Sjunde himlen.

2011-04-30 @ 22:09:24
Det har jag kollat på hela kvällen. Det är så bra ju! Hämtade lite saft och chips nere nu.. Och är nu inne på femte avsnittet. De är ju så små allihopa, haha. Så söta! Nu ska jag fokusera lite mer här.. :) Sjunde himlen.


Shopping!

2011-04-30 @ 16:19:30
Jag och mamma var in till Valbo en sväng för jag vill kika runt lite.. Leta lite kläder i eldfärger, som jag skrev om för nån dag sedan, till dansen. Jag köpte ett rött och ett gult linne på ginatricot. Och även en gul topp med lite volanger på, det var jättefint! Den kan jag ha i sommar annars också. Köpte ett par svarta byxor, haremsliknande. Så sköna. Perfekt till dansen också, hoppas de andra tycker det med. Och sedan köpte jag även klänningen på bilden här, den hittade jag på cubus. Såg den på tv-reklamen igår och var tvungen att testa den. Så sjukt snygg! Den blir underbar i sommar. :) Sedan ville inte jag göra av med mer pengar så vi åkte hemåt, haha..

Nu sitter jag här och tråkar lite, men tror jag ska sätta i en film eller nåt. Men vilken?! Gud så svårt, men jag hittar väl nån gammal goding i hyllan. Hörs senare!

Pusshej!







Mitt i natten...

2011-04-30 @ 00:53:46
Nu har jag kollat klart på filmen. Jag tycker den är riktigt bra faktiskt. Jag gillar Angelina, en favvoskådis. Jag brukar gilla de flesta filmer hon är med i.. :) hihi. Nu vet jag dock inte vad jag ska göra... jag är inte så trött heller. Kanske får bli ett Bones-avsnitt innan jag stänger ner här.. Det låter fint!

Får se vad som händer imorgon, inga planer i alla fall. Men nåt ska jag väl hitta på... annars får jag väl blogga eller nåt.

Nej, kika Bones nu och sedan sova.
Godnatt!







Kanske, kanske inte..

2011-04-30 @ 00:35:10

Funderar på om jag ska börja tävlingsdansa eller inte.. Jag hade det i tankarna redan i höstas när jag började på Ackes. Men det blev inget med det. Föremot att jag har ju inte dansat så mycket och jag har ingen aning om hur det går till alls. Om jag kan/får börja tävlingsdansa.. Och skulle man våga göra det?!

Funderar då antingen på hiphop eller pardans.. men pardans då lär man ju ha en partner, haha. Och vet ju inte om det finns någon över redan eller om jag lär leta reda på någon i så fall. Och jag har ju knappt dansat varken hiphop eller pardans.. Hm. Det finns mycket frågetecken ännu, men jag tror jag ska prata med dem på dansskolan och se vad dem säger. Kan ju i alla fall höra mig för, behöver ju inte bestämma mig direkt. Men gud vad roligt det skulle vara!

Kanske, kanske inte..
bara lite tankar..


Paket från HM!

2011-04-29 @ 20:44:55
Hämtade ut ett paket från HM tidigare idag.. Innehöll en bikini till mig och en till syster. Jag hoppades att jag inte skulle gilla min, så jag fick skicka tillbaka den... Meeeen, jag gillar den asmycket. Skitfin på verkligen! :D Nu vill jag ha sommar så jag kan skutta runt i den, haha..

Jag och mamma åt grillat här ikväll, så himla gott ju.. Och nu sitter jag här och äter lite godis.. Funderar lite på vad jag ska göra. Hm.. blogga kanske.. lägga in bilder på fb.. hmm.. Men vid tio-tiden börjar Stulna år på tv i alla fall och den ska jag se. :) Hörs kanske senare..

Pusshej!








Lite rensning..

2011-04-29 @ 18:21:30
Jag fick tråkigt och rensade min garderob lite grann. Hittade lite kläder som jag kunna kasta bort i alla fall. Det kändes skönt, lite mer ordning i garderoben igen. :)





Tripp till huvudstaden!

2011-04-28 @ 20:49:17
Jag åkte som sagt till Stockholm igår, en liten dagstripp. Framme redan vid halv elva-tiden, då kikade jag runt lite på stan och ner runt kungsan. Så fiint! Åt lite på donken också. Tog sedan en promenad genom Gamla stan och upp på Söder och Götgatan. Stockholm är fint! Sedan tog jag mig ut till Gustavsberg för en tv-inspelning. Jennifer och hennes mamma kom en stund efter mig. :) Och träffade även Micke som jobbade där.. Inspelningen var lite seg men ändå bra liksom, ni får se det sen när det kommer på tvn.. Inte långt kvar till dess.. Sanna medverkade i programmet i alla fall, det var därför vi var där, haha. Träffade henne efteråt, hon blev överraskad att vi var där. Söta! Pratade lite med henne och tog även kort tillsammans. Snygga bruden liksom! Sedan tog vi bussen tillbaks in till slussen, tog hejdå av J och hennes mamma.. Jag gick längs Skeppsbron och över kungsan tillbaks till bussterminalen. Gud så vackert Stockholm är, ah! Jag älskar staden! ♥ Åt lite mat igen och sedan gick bussen hem vid nio-tiden.. En mysig dag i huvudstaden blev det. :)













Dagen som varit..

2011-04-28 @ 20:35:27
Jag bloggade aldrig igår när jag kom hem.. Bussen rullade in i viken vid halv tolv och sedan var jag för trött för att blogga men jag ska blogga lite snabbt om dagen senare här. Idag har jag inte gjort så värst mycket. Var till stan med mamma. Fyllde på busskortet, lämnade in en klocka för batteribyte och kikade runt lite.. :) Och ikväll här var jag iväg och dansade i Gävle. Ragga stod på tur. Vi fick placeringar idag, till uppvisningen om cirka två veckor. Jävlar vad stressigt det blir för min del att ta mig från en placering till en annan, jag får springa marathon. XD HAHA. Vi la på lite nya steg också, najs. Och vi pratade även om kläder till uppvisningen.. På överdelen ska vi tänka på eldfärger, hm.. Kikar man i min garderob så märker man att jag använder typ bara svart/vitt.. xD haha. Svårt detta, ska ut och kika efter lite kläder sen, basictröjor. :) Sen jag kom hem så har jag kollat på Biggest loser, ätit lite och kollar nu på Dirty dancing. Åh, vad den filmen är braaa! :D Nu ska jag fokusera lite på den va!

Pusshej!

Stockholm!

2011-04-26 @ 23:28:28


Imorgon drar jag till Stockholm. Över dagen bara. Tv-inspelning som gäller, det var länge sen nu. Det ska bli kul, har inte sån stor koll på programmet men det blir spännande. Kvällen är din! Hemma imorgonkväll igen.. Återkommer då! :) Väskan är packad och jag ska nu måla naglarna och kolla klart på Bones-avsnittet jag kollar på.. Innan jag dejtar kudden.

Godnatt!

Dansa dansa dansa.

2011-04-25 @ 21:06:14

Inte hänt så mycket. Kollat på Bones massa och bara suttit här typ..

