Everything comes to an end.

2010-01-31 @ 22:46:14
Jag sitter här och kollar på A lot like love, den är bra! Den slutar strax efter elva-tiden här och då ska jag väl sova tror jag. Om jag inte ska titta lite på Andra avenyn, reprisen börjar då. Hm, får se! Men jag borde ju sova direkt, skola imorgon som gäller, fast vid lunchtid då... Nästa vecka har jag fullrulle!

Min kommande vecka . . .
Måndag: Komvux, prata med A. Skola på eftermiddagen.
Tisdag: Skola på förmiddagen. Step up 17.00. Plugga till provet.
Onsdag: Skola hela dagen. Dans 17.10. Plugga till provet. Andra avenyn på tv!
Torsdag: Skola hela dagen. Tyska-prov! Glee och Made in Sweden på tv!
Fredag: Skola hela dagen. Let´s dance på tv!
Lördag: Plugga massa. Melodifestivalen börjar - Ö-vik först ut - HEJA JESSICA!
Söndag: Plugga massa. Blåsningen på tv!

Mycket att göra liksom.. Skola dagarna långa, mycket att plugga också. Och väldigt mycket tv blir det i veckan också, herregud! Och jag ska även börja med träningen den här veckan, helt lövely alltså!! :D Och som det flesta vet så börjar ju Melodifestivalen också, det ska bli najs!!! Men jag är inte så peppad för det just nu, jag känner att jag har liksom inte tid för det nu.. Men det blir nog annorlunda på lördag! :)

Godnatt!

Helgen har rusat förbi!

2010-01-31 @ 20:41:44
Nu är den här helgen förbi snart... Och det har hänt mycket ju, eller hänt och hänt, jag har haft mycket att göra. Stockholm och Let´s dance-genrep i fredags (ska blogga om det nu i veckan..), rensning bland allt i mitt rum under gårdagen och idag har jag...

- Betalat räkning.
- Skickat in bilder på framkallning.
- Fyllt i skolschemat i min nya kalender.
- Rensat bland mina skor.
- Pluggat Naturkunskap, Medicinsk grundkurs, Tyska.

En hel del alltså, jag är riktigt nöjd med dagen. Fått mycket gjort... Och jag har faktiskt inte tillbringat så mycket tid vid datorn denna helg. Fredags blev det ingen tid alls. Lördags blev det fyra timmar typ.. Och idag, hm, jag blir nog här hela kvällen, men det är jag värd, haha.. Jag ska plugga lite svenska hade jag tänkt innan kvällen är slut också.

Nu sitter jag faktiskt och kollar på Blåsningen här. :) Det är skoj, det har nyss varit Anna Skipper, haha. Och efter pausen är det dags för Agneta Sjödin, det ska bli kul att se... :) Efter det så ska jag försöka plugga lite..

Pusshej!

<3

2010-01-31 @ 00:53:32


I´m back. ;D

2010-01-30 @ 23:22:39
Jag kom hem inatt därav inget inlägg igår... Det kommer inlägg om gårdagen när jag orkar!

Idag har jag verkligen haft fullt upp, jag slog mig ner här strax innan halv elva.. Så otroligt skönt! Jag och pappa åkte till IKEA imorse, jag köpte en ny garderob plus lite förvaringslådor. Hem direkt och pappa flyttade ut min gamla garderob till mammas rum och sedan monterade han ihop den nya... :) Klar runt halv två-tiden typ, då fikade vi lite och sedan åkte pappa. Och då började jag med att rensa alla kläder innan jag la in de i garderoben igen. Det tog sin lilla tid alltså, herregud! Jag har alldeles för mycket kläder.. xD Vid halv sex-tiden ungefär så åt mamma och jag lite, kött och pommes. Så gott med kött ju, det var typ 8 veckor sedan jag åt det! Sedan började jag plocka i grejer i förvaringslådorna, köpte fyra stycken.. Kollade på Let´s dance från igår också, chockad som fan att Agneta&Tobias åkte. Shit, de var ju grymma ju!! Och sedan fortsatte jag att plocka runt lite.. Strax efter tio så blev jag klar, äntligen liksom, haha. Hämtade lite glass och slog mig ner här...



Sitter här och lyssnar på musik nu, finns ju inte så värst mycket att göra. Tror faktiskt att jag ska se någon film eller nåt.. :) hihi. Eller kanske fylla i massa grejs i min kalender...
Pusshej!

Längtar till imorgon!

2010-01-28 @ 23:07:06
Klockan tickar på och jag ska faktiskt ta och stänga ner här och ta mig till sängs. Det har inte hänt så mycket mer här. Pratat lite med Micke. :) Också har jag läst lite artiklar till svenska uppgiften vi har, vilket ledde till att jag började söka på lite böcker på nätet.. Hahaha. xD Men nu ska jag ner och hämta nåt att dricka, göra mig natti klar och lägga mig... Imorgon ska jag upp tidigt, jag ska till Stockholm. ÅÅH, det känns helt lövely! Jag ska på genrepet av Let´s dance, iihi! Också blir det väl kanske lite shopping om jag känner för det. Är hemma imorgonkväll igen så vi hörs då.. :D

Godnatt!


I Guds händer.

2010-01-28 @ 21:03:59
Dagen har spenderats i skolan, jag började med tyska vid halv tio. Vi var två stycken där, så det blev mycket prata, drygt! Slutade vid elva-tiden och då gick jag och pratade med Jenny lite snabbt. Om svenska uppgiften som jag skulle få göra om, men undrade vart jag skulle skicka den. Så ner i matsalen och skickade in den till henne. :) Slog mig ner i matsalen med Therese och Linnéa. Efter en stund så kom även Junia och Pekka. Där satt vi och pratade, skrattade och hade det trevligt! Under lunchen så dök även Marie upp, najs! Vid ett så drog vi allihopa utom Juniasvenskan. Vi fick tillbaks våra artiklar, jag fick VG, najs! Vi diskuterade olika texter, lyssnade på ett radioprogram och fick en skrivuppgift, eller två i en... xD Vi slutade strax innan tre-tiden! Tog sällskap med Linnéa hem och vi stannade på stan lite snabbt och sedan raka vägen hemåt. :) Hemma strax efter halv fem typ..

Hemma har det inte hänt mycket alls. Betalat en räkning. Bokat tåg. Kollat allt möjligt på datorn. Ätit. Och ja, inte så mycket mer. Just nu lyssnar jag på Sonja, och kikar runt på datorn. Ska fixa fram lite grejs till imorgon... :)

Pusshej!


I dina ögon...

2010-01-27 @ 23:41:03
Efter en hel kväll framför datorn så börjar jag faktiskt bli trött. Jag har kollat på Fame, dock inte hela för det blev nå fel mot slutet så det lär jag se imorgon. Jag har pratat massa med Emeliie, Micke och Mika på msn också, najs! Och jag har skrivit klart en svenska-grej, som jag hoppas få lämna in. (a) Även mailat lärare, det kanske blir bra! Annars har jag inte hunnit med något mer...

Planer för morgondagen; skola hela dagen lång fan. Tyskalektion och svenskalektion, hjälp. Från halv tio till fyra, mindre kul! Och jag ska prata lite med naturkunskapslärarn imorgon också, lite hjälp med labrapporten. Annars vette tusan vad som händer, bara slappa kanske... :)

Men nu, dags att sova!
Godnatt!

I Löve It!

2010-01-27 @ 23:03:02


Lite halvtråkigt.

2010-01-27 @ 19:02:52
Snodde en lista från fina Mika! ♥

Nämn något som gjorde dig glad igår: Jag hittade FAME på en sida, så nu kan jag se den!!!
Vad gjorde du kl 08 imorse: Började min lektion.
Vad gjorde du för 15 min sedan: Skrev om en svenska-grej.
Det sista du sa högt: "Okej, haha."
Det senaste någon sa till dig: "Känns som jag har babianarmar.." HAHAHA 
Vad har du druckit idag: Saftsoppa och vatten.
Vad var det senaste du åt: Makaroner och korv till lunch.
Vad var det senaste du köpte: Träningskort igår.
Vad är det för färg på din ytterdörr: Brun.
Vad är det för väder hos dig nu: Snöstorm typ.
Godaste glassmaken: Choklad med små chokladbitar i. (mallis <3)
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja. 
Sover du tungt: Jag vet inte, säkert.
Drömmer du mardrömmar: Nej, inte vad jag vet.
Trivs du med ditt jobb: Har inget jobb.
Favoritklädsel: Jeans, linne och en tjocktröja.
Favoritlåt just nu: "Här står jag" med Sonja Aldén.
Vad ser du om du tittar till höger: Fåtölj, bord, fönster osv.
Vad gör dig glad just nu: Musiken.
Vad ska du göra härnäst: Se på FAME!
Höger eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Uttråkad.
Favoritgodis: Choklad!
Kläder just nu: Mjukisbyxor, långärmad tröja och tjocktröja.
Sommarplaner: Stockholm, Mallorca, Pride, BSC...
Hur många kuddar sover du med: Tre kuddar.
Spelar du något instrument: Nej.
Morgon eller nattmänniska: Nattmänniska tror jag allt.
Vad är viktigast för dig: Familj, vänner, musik och kärlek.
Är du kittlig: Nej.
Snarkar du: Nej, inte vad jag vet.
Stjärntecken: Vädur.
Äckligaste insekten: Hm, vet inte. Kackerlacka kanske.
Stökigt eller välstädat: Välstädat.
Längtar du mest efter just nu: 17 februari. ♥ Utan tvekan!

No stress.

