En slapp dag!

2011-10-31 @ 18:51:56
Här sitter jag och gör inte mycket alls. Slökollar på tv.. inge bra alls ju! Var till högskolan imorse, det var dags för en liten frågestund inför tentan men de var typ ingen som hade nå frågor så vi slutade efter en halvtimme typ. Slappade lite med Sanna i bibblan innan vi gav upp.. Tog mig in till stan och kikade runt lite. Shoppade lite på hm, najs! Bussen hemåt vid ett och mamma hämtade mig på resecentrum. Sedan har jag varit placerad här vid datorn och framför tvn. Först Bones och sedan annat skit.. :) Får se vad som händer resten av kvällen..


Ny topp..

Lugn vecka!

2011-10-30 @ 22:09:13
En ganska så lugn, tråkig och lång dag har det varit idag. Det var lite drygt inatt då va, när klockan slog tre så hoppade tiden tillbaka en timme. Suck! Ännu längre natt blev det och dagen har varit seg.. Enda roliga som hänt idag är zumban här ikväll, så underbart ju! :) Love it! Annars har jag bara kollat på massa tv.. 

Dags för en söndagsblogg också..
Måndag: Hök-frågestund 10.15-12. Plugg i bibblan!
Tisdag: Plugga!
Onsdag: Tenta - Hök 9-14. Aerobic latin moves 18.10.
Torsdag: Inget planerat..
Fredag: Ida Longs release-spelning på gasklockorna, Gävle.
Lördag: Inget planerat..
Söndag: Zumba 18.

Höstlovsveckan för folk, själv har jag dock inte höstlov. Men det märks ändå pga att det inte är någon dans, alls. :( Så himla tråkigt! Menmen.. De första dagarna blir det råplugg inför tentan på onsdagmorgon. Suck, måtte tentan gå bra nu. Please! Sen ska jag även iväg på en liten release-spelning, det ska bli väldigt kul. Ida, som jag dansar street för, släpper skiva och så. Ska dit med Maria som jag dansar med, kuul. :) Annars en väldigt lugn vecka, men det finns ändå massa småjoks att fixa..

Tjing!


Gofika!

2011-10-29 @ 19:25:06

eftermiddagen här så var jag, mamma och syster till mormor och Birger på fika.. för B har fyllt år. :) Det blev vi och sedan kom även min moster och kusiner.. Så det var fullt hus! Fikade, pratade massa och kollade lite på tv.. Kom hem strax efter halv sju här. Och nu hamnade jag här...


Friday!

2011-10-28 @ 18:35:31
Här sitter jag och gör ingenting just nu. Eller lyssnar på julmusik gör jag! :) Dagen har spenderats med civilrättsboken, haha. Alla begrepp är skrivna, najs, det tog sin lilla tid va.. Nu ska jag bara läsa de andra böckerna, fixa lite uppgifter och sånt där. Typ imorgon! Annars har jag bara kollat massa på Bones, hihi..

Alla folk här i Viken, eller de flesta i alla fall, hänger på Göransson Arena ikväll och kollar på 50cent. För mig blir det lite tacos med mor, Bones och lite mer plugg. :) Det låter bra!

Tjing!


Thursday!

2011-10-27 @ 23:38:02
Torsdagen har svischat förbi också. Började dagen med lite Bones, haha, så himla braa. :) En vecka till premiären av säsong7 nu också, iihi! Har även pluggat lite idag med, det går sakta men säkert framåt. Imorgon ska jag försöka få klart begreppen i civilrätten i alla fall, så kan jag börja läsa resten av böckerna. På kvällen här så åkte jag in till Gävle och Ackes för att dansa massa. :D Först raggan där vi gick igenom de senaste stegen grundligt, det var najs! Sedan började vi med en ny koreografi, haha, det var roligt! Ska bara försöka minnas allt till efter lovet nu med, eh. Latinon stod på tur sen.. Nötte massa på samban och cha-chan, det blir så bra va! :) Avslutade med jiven där vi även la på lite flera steg. Så roligt! Sprang sedan in på zumban också, de var väldigt få idag ju.. Skuttade runt där till nio-tiden, herregud så svettigt! Pratade lite snabbt med Lisa efteråt. Bytte om och tog sedan halv tio-bussen hemåt. I viken vid tio och mamma hämtade mig. Kollade på Unforgettable, så himla bra serie ju.. Nu ska jag släcka ner här.. :) Hörs mera imorgon!