Var iväg och dansade ikväll här i alla fall. Jazz! Körde uppvärmningen två gånger, som vanligt. Sedan körde vi Rihanna-dansen. Och det gick faktiskt bättre idag, men inte bra.. Jag kände att jag satte fler steg den här gången, nu är det mest snurrarna och piruetterna som förstör. Suck! En liten vattenpaus och då passade jag på att prata lite med J. Att jag tycker det är svårt och att piruetterna inte går alls. Hon förstod det och bad mig inte bestämma något förrän nästa vecka. För det Kanske kan bli lite förändringar, kanske. Och vi skulle prata igen nästa vecka. :) Men jag kan ju själva koreografin, det är takten som är för snabb, haha. xD Får se nästa vecka vad som har bestämts. :) Sedan körde vi även igenom Stone sour-dansen, den går så bra. Jag tycker om den! En timme går som sagt alldeles för fort. Bussen hemåt igen..


Nu ska jag kolla på Mamma Mia! :D
Pusshej!


Söndagsblogg!

2011-04-24 @ 23:13:32
Veckan har nått sitt slut och det är dags för en ny vecka. Så, here we go!

Måndag: Jazz 18.
Tisdag: Step/styrka 17.30. Styrkepass 19.
Onsdag: STOCKHOLM! ♥
Torsdag: Ragga 17.
Fredag: Uppgift1 i Finansiell analys - inlämning!
Lördag: Inget planerat, förslag?!
Söndag: Jazzbalett 18. Bones på tv!

Väldigt skön vecka ju. Dansen är tillbaka igen, iihi! Kuuul! En uppgift ska göras klar och lämnas in, svååår ju! Och det blir en dagstripp till Stockholm, åh jag längtar verkligen. Älskade Stockholm, åh! Annars blir det väl mest plugga, jag måste verkligen komma igång, och solning. Hoppas för guds skull att sommarvärmen fortsätter.. ;D hihi. Lugn och tråkig helg också, hm..

Nu ska jag kika vidare på Bones här och sedan sova..
Godnatt!


En vecka sedan.

2011-04-24 @ 21:48:54
Gud så fort tiden går... Sakna!


Grillat, mums!

2011-04-24 @ 19:24:05




Glass i solen!

2011-04-24 @ 17:56:42

Sommar, typ!

2011-04-24 @ 16:01:17
Jag och syster drog ut på altan runt halv tolv-tiden idag. Solning stod på schemat. 25grader i skuggan och dödshett i solen, haha. Riktig sommarvärme ju. I APRIL! Det är galet ju.. Och blev ute där i ungefär fyra timmar och jag tror jag bränt mig lite, suck. Ville gärna sitta mera men ja, jag vill inte se ut som en jag vet inte vad.. xD haha. En dag imorgon också! ;)







Sommar!

Hjärta!

2011-04-24 @ 00:41:35


Påsk!

2011-04-23 @ 17:59:33
I förmiddags så var jag in till Gävle med mamma och syster, kikade lite i affärer och så. :) Hem en sväng innan vi åkte ner till mormor och Birger. Det blev lite påsklunch där, gott! Sedan åt vi lite efterrätt i form av jordgubbar, så himla gott! Innan vi tog oss ut på altan och satt där i solen.. Gud så varmt det blev! Fikade där ute och satt där en bra stund. Varmt som sagt! Och vi kom hem för bara en stund sedan här. Vet inte vad jag ska göra nu... :)













Glad Påsk till Er Alla! :D

Natti..

2011-04-23 @ 00:35:29
Vi invigde grillen här ikväll. Så otroligt gott ju! :D Jag älskar grillat kött, mums. Kollade även på Så ska det låta lite smått. Bengtzing och Marko var med, grymma ju! Lite Talang efter det.. Såg början på I samlarens spår också, den är bra men jag orkade inte kolla på den.. Jag satte i Notting Hill som jag kollar på nu. :) Sedan ska jag lägga mig efter det... Hörs mera imorgon!

Godnatt!

Godis.

2011-04-22 @ 18:55:16
Det blev en sväng till ica med mamma för att inhandla lite godis för kvällen. :) Gott!


Fredag!

2011-04-22 @ 12:44:30
Ja, jag har då hamnat här igen. Det var inte planerat.. Kollade på Biggest loser och Sjunde himlen i förmiddags här.. Och sedan fastnade jag i The Tyra Banks show och Project runway, som jag nu kollar på. Inte riktigt meningen alls, haha. Och här vid datorn gör jag inte mycket alls.. Det senaste Bones-avsnittet laddar för fullt så det ska jag se. :) Sedan hade jag faktiskt tänkt att få lite plugg gjort... Hoppas kan man ju alltid. ;)

Hörs senare under dagen, typ.
Pusshej!

Bones!

2011-04-21 @ 23:01:54
Haha, jag skrev ett avsnitt till... Eh, jag kollar fortfarande på Bones här.. och har gjort det sedan senaste inlägget. Det är ju så sjukt bra så jag kan inte slita mig ifrån det, inte så många avsnitt kvar på säsongen nu. :)


Slappt och tråkigt.

2011-04-21 @ 17:23:25
Vaknade tidigt men var för trött för att gå upp och hänga med till Gävle/Valbo en sväng. Så mamma fick lämna tillbaks lite kläder till mig i valbo. Skinnjackan och "pyjamas"-dressen åkte tillbaka. Det känns bra. Annars har jag kollat massa på Bones, det är bra. Och jag gör ingen nytta känner jag, haha. Var ut med musbus på promenad nyligen och träffade då på Sanela som jag inte träffat på ett halvår typ. Så pratade lite med henne, trevligt! :)


bild från gårdagens promenad.. ungefär lika fint idag. :)


Nu sitter jag här igen och kollar på Bones. Det är verkligen bra, men det finns massa annat att göra.. och jag har ingen motivation att börja alls.. Gah! Ett till avsnitt här bara.. ;)
Pusshej!

17/4 - Spontant och överraskande. <3

2011-04-20 @ 22:03:26
Under dagen så fixade vi oss massa, in till stan och vi båda åt lite på centralen innan vi tog oss ut till perrongen. Vårt tåg skulle gå vid 17.07 till Västerås. Det blev försenat, först bara 10 minuter.. Ökade till 30 minuter... Vi tänkte att vi hinner ju till Västerås ändå.. Det tog ju bara en timme dit och konserten skulle börja vid 19-tiden. Massa krångel med tågen, blabla.. men tillslut kom vi iväg i alla fall, dock nästan en timme försent.. Lämnade Stockholm vid 18-tiden. Vilket skulle tyda på att vi skulle komma lite sent till konserten, gah. 19.01 rullade vi in i Västerås och vi tog oss ut och undrade vart vi skulle ta vägen tills vi lyfter blicken och ser konserthuset på andra sidan vägen framför oss. HAHA. Gud så vi sprang, in på turistbyrån och köpte biljetter och sedan fick vi hjälp att hitta till rätt dörr, där vi kunde gå in utan att störa konserten..


