade vi ihop våra grejer, då var vi klara för dagen. Vi åkte från Örebro strax efter halv sju-tiden, stannade till i Västerås igen. På en pizzeria och åt kebab och kollade början på mello också. Sen raka vägen hemåt och det tog tid och vi var hemma vid 23-tiden typ, fick skjuts hem så det var skönt! 
 

Jobbelijobb.

2016-02-12 @ 16:12:00
Redan gått två veckor in i februari. Jag har jobbat på och det funkar bra. Nya lokalen funkar väll helt okej, jobbigt att springa upp och ner osv.. Men nu börjar man komma in i det mer så det blir nog bra tillslut. Och jag har två veckor till nu som jag vet om... får se om det blir förlängt sen, hoppas på det. :)
 

Kvalitetstid.

2016-02-11 @ 18:57:00
Efter jobbet idag så åkte jag in och mötte upp Josefine på stan runt halv två-tiden. Så himla roligt att ses igen ju! Kollade runt på stan massa först, finns en del fint men inget blev köpt. Och sedan hamnade vi på coffeehouse by george för en fika också. Kladdkakan i mitt hjärta! Pratade om allt och inget. Mycket trevligt! Sen blev det en snabbsväng på stan igen innan vi skiljdes åt..
 

Mellomys!

2016-02-07 @ 14:00:00
Igårkväll så åkte jag hem till Helena. Satt och pratade en del först och lagom till Melodifestivalen började så kom Anna också. Trevligt! Placerade oss framför tvn med massa gotta. Kladdkaka, bullar o kakor. Så gott! Och mellon var väll helt okej, hejade inte på nån speciell så.. Efter den så pratade vi massa till och sen trallade jag till bussen strax innan halv elva.. Mysig kväll med fina vänner!
 

Rainbows & Tears

2016-02-05 @ 23:17:00
För en vecka sedan så släppte Ida Long sin andra skiva, Rainbows & Tears. Och den har gått på repeat här under hela veckan. Så. Himla. Bra. Det är så fint när man lyssnar på en skiva och alla låtar är bra. ALLA. Det finns ingen som jag hoppar över utan jag lyssnar igenom låt för låt. Och jag älskar den. Gillar verkligen texterna så mycket. Och så mycket känslor. Så äkta. Det gillar jag, att låtarna framkallar en del känslor som man kanske inte var beredd på. Så fint på nåt sätt. Ida har verkligen lyckats så bra med den här skivan, all tid och arbete som hon har lagt ner på den. Så värt all väntan. Man vill ju bara höra mer och mer..
 
Blev så glad när jag hörde Mannen på taket. De var ju en av låtarna som Ida sjöng på lucköppningen i Gävles levande julkalender, som jag älskade från första stund. SÅ bra! Så fint att höra Ida sjunga på svenska också, det händer inte ofta. Något hon gärna får göra oftare. Och när jag lyssnar på We Got så får jag ett sånt där fånigt leende på läpparna, blir så glad av den och det känns fint. Och Take Me To The Woods, så himla bra låt. Rivers och Woman, två otroligt fina låtar verkligen och texter. Och Rainbow och (I get so) Dramatic får mig bara att vilja dansa, typ nyss, åh! Gillar ju såklart de andra också.. Baby Gone, Chaparone och Wolf. Mycket bra ju!
 
Under åren som gått så har jag förälskat mig i hennes röst, verkligen. Det kanske låter urfånigt men ja, då får det göra det. Ida har en speciell och unik röst och för mig så går det verkligen hem. Jag lämnas aldrig oberörd efter något Ida har skapat. Ida är fantastisk, och jag slutar aldrig förvånas över hur bra hon är. Hon imponerar varje gång. Allt hon gör blir så magiskt! Hon kan allt. Hon har allt. Hon är allt. ♥
 
Mina två absoluta favoriter på skivan som jag fastnat lite extra för:
 

Hej Februari!

2016-02-01 @ 18:47:00
 
Redan februari, det går fort ju. Denna månad bjuder på två danstävlingar, en i Örebro och en i Katrineholm. Så det blir en del träningar osv. Det blir nog najs! Och jag jobbar även månaden ut också, och ny lokal från och med idag också. Hoppas det ska bli bra, dock längre promenad till jobbet bara. Annars ska jag försöka träffa lite vänner och bara slappa lite.. Det blir fint!

RSS 2.0