Natti!


Wednesday!

2011-10-26 @ 23:07:43


Klockan är mycket och det är dags att inta sängen känner jag. :) Inte hänt så fasligt mycket idag heller... Kollat på Lotta2, haha, så bra! Pluggat lite också, det känns otroligt bra. :) Kollat på True Talent igen, najs.. Och nu nyligen så har jag kollat på Billy Elliot.. Bra film ju! Men nu kallar sängen och en ny dag imorgon..

Godnatt!

Tuesday!

2011-10-25 @ 20:58:12
Ännu en dag är förbi.. Inte hänt så mycket alls, så en liten lista blir det. :)

- Kollat på Letters to Juliet. Den var riktigt bra!
- Rensat vänner-listan på fb.. det behövdes!
- Lyssnat massa på julmusik, åh!
- Pluggat lite.
- Kollat på True Talent..

Nu kollar jag lite på Lotta på Bråkmakargatan, haha.. :D
Tjing!Så bra!

Monday!

2011-10-24 @ 23:40:41
Dagen är snart förbi och jag har haft lite för mig. :) Det känns gött! Imorse så åkte jag in till högskolan, föreläsning vid 10.15. Sista nu.. Handlade om förvaltningsrätt, väldigt intressant faktiskt. Slutade vid ett och då slog jag mig ner i bibblan. Läste civilrätten och skrev lite begrepp, najs! Strax efter tre så tog jag bussen in till stan och kikade runt lite.. Lite mat på donken också. Träffade på Lisa en sväng också, innan vi tog sällskap till Ackes. :) Var där redan strax efter fyra-tiden och min dans började inte förrän vid sex ju.. xD haha. Så jag pluggade lite i väntan där..Street vid 18-tiden. Andra dansen vi gör, herregud alltså.. Nu är det mycket att tänka på, alla jävla armar som ska gå ihop med benen. HAHA. Det gåååår inte, vi bara skrattar istället. xD Jazz direkt efter där och ja, där blir det ju bara värre också. Vi la på massor och det snurras massa. Gaah! Sista timmen var lyrisk jazz.. jag var med på allt. Halleluja! Haha.. Diagonalerna gick sådär, men jag var meeed. Sedan lades det på lite nya steg på koreografin också. Hjälp alltså. Jag vill så mycket men just nu går det inte... Slutade strax efter nio-tiden och fick då skjuts hem av Sofia, tack! :) Nästa vecka är det höstlov för folk och då är det ingen dans alls.. blää! Men jag måste träna på allt, det måste gå!!!


Nu sitter jag här och gör ingenting, så ska släcka ner istället.. En dag imorgon också!
Natti!

Come out and play.

2011-10-23 @ 21:46:16
Den här helgen har gått fort och det har inte hänt så otroligt mycket. Pluggat lite. Fikat hos mormor. Kollat massa på Bones. Ja, en vanlig helg typ.. Händer inget vettigt! Tidigare här så var jag iväg på zumba, galet så roligt det är! :D Svettigt om inte annat.. Pratade lite med Lisa efteråt.. Najs! Hemma blev det True talent med mor.. Ida är grym va! :) Nu sitter jag här och kollar på Bones, igen! Vilket liv alltså! xD

Ny vecka framför oss också, så här ser min ut..
Måndag: Hök 10.15-13. Plugg i bibblan. Street 18. Jazz 19. Lyrisk jazz 20.
Tisdag: Inget planerat..
Onsdag: Aerobic latin moves 18.10.
Torsdag: Ragga 18. Latin mix 19.10. Zumba 20.
Fredag: Inget planerat..
Lördag: Step/styrka 10.30(?).
Söndag: Zumba 18.

Jaa.. Sista föreläsningen i kursen imorgon, det känns najs! Sen är det bara massa plugg hela veckan alltså. Jag måste verkligen, alla böcker måste läsas och gås igenom. Veckan efter så är det tenta, så ja, måste begrava mig i plugget.. Annars är det mycket dans som gäller, iihi! Det blir nog en skön vecka va. :)


mys under strömavbrottet igårkväll..