Konserten hade börjat men vi missade bara första låten. Så vi klev in till tonerna av Devotion, najs! Slog oss ner på nionde raden och såg sjuuukt bra. Det var absolut inte fullt med människor, men det var skapligt ändå. Lite seg publik tyckte vi. Tråkigt! Men vi njöt av konserten som vanligt. Helt fantastiskt ju. Vilken glädje och kärlek Sanna förmedlar från scenen, det syns så väl att hon älskar det hon gör. Man vill ju bara se mer ju! Konserten var så mysig. Och det blir ju inte alltid som det är tänkt, haha. "Näämen nu sitter ni ju på plats!" HAHA. Oj, vad vi skrattade. Jag älskar den där kvinnan. Jag ville verkligen inte att konserten skulle ta slut, jag hade kunnat suttit där hela kvällen och bara njutit. Sanna ska vara så stolt över detta, wow! Hon imponerar varje gång hon står på scenen. Avslutningen med Empty room var lika magisk som alltid. Wow! Stående ovationer fick avsluta hela alltet.






Fotograf: Jennifer Johansson.


Vi fixade väskan lite innan vi tog oss ut från salen. Sannas mamma fick syn på oss och blev lite chockad, men också glad för att vi var där för Sanna! Så vi tog sällskap med henne upp och ut till entrén och stod där och pratade lite innan Sanna gick förbi oss till signeringsbordet. Sanna såg dock inte oss, hihi. Vi drog ner till toaletten för att se hur vi såg ut, haha.. Och sedan ställde vi oss en bit från signeringen och bara väntade och pratade massa.. Sannas mamma kom fram till oss och var gullig också, tack verkligen. Pratade lite där och hon är så härlig! :) När kön hade minskat rejält, så ställde vi oss där. Vi stod sist, såklart. Vi kom fram till Sanna och hon blev överraskad ja. Så roligt att se, helt chockad att vi var där. Kramkalas med fina! En pratstund om lite allt möjligt blev det, så otroligt mysigt och avslappnat. Att hon tog sig tid för oss, underbara! ♥

Sen skulle hon bara avsluta allt där, alltså prata med lite folk, och sedan komma till oss igen.. Så söt! Efter en stund kom hon igen... Vi visade tacobar-bilden och Sanna och hennes mamma blev lite chockade och granskade bilden, haha. Sedan tog hennes mamma gruppbild på oss med mobilen.. Och vi tog även bilder tillsammans med henne, åh vad jag tycker om henne! Och pratade massa igen.. Så mysigt och jag ville verkligen inte lämna henne. Men det lära ju ske, så vi sa hejdå och kramkalas, både med Sanna och hennes mamma. Hoppas vi alla ses snart igen.. Vinkvink och vi lämnade konserthuset. Gud vilken kväll det blev, snacka om lyckat. Åh, vi var helt överlyckliga över hela kvällen. Att Sanna blev så glad, att hon tog sig så mycket tid och hela träffen med henne. Myspys!




Vårat tåg tillbaks till Stockholm gick strax innan 22-tiden. Så tre timmar i V-ås blev det, och jag har aldrig varit så lycklig för just de tre timmarna. UNDERBART! I Sthlm efter elva-tiden, blev en promenad i Vitabergsparken och sedan la vi över bilder och sådant innan vi somnade sent.




Stockholm by night..


Slapp dag!

2011-04-20 @ 20:15:56
Det har verkligen varit en slapp och onödig dag typ.. Jag har inte gjort så värst mycket. Kollade på Biggest loser och Sjunde himlen i förmiddags. Gick en promenad med musbus. Kollat massa på Bones. Och nu ikväll här var jag iväg och tränade, aerobic latin moves. Så kul! Pratade med Päivi efteråt och fick skjuts hem, tack! :) Mat i magen och nu sitter jag här igen. Kollar på Bones, hihi.. Och det kommer jag nog göra resten av kvällen.. Ska försöka få ut sista inlägget från helgen också. :) det låter som en plan!

Pusshej!

16/4 - Jubileumskonsert på Rival!

2011-04-19 @ 21:24:50


Vi fixade oss och sedan stressade vi iväg till Rival, det fick bli buss/t-banan dit.. Vi kom dit strax efter sju-tiden och den första vi såg när vi kom in genom snurrdörren var Sannas mamma och deras gäng. Där hittade jag även Lotta, så det blev lite kramkalas, myyys! Jennifers mamma lämnade in blomman som vi hade till Sanna, hihi. Vi intog sedan våra platser i salen, J och hennes mamma satt längst fram och jag satt bakom dem, in mot mitten. Och gud så nära det var, haha..

Strax efter 19.30 så började konserten, bandet kom in och introt satte igång. Ett förinspelat intro där Sanna berättade att när hon var liten så drömde hon om att stå på scener och sjunga, en gång när jag blir stor. Och hur allt började.. Tonerna till Céline Dions I drove all night började och Sanna entrade scenen. Wow, det var så bra. Hon är så bra! Och jag tycker fortfarande Sanna är Sveriges svar på Céline, verkligen! Det var ett bra drag redan från början, publiken var med. Härligt! Fortsatte med sina egna och drog av Devotion innan hon hälsade alla välkomna till hennes egna konsert, så söt. Hennes andra singel från senaste albumet Part of me stod på tur, den är så fiin ju. Ännu en kärlekslåt väntade, This time love is real, och jag skrek lite fint. Sanna hade roligt och även publiken, men det bjöd jag på för jag älskar den låten.. Och att höra den live, åh, underbart! "I see your smile across the sky..". ♥ Sen blev det gåshud-moment.. Rör vid min själ. Sanna gör den helt otroligt, hennes röst alltså. AH, jag blir så rörd! Sanna, Sanna, Sanna. wow! Efter den så frågade hon oss i publiken om det var någon som kom ihåg när hon låg på Svensktoppen för första gången, hon mindes det som igår. 18 maj 1996. Så mysigt att höra henne berätta om det ögonblicket och under tiden så tog hon sig bort till sidan av scenen där Jocke Ramsell satt med gitarren. Sanna satte sig bredvid och rev av Till en fågel. Fortsatte att berätta små anekdoter ur livet. Om hur det var i skolan, om att vara tonåring och även offentlig. Vilket inte alltid hade sina ljusa sidor. Hennes första medverkan i Melodifestivalen var 2001, och det var inget hon kunde dölja under skoltiden, men allt blev ju bra tillslut ändå. Och hon bjöd på låten Igår idag.. Den är bra, helt okej. Hon gör den i alla fall hur bra som helst! Pratade om sina morföräldrar, att dem betydde mycket för henne och att hon nästan alltid fick sjunga nåt när hon var hos dem. Sjöng därefter en låt från hennes första album, Änglafin. Fiin låt. Och än en gång, hennes röst! ♥ Efter den låten så gick hon ut och bytte dress medan Jocke och Stefan satt kvar och spelade lite...



