Julbord på Eckerö linjen

2015-11-30 @ 15:32:00
I lördags var det dags för julbordsresan med Mellansvenska städ-gänget. Vaknade till storm utanför, men lite messande med chefen så blev det ändå så att jag åkte med. Mötte upp gänget på resecentrum strax innan 12. Det var jag, Malin (chefen), Marie, Agata, Ann-Marie, Maria, Carina, Anna, Emelie och Barbro (som klev på i Gävle) från viken och sen hämtade vi upp hela gänget i Gävle också. En hel drös med folk ju, hela bussen blev full. Jag och Malin satt med varann och hade det riktigt trevligt. Pratade om allt och inget, fint ju!
 
Bussresan kändes lång men vi var framme i Grisslehamn runt halv tre-tiden, och när vi fått våra biljetter så fick vi börja gå på båten, eller köa först. Vi hade första sittningen på julbordsbuffén så det var raka vägen dit. Hade reserverade bord, jag och Malin satt med Marie och Agata. Trevligt! Det gungade på ganska så rejält när vi lämnade hamnen, glad att jag tog åksjuketablett så. Alla stod och höll i sig i allt som gick, det var svårt att gå vissa gånger och där skulle man gå med tallriken också och sen äta också för den delen. Först kallrätt, sen varmrätt och sist efterrätt. Jag klarade av att äta och det var så gott! Efter maten så gick vi runt lite, och hela viken-gänget slog sig ner vid ett par soffor och pratade när vi kom till Eckerö.. Sen hela vägen tillbaka spenderade jag och Malin i bardelen. Satt o pratade med folk, dansade en del och bara hade det trevligt!
 
Halv åtta var vi tillbaka i hamnen i Grisslehamn. Raka vägen till bussen och när alla kommit på så började vi vår resa hemåt. Det var full fart på de flesta på hemresan, musik spelades och ja, det var trevligt! Toapaus i Tierp, och sen släpptes de av folk i Skutskär, Gävle och Valbo innan vi kom hem till Sandviken igen. Klockan var runt elva och mamma hämtade mig, najs!
 
Tack Malin och hela mellansvenska-gänget för en trevlig tur och för att jag fick följa med! :)
 
enda bilden jag tog tyvärr...

Happy!

2015-11-30 @ 13:45:00
KOLLA!!! Jag fick en tack-för-terminen-present av två deltagare på zumban igår. Så fruktansvärt gulligt av dom! Blev verkligen jätteglad. Det hade jag inte alls räknat med, men skönt att känna sig uppskattad! :D
 

Christmas Night 2015.

2015-11-29 @ 23:03:00
Ikväll här så var jag på Christmas Night på konserthuset i Gävle med mamma och syster. De medverkande var Magnus Carlsson, Shirley Clamp och Sonja Aldén. Vi hade bra platser, på femte raden, så vi såg väldigt bra. Vid 19 så började det och alla kom in på scenen och var så fina. Konserten var riktigt bra, en väldig blandning på genrar.. De körde en liten hyllning till Björn och Benny som de återkom till under konsertens gång, lite segt menmen. De körde både klassiska julsånger och deras egna låtar med juligare texter. Älskar't! Och älskar deras lilla julmedley, så underbart ju! Och de körde extranummer med O helga natt, wow! Sen skulle publiken få vara med och sjunga i Nu tändas tusen juleljus och de vandrade ut från salen.. Och Sonja hittade mig på vägen ut, för vi satt ju precis på sidan där, söta hon! 
 
 
Efteråt så blev det signering, de satt ju redan där när vi kom ut.. De gick inte fram nå folk i början så jag smög mig fram till Sonja. Finaste hon reste sig upp så vi kunde kramas ordentligt, bästa. Pratade lite där och med Shirley också. Sedan började folket komma och vi bestämde för att ta bild efteråt, eller jag skulle säga till om jag var tvungen att gå för då skulle vi fixa det så.. Så vi hängde på sidan och kollade på allt folk och skrattade mest, haha. Tillslut så började det tunna ut lite och då kom Sonja fram till mig och vi pratade lite mer.. Och vi tog bilder tillsammans, tack Shirley för hjälpen! Och pratade lite mer om bebben och vad som händer framöver. Myskram, godjul och hoppas vi ses snart igen innan vi skiljdes. Älskade Sonja! ♥ Och sen lämnade vi konserthuset och åkte hemåt igen..
 

Överraskade födelsedagsbruden!

2015-11-28 @ 10:55:00
Efter jobbet igår så funderade jag lite snabbt igen om jag skulle ta mig till UppsalaSannas julkonsert plus att hon fyllde år dagen till ära också.. det var liksom enda chansen att få se henne.. och jag ville ju verkligen.. Så ja, klickade mig in på ticnet och bokade en biljett helt enkelt. Bytte om och packade väskan. Åt nåt lätt. Bussen till Gävle. Hämtade ut biljett. Upptåget till Uppsala. Åh, stressigt värre alltså.
 