2010-01-27 @ 18:00:58
Vid halv sju imorse klev jag upp, hej och hå. Så tidigt för mig! Duschade, åt frukost, packade väskan och begav mig iväg till skolan. Vid åtta så var det dags för naturkunskap, dags att labba lite idag. Syror och baser, inte så kul. Slutade vid halv tio och då var det raka vägen ner till matsalen, träffade Junia och Pekka där. :) Jag och J satt där och plugga lite, najs! Vid lunchtid så kom Linnéa, Sofi och Marie ner också, treeevligt! :D Efter lunchen pluggade jag lite till och pratade med lite folk... Efter tre-tiden så tröttnade jag och J på att sitta där nere, det hände ingenting och ingen orkade plugga nå mer. Så vi tog oss hemåt i snöstormen, herregud, man såg ju ingenting! Väl hemma så såg jag ut som en snögubbe.. xD Och det droppade av mitt hår, hahaha.

En rolig grej idag... Annette kommer ner och bara: "Caroline, jag skulle vilja prata med dig!" och efter det så försvann hon in i fikarummet och sedan iväg upp. Kommer ner efter en stund igen; "Jag skulle behöva din hjälp med en sak". In i fikarummet igen, och efter en kvart ungefär så kommer hon ut och slår sig ner. Då fick jag höra hela... xD Junia och jag hade galet kul iallafall, haha. Typ en tema-dag på skolan, schlager, jag ska fixa musik, haha!

Jag har inte gjort så mycket här hemma, beställt örhängen o armband och även film och skiva från cdon. :) Najs! Nu ska jag fixa klart en plugg-grej och sedan kolla på någon film. :)
Pusshej!


Sängen kallar.

2010-01-26 @ 22:43:33
Kvällen har nu rullat förbi. Har spenderat den här och vid tvn. Navy CIS och So you think you can dance. Så grymt! Och nu gör jag inte mycket allt, ska "modevisa" lite för moder, kläderna jag köpte i Uppsala. Haha yay! Och sedan ska jag faktiskt ta och sova, ska upp mucho tidigt imorgon. Börjar redan vid åtta, hjälp alltså! Det är en obligatorisk lektion imorgon också, en laboration, trist... xD Men ja, dags att visa lite kläder nu...

Go´natt!

Träning!

2010-01-26 @ 18:57:20
Yaaay, nu har jag införskaffat mig ett träningskort på badet. :D Det känns otroligt kul, jag älskar stället och älskar att träna där.. Så nu ska jag få röra på mig några gånger i veckan, helt lövely alltså! Step up och dans kommer jag absolut att gå på.. Funderar även på styrkepassen (push) och box, yeah! Får se när jag kan börja träna så mycket, men nu i början blir det stepen och dansen. :) Just nu var det fullbokat på dansen imorgon, men hoppas att nån avbokar så jag får dansa lite... (a) hihi.

Träning är livet!!!

It´s complicated!

2010-01-26 @ 16:00:52
Jag har nyligen kollat klart på It´s complicated här! Wow, vilken bra film alltså. Helt fantastisk! Längtar tills den kommer ut på dvd, den bara måste jag köpa ju!!!


Lite ändrade planer...

2010-01-26 @ 11:08:34
Jag vaknade nu. Vilket i sig visar att det blev ingen skola, jag missade min lektion. Eller den håller på nu men hinner inte dit. Så jag struntar i skolan helt och hållet idag. Suck! Jag ska ta mig till badet senare, lämna in en jobbnyckel som de saknade, haha. Och även köpa ett träningskort tror jag, jag måste få börja röra på mig. :) Jag lär väl även plugga lite tyska också, nu när jag missade den lektionen... Men nu först ska jag kika runt på datorn!

Tjing!

Jag ser dig när jag blundar.

2010-01-25 @ 22:59:32
I'm ready for bed! Jag har spenderat kvällen här vid datorn och kollat på Guldbaggen 2010. Det var väl helt okej! Vera Prada dök upp på dansen i början och Helena Bergström delade ut pris. Najs! Sen var det inte så intressant, samma filmer och folk som vinner ju, tråkigt! Efter det så kollade jag på Tough love, det var fakiskt bra!

Nu ska jag släcka ner och sova här. Det är skolan som gäller imorgon, det blir både tråkigt och roligt! Jag har en lektion på förmiddagen, men blir säkerligen kvar längre. Det är skoj på tisdageftermiddagar. xD haha. Ska ställa klockan på ringning nu, och sussa!

Go´natt!

Love, love, love. <3

2010-01-25 @ 20:24:12

i miss her

Mucho shopping!

2010-01-25 @ 17:48:18
Syster och jag var uppe med tuppen idag. Trött! Pappa hämtade oss strax efter sju-tiden, in till Gävle och på tåget vid 7.49. Framme i Uppsala strax efter nio och då slog vi oss ner inne på en galleria och väntade på att klockan skulle bli tio.. xD Segt om något! Sedan har det sprungits runt i butiker, hej och hå.. In på alla möjliga ju, haha. Jag hittade guld leggings, två par tygskor, en huvtröja, läderhandskar, skjorta och två randiga tröjor. Det blev mucho, och nu ska jag inte shoppa på ett tag känner jag... Jag måste först och främst ha en ny garderob, jag får inte plats ju!!! Efter 5 timmars shoppande så blev vi väldigt trötta och begav oss mot stationen igen och jag hoppade på tåget hem vid 15.19. I Gävle vid halv fem och mamma hämtade mig. :) Och har inte gjort så mycket sedan jag kom hem, bara kikat igenom allt här...

Tjing!


Finally!

2010-01-24 @ 22:56:24
Jag kollade ju på Blåsningen tidigare. Oj, vad galet kul det var! Sanna Nielsen var med, stackars liten alltså. Så nervös hon var och gick inte för det.. Hahaha, shit vad jag skrattade!! Stackarn!! David Hellenius blåsning var också rolig, men då var det roligare att se på Renée... xD HAHA. Det blev mycket skratt genom hela programmet! Efter det så började en film på 3an, Galen i kärlek. Den är bra...

Och äntligen är det slut på denna helg också. Va är det för vits med helg om man ändå inte har något att göra.. Jag vill ha nåt att göra om dagarna, då funkar jag bättre. Jag blir så uttråkad av att bara sitta här och tråka. Därför är jag jätteglad att helgen är över och att det är tillbaks till vardagen som gäller.. :D iihi!

En ny vecka . . .
Måndag: Uppsala över dagen. Plugga tyska.
Tisdag: Skola på förmiddagen.
Onsdag: Skola hela dagen. Skriva labrapport till NkB. Andra avenyn på tv.
Torsdag: Skola hela dagen.
Fredag: Stockholm över dagen. Let´s dance på tv.
Lördag: Inget planerat.
Söndag: Plugga till tyska-provet. Blåsningen på tv.

Det börjar hända grejer nu, det känns gött! Det verkar bli lite plugg i veckan också, ska försöka göra det mesta i skolan för hemma funkar ju inte det så bra. xD haha. Och två trippar också, äntligen, jag behöver komma iväg lite.. :D Och massa tv... Det blir nog en toppen vecka alltså.. Nu ska jag se klart på filmen här och sedan ta mig till sängs. Pappa kommer och hämtar mig och syster strax efter sju-tiden imorgon, skjutsar oss in till Gävle, till tåget. :) Hörs mer imorgonkväll!

Go´natt!
 

Chokladkalender...

2010-01-24 @ 19:01:59
.. som jag inte ätit upp än, det är på tiden nu va ;) haha. Men jag har ju inte kunnat ätit nåt sedan operationen i början på dec, men nu ska jag faktiskt ta några... Kan ju fortfarande inte tugga riktigt, så får suga lite på dem... xD haha. Mm, choklad!!!


Turn it up!

2010-01-24 @ 16:44:50
Jag älskar´t! Jag älskar alla dansfilmer, men har ni inte sett denna, GÖR DET! Wow, så grym verkligen!! Just dance, love. ♥


Forever?!

2010-01-24 @ 01:19:18

Are we meant to each other? Really...?


The way you make me feel.

2010-01-24 @ 01:01:18
Det blev tv-tittande hela kvällen här. Se upp för dårarna vid åtta, den är riktigt bra. Jag gillar den! Och en stund efter den så satte jag i Center stage. Åh, jag vill dansa va! Jag har kollat lite danskurser igen också, haha, fast jag ska ju inte börja i vår men iallafall. Jag vet precis vad jag vill gå för klasser, det känns najs! Men den filmen slutade för en stund sen här, också riktigt bra! Senast jag såg den var på högstadiet... xD haha. Nu ligger jag här i sängen och gör inte så värst mycket. Ska kika runt lite på allt som vanligt...

Pusshej!


Min dag...

2010-01-23 @ 19:25:39
Jag har suttit här alltså, hela dagen. Slappat och tråkat.

- Kollat på två avsnitt av L word.
- Kollat på fyra avsnitt av Bones.
- Läst på sidorna till prov1 i naturkunskapen.

Ja, det är de som har hänt här hemma. Väldigt boring alltså, jag gillar inte att inte ha något att göra.. Gaah! Men snart börjar filmen på tv4+, halvtimme kvar typ. Woho! Nu ska jag lyssna vidare på Sanna här. :)

Tjing!

Break your heart.

2010-01-23 @ 11:33:59
Jag är faktiskt uppe, det är galet. Klockan ringde vid halv elva typ, men nuså. Jag kom ju faktiskt i säng efter tre inatt.. xD Filmen slutade kring ett-tiden iallafall. :) Men nu gör jag inte ett skit här, nyss kollat igenom bloggarna och allt sånt dära. Och jag har inga som helst planer för dagen, skittråkigt. Det är Se upp för dårarna på tv ikväll, den ska ses.. :D Kl 20 på tv4+! Nåt att göra, men det är långt dit ännu... Får se vad man kan tänkas hitta på, det slutar väl med massa film, haha.. Vi hörs la senare!

Pusshej! 

Yaaay!