Sanna kom in igen i en assnygg klänning (GE MIG?!) och sjöng Koppången. Är det någon som kan göra den låten så är det Sanna, åh! Fortsatte med en favorit till mig från Stronger-albumet, Strong. Älskar introt på låten och ja, låten är bara så grym. Och nu kommer alla mina favoriter på en gång här, haha.. Hon pratade lite om Bobby och om att han tyckte att hon skulle skriva sin egna musik och vi fick höra en egenskriven låt från senaste albumet. Demolition woman. AH, Sanna äger fullständigt scenen. Så otroligt bra. Wow, vilken power! Fortsatte med Can´t stop love tonight.. Underbar låt. Min absoluta favorit under hela konserten, Not afraid to love. Sanna kompar sig själv vid pianot, nervöst men hon gör det så sjukt bra. Jag blir så imponerad. Hon är så galet bra, på allt. En egenskriven låt och texten är så otroligt fin.. Gåshud-moment typ! Time to say goodbye stod på tur, jisses vilken röst. Nu har jag sagt det så många gånger men jag blir så imponerad för varje ton hon tar. Galet. Grymt. Wow! Nu stod Melodifestivalslåtarna på tur.. Året var 2007, och hon pratade om den snygga (och lätta!) koreografin hon hade, som hon tyckte var lite svår men hon fick allt till den under finalen. Men ingen dans fick vi se under konserten men den underbara låten bjöd hon på i alla fall. Vågar du Vågar jag. Älskar den verkligen, så bra och jag blir så glad av att höra den. Sanna berättade inför 2003-års låt att hon kände som om hela världen låg framför henne. Tagit/skulle ta studenten, körkortet fixat och ja, låten heter så fint Hela världen för mig. En av mina favoriter genom alla tider.. Texten, musiken, allt. Jag älskar den! Sanna gör den underbart bra och den avslutade även konserten, typ.. Jubel och applåder och alla lämnade scenen.. Publiken var på G och klappade in gänget igen på extranummer. Sanna kom in i ännu en ny klänning, den rosa festival-klänningen, och det var dags för årets låt I´m in love. Wow, vilken känsla. Charmiga lilla Sanna! ♥ Publiken stod upp och sjöng, dansade och klappade i takt. Galet och underbart! Sanna frågade lite fint om vi ville höra en till låt och självklart ville vi det. Melodifestivalen 2008. Hon pratade bl.a om den där känslan som fanns i greenroom när svenska folkets röst skulle delas ut, den högsta poängen. Att hon trodde det var kört men att hon sen vann folkets hjärtan och att det var det största och bästa som kunde hända. Tårögd så sjöng hon sedan fiina Empty room. Wow, fantastiskt! Jag finner inga ord.. en magisk känsla som infinner sig när hon tar ton i den otroligt fina låten. Alltid! Sedan var det slut, bandet kom fram och hon presenterade alla och de tackade och vi alla jublade och applåderade. Wow, alltså! Sanna fick massor av blommor och kom sedan ut på scenen tillsammans med Jocke och bjöd på ännu en låt. I'm in love i akustisk version. Samtidigt så tog hon av sig sina höga skor, söta. Det var så fiint så jag vet inte vad jag ska säga. Åh vad bra dem är, åh vad bra Sanna är. Hela konserten är helt fantastisk!









Bild 6 - Jennifers. Resten mina..


Jag var lycklig. Konserten gjorde mig lycklig. Sanna gör mig lycklig. Att se Sanna på scenen, det är magiskt. Utstrålningen, känslan, charmen och hennes fantastiska röst. WOW! Jag kommer aldrig sluta att imponeras och förvånas över denna oslagbara tös. Hon har ett leende och skratt som verkligen smittar av sig, och hon bjuder så på sig själv. Sanna är fenomenal, helt enkelt!

Vi tog oss ut från salen och ställde oss utanför, det hade bildats en lååång kö upp till signeringen vid Sanna. Så vi väntade istället, najs. Träffade Lotta igen och pratade lite, myspys. Hon är så otroligt fiin! Jag tycker om henne va! Hittade även Sannas föräldrar, så himla härliga alltså. Pratade med dem en stund också. :) Sedan stod vi mest och hängde vid sidan där och pratade och skämtade om att vi borde dra till Västerås dagen efter på turnéavslutningen... Det började som ett skämt, därefter drog jag upp till Lotta och frågade henne om hon visste om det fanns biljetter kvar och det gjorde det. Ner igen till Jennifer och det blev bestämt. Vi drar till Västerås, och överraskar Sanna helt enkelt, haha. När kön hade minskat typ helt så tog vi oss fram till Sanna.. Fina människa! Kramkalas med en glad Sanna och vi var lika glada.. Pratade lite om konserten och jag lämnade mitt brev också. :) Vi tog såklart kort tillsammans, både enskilt och gruppbild. Najs! Pratade lite till och bad henne köra järnet på avslutningen i V-ås, haha.. Kramades hejdå och hoppas vi ses snart igen, hihi.. Hon är för söt alltså! Sprang sedan fram till Lotta och tog hejdå innan vi lämnade Rival för kvällen.. Mycket glada och nöjda! :D



Vi gick därifrån till Medis och åt på donken där för vi alla var hungriga, gott. Raka vägen hem sedan och då la vi in bilder och pratade massa.. :) Innan vi kom i sängs, sent kanske..

Lång dag!

2011-04-19 @ 19:51:21
Kom upp vid åtta-tiden idag, duschade och åt frukost. Mamma skjutsade mig till resecentrum och jag drog in till Gävle. Till högskolan där jag träffade Sanna och Lina i bibblan vid tio-tiden. :) Påbörjade våran inlämningsuppgift i finansiell analys, som ska in nästa vecka. Vi gjorde hälften i alla fall, alltså tre frågor av sex. Det känns najs. :) Under lunchen så drog vi ut och satte oss i solen och njöt lite.. innan det blev lite kallt, haha. Vid 13.15 så var det dags för föreläsning i finansiell analys. Vi gick igenom risker och avkastning och ska fortsätta med det nästa vecka. Intressant men lite svårt också. Slutade vid fyra och då tog jag mig in i stan och hoppade på halv fem-bussen hemåt. :) Och det var raka vägen till badet för vid 17.30 så var det träning, step/styrka! Kul och träffa Päivi igen också. Vi körde hårt direkt och gud så jobbigt det var. Jag var trött och det var så varmt. Gah! Så ett pass blev det för mig innan jag tog mig hemåt igen. Och nu har jag hamnat här..

Planer för kvällen; Tacos med mor och syster snart, mums. :) Sedan ska jag blogga mer om helgen, iihi. Sen får vi se vad som händer, om det finns nån tid kvar, haha. ;D

Pusshej!

Natti natti!

2011-04-18 @ 23:31:32
Nu börjar det närma sig natt och sängen här. Dagen är slut. Jag var iväg till Gävle och dansade jazz tidigare här. Varje gång vi ska dansa Rihanna-dansen så ploppar den där känslan upp, den där känslan att jag är sämst på det här. Varför dansar jag den här när jag inte kan den. Det går inte. Verkligen. Jag blir trött på det, för det gör inte saken bättre precis. Jag får inte ihop koreografi-jäveln. Hur svårt kan det va?! Det är tillochmed så att jag fundera på att stå över att dansa den på teatern, det är hemskt. Den andra koreografin är underbar, den går faktiskt bra att dansa och jag hänger med där.. Älskar den. :) Men ja, jag borde prata lite med J i alla fall om detta. En timmes dans går fort och det var hem igen..

Åt lite och kollade senaste Bones-avsnittet. Så bra, men det finns bättre, haha.. Även bloggat lite, två inlägg till ska ut och de är om Sannas konserter.. en kommer ut imorgonkväll i alla fall. :) Saknar´t redan! ♥ Annars händer det inte så mycket mera här...

