Promenad i solen

2016-05-31 @ 20:06:00
Det blev en liten promenad i boulognern denna dag, så otroligt fint väder ju! Nu är det sommar, så skönt verkligen!
 

Morsdag.

2016-05-29 @ 19:46:00
Jag och syster hängde på mamma hem till mormor, dit även Gun-Marie, Jessica och Tristan kom också. Det blev massa fika som avslutades med glass och jordgubbar. Mumsigt värre! :)
 

80-års kalas

2016-05-29 @ 16:41:00
Igårkväll var det kalasdags. Morfar har fyllt 80 och Margareta har fyllt 70. Så det slog på stort med kalas i lokalen vid Aga. Runt 17.30-tiden så ramlade alla in. Släkterna på båda sidorna var där.. Inte träffat vissa på evigheter och vissa inte alls. Spännande och stelt ja.. Först blev det mat, en liten buffé. Potatis, potatisgratäng, sallad, kött, kyckling, såser osv.. Sedan blev det tårta, ostkrockar och popcorn på det. Mums! Runt 22-tiden så åkte jag och systeryster hemåt i alla fall..
 

Heeelg!

2016-05-27 @ 21:18:00
Då var det fredag och helg, det känns så gött! Kände att jag var tvungen att ta tag i bloggen igen, så ska försöka blogga ikapp lite. För det är ju så roligt att kolla tillbaks på vad man gjort osv, det gillar jag. Så får se vad som dyker upp :) Idag har jag i alla fall jobbat, det rullar på bra. Roligt ju! Sen har jag hängt i soffan och kollat på tv, då regnet har öst ner utanför. Suck! Ikväll här så var jag hem till mor och åt tacos med henne, så gott! Och nu slappar jag hemma framför tvn och datorn..
 

Saknad.

2016-05-27 @ 21:00:44
Igår var en tung dag. Det var nämligen dags för begravning. Det är så jobbigt, hatar det verkligen. Allt blev så himla verkligt igår, du har lämnat oss nu. Så himla sorgligt. Jag kan inte förstå det, allt gick så fort, det kommer kännas så konstigt att du inte finns mer. Åh, Birger, du är så saknad redan! ♥
 

Dance in heaven

2016-05-23 @ 21:14:00
Då var dansterminen över för denna gång på Ackes dansskola. Terminen har känts väldigt lång då det bara varit ett lov istället för två, men det har funkat ändå. Kroppen har varit trött men jag har dansat på ändå. I överlag så har det varit riktigt roligt ju. Jag älskar ju det här. Dansat några kurser för Irina. Tävlingsdisco, latin mix och pardans x2. Och lite flera för Ida denna gång. Feminin vibe/streetjazz, ragga x2, street x2 och disco/jumps&turns. Denna termin så har jag bara haft en zumba-grupp, min på söndagar. Det kändes bra!
 
Och bara uppvisningar vid terminens slut. Det har funkat bra. Två föreställningar i Sandviken och en stor i Gävle. Och vi har haft den magiska showen på teatern också, Magic of Dance. Babsan var konferencier igen och det ägde. Så himla roligt! Det blev även några tävlingar denna termin också. Disco, hiphop och solo pardans. 1 pokal och 7 medaljbrickor tillkom i samlingen. Helt okej!
 

Danskväll på Ackes.

2016-05-22 @ 22:52:00
Fick reda på från Irina igår att det var buggkväll nu ikväll. Så jag fixade mig och åkte in till 18-tiden. Kände att jag vill umgås lite med Irina och folk så.. Det var inte så värst mycket folk där menmen.. Buggade några svängar och dansade även bump. Men mestadels av tiden så pratade jag med Irina, om allt möjligt då vi inte har pratats vid på ett tag. Så himla mysigt! Jag tycker om henne va ♥ Strax efter nio-tiden så började folk dra sig hemåt och då städade vi undan allt. Pratade mera, kramkalas och jag drog till bussen som gick vid tio-tiden. Finfin kväll ju!
 