Vill se igen..

2011-10-21 @ 21:26:05

Så sjukligt bra!

Skolan rullar på..

2011-10-19 @ 20:15:13
Ja, den rullar på alltså. Det är mycket nu men ändå inte, haha. Igår var det föreläsning också, den handlade om familjerätt och successionsrätt. Riktigt intressant faktiskt, men mycket att hålla reda på. Herregud! Och idag var jag in till högskolan, träffade upp Sanna vid 11-tiden. Det var dags att plugga massa.. Vi var duktiga va! Efter fyra timmar gav vi upp, eller vi hade inget mer att göra. Vi hade då fixat skadeståndsrätten och associationsrätten från förra veckan. Och även gjort uppgifterna i familjerätten och successionsrätten. Det känns så himla skönt alltså! Nu har vi bara en föreläsning och en seminarie-inlämning kvar i kursen. Det går fort nu.. Tenta om två veckor också, hjälp!!!

Det är bara att köra på...

Klippt..

2011-10-19 @ 19:37:06
Hastigt och lustigt så var jag iväg till frissan imorse. Har under en period nu pratat om att jag måste klippa mig.. Så igår ringde vi och bokade en tid, och fick då en imorse. :) Var till den nya frissan som öppnade tidigare i veckan här. Hår Harmoni. Det var najs och dit kommer jag gå flera gånger. :) Klippte dock bara topparna idag..


Best Thing I Never Had.

2011-10-16 @ 22:01:43
Helgen börjar närma sig sitt slut.. Och det har absolut inte hänt nånting. Lite zumba här på kvällskvisten blev det i alla fall. Så sjukligt underbart! Men imorgon är det ny vecka som gäller och det är dags att söndagsblogga..

Måndag: Street 18. Jazz 19. Lyrisk jazz 20.
Tisdag: Hök 9.15-13. Plugg i bibblan.
Onsdag: Plugg i bibblan! Aerobic latin moves 18.10.
Torsdag: Ragga 18. Latin mix 19.10. Zumba 20.
Fredag: Inget planerat..
Lördag: Inget planerat..
Söndag: Zumba 18.

En ganska så oplanerad vecka. Bara dansen som är planerad typ.. :) Tisdagen blir dock en heldag på högskolan, men annars ser det väldigt lungt ut. Kanske kan försöka sociala på hemmaplan eller nåt, hmm.. Ja, men veckan blir nog bra. :)


Jag lever...

2011-10-15 @ 13:51:12
.. Jag tog bara en liten mindre bloggpaus här.. Har inget att skriva om och då sket jag i allt. Datorn har inte varit på sen i tisdags heller, men slog på den igår en stund.. Orkar inte skriva nåt och det finns inget roligt att berätta heller. Så, men jag lever i alla fall. :)Så jävla bra!

Post till mig.

2011-10-11 @ 16:02:03
Idag låg det ett litet paket i brevlådan till mig. Från jfr.se. Snyggt ju!


Lite höstigt!

2011-10-11 @ 15:36:46

Ingen Sanna i jul...?!

2011-10-11 @ 15:06:59
Jahopp.. Såg på Sannas blogg och även på facebook att hennes julkonsert är slutsåld här i Gävle, plus i många andra städer. Jag hade ju tänkt gått här i Gävle ju, men jag har inte haft råd att köpa någon biljett ännu.. Men nu är det ju försent, skit också. Det var typ den enda staden och datumet som passade bra. Till och med avslutningskonserten dagen efter i Enköping är slutsåld. Surt! Så jag vet faktiskt inte om det kommer bli nå Sanna för mig i jul eller inte. :( Stockholm finns ju men det är mitt under min omtenta-vecka så det kan bli tufft. Visst skulle jag kunna åka ändå, men jag måste verkligen satsa på skolan och försöka klara tentorna... Men vi får se hur det blir. Kanske går att lösa med Sthlm ändå, jag vill ju så gärna se konserten och framförallt träffa Sanna. :) Ett tag kvar ännu, men borde väl typ boka biljett snart ändå, men för vilka pengar då typ... Eh!


Livet som dansare eller nåt...