Nu: Stänga ner här och bädda upp sängen.
Sen: Packa väskan för morgondagen.
Senare: Sova!
Godnatt!

16/4 - Vår i Stockholm.

2011-04-18 @ 21:49:09
Vi vaknade sent, fixade oss och drog in till stan. Kikade runt massa överallt typ. Bibliotektsgatan, kungsgatan, drottninggatan, sergelgången, gallerian. Överallt ja. Vi hittade lite grann, najs. Sedan köpte vi en varsin mcflurry och slog oss ner i kungsan en stund, mysigt! Så mycket folk där ju, det är vååår! Vi tog sen en promenad längs Skeppsbron till slussen och intog där Tacobar för kvällsmiddagen. Så gott. :) Och vi hade "Sanna" på väggen, HAHA. Så roligt. Klockan blev mycket och vi gick Götgatan hemåt och letade efter blommor.. Vi hittade ett ställe som vi var in på och köpte en bukett till kvällens konsert med Sanna. Najs!









15/4 - Sonjas sista innan mammaledigheten.

2011-04-18 @ 21:10:23
Anlände till Stockholm på eftermiddagen nån gång, tog mig då ut till Slussen och vidare till Jennifer som kom ner och mötte mig. :) Så kul att ses igen ju! ♥ Minns inte riktigt vad vi gjorde men jag tror vi började fixa oss direkt. För att sedan gå och hämta ut blomman som vi hade beställt till Sonja. Vi var ett gäng på nio personer som gick ihop och samlade in pengar till en bukett som vi skulle ge Sonja, som ett lycka till nu i graviditeten. Snart dags för henne ju... :) Och vi skrattade bara när vi såg buketten, den var inte liten om man säger så. HAHA! Vi gick runt med den på söder, för att sedan ta tunnelbanan ut till Farsta strand för att därifrån ta bussen ut till Port 73 i Haninge. Herregud! Folk lär ha haft roligt när de såg oss för vi hade roligt åt oss själva.. Vilken syn! Vi var i alla fall framme där en timme innan det började, handlade drickyoghurt så vi fick nåt i oss. Stod vid sidan av scenen och väntade, och det var ett otroligt dumt ställe att ställa en scen på i alla fall. Herregud..


Vid 18-tiden så entrade först hennes gitarrist Robert scenen och sedan älskade Sonja. Åh, så fin hon var med sin gravidmage. Söta alltså. Hon pratade lite och sjöng sedan Egen tid. Underbart! Lite mellansnack, som vanligt. Och rev sedan av En del är vackra när de dör, den är så otroligt fin! Lite mello-prat och så blev det För att du finns.. Älskar den lika mycket nu som jag gjorde då för fyra år sedan. Lovely! Hon tackade för sig och konferenciern för dagen kom upp på scenen, pratade lite och frågade oss i publiken om vi ville höra en till låt.. Yay! Så Sonja bjöd även på Till en ängel, fiiint! Så otroligt underbart och mysigt att höra henne live igen, hon är ju så galet bra!




Fotograf: Jennifer Johansson.


Och sedan var det dags för signering och vi lät typ allihopa gå upp före oss.. Jag tog blomman och Jennifer tog kortet, haha. Jag kom upp och Sonja bara typ: "nej, men vad har du med dig?! :O" hahah så kul! Lämnade över den Stora blombuketten och kortet och hon blev verkligen jättejätte glad! Kramkalas och vi var så söta och omtänksamma och allt. Jag tycker om henne! Hon tyckte det var kul att se oss och vi likaså. Pratade massa om bebis och lite så.. När vi ses igen och vidare. Sedan fottade vi henne och buketten, som hon vaggade som ett barn först. Gulligt! Och sedan enskilda bilder med henne och sedan tog Robert gruppbild på oss, tack! Pratade lite till innan vi kramades, önskade all lycka till och gav oss iväg igen.. Helt överlyckliga! Fina Sonja alltså, gud!




Fotograf bild 1&2: Jennifer. Bild 3: Robert.


Vi hittade till bussen och tog oss hemåt igen, lika vända tror jag vi tog.. Och vi köpte även pizza med oss hem, mums. Kollade slutet på Så ska det låta, Jessica! ♥ Och lite Talang och satte sedan i nån film som vi inte orkade kolla klart på, haha.. Somnade lagom sent nån gång. :)

Sen söndagsblogg..

2011-04-18 @ 13:48:39
Det blev lite ändrade planer och jag kom hem från Stockholm idag istället för igår.. Jag har i alla fall haft en helt fantastisk helg, herregud. Sonja i fredags, hon är såå fiin! ♥ Sanna på Rival i lördags, wow vilket tryck det var på publiken och allt. Underbart! Och igår blev det en spontan tripp till Västerås för att se Sannas turnéavslutning och överraska henne lite. Så kul! Hon är underbar! ♥ Så en otroligt lyckad helg har jag och Jennifer haft, tack för allt! Och jag ska blogga om allt så fort jag kan och orkar... :) Kom hem idag och då blev det en snabbis till högskolan, trodde vi skulle göra grupparbete men ingen orkade så det var bara att åka hemåt igen... Nyligen packat upp väskan och nu sitter jag här...

Tänkte att en veckoplanering lär komma upp, en dag sent men vafan..
Måndag: Blogga. Kolla senaste Bones-avsnittet. Jazz 18.
Tisdag: Högskolan, plugg i bibblan 10-12. Finansiell analys 13.15-16. Step/styrka 17.30.
Onsdag: Plugga hela dagen. Aerobic latin moves 18.15.
Torsdag: Plugga hela dagen..
Fredag: Plugga hela dagen.. Kolla senaste Bones-avsnittet.
Lördag: Plugga hela dagen..
Söndag: Plugga hela dagen..

En jobbig vecka framför mig typ.. Ska iväg och dansa ikväll, fast det är påsklov för folk, men vi har missat ett tillfälle så vi lär ta igen det. För mig gör det inget, iihi! :D Sen är det fullt upp tis och ons, suck. Sedan är det ju påsk och sånt, men jag måste plugga alltså. Hoppas verkligen att det blir av, måste! Ja, det blir nog bra det här.. Tråkigt att det är lov bara, för jag vill ju dansa mera under veckan..

Nu ska jag lägga in bilder på datorn från helgen, iiihi. Love it!
Pusshej!

Äntligen!

2011-04-14 @ 22:48:50
Imorgon rullar bussen med mig i till Stockholm. Så underbart! Mitt Stockholm!

Helgens planer..
Fredag: Träffa Jennifer, stan och fix. Sonja i Haninge med J! ♥
Lördag: Stan, promenad eller nåt. Sanna på Rival med J och hennes mamma. ♥
Söndag: Slappa.. Åker hem igen. Dans på kvällen!

Nu kallar sängen, vi hörs på söndagkväll igen! Natti!


fyra år sedan..

Glad tjej!