2010-01-22 @ 23:01:51
Jag har kollat på Let´s dance här. Det är braaa ju! Mina favoriter för kvällen var, såklart, Cissi&Matte. :D Även Agneta&Tobias och Claudia&Tobias, grymt! Men jag tyckte fakiskt inte att det var rätt par som åkte, jag hade hellre sett Rabih åkt, för Peter var bättre ikväll.. Menmen, jag är glad att C&M är kvar.. :) Next week! ♥

Nu ska jag kika lite på filmen på ettan, Du har mail!
Pusshej!


En lång dag!

2010-01-22 @ 18:05:29
Jag kom upp strax efter nio-tiden idag. Duschade, åt lite frukost och packade ihop min väska. Vid halv elva så skjutsade mamma mig till skolan, ner till matsalen direkt där jag hittade på Marie och Pekka. Pratade med dem en stund innan de for på lektion.. Så jag blev själv i matsalen, då gjorde jag klart min skirvuppgift, skulle skriva en artikel av en låttext. Det gick bra, jag blev klar. Annette och Jenny kom ner och pratade lite grann också, trevligt! Vid lunchen så kom Junia och Linnéa från sina lektioner. Och Marie och Pekka kom ner när de var klara också. Så vi satt där nere och pratade massa. Vid ett så blev det bara jag och Junia kvar, det blev lite snack där.. Och strax efter två-tiden så kom mamma och hämtade mig och vi åkte in till gävle, till tandläkarn. Hade tid vid tre, de bytte bågar på tandställningen och sådära.. Efter det så väntade vi mest på att klockan skulle bli halv fem för då kom syster med tåget och hem efter det. Vi kom hem strax efter fem-tiden. Och då började jag med att skriva över min artikel på datorn och skickade in den. Det kändes gött! Och jag kollade även på Förkväll för Sara Löfgren var med, mys.

Nu ska jag faktiskt ta och kika igenom lite bloggar för första gången idag, det känns väldigt skönt att ha nåt att göra om dagarna om man säger så. Annars är jag ju fast här jämt! Men ska kika igenom allt jag brukar här nu och sedan göra nåt vettigt. Vid åtta är det iallafall dags för Let´s Dance.. :D

Pusshej!

You spin my head right round, right round.

2010-01-21 @ 22:37:50
Ja, visst har jag kollat på tv sedan sist. Det är typ det enda jag har gjort ju. Det blev lite Bones först, eller hela 4 avsnitt blev det. I löve it! Och sedan kollade jag konstigt nog på Made in Sweden, haha. Det är inget jag följer denna gång, jag gillar väl inte gruppen Play riktigt.. Men jag säger bara Laila Bagge alltså, åh hon är ju helt fantastisk!! Och Jennie Widegren dök upp också, åh, jag vill dansa för henne nu va! Saknad är hon iallafall. Och tro det eller ej, men jag har faktiskt fått ihop lite på min svenska-uppgift. Yeah! Jag ska försöka göra klart den imorgon, det skulle ju vara skönt. Men ja, inget jag tror sker men.. Nu lyssnar jag lite på spotify här, det är najs. Och det händer inte så mycket här vid datorn, jag vet inte om jag ska stänga ner här eller inte.. Hm, men ska upp tidigt iallafall, skolan igen fast jag inte har några lektioner direkt.. Och på eftermiddagen är det även tandläkarn som gäller.. Så ja, vi hörs imorgon igen. :)

Puss och go´natt!

Det är inte lätt när det är svårt.

2010-01-21 @ 16:41:00
Idag åkte jag till skolan till lunchtid, jag orkade inte riktigt innan.. Vid ett så var det dags för svenska-lektion, där vi började med presentationerna. Jag hade ju nästan bestämt att jag ville börja, men det slutade med att jag typ var sist.. xD haha. Men det gick bara bra, sa inte allt jag tänkte berätta men det blev bra ändå. Alla gjorde ju så korta och då kortade jag ner min lite. Efter det så fick vi en skrivövning, inte så lätt. Och sedan fick vi en uppgift till nästa gång, najs! Så vi slutade strax efter tre-tiden typ, jag och Linnéa tog sällis hem, trevligt.

Och här hemma har jag inte hunnit med så mycket. Jag har ätit lite limpa för första gången på sju veckor typ. Mycket gott, haha. Nu ska jag bara kika facebook lite snabbt, sedan kolla lite på tv och försöka göra nåt på min svenska-uppgift. :)

Pusshej!

Hold your dream!

2010-01-20 @ 22:54:42
Nu ska jag stänga ner här för kvällen.. För det händer inte ett skit här, och jag gör inget vettigt. Det är tråkigt vid datorn ju. Jag måste fixa det sista på min svenska-redovisning nu, iiih. Jag hoppas verkligen att det ska bli bra, det känns faktiskt så, jag måste få till en bra struktur nu först! Imorgon är det som sagt då skola igen, hela dagen typ.. Så vi hörs väl imorgonkväll igen!

Go´natt alla!

Booones igen!

2010-01-20 @ 20:06:17
Jag har nyligen kollat på några avsnitt av Bones, säsong 1... xD Och vad gör jag nu, jo, kollar på Bones på tv8. HAHA, avsnittet jag såg för en timme sedan.. Menmen, det är bra så det kan man se igen.. Och jag äter lite också, gott! Och jag ska även försöka plugga här nån gång också, blä. Vet inte när jag ska hinna det, för vid nio-tiden så börjar Andra avenyn.. Finally :D hihi. Får nog plugga lite efter det typ...

Nu ska jag äta innan maten blir kall!
Pusshej!

Lycka! :D

2010-01-20 @ 18:56:23


Nu är jag trött.

2010-01-20 @ 15:55:22
Kom upp vid halv sju idag, väldigt tidigt tycker jag. Duschade, åt frukost och mamma skjutsade mig till skolan. Vid åtta så hade jag Naturkunskap B, där vi gick igenom lite om atomer och fick göra lite uppgifter, najs. Slutade strax innan halv tio och då tog jag mig ner till matsalen till Junia. Och där har vi suttit, vid lunchen så dök Linnéa, Sofi och Marie upp också, trevligt. :) Och jag pluggade på med min svenskauppgift, som jag ändrade lite och det blir nog bra iallafall. Vid ett så drog vi alla på lektion, jag skulle ha Franska, jag var själv.. xD Inget jag gillar alls, men vi gick igenom lite grann och slutade vid två-tiden. Då trallade jag hemåt i kylan, uscha..

Här hemma har det inte hänt och händer inte så mycket. Lyssnar på musik bara, men jag ska kika lite på tyskan till imorgon. Och jag borde fixa en inledning och ett avslut till svenskan också, hm. Aja, dags att pluggiplugga lite.. :)

Pusshej!

Sova, sova, sova.

2010-01-19 @ 22:58:07
Nu har jag nyligen kollat på Huset vid sjön med Sandra Bullock bl.a.. Riktigt bra film alltså. Men nu är den slut här och jag tror att jag ska släcka ner här. Jag ska upp tidigt imorgon, har lektion redan vid åtta-tiden. Hjälp! Men mamma är snäll och skjutsar mig iallafall, det är bra. Vi hörs imorgon..

Go´natt!


Boooring!

2010-01-19 @ 21:13:28

SENASTE
Bok du läste: När kalla nättar plågar mig med minnen av hur det var - Jessica Andersson. 
Personen du fick mail av: Facebooook.. xD
Personen du fick brev av: Julkort typ... från Mika. 
Personen du fick sms av: A-K.
Personen du skickade sms till: Mamma.
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Tidigare ikväll här.

FAVORIT
Låt just nu: Devotion med Sanna Nielsen.
Låt överhuvudtaget: För att du finns. Lätt!
Färg: Rosa, svart och babygul.
Film: Heartbreak hotel, Livet är en schlager, Mamma Mia!, Dirty dancing, Pretty woman..m.fl. 
TV-serie: Andra avenyn, Bones..Måste nämna Melodifestivalen och Let´s dance också, fast de inte hör hit!
Parfym: Hugo Boss - Femme.

ÖVRIGT
Är du seriös: Jodå.
Vad är du allergisk mot: Hm, vissa pälsdjur typ.. Annars vette tusan. 
Var har du ont: Kinden, pga skavsår från tandställningen.. xD
Var är du snyggast: Jadu, en bra fråga.
Vad ser du till vänster om datorn: Soffryggstöd och en hjärt-kudde. 
Använder du hårspray: Nej, inte direkt.
Kan du stå på händer: Vet faktiskt inte, har kunnat förut iallafall. ;)


i´m lost in this eyes.

2010-01-19 @ 16:30:07

Jag har tråkigt här vid datorn... Lyssnar lite på S och hon är amazing! ♥

Skolan har jag varit i hela dagen. Jag kom dit redan vid nio-tiden. Hade tyska-lektion vid kvart över tio typ. Och där var vi inte så många, vilket då resulterade i prat och skit. Fast tydligen är det mycket prat på dem där lektioner, inte gilla. xD haha. Slutade strax innan tolv och då raka vägen ner till matsalen. Där satt jag och Junia fram till tre-tiden typ. Pluggade lite och pratade massa. Alla lärare kom och störde vid halv tre typ.. xD haha. Strax efter tre så kom mamma och hämtade oss, skjutsade hem J och vi åkte hemåt... Och jag har typ inte gjort ett skit sedan jag kom hem..

Pusshej!


Dagen är förbi..

2010-01-18 @ 23:08:39

Jag vaknade kring elva-tiden och tillslut så kom jag upp, duschade och fixade mig. Packade väskan och mamma skjutsade mig till skolan. Vid ett så var det dags för Medicinsk grundkurs, där vi gick igenom lite terminologi och hur en cell ser ut. Mycket intressant! Vi slutade strax innan halv fyra-tiden. Då tog jag mig iväg till apoteket och köpte näringsdrycker och sedan in på intersport och kikade efter ett linne som inte fanns.. xD Sedan trallade jag hemåt, hemma vid fyra-tiden typ.. Strax därefter så kilade jag och syster till ica för att hämta ut paketet från hm, najs. Och köpte hårfärg till mig, blonda slingor. Hem och då blev det mat direkt, mums. Och jag testade mina kläder efter det, vet inte om jag ska ha allt, vissa kläder satt inte ens fint, så vi får se.. Och nu ikväll här så kollade vi lite på Idrottsgalan, söta Lisa dök upp, haha. Och syster hjälpte mig med slingor och det har vi hållt på med hela kvällen.. Jag duschade ur allt för en stund sedan och det blev bra tror jag.. :) Så nu är jag nyslingad här, haha. Och nu ska jag kika på kläderna igen från hm.