Framme i Uppsala runt 18-tiden. Gick över till Åhléns en sväng, de hade ju invigningshelg där, så stort och fint. Sprang på Anna (chefen) direkt, som jag ville träffa.. Så mys! Sen vidare till konserthuset, hängde av mig jackan och tog mig fyra våningar upp till stora salen där konserten skulle vara. Fixade ett kort till S, som hon skulle få tillsammans med en chokladask och en flaska vin. Sen var det bara att ta sig in i salen, vid 19 så började allt. Sanna och Anders öppnade med Vi närmar oss jul, så himla fint! Och konserten var igång.. Mycket prat blandat med duetter och deras egna låtar. Det var bra! Saknade dock en hel del jullåtar, men jag var nöjd som fick höra Sanna ändå. Anders bjöd på mare mare, här går en man och hon har blommor i sitt hår bl.a. Och Sanna bjöd på sina vågar du vågar jag, empty room, i'm in love och undo. Lovely! Deras nya singel En ton av tystnad bjöds vi också på. Fint! Min absoluta favorit under kvällen var Fairytale of New York, åh vad jag älskar den! Och de kom ut på extranummer också, och där fick vi även sjunga för födelsedagsbarnet. Aw, fina Sanna!
 
 
Efteråt så var det signering, så jag passade på att köpa singeln som Sanna och Anders gjort ihop, najs! Sen fram till Sanna, finaste människan alltså. Myskram och frågade hur jag mådde direkt.. sen pratade vi lite mer och jag grattade henne och lämnade över presenten. Bästa! Sen väntade jag på sidan tills kön tog slut för att få prata lite mera och ta ett kort tillsammans. Hur fin är hon inte?! Älska ♥ Hon gick vidare till nästa och då kom Lotta också. Vi kastade oss på varandra, åh så himla mysigt! Det var evigheter sedan vi träffades sist kändes det som, så det var så roligt att träffas igen.. Så pratade en hel del med henne också. Fina! Sedan vinkade jag hejdå till brudarna och tog mig ner hela vägen till jackan och vidare till stationen. Hemresan gick väll skapligt fort och var hemma strax efter tolv..
 

Mellansvenska.

2015-11-23 @ 17:37:00
Yaaay, pratade med chefen idag igen och jag får jobba vidare. Har jobb året ut nu, det känns ju väldigt najs ju! Och det är på heltid också. Jag trivs så otroligt bra, gillar kollegorna och chefen så mycket. :) Det känns bra!
 

(I Get So) Dramatic

2015-11-18 @ 17:39:57
Bästa Ida Long släppte en ny singel förra veckan och idag släpptes även videon. Alltså, Ida är så himla grym! Låten är bra. Riktigt bra. Den går på repeat här. Jag gillar den verkligen. Och videon är riktigt grym, så otroligt fin och så cool. Bästa. Jag är så glad att ha henne som förebild. Så inspirerande, verkligen! Hon är så himla fantastisk och grym på de hon gör. Alltid!
 
Hon kan allt. Hon har allt. Hon är allt!
 

Danstävling i Sandviken 14/11.

2015-11-15 @ 16:08:00
Nu var det dags för oss på Ackes att anordna andra regions tävlingen. Också den på Jernvallen, så skönt! Jag kom dit lagom till tävlingen började vid 10, för jag vill kolla på alla andra osv.. Disco först med par, sen grupp och sist singel. Det var kul och efter en evighet så var det äntligen min tur, haha. Direktfinal som vanligt, och det kändes sådär. Slutade med en 3:dje plats igen. Och sen var det lunch innan hiphopen började.. Där fick jag vänta en evighet igen, så åt lite och sprang mest bara runt. Direktfinal väntade och det slutade även här med en 3:dje plats. Helt okej! Så besviken ju, menmen.. Sa hejdå till alla och gick hem direkt, hade ingen lust alls att stanna kvar och hjälpa till att plocka undan, haha. Helt okej tävling som flöt på bra i alla fall.,,
 

Dop för Elias.

2015-11-07 @ 17:31:00
Idag var det dags för dop i Stensätra kyrka. Vår kusin Sofia och Fredrik skulle döpa sitt andra barn, Elias. Kom till kyrkan strax innan 11-tiden och det var en hel del folk där. Det var ett mysigt dop och efteråt så blev det fika i lokalen bredvid. Smörgårdstårta, korv med bröd och massa fikabröd. Himla gott! Efter nån timme där så åkte vi hemåt igen..
 

Mer jobb..

2015-11-02 @ 17:50:00
Yes, pratade med chefen idag och det blir flera veckor på mellansvenska. Tre veckor till har jag fått, på heltid också. Så himla najs ju! :D
 

Lovet är över!

2015-11-01 @ 12:58:22
Då har höstlovet sprungit förbi också. Det har varit så himla välbehövligt, verkligen. Jag har jobbat heltid de senaste veckorna plus att jag har dansat varje kväll, det har satt sina spår.. Kroppen har varit helt slut ju. Så det har varit otroligt skönt med en veckas ledighet från dansen. Eller i måndags hade vi tävlingsdiscon med Irina och i onsdags discon med Ida.. Sen var det lite workshops tisdag och onsdag. Var in en sväng i tisdags men var för trött så gav upp men i onsdags dansade jag r&b en timme, så roligt! Men annars har jag vilat hela veckan, förutom jobbat då. Det har gått finfint!
 
Men imorgon är vi tillbaka med dansen igen. Och ska även jobba imorgon också, ska prata med chefen om hur länge till jag fått.. wiie :)
 

RSS 2.0