2011-04-14 @ 19:50:02
Nu har jag hamnat här igen och jag har nästan gjort allt på min lista.. Packat allt som går att packa ner, det sista åker ner imorgon innan jag åker iväg. :) Brevet till Sanna är färdigskrivet, yay. Fört över pengar till J också, detta blir toppen! Mamma har skickat tillbaks hm-kläderna, bra. Och jag hann även ta ut pengar innan dansen.. Ja, dansen. Åh, jag älskar den! Ragga som gällde idag. Jag blir så glad av låten vi dansar till, underbart! Och ja, vi la på mer steg, inte så mycket men lite i alla fall. Lycka! Koreografin är asrolig att dansa, och sååå bra! :) Och en timme går alldeles för fort och nästa vecka har vi inget pga påsklov. Suck! Bussen hemåt och då hamnade jag här... Och det som finns kvar på listan som jag visste att det skulle bli segt med, plugget! Jag har faktiskt skummat igenom de kapitel som gäller för nästa vecka, mer orkar jag inte göra. Jag ska ta tag i allt ordentligt nästa vecka, måste!

Nu ska jag typ äta här. Sedan får det bli några Bones-avsnitt igen, ska se de sista på tredje säsongen. :) hihi.
Pusshej!

Torsdag!

2011-04-14 @ 11:58:01
Jag sitter här och glor.. Har hunnit duschat, ätit frukost och kollat på Sjunde himlen. Yay! Jag har lite att göra idag innan jag kan slå mig ner här liksom, haha..

Planer;
- Packa för helgen.
- Testa kläder inför helgen.
- Skriva brev till Sanna.
- Plugga mikro analys och finansiell analys.
- Skicka tillbaks hm-kläder.
- Ta ut pengar till imorgon.
- Höra av mig till J, föra över pengar.
- Dansa vid 17.
- Blogga.
- Kolla på Bones ?!

Ja, det där ska jag hinna med idag. Det är nog inga problem, vissa saker går ju fort att göra. :) Det är väl plugget som kanske kommer gå väldigt segt då, haha.. Hörs ikväll igen och ser då hur mycket som blev gjort..
Pusshej!

Jump in!

2011-04-13 @ 20:43:23
Var till högskolan imorse, hade föreläsning i mikro analys där vi gick igenom prisdiskriminering. Det var ganska kul, vi förstod i alla fall nåt. :) Bussen hemåt efter det och då kollade jag lite på Bones i väntan på mamma. Vi åkte iväg en sväng till Valbo köpis för jag skulle lämna tillbaks mina hängselshorts. Skulle nog aldrig använda dem så det var lika bra.. Shoppade massa annat istället, suck. Shorts med hög midja, så fina! En ny skinnjacka, får se hur det blir med den.. Sedan så har Gina tricot fått in sånna där one piece-dressar, billiga kopior.. Och jag köpte med mig en hem, haha, men vet inte ännu om jag ska ha den kvar men det lutar åt det i alla fall. :) Jag skrattade gott åt mig själv, hahah..


Hemma så blev det lite mat, pommes och korv. Och nu har jag hamnat framför Bones igen, så braa! Sedan får vi se vad som händer.. :P
Pusshej!

Promenad i solen!

2011-04-12 @ 17:50:35



Dance!

2011-04-12 @ 16:19:52


Detta är ju galet. Så fort jag hörde denna låten här så fick jag dansabstinens. AAH! Kan någon ge mig måndag NU! Jag vill dansa. Dansa jazz. Jag vill ha lektion nu. Jazz. Det är ju sjukt. Lektionen blev inställd igår och jag trodde inte att jag skulle få denna känslan nu. AH, dansa dansa dansa. Ge mig måndag!!! Jag tycker om koreografierna vi gör, åh! I alla fall den andra som vi dansar, till just den där låten. Måndag måndag måndag! Och det är bara fyra veckor kvar, gaah!

Åh, jag tror jag ska dansa lite här nu. Så gott det går i alla fall.
Lite trångt att svänga runt här men får göra det bästa!
Just dance!

Trött, tröttare, tröttast!

2011-04-11 @ 18:26:03
Känns som dagen har varit jättelång och än är den inte slut heller..
Jag och mamma åkte in till Gävle imorse, till sjukhuset. Skulle dit på återkontroll och röntgen av käken vid halv nio-tiden. Det tog så mycket längre tid än vad vi hade räknat med.. Jag fick ta sånt där geggavtryck, uscha, men allt såg bra ut och så. Fick även med mig några bilder hem, före- och efter-bilder. :) Mamma skjutsade mig sedan till högskolan. Plugg, skrev ut massa papper och åt sedan lunch. Efter lunchen var det dags för föreläsning i finansiell analys, herregud. Fick lära oss massa olika formler och hur vi skulle beräkna dem, hjälp. Körde på enda till fyra-tiden och då tog jag bussen till stan/centralen och bussen därifrån hemåt. Jag var hemma här strax innan halv sex-tiden. Suck! Blev ingen dans här ikväll heller, lärarn är sjuk, så tråkigt. :( Men det betyder att vi kör på måndag istället, egentligen skulle det inte varit nåt då för att det är påsklov, men vi kör då. Lycka!



Så nu sitter jag här och gör inte så mycket alls. Det blir snart lite mat här, tacos igen, haha.. åt de igår också.. Sen blir det bara slappa vid tvn och här. :)

Pusshej!

Söööndag!

2011-04-10 @ 21:34:05
Dagen har rullat förbi.. inte hänt så värst mycket. Hängde med mamma och syster en sväng till Uppsala, för att fixa lite i systers rum. :) Blev där nån timme innan vi åkte hemåt igen.. Var och handlade lite mat och det blev tacos här hemma, gott. Och har även kollat på Bones här, det går ju på 3an på söndagar, haha.. Nu vet jag inte vad jag ska göra.. men en veckoplanering kommer här i alla fall. :)

Måndag: Tandregleringen 8.30. Mikro analys 9.15-12. Finansiell analys 13.15-16. Jazz 18.
Tisdag: Inget planerat..
Onsdag: Mikro analys 9.15-12.
Torsdag: Ragga 17.
Fredag: Åker till Stockholm! Stan och Sonja med J! ♥
Lördag: Stockholm. Sanna Rival med J! ♥
Söndag: Åker hem. Jazzbalett 18.

En bra vecka! Morgondagen blir jobbig, inte en lugn stund ju. Gah! Men den avslutas på bästa möjliga vis, nämligen i danslokalen, yay! Sen blir det väldigt slappt, en föreläsning och en dansklass. Helgen spenderas i Stockholm, det ska bli helt underbart. En klockren helg ju, jag och Jennifer ska se båda våra S-brudar! Längtar verkligen! ♥ Och veckan avslutas med en dansklass till, lovely!

Pusshej!


Smycken.

2011-04-09 @ 16:54:37
Jag hade inget att göra tidigare här så jag plockade fram mina smyckesgrejer och pysslade lite.. Några timmar senare blev jag klar eller jag har inte så mycket mer att leka med.. Måste beställa mer isåfall. Här är i alla fall resultatet... ;D

 
 

halsband, armband och örhängen..

September på Lobby!

2011-04-09 @ 16:21:32
Igårkväll var jag som sagt ut på krogen, på Lobby. Första gången jag var ut där, haha. Men September gästade kvällen till ära och jag var tvungen att se denna grymma brud!