Tjing!


Helt fantastisk! <3

2010-01-18 @ 22:08:27


Dags för en ny vecka...

2010-01-17 @ 22:38:14
Jag kollade på Blåsningen tidigare, mycket roligt var det! Christine Meltzer, haha, gud så jag skrattade.. :D Och nästa vecka är en av mina favoriter med, hihi. Längtar! När det var slut så började en film på trean som jag kollar på, nämligen Intolerable cruelty. Den är verkligen jättebra ju.. :) Efter den vette tusan vad jag ska göra, sova orkar jag nog inte..

Kommande veckan...
Måndag: Skola på eftermiddagen. Stan.
Tisdag: Skola på förmiddagen.
Onsdag: Skola hela dagen. Andra Avenyn på tv!
Torsdag: Skola hela dagen.
Fredag: Skola hela dagen. Let´s dance på tv!
Lördag: Nada planerat. Plugga kanske..
Söndag: Blåsningen på tv!

Sådär ser min vecka ut, plus att det blir väl lite plugg också. Ganska skön vecka, nåt att göra om dagarna liksom. :) Nej, nu ska jag kika igenom datorn lite, nu när det är paus i filmen. :)

Pusshej!

Meningslös dag...

2010-01-17 @ 20:18:45
Jag har inte gjort ett skit idag alltså. Jag har haft tråkigt, vilket resulterade i att kolla på film. Rika vänner och 27 dresses. Båda två var bra. :) Och den sistnämnda tog precis slut, så nu ska jag kika på Blåsningen. Paus just nu men det börjar väl snart igen... Ja, ingen vettig dag alltså!

Tjing!

Upp och hoppa.

2010-01-17 @ 12:51:32
Jag kom upp vid elva-tiden här. Inte gjort så fasligt mycket sedan dess. Bäddat sängen, ätit frukost, läst/kikat igenom kapitel 1 och 2 i både tyskan och franskan. :) Och sedan placerade jag mig här, haha. Jag ska ta och läsa första kapitlet i naturkunskapsboken också, men det hinner jag än. Nu ska jag kika runt på allt på datorn här... :)

Tjing!

Natti natti.

2010-01-17 @ 01:41:58
Klockan är mycket. Jag är trött. Tingaliin sprudlar ur mina högtalare. xD Och jag känner att jag borde stänga ner här nu och sova. Hörs väl mera imorgon nån gång..

Go´natt!

Dance for your life.

2010-01-17 @ 00:08:08
Det har inte hänt så värst mycket här ikväll. Satt här och kikade runt på allt.. Var in på hm-shopen igen och kollade lite träningskläder som jag ska köpa nån gång. xD haha. Najs, och jag vill ha några danskläder med, det blir svårare.. Lär kika runt lite efter sånt! Efter att mamma hade kollat klart på tvn så blev det film för oss, vi såg Step up 2: The streets. Den är jäkligt grym alltså! Jag gillar den så mycket!! Den slutade väl här strax innan halv tolv typ.. Och nu sitter jag här och lyssnar på musik bara.. Mitt spotify funkar inte just nu, blä, så det fick bli musik som jag har på datorn, inge kul alls... Nej, nu ska jag kika runt på datorn igen.. xD


Shopping i mängder..

2010-01-16 @ 18:11:22
Vaknade sent idag, men jag och mamma åkte in till Valbo kring två-tiden. Vi kikade runt i hela köpis, hittade massa grejer. Det var ju helt sjukt! Jag fick med mig hem tre leggings/tights, en grå skjorta, ett linne, en svart kofta/cardigan och en randig-tröja. Helt galet, jag som inte brukar shoppa, haha. Men snyggt är det.. :D Efter att vi hade sprungit klart där så drog vi in på IKEA för att lämna in en lampskärm och köpa nya till mig. Träffade även Sanela och Johan då, trevligt! Sedan åkte vi hemåt, eller svängde in på ica här hemma och handlade lite grann och sedan raka vägen hemåt. Vi kom la hem runt fem-tiden här..


.målarfärg-aktiga, babyrosa, pajletter.


Klockan tickar iväg.

2010-01-16 @ 02:33:32
Här sitter jag än, haha, lyssnar på musik och sådära. Funderar lite för mycket på allt.. xD haha. Inge bra att sitta uppe såhär.. Jag har tillochmed kollat på lite danskurser, som börjar nästa vecka.. Är så himla sugen ju, men börjar man nån danskurs här i viken som är för ungdom/vuxen så är jag rädd för att det bara är fjortisar.. :/ hm. Vi får se hur jag gör, har väl egentligen inte råd heller, men jag vill så gärna börja dansa igen! Annars har jag mest suttit inne på Gina tricot och h&ms hemsidor, hittade lite grann som jag kan kolla på imorgon. Jag ska nog med mamma in till Valbo då, najs. :) Så jag ska nog ta och sova lite nu, så jag kommer upp.. Jag börjar faktiskt bli lite trött nu, jobbigt.. haha.

Go´natt!

Lite funderingar...

2010-01-16 @ 01:33:15
Jag sitter här och funderar lite kring sommaren. Jag vet att det är långt dit. Först har vi ju Melodifestivalen. S&S på Mosebacke. BouncE i Globen. Och lite sånt. Men jag undrar ändå hur sommaren kommer att se ut, vad kommer att hända?! En utlandsresa är redan bokad, en Pride-vecka blir det igen, biljetten är köpt (ångrar dock det lite, just nu ialf) och Bounce summercamp verkar bli av så det ska jag på, lätt! Och blir det nån Göteborgstripp i år? Det är en bra fråga, jag vill jättegärna och det är typ höjdpunkten på hela sommaren. Och det blir säkert massa spontana grejer, lövely!

Men jag vet egentligen inte vad jag vill få ut av sommaren... Jag vet redan att den inte kommer slå förra sommaren, jag tror inte jag vill det heller. Den var liksom... magisk på nåt vis. Så mycket som hände, och vårat gäng blev ett gäng. En för Alla, Alla för En! Så, hur vill jag att sommaren blir... Det är en väldigt bra fråga, men... Jag vill resa runt mycket, det är så mysigt att se alla städer och verkligen "lära känna" staden och hitta nya favvoställen. Hänga vid stranden, sola och bada, det har inte hänt på några år. Träffa vänner, nya som gamla. Främst glada gänget. Göra något tillsammans. Bada. Ha grillkvällar. Gå på konserter. Bara hänga ute på vår "udde". Leva livet, byta erfarenheter, förverkliga drömmar, uppleva saker och framförallt - skapa minnen, som alltid kommer finnas där varmt om hjärtat. Det där lilla, eller stora, som man kan tänka tillbaka på, som gör att man bara kan sitta och le och verkligen älska det liv man lever. Åh, underbart!

Och jag måste hitta nåt sommarjobb också, men vad?! Jag vet inte vad jag vill göra, nåt roligt iallafall. Och det ska inte täcka hela dagarna, men när ska jag tänkas ha tid att jobba lite då?! Hmm.. detta måste jag tänka mer på..


Jag längtar till sommar´n iallafall . . .


Vi på Golden!

2010-01-16 @ 00:08:30

Emma, jag och Micke på Golden hits, hyllningen till MJ! Vi blev taggade på facebook, jag hade inte ens sett denna bilden sen den togs, haha.. Emma är fotografen, hon och tjejerna i Sheelah uppträdde under kvällen. :)

Release me..

2010-01-15 @ 22:51:53
Nu har jag kollat på Let´s Dance här, åh vad jag älskar det! Dans, dans, dans!!! Jag blir nästan lite sugen att börja med par-dans.. xD haha. Galet! Favoriter ikväll var helt klart Cissi&Mattias, Agneta&Tobias och konstigt nog Gudrun&Björn.. Hon kan ju fan dansa.. xD hahaha. Och det är en låt som spelas här nu och det är Agnes Release me, den är så himla braaaa!! Ska bli kul att se utvecklingen till nästa vecka, iihi. Nu ska jag kika runt här... :)


Mitt schema...

2010-01-15 @ 17:16:20


The winner takes it all.

2010-01-15 @ 14:30:12
Jag kom hem vid två-tiden här.. Var ju iväg till skolan tidigare idag, vid ett-tiden. Träffade lite folk där och fick en ny lektionstid.. Woho! Men då rök min enda lediga dag, måndag. xD haha. Men det blir nog bra ändå. Nu sitter jag här och kollar på Mamma Mia! och försöker äta lite plättar, inte det lättaste ska jag säga.. När jag ätit klart så ska jag betala räkning, fick hem min Nk-bok idag. Sedan fylla i mitt skolschema i kalendern. :) Sen vette fan... Men nu ska jag äta innan det blir kallt..

Pusshej! 

Filmkväll blev det!

2010-01-14 @ 21:53:39

Nu har jag kollat på film, det blev två stycken. Systrar i jeans och Systrar i jeans: Andra sommaren. Hur mysiga är inte dem filmerna på en skala, ååh! Jag älskar dem!!! Helt fantastiska ju. Och deras vänskap, åh, den är ju så underbar! Grymt bra filmer, se dem om ni inte har gjort det!