2011-10-11 @ 14:51:57


Haha, kolla hur jag ser ut va.. Precis under knät. Hej blåmärke! xD Så där ser jag ut dagen efter en lyrisk jazz-lektion. Likadant förra veckan. Galet vad lätt jag får blåmärken alltså. Men vi är nere på golvet och dansar, står på knäna som jag inte alls är van vid men det är bara att köra på. Och lite öm på armbågen också, även ett litet blåmärke på ena foten. XD HAHA!

My heart is refusing me.

2011-10-09 @ 22:00:04
Inte hänt mycket idag. Suttit här och glott mest. Inget vettigt gjort fan.. Men ikväll här så var jag iväg på zumba i alla fall. Hade Irina denna gång då inte Lisa kunna.. Så himla roligt, de kör ju så olika, haha. Det var svettigt och jobbigt, och skrattat mycket gjorde vi också. :) Härligt! Pratade med I efteråt, lite om terminen och nästa termin. Kom även in på tävlingsdans igen... pardans denna gång. Hittar jag nån att dansa med så är jag välkommen att börja.. Hur kul skulle det inte vara med pardans?! Åh! Men nån att dansa med, svårt ju... gah, jag måste bestämma mig för hur jag vill göra och om jag hittar nån.. men nog pratat om det!

Väl hemma så åt jag med mamma och kollade på True Talent. Det är faktiskt bra ju.. Jag ser hellre det än Idol, haha. Och min favorit blev kvar, heja Ida! Grymt! Och nu sitter jag här och trycker.. Nyligen kollat på Let´s Dance Norge här. :) Och dagen, veckan, närmar sig sitt slut och jag ska söndagsblogga såklart...

Måndag: Plugga.. Street 18. Jazz 19. Lyrisk jazz 20.
Tisdag: Hök-seminarium 13.15-15(?). Step/styrka 17.
Onsdag: Aerobic latin moves 18.10.
Torsdag: Hök 13-16. Ragga 18. Latin mix 19.10. Zumba 20.
Fredag: Hök-seminarium 13.15-15(?). Mika fyller år, grattis! ♥
Lördag: Pluuugga!
Söndag: Zumba 18.

En vanlig vecka framför mig.. Mycket plugg. Seminarium om jag känner för det, beror lite på uppgifterna. :) En föreläsning, om jag listar ut vart vi ska vara... haha, ska alltså inte vara i den salen vi brukar utan vi ska nån annanstans. Hm.. Sedan massa träning och daaans! Längtar! :D

Min kväll!

2011-10-08 @ 21:16:43


En seg lördag!

2011-10-08 @ 19:29:21
Här har jag suttit hela dagen och gör ännu.. Inte har jag gjort så mycket heller.

- Skickat in arbetsrätten..
- Kollat på 6avsnitt av Bones.
- Kollat på Burlesque. Galet bra alltså!
- Promenad med musbus.

Nu har jag absolut ingen aning vad jag ska göra.. Äta? Kolla film? Plugga?
Hmm..


Den är snaaart min!

2011-10-08 @ 19:17:57
Titta vad jag har beställt från jfr.se. Så sjukt snyggt ju! :D

Bones bloopers!

2011-10-07 @ 16:06:31


Jag kan inget annat än älska det här.. HAHAH fy tusan vad roligt!!! Dem är ju helt underbara fan! Herregud! Love it!

Fredag..

2011-10-07 @ 15:54:52
Var in till högskolan imorse. En föreläsning om skadeståndsrätt, det var intressant! Slutade lite tidigare och slutade då runt halv elva-tiden. :) En tripp till stan där jag kikade in på Gina och köpte ett linne, yeah. Sedan bussen hemåt och mamma hämtade mig vid resecentrum vid 12-tiden. Hängde med henne och handlade lite.. Har sedan suttit typ en timme med att försöka få e-legitimation att fungera så jag kunde skicka in ansökan om göranssonska fonden, men tillslut gick det. Hela tre program var jag tvungen att ladda ner, segt.. En snabbsväng till CVL för att hämta upp nå papper till syster och sedan till pappas jobb för att skanna in det.. Och nu är jag placerad här igen. :) Det känns najs!Nu ska jag ta och fixa lite smågrejs innan jag kan slå mig till ro här typ.. :)
Pusshej!