Mötte upp Sara och Malinbruket och vi tog oss upp stan. Var där redan vid nio-tiden för S&M hade inga biljetter men skulle betala sig in.. Kom in strax därefter och hängde av oss jackorna. De köpte cider och jag tog ett glas vatten, haha. Snurrade runt där lite grann, träffade Saras syster och hennes kompisar.. Slog oss ner i soffan och pratade lite.. Jag såg inte många jag kände där under kvällen i alla fall, max tio personer, haha. Det var asmycket folk verkligen! Vi tog en sväng på dansgolvet också innan vi tog oss upp och in till rummet där scenen var.. Helvete vad varmt det var, alltså svetten rann ju, fy.. September entrade scenen runt halv tolv-tiden ungefär och höll nog på i cirka 40-45minuter.. Fyfaan vad hon är bra, det är ju galet! Nån enstaka ny låt från senaste skivan; Hands up och Party in my head och hennes gamla hitlåtar; La la la, Looking for love, Cry for you m.fl.. Det bjöds även på Kärlekens tunga, så braa.. Och som avslutningsnummer, såklart, Mikrofonkåt! Det blev allsång och det var så galet bra! Sjukt grym spelning och det var så kul att se Petra på scenen igen, hon är en riktig stjärna! Efter henne så trängde jag mig ut och ner på nedervåningen igen. Mötte upp Sara och träffade även syster min och hennes pojk innan vi drog ut. :) Mamma kom och hämtade mig och jag var hemma strax innan ett-tiden. Najs!


tagen med iphonen och enda bilden på september. så suddig bild!


En grym kväll blev det i alla fall!

Love!

2011-04-07 @ 21:19:19
Detta är nog min favoritlåt på Britney's nya platta Femme Fatale.
Låten är såå grym, i love it! ♥ Videon är också grym!


Gävle all day!

2011-04-07 @ 20:23:49

Var till högskolan en sväng idag. Föreläsning mellan 10.15-13. Ny kursstart idag, finansiell analys. Läraren verkar bra så det ska nog bli bra. :) Tog bussen in till stan sen för det blåste storm ute, herregud. Kikade runt i butikerna i omgångar. Köpte en neonrosa sport-bh, så najs! Åt lite på donken också. Kikade runt ännu mer och tog mig sedan till Ackes, där jag satt och slappade i en timme typ.. Vid 17-tiden så var det dags att dansa, iiihi! Ragga stod på tur. Värmde upp med dansen och sedan la vi på nya steg.. Woho! Det var roligt och det blev svettigt, haha. En timme går alldeles för fort alltså.. men Glädje! Bussen hemåt och mamma hämtade mig på resecentrum och då åkte vi och hämtade ut ett litet paket från hm, najs. Hemma så hade jag fått hem finansiell analys-boken, den är på engelska, suck! Lite korv har jag ätit också och nu kollar jag på Bones igen. :) och ska fortsätta med det.

Pusshej!


Min dag!

2011-04-06 @ 22:21:07
Högskolan imorse, föreläsning i mikro analys. Det gick segt men vi höll ut ändå.. xD Bussen hemåt och då fastnade jag här en stund.. Syster kom hem från praktiken och sedan åkte vi till Valbo köpis en stund. Kikade runt där och det blev en del shoppande.. Hängselshorts, dans t-shirt och två linnen. Najs! :) Klockan blev nog runt halv sex-tiden när vi lämnade valbo och syster släppte av mig vid badet då.. Träning vid 18.15, aerobic latin moves. Roligt roligt! :D Svettigt, men galet. Glädje! Pratade med Päivi efteråt och fick skjuts hemåt, tack! Lite mat och Sveriges mästerkock på tv.. Sedan satte jag i Bones igen och det kollar jag på nu, iihi!

Morgondagens planer;
Högskolan en sväng, ny kursstart igen. Hänga på stan några timmar, hm. Dansa dansa dansa, lite ragga står på tur! Sedan hemåt och då hörs vi här igen..

Pusshej!

Dag 30 – om 20 år.

2011-04-05 @ 13:08:01
.. är jag ju gammal, typ. Haha, hjälp!

Det finns så otroligt mycket jag skulle vilja göra innan jag når den åldern, herregud.. Ah, jag vill inte ens tänka på det.. Jag lever nu! ;D Punkt!

Dag 29 – En förebild.

2011-04-05 @ 13:04:12
Jag har några förebilder, som jag ser upp till och beundrar väldigt mycket. Jag behöver dem för att kunna inspireras och orka med allt i livet. De ger mig kärlek, energi och styrkan att fortsätta.. De måste finnas i mitt liv, jag behöver dem för att komma närmare mina mål.. att inspireras och kämpa vidare för att jag ska lyckas i livet. De ger mig hopp och mod. Och att jag alltid ska tro på mig själv!

Bilder på mig och några förebilder...





Och en som jag verkligen vill träffa innan jag dör, Jillian Michaels... hon är föresten i New York idag och signerar sin nya bok som släpps just idag. TA MIG DIIIT!

I'm looking at you through the glass..

2011-04-04 @ 22:32:29
Vaknade i lagom tid, åt frukost och packade väskan min. En promenad med musbus. Det blev tacorester till lunch, haha gott. Sedan blev det bussen in till Gävle och högskolan. Vid 13.15 var det dags för kursstarten i mikro analysen.. Det var segt. Började gå igenom monopol idag, haha. Det blir nog bra tillslut, jag ska läsa lite i boken så jag kommer in i det sen, fast den är på engelska. Suck! Slutade strax innan fyra-tiden och då tog jag bussen in till stan och kikade runt där lite grann. Köpte två linnen på stadium annars inget mer.. Tröttnade där efter en timme ungefär...

Drog då till Ackes, en timme innan dansen började.. Vid 18-tiden så var det dags för jazz. Körde uppvärmningen två gånger, som vanligt. Och sedan körde vi Rihanna-koreografin i ungefär 20minuter, för att friska upp minnet liksom. Jag hänger fortfarande inte med i alla steg än, men snart så.. Stegen kan jag, men ja, min kropp vill inte riktigt.. J sa att vi har ungefär fyra veckor på oss att sätta den koreografin och den måste sitta då för sedan står vi på Gävle teatern.. iih hjälp! Sista halvtimmen så dansade vi på den andra koreografin, la på massa nya steg och repeterade det nya hela tiden. Åh, wow vad jag älskar koreografin alltså. Det är galet! Så otroligt fin är den och den är underbar att dansa. :) iiihi, dansglädje!

Bussen hemåt och det blev typ mat direkt. Pommes och kött, gott! Kollat på Project runaway och Bachelorette.. Och nu har jag fastnat framför Bones igen, naajs!
Pusshej!

Söndagsblogg!