Nu vet jag inte alls vad jag ska göra, det har ju för tusan blivit kväller, haha. Jag ska iallafall kika igenom lite bloggar och facebook! Sedan ska jag nog stänga ner här, det är en dag imorgon också. Ska förbi skolan lite snabbt och prata med en lärare, det är nämligen två kurser som krockar, så jag ska se om det finns nån annan lektionstid.. xD haha. Det ska jag göra imorgon, annars vette tusan vad som händer, inget. Let´s dance på kvällen bara.. Nu ska jag göra det sista här och sedan sova...

Go´natt!


Lite plugg..

2010-01-14 @ 16:42:28

Sedan sist så har jag bara bäddat sängen och pluggat lite matte. Fy sjutton vad svårt det är... xD haha. E-kursen, herreguud, jag har ju glömt bort allt...Men jag gjorde några tal, jiho! Det är bara jag som läser den kursen, hahaha, det känns ju.. bra. Jag ska prata lite med läraren nästa vecka tror jag, och se vad som ska göras så jag inte gör nåt i onödan.. Och jag har även fyllt i när vi ska ha prov i Naturkunskapen i kalendern, så jag har nån koll liksom. :) haha. Nu är jag tillbaks här vid datorn och lyssnar på musik och har tråkigt! Tror faktiskt jag ska sätta i en film istället... :)

Tjing!


Dagen rullar på...

2010-01-14 @ 13:58:36
Här sitter jag och just nu lyssnar jag på Avril Lavigne, haha. Ja, jag hittade lite gammal musik igår på spotify. xD haha. Jag gör inte så mycket mera, jag tänkte väl mest bara kika in här och säga hej, och sedan stänga ner här. Ska först betala en räkning, fick filmerna från cdon idag. :D Så jag kanske ska se nån av systrar i jeans-filmerna. Sedan får vi se vad som händer resten av dagen.. Inget skoj på tv ikväll heller, det är torsdag och då är det alltid skit på tv.. Aja, vi hörs väl senare idag! :)

Pusshej!

Whenever, wherever!

2010-01-13 @ 23:53:02
Det har väl egentligen inte hänt ett skit sedan sist. Kollat på tv; Navy CIS och Bones! Yeah. Sedan har jag mest snurrat runt här på datorn och här händer det ingenting.. Mycket tråkigt. Jag har klickat runt på spotify ett bra tag, haha. Muuuusic! Jag tror faktiskt att jag ska sova typ, inte så trött, men uttråkad.. Ingen tid att passa imorgon heller tror jag.. Så får se vad som händer...

Go´natt!

Skolan börjat, typ...

2010-01-13 @ 17:35:14
Imorse var det upp och hoppa typ.. Kilade iallafall iväg till skolan i kylan, det var bara -15 men ändå iskallt.. xD haha. Kom dit strax innan elva-tiden, så var ner och hejade på Junia sedan upp till salen men vi fick vänta lite.. Träffade Jenny och pratade massa, det var första gången hon såg mig nu efter operationen, haha. Och Annette kom lite snabbt förbi också, trevligt. Klockan slog 11 och det var dags för intro i Svenska C med Jenny. Muntlig och skriftlig kommunikation. Det låter väl sådär om man tänker på hur jag är, inte gilla muntligt! Men det ska nog gå bra endå, men vi är jäkligt många i kursen... Efter det så kilade jag ner till matsalen igen, till Junia och alla andra. Vi satt där hela lunchen, pratade och sånt. Vid 14-tiden så var det dags för intro i Naturkunskap B, roligtroligt! Sedan blev vi kvar en stund i matsalen igen.. Vid tre ungefär så tröttnade vi, så jag trallade mot stan och var in på bokia och köpte kollegieblock, najs. Sedan fick mamma komma och hämta mig på stan när hon slutade vid halv fyra.

Hemma strax därefter.. Då tog jag lite saftsoppa, hungrig ju! Och jag har beställt Naturkunskapsboken så jag får väl den om nån dag, man blir fattig. xD Förde över lite pengar till syster också.. Och jag har även mailat lite lärare, lär ju veta när jag har lektion ju.. xD haha. Annars har det inte hänt så mycket alls... Jag ska ta och kolla igenom allt här på datorn och sedan kika lite på tv.. Hörs nog senare!

Pusshej!

Inget på hela dagen..

2010-01-12 @ 21:07:25
Jag har inte bloggat något på hela dagen men jag har verkligen inte gjort nåt speciellt. Klockan ringde vid halv tio imorse, jag gick inte upp då.. Jag låg och drog mig ett tag, så mycket skönare ju, men jag kom nog upp strax innan halv tre-tiden ungefär. Haha, det blev sent! Och jag tog lite saftsoppa och näringsdryck direkt typ.. Jag har inte gjort direkt mycket idag. Tråkigt här vid datorn och kollat på massa tv. Det har blivit Navy CIS, 2½ män och Bones, najs. Och Bones slutade nyss så nu har jag inget att göra..

Imorgon är det dags för komvux igen. Det känns både kul och mindre kul. Men jag har bara kursintroduktioner, två stycken tror jag, för de andra kurserna har jag ju redan börjat typ. En klockan 11 och den andra vid 14-tiden. Det betyder att jag måste upp tidigt och ut i kylan, det gillar vi inte. Absolut inte kylan.. Men, ja, det är väl bara ställa klockan och klä på sig som fan när man ska iväg.. xD haha.

Jag ska ta och plocka ihop lite grejer inför morgondagen och sedan stänga ner här och kolla på tv eller nån film. Hörs mer imorgon när jag kommit hem från skolan..
Pusshej!

Du får inte...

2010-01-12 @ 01:10:37
Nu är det faktiskt dags att sova här. Fast Sonja sjunger finfint här, men det kan hon fortsätta göra från mobilen. xD haha. Inget planerat imorgon heller, så det finns ingen tid att passa, gött. Så, vi hörs väl imorgon då!

Go´natt!

10 år tillbaka...

2010-01-12 @ 00:44:33
Det är nu tio år sedan vi var utomlands första gången. Den resan gick till just Mallorca och Alcudia. Vi bodde på hotellet Alcudia Garden.. Så mysigt! Och nu tio år senare så ska vi tillbaks till det hotellet, det ska bli roligt...

Här kommer några bilder från första resan...






Äntligen, riktig mat!

2010-01-11 @ 23:50:31
Jag gjorde min käkoperation den 3 december, och blev tillsagd innan att jag skulle få leva på flytande i en till två veckor. Och 39 dagar senare, det blir sex veckor på torsdag, så har jag levt på flytande. Saftsoppa, drickyoghurt och näringsdrycker har varit det enda som jag tagit under dessa dagar. Idag fick jag äta "riktig" mat, för första gången på alla dessa dagar... Dock bara mosad och passerad mat, men det är mer än flytande. Det blev mos och fiskpinnar för mig och syster. Jag mosade fiskpinnarna och rörde ihop det med mosen, riktigt gott alltså!! Att känna smak på nåt annat än den där saftsoppan typ, haha. Så får se vad man vågar äta imorgon, för jag lär ju vara försiktig så ingenting går upp i munnen, det har ju ändå sytt liksom...

Och de här näringsdryckerna som jag tvingade i mig i början, är bara hur goda som helst nu och dem kommer jag garanterat att fortsätta med. (a) hihi.

Tjing!

Bridging The Gap!

2010-01-11 @ 22:59:27
Jag har nu kollat på ännu en film... Jag hade så otroligt tråkigt så jag hämtade lite glass och satte i Save the last dance 2. Den hade jag aldrig sett förut, och varför har jag inte gjort det?! Herreguud, den var hur bra som helst! Jag som gillar första filmen så himla mycket, men den går ju inte att mäta med denna. Shiit!!! Man sitter här med ett sånt där fånigt leende genom hela filmen. Wow, känslan, allt.. Det är sjuuukt häftigt! Och jag blir bara mer och mer sugen på att satsa på dansen alltså, ojoj.. Jag vill också bli så där grym!!! Se filmen om ni inte sett den, GÖR DET!


Fiiilmer.

2010-01-11 @ 17:46:34
Det blev så att jag beställde lite filmer från cdon.se tidigare här, haha. Mamma skulle ha Magnus Carlsson-boxen, som det blev krångel med till julklapp men nu beställde vi den på nytt. Och jag passade på att slänga med lite filmer.. Wiho!


dessa blev det . . . :D


You Can Do It!

2010-01-11 @ 14:27:07
Nu har jag nyligen kollat på Save the last dance, den filmen är så himla bra! Och jag vill bara dansa när jag ser den ju, ååh! Så himla häftigt.. Massa hip hop och balett. Det ser så himla roligt ut, och häftigt då! Jag ryser verkligen igenom hela den här scenen, ofattbart! Wow, jag vill också!!!


Beställt och klart!

2010-01-11 @ 13:14:32





Jag får det tydligen redan i slutet på månaden, naaaajs!


Remember my name, FAME!

2010-01-11 @ 11:20:11
Jag sitter här och lyssnar på Fame soundtracket, wow så himla braaa!!! Och jag längtar tills filmen släpps på dvd.... Inte så långt kvar ju, 10 februari!!! Så står det på cdon.se iallafall. IIIHII!


Hemma igen.

2010-01-11 @ 09:47:35
Kom hem från tandis nyligen, svängde bara in på ica lite snabbt nu när vi kom hem.. Men iallafall, allt såg bra ut i munnen och sådära. :) Det tog typ 5-10 minuter. xD Jag får iallafall börja äta passerad eller mosad mat nu.. :D Det känns skönt! Jag har levt på flytande nu i snart sex veckor, på torsdag är det sex veckor sedan.. Så nu får jag smaska på lite annat om jag vill.. Vi tänkte köpa barnmat på ica, men nej, jag vill inte ha barnmat. Det var bara massa konstigt ju och det såg inte gott ut. Så idag ska jag leva på flytande ändå.. och mina älskade näringsdrycker, haha. Lite hungrig är jag nu så jag ska väl ner och ta lite saftsoppa. Sedan ska jag ta och kika igenom lite bilder på datorn och skicka in, vissa bilder saknar jag från andra, hm...