<3

2011-10-07 @ 15:42:38
Idag fyller en av världens finaste människor år, nämligen Nathalie. Älskade Natta! Så otroligt omtänksam och godhjärtad person, helt fantastisk är hon! Det finns ingen som henne.. Underbarare människa får man leta efter.. Grattis Bästa!

Det finns inga ord för hur mycket jag saknar henne.. Jag skulle göra vad som helst bara för att få träffa henne igen, krama om henne och säga hur mycket hon betyder för mig. Allt hon sagt och gjort för mig. Åh, kärlek!


Jag saknar dig, Nat!

Tid att andas...

2011-10-06 @ 22:40:16
Vilken dag det har varit alltså.. Heldag i Gävle. Tog mitt pick och pack och gav mig mot bussen till halv tio-tiden i förmiddags. Mot Högskolan för att träffa upp Sanna vid tio-tiden för lite plugg. Och vi fick mycket gjort, verkligen. Gjorde klart köprätten och skickade in den. Fixade även arbetsrätten, inte inskickad ännu men det fixar jag imorgon. Och vi skrev även klart rättegångsrapporten, som vi skickade vidare till killarna i gruppen och som nu är inlämnad och klar! Så tre uppgifter gjorde vi, det kändes gött! Plus att vi gjorde halva skadeståndsrätts-uppgifterna till nästa vecka. :) Woho, vi ligger före.. ;D Tröttnade vid två-tiden eller jag satt kvar till halv fyra ja.. Läste igenom kapitlen i civilrätten inför föreläsningen imorgon. Det går bra nu! Trallade sedan in mot stan för lite mat på donken och en liten snabbsväng på stan. :)

Mot Ackes, typ 1,5 timme innan jag började, haha. Satt där och mest väntade på att klockan skulle gå. Raggan vid sex-tiden och där repeterade vi massor och vi la även på massooor av steg. Jag skojar inte, det var verkligen asmycket steg. Herregud! Men det ska nog gå bra, hahaha. Efter det så väntade latinon, iih. Körde askul uppvärmning, haha. Sedan körde vi samban och repetera några gånger. Över till cha-chan, där vi la på massa nytt och sedan körde lite pardans. Heja, det går bra nu! Sist körde vi jive och la även på lite där. Najs! Så sjukligt roligt! Det blev ingen zumba idag, men jag satt kvar och pratade lite med Victoria, Cassandra och Markus och kollade nån dansdvd som var på tvn. :) Trevligt! Sedan bussen hemåt..Sitter här nu och har knappt suttit här en timme än, men jag ska faktiskt stänga ner igen. Imorgon väntar föreläsning och kanske lite plugg, sedan får vi se. Hörs mera då i alla fall! :)
Godnatt!

Trött men lycklig..

2011-10-03 @ 23:10:54
Jag och träningsvärken åkte in till Ackes och dansade tidigare här ikväll. Först streeten där vi repeterade allt vi gjort och gjorde det mer grundligt. Najs! Och vi började även med en till koreografi, jäklar alltså, det går fort. Snyggt kommer det att bli, när man väl får till det. :) Sedan var det jazzen där vi tjatade med de förbaskade piruetterna igen.. Jag var med lite mer denna gång, de börjar sitta åt höger nu men åt vänster är svååårt. Koreografin där vi la på lite flera steg, ett jäkla hopp som jag inte får till. Jag kommer fan ramla ihop som en klump på golvet, hahah. Sista timmen var det dags för lyrisk jazz.. Ont i kroppen och trött. Lite piruetter och sedan koreografin. Så himla fiin! Snurrarna från förra veckan sitter bättre.. eller då och då gick det skitbra och sen sämre, haha. La på massa nytt och nu ska vi rulla ner på golvet också... Hahah, jag ser ut som en klumpeduns men det ska nog lösas. Och mina knän, aaj.. Men åh så sjukligt snygg koreografin är alltså. Underbar att dansa ju! :D Fick sedan skjuts hem av Sofia, tack! :)

Fake it til you make it!

Sunday..

2011-10-02 @ 21:49:44
Vaknade med världens träningsvärk idag. Herregud alltså. Varje kroppsdel gjorde ont, haha, förutom vaderna som jag trodde jag skulle få mest ont i. Men icke idag.. Jag har bara slappat framför tvn hela dagen. Fast ikväll här så var jag iväg och körde lite zumba. Galet roligt, galet svettigt och jag kände verkligen av träningsvärken, haha. Sedan blev det köpmat med mamma och vi kollade på True talent. Najs! :) Kollar nu på lite Bones och kommer göra det ett tag till, innan sängen kallar..