2011-04-03 @ 23:43:44
Min födelsedag. Som jag spenderat här hela dagen typ. Dansen blev inställd ikväll här, tråkigt. Det har spöregnat titt som tätt hela dagen, ännu tråkigare. Så jag har suttit här, kollat på tv och bara slappat. Blivit helt chockad över alla folk som grattat mig på facebook, wow, så underbart! Kärlek! ♥ Även beställt lite smyckesdelar också, tänkte fixa lite nya örhängen. :) hihi. Micke ringde här ikväll också, trevligt. ♥ Kikat några Bones-avsnitt här på kvällskvisten också.. Och ska nog ta och kika in ett avsnitt till innan jag lägger mig.. Men först kommer det en veckoplanering.. ;D

Måndag: Kursstart, Mikro analys 13.15-16. Jazz 18.
Tisdag: Step/styrka 17.30. Styrkepass 19.
Onsdag: Mikro analys 9.15-12. Aerobic latin moves 18.15.
Torsdag: Kursstart, Finansiell analys 10.15-13. Ragga 17.
Fredag: Micke fyller år - GRATTIS! Boot camp 17. SeptemberLobby!
Lördag: Slappa..
Söndag: Jazzbalett 18.

Yes, nya kursstarter. Herregud, hoppas jag ska hänga med från början bara.. Massor av dans/träning. Love! Ska testa på ett nytt pass på fredag, boot camp. Ett konditionspass, så det kan bli spännande. xD haha.. Ut på krogen på fredag också, ha, första gången jag går dit. Men jag vill se September så.. ;D Annars en slapp helg då!

Godnatt!

23år!

2011-04-03 @ 00:46:34
Yes, idag fyller jag år! Hela 23 år blir jag. Grattis till mig! :D haha. Jag är redan firad av släkten och så, så dagen blir inge speciell så.. En helt vanlig söndag alltså. Men dags att sova nu, natti!


2/4 - Sannas 15 års-jubileumskonsert! <3

2011-04-03 @ 00:29:46
Jag åkte med Päivi in till Gävle vid 18-tiden och hon släppte av mig vid konserthuset, taaack! Kom in på konserthuset och det var inte alls så mycket folk där, jag blev chockad att det var så lite folk. Jag hade för mig att det var mycket folk som bokat då när jag bokade, men tydligen inte.. Strax innan sju så var det dags att inta platserna.. Jag satt självrad ett, i mitten, haha.. Och det var inte alls mycket folk på de fem första raderna, lite tråkigt ju. Först tyckte jag att det var lite pinsamt att sitta där framme själv, men sen intalade jag mig själv om att Sanna skulle uppskatta det i alla fall. :) Vilket hon gjorde också..


Jag tänker inte skriva om varje låt och så nu, jag kommer inte riktigt ihåg ordningen heller, men efter Sthlmskonserten så ska jag skriva en lite mer ordentlig recension..
Konserten började och Sanna kom in och rev av en Céline Dion-låt, WOW! Så bra, verkligen. Hela konserten var verkligen underbar. Sannas glädje smittar av sig, helt klart. Hon sjöng både gamla och nya låtar, blandade med korta historier från sitt liv och jag ville bara hoppa upp på scenen och krama om henne vissa stunder. Fina hon! Hon satte sig bakom pianot och sjöng också, jag dog. En av mina absoluta favoritlåtar från senaste plattan, Not afraid to love. Åh, det var magiskt! Jag fick höra de flesta av mina favvo-låtar från senaste plattan eller överhuvudtaget egentligen. Mello-låtarna kom också, iihi! Jag var glad och ville aldrig att konserten skulle ta slut. Jag hade kunnat suttit där hela kvällen/natten och lyssnat på Sanna.. för vilken röst människan har. Det är helt otroligt. Jag slutar aldrig att förvånas och imponeras av henne. Galet, WOW!



Signering efteråt och den höll på ett tag, jag väntade till alla var klara. Så det blev bara jag och Sanna kvar typ. Åh, underbara människa! Lämnade över presenten jag hade, och bad henne öppna den på plats. Om det blev lyckat, att det blev. Sanna blev väldigt rörd, gulle hon! Hon fick en tavla med lite ord och en guldskiva typ. Hon är finast! Hon grattade mig också, och tyckte att det borde ha vare hon som skulle gett mig present. xD haha, söta, det tyckte jag med! ;) hahaha. Pratade lite om konserten och lite allt möjligt. Jag tycker om henne va! ♥ Kramades miljaders gånger kändes det som, gulle. Hon var tvungen att gå bakom tillslut, så vi tog hejdå och ses om två veckor igen. Lycka!


En otroligt lyckad kväll.
Tusen tack Sanna för att du finns och för att du är den du är!

Firad en dag för tidigt!

2011-04-02 @ 17:21:17
Jag fyller ju som sagt år imorgon, men hela släkten var här idag och firade mig. Imorgon finns det inte riktigt tid för jag ska iväg och dansa.. men ialf.. Det var mamma, syster, mormor, pappa, Sinikka, farmor och Yvonne. :) Vi fikade massa och pratade.. och jag fick massa pengar, så najs! Nu måste jag shoppa ju, åh.. jag är snål nu men nåt ska jag väl försöka köpa.. ;D haha. Ska bara hitta en ledig dag att dra in till Valbo på.. :)

Nu sitter jag här och lyssnar på Sanna, åh! Som jag ska se om nån timme bara i Gävle, åh det ska bli underbart! Vi hörs mer ikväll när jag har kommit hem.. :)
Pusshej!
 



Sängen kallar..

2011-04-02 @ 00:40:15
Ja, jag tror faktiskt att jag ska ta och släcka ner här nu.. Kollade klart på filmen i alla fall. :) Och har även hunnit fixat en ny header, jag är nöjd, för stunden! Och nu finns det ju inget att göra, och jag orkar inte kolla på en till film. Det tar ju en evighet att bara välja en.. xD haha. Men ska sova så att jag kommer upp imorgon, eller senare idag.. :P Släkten kommer ju hit och firar mig, en dag tidigare men det gör inget. Och på kvällen så blir det Sanna i Gävle. Åh, jag längtar verkligen! ♥ Mysigt!

Nu; sängen.
Godnatt!



Dag 28 – Det här saknar jag.

2011-04-01 @ 22:34:06

Jag saknar att ha en riktig bästa vän här på hemmaplan. Att kunna träffas och prata om allt, precis Allt. Jag saknar tiden då allt var så lätt. När man var yngre och kunde göra vad man ville i princip.

Jag saknar väldigt mycket, men kanske framförallt en bästa vän på hemmaplan.. Yes!


1 April!

2011-04-01 @ 22:24:34
Wow, har vi redan kommit in i april-månad.. Sjukt fort har det gått. Men ja, jag klagar inte.. Fyller år på söndag, iihi, men blir firad imorgon av släkten, najs! :) Dagen har varit väldigt lugn.. Var iväg och körde ett styrkepass kring lunchtiden idag, pratade med Päivi efteråt. :) Hemma har jag typ fixat med Sannas present massa, det tog mycket längre tid än vad jag hade räknat med. Men jag är nöjd, supernöjd! Hoppas hon blir glad nu bara, hihi :* Imorgon får jag äntligen kramas massa med henne igen, åh! Annars har jag bara betalat mina räkningar och beställt ny kursbok.. ;D Yeah, lugn dag som sagt.

Nu har jag hamnat här vid datorn, men kollar samtidigt på Runaway bride, den är braa. :) Ska kika på den och även kika igenom datorn lite snabbt..
Pusshej! 

RSS 2.0