Pusshej!

Ny vecka, soon.

2010-01-10 @ 23:37:59
Nyligen duschat här och nu har jag krypit ner i sängen, ska väl inte sova riktigt än men snart. Min kväll har spenderats här vid datorn som vanligt. Först lite Bones på tv. Fyllt i min kalender, som jag knappt använder längre, måste bli bättring på det! Kikat lite på Högskoleprovet, funderar på att göra det nu i vår.. Annars har det inte hänt så mycket mer här..

Ny vecka imorgon också, så här ser det ut hos mig:
Måndag: Tandläkarn 8.30. Inget mer planerat.
Tisdag: Inget planerat.
Onsdag: Kursintroduktioner på Komvux.
Torsdag: Inget planerat.
Fredag: Let´s Dance på tv. Inger mer planerat.
Lördag: Inget planerat.
Söndag: Blåsningen på tv. Inget mer planerat.

Det var mig en tråkig vecka som jag hade framför mig, som alla andra veckor som varit då. Hoppas man kan klämma in nåt skoj däribland.. :) Kanske blir lite plugg, om man orkar så långt.. Jag ska ta och fixa med lite bilder i veckan och framkalla också, najs.. Nu ska jag faktiskt bara ta och kika igenom allt här på datorn och släcka ner, ska upp tidigt imorgon. Hörs efter tandis nån gång!

Go´natt!

Geekat klart.

2010-01-10 @ 18:50:50
Nu nyligen så har jag sett sista avsnittet av Bones - säsong 4.. Jag har nämligen kollat på de sex sista avsnitten som jag hade kvar idag.. Så då vet ni varför jag inte bloggat något. Och det är lite sjukt att jag har sett 26 avsnitt, som säsong 4 innehåller, på bara den här veckan, HAHA. Jag köpte ju boxen i måndags.. xD Yeah, men jag älskar det!! Men nu har jag inget mer att geeka framför, lite tråkigt.. Men, om en timme typ så är det Bones på tv.. :D haha. Vilket liv man har!!!

Bones, Bones.

2010-01-10 @ 00:42:43

Sedan jag kom hem från Valbo och hela min kväll har jag spenderat vid tvn, framför Bones. Det har blivit några avsnitt om man säger så, haha. Men det är ju så galet bra alltså! Jag är ju verkligen helt fast i det, åh! Jag är ju inne på säsong 4, och den säsongen går även på tv8 på vardagar.. xD haha. Och imorgon är det dags för Bones på 3an, säsong 5. Det ska jag se, lätt! Men ja, nu ska jag fokusera lite mer på Bones här, fast jag nyligen sett detta avsnitt på tvn nyligen... xD HAHA.


Bästa nyåret 07/08! <3

2010-01-09 @ 21:54:02


Nytt, nytt nytt!

2010-01-09 @ 17:55:43
Förändringar!!! Det blev en ny design här, jag har haft den andra alldeles för länge känns det som... Först var det tänkt att göra en julig-design, men det gjorde jag aldrig och då ville jag bara ha en mer ljus och kanske lite mer somrig eller något. Det fick bli denna, som jag har jobbat lite med. Får se hur länge jag är nöjd med den, men det får vara så nu. Orkar jag fixa en ny så jag gör det, men jag är faktiskt nöjd för stunden. :)

Tjing!

I shoppingpåsen.

2010-01-09 @ 17:05:04
Vi kom hem från Valbo strax efter fyra-tiden här. Kikade runt i lite butiker och var in på IKEA också. Jag köpte en film på coop, nämligen Save the last dance/Save the last dance 2. Och det blev även kläder, en skjorta och en lång tröja, då slapp jag beställa det.. ;) haha.


Nu har jag inte så mycket att göra längre. Jag tror iallafall att jag har bestämt vad jag ska beställa för kläder nu, det blir dyrt, men vafan.. Det är inte ofta jag hittar kläder.. Nej, nu ska jag ta nåt att dricka och sedan kolla lite på Bones!

Pusshej!

Nåt att göra...

2010-01-09 @ 13:21:02
Vaknade strax innan tolv här, inte gjort så mycket sedan dess. Duschat, ätit/druckit och fixat mig.. Jag ska nämligen med mamma och mormor till Valbo och kika runt lite. Nåt att göra, woho! Får se om man hittar något, men jag är ju så snål när jag har mycket pengar, haha. xD Får se vad som följer med hem.. Nu ska jag bara klä på mig så är jag klar att åka.. Hörs mer senare!

Pusshej!

Godnatt!

2010-01-09 @ 03:47:43
Okej, klockan är väldigt mycket här nu. Filmen slutade för ett tag sen, men då upptäckte jag att Stulna år gick på tv4+. Den filmen är bra, bl.a, Angelina Jolie är med i den, åh! Jag sitter och kollar på den lite smått, men känner att jag borde stänga ner här och sova.. Klockan är ju faktiskt mycket! Men grannarna här lyssnar på väldigt hög musik eller så har de bara väldigt högt på tvn. Men det hörs in till mig iallafall. Drygt! Så, jag ska ta min mobil och lurar och gå och lägga mig nu, får se hur länge man sover imorgon då..

Go´natt!

Beställ en dagens till mig..

2010-01-09 @ 01:44:16
Haha, ja jag kollar faktiskt på Heartbreak hotel här.. Den är Bäst! Sedan LD så har jag bara suttit här och kikat runt. Även kollat lite mer på tv.. Och pratat med Emelie massa, söta du! Det sista vi pratade om var just favvoskådisar, och Heartbreak hotel, haha. Då blev jag sugen på att se den och vips, så var det fixat! Så nu kommer jag sitta här och skratta för mig själv och rabbla replikerna innan dem gör det.. xD Yes, helt lövely! Jag är inte riktigt trött än heller, så ett tag till blir jag nog uppe.. Nu ska jag kika lite smått på filmen..

Tjing!

LD!

2010-01-08 @ 22:13:51
Nu har jag kollat på första programmet av LD här. Helt okej! Vissa är ju jätteduktiga medans andra är mindre bra, haha. Och sångarna i bandet kan dem väl kicka eller nåt, vad gör dem för nytta, herregud! Mina favoritpar är iallafall Cissi&Mattias och Agneta&Tobias.. Ska bli spännande och se nästa vecka, vad dem dansar och vilket par som åker ut! Yay! Nu ska jag kolla på filmen på 3an...

Pusshej!


Let´s Dance!

2010-01-08 @ 20:01:31
Ja, nu ska jag fakiskt ta och titta på Let´s Dance! Woho, äntligen, detta har jag längtat efter.. Ingen direkt favorit, eller Cecilia Ehrling är en favorit, så henne hejar jag på! :D haha. Men nu börjar det, så nu ska jag smaska glass och kolla på tv..

Tjing!


Bild tagen från deras blogg på tv4.se.


Startordningen för Melodifestivalen 2010 är här!

2010-01-08 @ 14:44:01
Deltävling 1 - Örnsköldsvik, 6 februari

1. Unstoppable
Artist: Ola
2. A Place To Stay 

Artist: Jenny Silver
3. You're Making Me Hot-Hot-Hot

Artist: Linda Pritchard
4. Road Salt

Artist: Pain Of Salvation
5. The Saviour

Artist: Anders Ekborg
6. I Did It For Love 

Artist: Jessica Andersson
7. Singel

Artist: Frispråkarn
8. Keep On Walking

Artist: Salem Al Fakir


Deltävling 2 - Sandviken, 13 februari

1. Manboy 

Artist: Eric Saade
2. Hippare Hoppare 

Artist: Andra generationen & Dogge
3. Innan alla ljusen brunnit ut 

Artist: Anna Maria Espinosa
4. Come And Get Me Now 

Artist: Highlights & MiSt
5. Sucker For Love 

Artist: Pauline
6. We Can Work It Out 

Artist: Andreas Johnson
7. Underbart 

Artist: Kalle Moraeus & Orsa Spelmän
8. Manipulated 

Artist: Hanna Lindblad


Deltävling 3 - Göteborg, 20 februari

1. Headlines 

Artist: Alcazar
2. Tonight 

Artist: Johannes Bah Kuhnke
3. Doctor Doctor 

Artist: Elin Lanto
4. Hur kan jag tro på kärlek 

Artist: Erik Linder
5. Yeba 

Artist: Getty Domein
6. Kom 

Artist: Timoteij
7.You're Out Of My Life 

Artist: Darin
8. Heaven Or Hell 

Artist: Crucified Barbara


Deltävling 4 - Malmö, 27 februari

1. Stop 
Artist: Sibel
2. Magisk stjärna

Artist: Py Bäckman
3. Human Frontier 

Artist: NEO
4. Thursdays

Artist: Lovestoned
5. This Is My Life

Artist: Anna Bergendahl
6. Jag vill om du vågar
 
Artist: Pernilla Wahlgren
7. Idiot 

Artist: Noll disciplin
8. Hollow

Artist: Peter Jöback


Såhär ser det ut alltså, mycket spännande!!! Nu räknar man bara ner . . .


Livet är en schlager!

2010-01-08 @ 01:29:37
Jag ligger här i sängen och kollar på Livet är en schlager. Det lär ju vara en av de bästa filmerna som finns! Åh, jag älskar den. Jag är i slutet av filmen just nu; "Aldrig ska jag sluta älska dig..". Åh, det är bara så himla Bäst!!! Efter filmen så ska jag faktiskt sova lite..

Imorgon vet jag faktiskt inte vad som händer.. Jag vill till stan typ, eller iallafall iväg och göra nåt. Men det är ju säkerligen svinkallt ute, så får se om jag kommer iväg. Hoppas det, så jag har nåt att göra. :) Hörs mer imorgon hur min dag blir...

Go´natt!

<3

2010-01-07 @ 18:51:19


Tråkigt liv man har..