Danstävling i Västerås 21/5

2016-05-22 @ 15:09:00
Terminens sista tävling ägde rum i Västerås. Pardans med extraklass i disco silver. Jag åkte med Linn o hennes pappa, där även Natalie och Dariel åkte med. Vi blev upphämtade i Valbo strax efter 10-tiden. Så skönt med lite sovmorgon, haha. Raka vägen till Västerås sen och kom dit strax innan 12. Då hade solo-delen precis börjat, så jag bytte om och sen ut i hallen för att heja på Irina och folket. Tävlade bara i solo chacha och solo jive denna gång. Och det gick sådär alltså. Kollade sen in resten av solo och duo innan det blev prisutdelning. Kom 3:a i jive och 4:a i chacha, helt okej. Vi tog gruppbilder sen innan jag bytte om och passade på att äta lite också. Kollade in "riktiga" pardansen också, först standard och sen latin. Roligt ju! Sist var det dags för disco singel och jag dansade sista ronden i en direkt final. Det gick helt okej och jag slutade på en 2:a plats. Nöjd men ändå inte, haha. Tävlingen slutade runt halv åtta-tiden, då packade vi ihop alla grejer och stannade till på första bästa pizzeria vi hittade för vi var så hungriga. Kebab och pommes för min del, mums! Sedan raka vägen hemåt.. och var hemma runt tio-tiden..
 

Yeah, dansfys!

2016-05-17 @ 21:15:00
Jag var in på sommarens första dansfys med Ida nu ikväll. Vi var sju stycken plus Ida då. Jag brukar inte åka in på det för tycker att det är för svårt/krångligt, och blir lätt ofokuserad då och ger upp helt. Men jag var faktiskt motiverad och pepp denna gång, tänkte ge de en chans liksom. Vi började med flås-uppvärmning, sen balett o yogaövningar, följt av kombinationer över golvet o hopp och sist styrka o stretch. Jag hängde med på allt och tyckte faktiskt att det var roligt! Jag känner att de kommer ge mig mycket om jag bara kämpar på liksom. Så det blir lätt flera gånger, passa på när man har motivationen uppe.. Så på torsdag är vi på't igen!!
 

Home again.

2016-05-14 @ 19:49:00
Ja, då var man hemma igen. Jag ska blogga om allt så fort jag har tid över så, men.. Alltså, vilken jäkla fantastisk och häftig stad New York är, ta mig tillbaka nuuuuu!!! Jag blev helt förälskad och det var absolut inte sista gången jag åkte dit.. Vi landade runt lunch på arlanda, hämtade ut våra väskor och sen buss ut till bilarna. Raka vägen hem sen och var hemma efter tre nån gång, tror jag.. Då var det bara att packa upp väskan och sen slog jag mig ner i soffan där jag fortfarande sitter och kollar på olika filmer.. Så fint!
 
lite gottigotta på flygplatsen i NY...

Snaaart!

2016-05-09 @ 11:28:00
Började morgonen med att jobba men bara tre timmar.. Sen åkte jag hem och packade de sista, fixade lite lunch som jag precis ätit upp här. Nu väntar jag bara på att mamma ska komma och hämta upp mig.. Då är det mot arlanda som gäller och sen vidare mot NEW YORK!!!! Ofattbart ju.. IIIH!!! Så hörs mer när jag är hemma igen!
 

Mat i kvällssolen.

2016-05-08 @ 19:37:00
Syster hörde av sig och undra om jag ville äta tillsammans. Mötte upp syster och vi drog till Viking och beställde mat. Fick vänta i 15min och då drog vi över till hemmakväll och köpte godis. Sen tillbaks och hämtade maten. Vi gick hem till syster och satte oss i trädgården utanför henne. Det var ju fortfarande varmt och sol ute ju! Mysigt! Satt där och pratade lite och sen dök mamma förbi också. Sen fick jag skjuts hem där..
 

Så galet!

2016-05-08 @ 13:37:50
Imorgon är dagen kommen. Helt sjukt alltså. Imorgon bär det iväg till NEW YORK!!! Jag kan inte fatta att det är sant.. Den där staden som man bara har sett på film och drömt om att åka till.. imorgon blir det verklighet! Och jag längtar så sjukt mycket så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Det ska bli så galet roligt!!!
 

Lördagsmys!

2016-05-07 @ 21:26:00

Promenad i solen

2016-05-07 @ 17:00:00
Jag hade otroligt tråkigt hemma och det var fint väder ute, så jag tog mig ut på en liten promenad på eftermiddagen. Riktigt skönt ute ju!
 

Magic of Dance 2016

2016-05-06 @ 17:45:00
Började med två dagars repetition (tis o ons) som avslutades med showonsdagkväll.
 
Tisdagens repetitioner gick väll helt okej. Hade en del danser och de jobbiga var att man var tvungen att ha rätta kläderna på sig också. Fotografering inför programbladet. Suck! Lika jobbigt varje gång, haha. Danserna gick väll bra. Körde igenom del 1 först, sen finalnumret som alltid tar längst tid och sist del 2. Var kvar till slutet, då körde även Ida igenom sitt. Så fint! Bussen hemåt sen...
 