Nästa vecka ser ut så här..
Måndag: Plugga.. Street 18. Jazz 19. Lyrisk jazz 20.
Tisdag: Plugga.. Step/styrka 17.
Onsdag: Plugga.. Aerobic latin moves 18.10.
Torsdag: Hök-seminarium 13.15-15(?). Ragga 18. Latin mix 19.10. Zumba 20. Inlämning: rättegångsrapport!
Fredag: Hök 9.15-11. Nathalie fyller år, grattis! ♥
Lördag: Plugga, plugga, plugga!
Söndag: Zumba 18.

Veckan ser ut som den brukar göra.. Mycket dans och träning. Mycket plugg. Rapporten ska in också, så måste träffa gruppen nån dag.. Annars är det inte så mycket mer som händer. Lite tråkigt kanske, men jag gillar min vecka ändå. :) Toppen!


Bollnäs Ess 2011!

2011-10-01 @ 21:59:40
Var iväg till Bollnästräningskonvent idag med Päivi, Maria och Kerstin. Bollnäs Ess, andra året nu! Vi åkte här från Viken vid sju-tiden, hämtade upp K i Järbo och sedan var det raka vägen mot Bollnäs. Var framme redan vid kvart över åtta.. Checkade in oss och drog till omklädningsrummet. Och bara pratade lite innan vi tog oss ner till hallen och intersport-shopen. :)


Allt började vid 9-tiden och då var det dags för Sh´bam med Annika Sjöö. Som jag hade längtat.. Så enormt roligt alltså. Förkoreograferade nummer till 10 olika låtar, i alla möjliga former. Det var bara att hänga med och släppa loss massa. Helt galet! Och jag plus tre till var även upp på scenen och dansade med Annika. Woho, vilken kick va! :D Efter det så blev det Afropowerdance med Anna Sandstedt, det var annorlunda men det var faktiskt roligt. Sista klassen innan lunchen blev Sport motions, som Annika Sjöö och hennes man Michael hade. Vi skulle känna oss som idrottsstjärnor, haha. Körde hockey, basket, simning, friidrott och allt möjligt. Galet vad jobbigt det var, haha. Så mycket styrka, gaah, man blev trött liksom. Efter den så pratade jag lite med Annika, hon är så mysig! Nämnde att jag läste hennes blogg och så, hon vet numera vad jag heter.. hihi. Lunch sedan.. Jag och Päivi satte oss och åt i korridoren typ. Och pratade lite, mysigt! :)


Första passet efter lunchen var Sh´bam med Annika igen. En instruktör hade blivit sjuk så A fick hoppa in och köra, men det var ett annat program denna gång. Lika roligt igen om inte ännu roligare. Herregud! Det var glädje rakt igenom och Annika sprider verkligen en sån enorm glädje, träningsglädje! Hon nämnde mig och en till från scenen, att vi var grymma, haha.. Söta! Sedan var det tänkt att köra Bodycombat för Andreas Åsenlund, jag var med en stund men jag var alldeles för trött i kroppen så jag stod över det passet.. Bara för att jag ville så himla gärna orka med sista passet.. Vilket var Jive Sensation med Annika Sjöö. Lätt det bästa passet denna gång, men Sh´bam kommer inte långt efter alltså. Så himla roligt att dansa jive ju, och det var lite roligare nu också när jag själv dansar lite jive. :) Härlig koreografi fick vi lära oss och det var bara att köra på.. Galet vad svettigt det blev och vilken glädje det var på passet! Annika är sööt.. "Bra jobbat, Carro!" Efter passet så var jag fram till henne igen, pratade lite snabbt innan hon skulle dra iväg och tog även bild tillsammans. En kass iphone-bild, men hade ingen kamera med mig alls.. Nästa gång! :) Sedan for jag iväg och duschade och så.. Raka vägen hemåt sedan!Tusen tack Päivi, Maria och Kerstin för en underbar dag!
Nästa år kör vi igen! :
D

RSS 2.0