2010-01-07 @ 14:05:14
Jag kom upp kring ett-tiden här, riktigt skönt. Det finns ju inte så värst mycket att göra ju, det är tråkigt. Sen jag kom upp har jag bara hunnit duschat, klätt mig och druckit lite yoghurt. Najs. Jag tror jag ska ner och hämta lite näringsdryck nu och sedan fixa med hm-beställningen.. :D Lite kläder, tack! Sedan får vi se vad som händer, kanske några Bones-avsnitt, det är inte helt fel!

Tjing!

Sängen kallar.

2010-01-07 @ 00:48:02
Nu börjar jag tröttna här och jag ska ta mig till sängs. Ska bara lägga över Sannas skiva i mobilen först, sen sussa.. Vi hörs mera imorgon igen!

Go´natt!


i miss you <3

Snart slut på dagen..

2010-01-06 @ 23:55:48
Det blev så att jag kollade på Sprängaren, den började på 4an vid nio-tiden. Jag har aldrig sett den förut, tror jag.. Känner igen vissa delar bara och så, haha. Men den var galet bra alltså. Och jag gillar ju Helena Bergström, hon är grym!!! Jag tror jag får ta och kolla på Paradiset nån dag också.. :)

Nu gör jag inte särskilt mycket. Kollar lite på Navy CIS och pratar lite med Micke på msn. Najs! Ska kika igenom bloggarna en sista gång nu.. :)

Pusshej!



Vinterkrysset!

2010-01-06 @ 21:03:43
Nu har jag nyligen kollat på krysset här. Sista av fyra program. Jag har sett dem alla, för att den fina, fantastiska Jessica Marberger körar. Åh, vad vacker hon är! Och jag saknar henne, så enormt mycket! ♥ Hon är Bäst! Och jag fick galet roligt åt ett klipp som de visade i kvällens program också, det med Laila Bagge, när hon skrattar hela tiden. Så sjukt j*vla kuuul, haha. Aja, det har varit grymma program och Gry är toppen som alltid! Men nu vet jag inte vad jag ska hitta på...

Tjing!


Bones!

2010-01-06 @ 16:30:46
Nu har jag kollat på några avsnitt av Bones här, började på säsong 4 nu. Det är ju så braa! Och jag har även kollat lite i hm-katalogen igen, och ska göra det nu också.. Jag måste bestämma mig för lite kläder, inte allt jag vill ha.. xD haha. Och jag ska ta lite glass också tror jag.. :) Vi hörs mer senare..

Pusshej!


Där kärleken bor.

2010-01-06 @ 11:56:09
Började dagen med att dricka saftsoppa, öppna altandörren och frysa fötterna av sig, plocka upp hundbajs (sånt lär man göra när man är ensam hemma med musbus) och sedan kolla på termometern som visar -24 grader.. FYFAN!!! Det är svinkallt ute, herregud! Kan inte bara all snö försvinna så vi kan gå mot våren och sommaren, snälla! (a) Aja, jag ska inte ut idag iallafall!! Jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Kanske kolla igenom lite kläder på hm igen, det fanns ju så mycket.. Kanske kan kolla på lite Bones med, hm. Men ikväll är det iallafall Vinterkrysset, det sista.. Det måste jag se! :) Nej, nu ska jag göra nåt vettigt.. som.. hm. nåt. :D

Pusshej!

Som ett svar på frågorna jag bar.

2010-01-06 @ 02:05:22
Nu har jag kikat igenom H&m´s online shop flera gånger om.. Jag vill ha galet mycket ju, gaah. Jag ska kolla igenom allt de jag vill ha imorgon igen och se om man blir lite smartare och kan ta bort nåt.. ;D haha. Jag tror faktiskt att jag ska sova nu, fantastiska Sonja sjunger här, åh. Men sängen kallar, hörs mer imorgon..

Go´natt!

Stolthet...

2010-01-05 @ 23:53:42

Jag kollade ju på Stolthet och fördom tidigare, riktigt bra film alltså. Se den.. :) Och nu kollar jag lite på Navy CIS igen, haha. Det är bra! Och jag har kollat igenom H&Ms nya Spring season-katalog. Wow, så mycket jag hittade.. Jag ska ta och kika igenom allt på hemsidan också och se vad jag ska beställa.. :) hihi. Men först så ska jag bädda upp sängen och göra mig nattiklar!

Pusshej!

Tisdag..

2010-01-05 @ 21:27:09
Dagen har rusat förbi, eller segat förbi, och jag har inte ens bloggat. Men det finns inte så mycket att säga liksom.. Jag har inte gjort så mycket idag. Rensat bland mina skivor. Kollat på de tre sista avsnitten på Bones säsong 3. Mailat cdon. Kollat på Bones på tv. Och nu sitter jag här vid datorn igen på mitt rum. Kollar på Stolthet och fördom nu, fast just nu är det paus. Den verkar bra den filmen.. :) Nu ska jag kika igenom bloggarna..

Pusshej!

Nu ropar sängen...

2010-01-05 @ 01:48:24
Ja, nu ska jag faktiskt ta och sova lite.. Klockan bara springer iväg ju, haha. Vi hörs mera imorgon när jag är uppe och studsar.. xD Go´natt!

Ge mig . . .

2010-01-05 @ 01:42:38
. . . Sommar och Glada gänget! ♥


















Jag älskar er. Jag älskar oss. Alltid!

Min vecka...

2010-01-04 @ 22:54:47
Tisdag: Inget planerat. Bones på tv.
Onsdag: Inget planerat. Vinterkrysset på tv.
Torsdag: Inget planerat. Bones på tv.
Fredag: Inget planerat. Let´s dance på tv.
Lördag: Inget planerat.
Söndag: Inget planerat. Bones på tv.

Ja, ni ser ju hur händelserik min vecka är, ha.. Inget som alls planerat och det är sjukt tråkigt. Januari är en tråkig månad typ. Jag längtar till nästa vecka, då börjar skolan igen. Fyfan vad skönt det ska bli, jag får hänga runt på komvux igen, åh! Nåt att göra om dagarna, det kan inte bli bättre. Yay, jag längtar...

Om en liten stund så ska jag ner och fortsätta se på film med mamma, vi kollar på Step up. Underbar film alltså, jag älskar den!!! Sedan nån dag så ska vi se på Step up 2: the streets också. :D hihi. Nej, nu ska jag ta mig ner...

Tjing!

Dagens...

2010-01-04 @ 21:05:38
Dagens vill ha: Sommar och en lägenhet i Stockholm.
Dagens klädsel: Mjukisbyxor, linne och huvtröja.
Dagens smink: Inget.
Dagens frisyr: "luggen"/håret längst fram, uppsatt.
Dagens händelse: Tandläkarn och Valbo.
Dagens låt: The prayer - Sonja och Sanna. ♥
Dagens saknad: Sonja. ♥
Dagens dummaste: Att det började snöa igen.
Dagens sjuka: ?
Dagens drog: Bones.
Dagens roligaste: Kommer inte på nåt..
Dagens favorit: Hm..?
Dagens köp: Filmer.
Dagens godis: Inget.
Dagens humör: Trött.
Dagens ord: Hm..


Bokat!

2010-01-04 @ 16:23:45


Vi ska till Mallorca, Alcudia, i sommar igen... i juli denna gång!!!


Det är inte regn som faller..

2010-01-04 @ 15:16:02
Här sitter jag igen, som vanligt. Det finns liksom ingenting att göra.. Mamma och jag var in till Gävle tidigare, var hos tandregleringen vid halv tolv. Kikade lite och bytte snoddar.. Sedan tog vi en sväng förbi Valbo där vi kikade runt lite.. :) Jag köpte lite filmer, haha. Najs! Träffade morfar och co där inne också, trevligt. Nu gör jag inte mycket, jag har tråkigt liksom.. Och jag vill ha sommar, kan inte snön försvinna nån gång.. Det snöar för fullt ute nu igen, blä. Nej nu ska jag kika runt lite till, sen försöka komma på nåt att göra.. Se på film kanske, haha... Eller det kanske räcker med att jag sett 30 filmer på 14 dagar.. xD HAHA, Det är galet! Men det blir nog en film, om jag orkar...

Pusshej!


dessa köpte jag . . .


Orkar man sova nu?!

2010-01-03 @ 21:32:49
Nu har jag nyligen kollat på Vinterkrysset igen.. Det var lite tråkiga artister med denna gång, det enda som var bra var närbilderna på Jess! Åh älskade människa. ♥ Och innan krysset så kollade jag på halva Bones.. xD haha. Men dumma krysset började ju halv nio, blä.. Nu vet jag inte vad jag ska göra, jag har bara otroligt tråkigt. Hungrig och trött är jag också.. Jag tror jag ska stänga ner här iallafall, jag gör ingen nytta här! Hörs mera imorgon..

Go´natt!

Trötter.

2010-01-03 @ 18:32:58
Jag har inte gjort mycket sedan sist... Legat här i min säng och kollat på Bones, jag fick ju säsong 3 i julklapp.. Och har nu gått igenom 7 program, haha, det är ju så sjuktbra ju!! Men nu börjar jag bli alldeles för trött här, ska ner och ta något att äta.. :) Eller dricka heter det nog.. Får se vad som händer resten av kvällen!

Pusshej!

Jahopp...

2010-01-03 @ 11:37:23
Jag blev klar bara för en liten stund sedan.. Va mycket papper det fanns, det fick inte ens plats i pärmen.. xD haha. Men det blev lite mer ordning och reda på pappren iallafall.. :) Nu sitter jag här och dricker saftsoppa och lyssnar på fina Sonja! Jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu, det finns ju ingenting att göra ju.. Gaah! Jag ska ta och kika runt lite på datorn och sedan får vi se vad som händer..

Pusshej!

Godmorgon!