  
Efter jobbet i onsdags så stressade jag in till Gävle, men först köpte jag blommor till Ida och blev då sen till genrepet. Men hoppade in där och dansade mina nummer.. och i slutet blev de väldigt stressigt. Många nummer att dansa ju, jag var helt slut! Till och med Ida sa åt mig att ta det lugnt för jag skulle ju orka showen också. En timme kvar till showstarten och då var det bara att kasta i sig nå mat och sen fixa sig lite snabbt. Hörde publiken komma in i lokalen, älskar det! Vid 19 började showen och vi öppnade med tävlingsdiscon, som vanligt! Och sen hade jag standard show, street och vi avslutade första akten med en latin show tillsammans med Babsan i Ge mig en spanjor. Najs! En kort paus.. Och sen öppnade vi andra akten med latin mix och latin pardans. Fortsatte sen med disco, ragga, feminin vibe, ragga och street. Sen dansade vi latin i finalen också, sen gemensamma dansen och Irina tackade av danslärarna. Applåder och jubel fick avsluta kvällen. Sen raka vägen in bakom och packade ihop alla grejer.. Ut på scenen till Ida, lämnade över blommor och pratade en del. Fina! Sedan tog jag mig ut till mamma och åkte hem med henne.. Härlig kväll!
 

Kalasat hos kusin

2016-05-05 @ 19:52:00
Idag var det dags för kalas. En av mina kusiner, Jessica, fyllde år så åkte in med mamma och syster till Gävle. Där även min moster och de andra kusinerna var. Det bjöds på nå salladsgrejs och korv m bröd. Gött! Sedan fika på det. Kladdkaka typ med nå grejs i, gott ju! Efter nån timme där så åkte vi hemåt igen..
 

Finaste Ackes <3

2016-05-03 @ 15:17:00
Efter avslutningen så skyndade jag hem och duschade och sen hämtade Emilia upp mig 20 minuter senare typ. Mot Gävle och Lilla Saigon för personalmiddag med hela gänget. Gött! Beställde dricka först och sen dök vi alla på buffén. Friterad kyckling och ris, mums! Åt och pratade en del.. innan det blev efterrätt också. Glass, så gott! Testade på friterad banan och sirap också, för alla tjatade så mycket, haha. Helt okej. Vi satt sen där nån timme innan vi tog oss ut.. Den obligatoriska kramringen utanför, hahah. Så sött! Tackade för oss och alla begav sig hemåt.. Fin kväll!
 

Uppvisningar x2

2016-05-03 @ 14:36:00
I lördags var det den stora uppvisningen på Parken i Gävle. Mamma skjutsade in mig till halv tio ungefär och var bland dom första på plats. Hjälpte till lite innan det var dags för genrepet. Sju danser var det som gällde denna gång. Det gick mer eller mindre bra på repet.. Vid 12 så började uppvisningen och tävlingsdiscon var först som vanligt. Suck den gick inte så bra. Sen var det lååååång väntan till nästa dans, typ 30 ronder sådär.. Hoppade in och buggade med Rickard också, roligt! Sen hade jag mina danser efter varann, så jobbigt. Latin mix, street, standard show + program, feminin vibe/streetjazz, ragga och latin show. Det gick helt okej. Småfel här och där och jag var så besviken efteråt. Jag kan ju det där men ändå blev det massa fel. Pratade med Ida lite, sen även Irina och hjälpte till att plocka undan medans jag väntade på hämtning..
 
 
I söndags var det två föreställningar som gällde för mig på Folkets hus i Sandviken. Jag drog dit till 10-tiden redan, skulle hjälpa till med barngrupper på de två första föreställningarna. Det var lite segt men det gick fint. Och runt 13-tiden så var det genrep för ungdom/vuxen-kurserna. Najs! Jag hade tre danser i viken, disco, ragga och street + tävlingsdiscon. Repen gick bra och sen var det två föreställningar, klockan 14.30 och 16. Lite nervöst var de allt. Men det var så roligt och det gick faktiskt bra i det mesta, det kändes fint! Allt slutade strax innan 18 typ, då packade jag ihop allt, pratade med Ida och lite folk innan jag tog mig hemåt..
 

Valborg.

2016-05-01 @ 16:40:00
Jag och syster var hembjudna till Sofia och Fredrik för att grilla och lite så. Där även min moster och några till av mina kusiner var med. Först blev det förrätt, sen började vi grilla och det var så gott med grillat ju. Mums! Sen tänkte vi gå och kolla en kasa men det blev inställt så vi fick gå hem igen, haha. Då blev det efterrätt strax därefter. Chokladmuffins med grädde och jordgubbar. Dör så gott det var! Sen satt vi där och pratade i nån timme innan vi åkte hemåt igen... Tack för en fin kväll!
 

RSS 2.0