2010-01-03 @ 08:13:05
Vad gör jag uppe egentligen?! HAHA. Tidigt som fan.. men jag var kissnödig plus att en av snoddarna gick av, så var upp och fixade det! Nu orkar jag inte lägga mig ner och sova igen.. xD haha. Så jag tänkte fixa och dina lite istället, haha.. Sätta i lite skolpapper i en pärm som jag hittade i mitt rum, yeah! Har man inget att göra så fixar man sig.. ;D Får se hur lång tid detta tar... Vi hörs mer senare, när det blivit dag, för just nu är dwt mörkt utomhus.. xD

Pusshej!

Dagarna är för långa...

2010-01-02 @ 22:44:25
Nu har jag så pass tråkigt här att jag ska stänga ner denna.. Jag är trött men vill inte sova.. xD haha. Jag kollar lite smått på En förtrollad romans, den är bra.. Och snart börjar The queen of Sheba's pearls med Helena Bergström också, den är braa och den kanske jag ska se.. :) Men nu säger jag godnatt här och stänger ner..

Go´natt!

Jag har tråkigt...

2010-01-02 @ 19:36:15
På tiden att blogga igen men har inte suttit vid datorn typ på hela dagen.. Efter mamma slutade jobbet vid tre så åkte vi till Jysk och kollade på garderob. Jag tror vi hittade en, men får se nu när vi köper den. Jag lär ju bli av med den jag har i rummet först, och den lär sågas ner eller nåt.. xD haha. Och efter vi varit där så har jag börjat plockat runt och rensat i hyllorna. Och bland mina skolböcker. Det tog någon timme ju, jobbigt.. Jag har även hunnit med att kollat på Föräldrafällan och nu kollar jag på Casanova. :) Och kikar runt här lite...

Pusshej!

Det kommer mera...

2010-01-02 @ 12:24:24
Jag är vaken och det har jag varit nån timme, men inte riktigt orkat gått upp. Jag har legat och kollat ut, det snöar för fullt. Det vräker ner, haha. Mamma sa att det typ måste ha kommit kanske en meter sen igårkväll, haha. Herregud! När ska det sluta snöa liksom, vi har så sjuuukt mycket snö nu ju.. Det snöa hela dagen igår, får se hur länge det ska snöa idag.. xD haha. Inga planer för dagen har jag heller, får se om vi kommer iväg till jysk något, det är sjukt halt ute.. Men det kanske är nån film på tv, (a) jag har ju inte sett på film alls, hahaha. Nej nu ska jag dricka upp min saftsoppa här och kolla igenom datorn lite.. :)

Pusshej!



Kolla cyklarna... xD


Sakna. <3

2010-01-02 @ 01:14:33

Tick tack..

2010-01-02 @ 00:55:35
Klockan bara springer iväg liksom, den är ju mycket redan.. Kollade på Oceans twelve tidigare och nu kollar jag på Little black book.. Annars har det inte hänt så mycket mer. Imorgon ska jag och mor till jysk och kika lite på en garderob till mig, jag måste ju ha en ny.. Inget annat planerat, men nåt vill jag göra ju.. Det är otroligt tråkigt att bara sitta hemma såhär.. Kanske kan hitta på nåt skoj här hemma, hm. Nu ska jag kika på filmen här igen, sen är det sängen..

Go´natt!

2009. <3

2010-01-01 @ 21:00:30

FINALLY, detta har tagit tid alltså! Guud vad mycket jag har hunnit med, det är galet! Jag har iallafall sammanfattat lite kort under varje datum, men vill ni läsa hela dagen så är det bara att klicka på rubriken, den är länkad! Små äventyr som stora äventyr, året igenom!
Let´s go . . .


J A N U A R I :
18/1 - Öppet hus på Danscenter.

Jag och syster åkte till Stockholm över dagen för att dansa lite. Det var mycket roligt, testade på lite olika dansklasser. Det roligaste var dansfysen och Commercial, wow. Härlig dag!

F E B R U A R I :
15/2 - Mysiga träffar.
Jag åkte till Stockholm, träffade Micke. Och vi åkte runt lite överallt. Södertälje först, vidare in till stan, till Berns. Gratis konsert med Caroline Jönsson, m.fl. Och efter det vidare ut till Fridhemsplan där vi träffade Nathalie och Jenny, hur mysigt som helst ju, tack! ♥

16/2 - Dansklass på Marikas.
På förmiddagen träffade jag Milla och vi hängde runt i stan, på eftermiddagen så var jag och dansade på Marikas. Det var Ambra som höll i klassen, det var hur kul som helst. Lite halvsvår, men det var roligt ändå. Sedan hemåt.

21/2 - Leksand- Nöjestältet, Mellobiljetter, deltävlingen och mysiga träffar.
Micke och jag åkte tidigt till Leksand, tog oss till arenan där vi träffade Jess&Dea nästan på en gång. Efter det letade vi oss till stugan, och vidare in till byn efter det. Vi sprang lite fram och tillbaks mellan byn, arenan och stugan. Micke vann biljetter till kvällen, så vi satt i taket i arenan och såg deltävlingen. Vi blev sura att inte Velvet kom till final... Efter allt så träffade vi massa fina folk. Helt fantastiskt! ♥

22/2 - Schlagerstjärnan i Valbo.
Raka vägen från Leksand till Valbo köpis, med all packning. xD För att träffa Annamia och Jennie, det var ju Schlagerstjärnan där då. Var kvar där hela tiden med dem, sedan hejdå där. Och vi fick skjuts in till Gävle av mor för att Micke skulle med tåget hem..

M A R S :
11/3 - Festivalyran Kickoff.
Jag anlände till Stockholm, Micke mötte upp mig. Vi drog till festivalyran som höll till på centralen, träffade Camilla. Fyra finalister kom dit; Måns, Sofia, Agnes och Emilia. Cam intervjuade dem, sedan uppträdde Sofia och efter det en signering. Vi var upp och pratade med alla, najs. Emma, Milla och Martin dök upp och vi drog ut på stan efter det, sedan hemåt.

12/3 - Stressigare dag får man leta efter..
Jag och Micke var uppe tidigt och studsade, ut till Globen. Där vi träffade Nathalie, mys! Sedan till Hötorgscity för att möta upp Emma och träffa Annamia. Vidare till centralen och där hängde vi en bra stund, Bonnie dök upp då också. Tillbaks till Hötorgscity för att se Sofia, roligt. Efter det så stressade vi iväg i taxi med Annamia till Vällingby, oj vilken resa! Där var det Lilla schlagerstjärnan och Marko&Shirley var gästisar, träffade dem. När allt var slut så tog vi oss in till stan och ut till Stadshuset, där invigningsfesten höll till. Träffade massa olika folk, mys! Nat var så mysig. ♥ Det blev en sen kväll..

13/3 - Dagen innan spring och fix.
Jag, Micke och Emma tog oss ut till Globen på morgon, Bonnie och Sara kom också. Träffade lite folk, sedan in på Globen shopping och sen till Hötorgscity. Vidare till centralen när vi fick reda på att A-K anlänt! Tillbaks till Globen, jag träffade Malena, hennes enda signering under helgen. Mys! Senare på dagen så anlände Mika också. Innan vi alla skildes typ så var vi ut vid Globen och tog ett gruppfoto som D skulle få, fint. Sedan blev det hejdå, kvällen blev sen.. Jag och Micke gjorde skyltar sent in på natten, haha.

14/3 - The big day, Melodifestivalsfinalen.
Stressig morgon ut till Globen men alla hann, födelsedagsfirande av Dea. Så otroligt lyckat, hon blev jätteglad! In på Globen shopping, träffade lite folk. Vidare till centralen och träffade resten av gänget. Därefter till Hötorgscity för att se Shirley. Träffade Lotta då, fick reda på att Sanna skulle sjunga på sponsormiddagen på hotellet, så var dit och träffa Sanna innan, hon blev glad! Och in på Globen shopping igen efter det, träffade Annamia, vi åt och väntade in gänget innan vi tog oss in i Globen. Vi ägde i singstar-montern. Sedan in i arenan, grymma platser. Och ja, vi ägde därinne såklart! Vi hördes ju tillochmed i tvn, haha. Vi hade superkul, och vilken glädje som utbröt när Malena vann, ojoj! Sedan hängde vi utanför efterfesten en stund och träffade allt folk, så roligt! Och kvällen fick världens bästa avslut, Nat. ♥

15/3 - Dagen efter stormen.
Jag, Micke, Mika och Adele tog oss ut till Nacka för att se lite artister, främst Shirley. Träffade henne.. Efter vi varit där så åkte vi in till stan, då mötte vi upp Anorah och vi tog oss iväg till tacobar och resten av gänget kom efer en stund.. Sedan till centralen och hejdå av alla och jag åkte hemåt.

28/3 - Sonja Aldéns konsert på Rival.
En dagstripp till Stockholm för att se Sonjas konsert. Helt fantastiskt att se henne igen efter tre månader.. Konserten var så underbar, gamla och nya låtar. Hennes prat mellan låtarna, åh! Träffade henne efteråt på signeringen, hon är så fin! ♥ Efter det så åkte jag hemåt.

A P R I L :
18/4 - Dansklass, Fankonsert och vänner.
En dröm som gick i uppfyllelse, jag fick äntligen ta en dansklass för min stora förebild, Nathalie. Det var så otroligt häftigt! Dagen fortsatte med en underbar och mysig fankonsert på eftermiddagen, Sanna är oslagbar! Träffade henne efteråt, pratade massa med henne! Oförglömlig dag. ♥

M A J :
1/5 - Sjögrens jubileumsshow.
Jag och Micke kom till Uppsala strax innan fyra-tiden. Vi tog oss till konserthuset, efter en stund så rullade bussen in med folket. Då träffade vi Marie, som också fixade biljetterna till oss, så vi pratade på med henne. Trevligt! Sedan trallade vi bort mot stan för att äta nåt och var kvar där ett tag. Tillbaks till konserthuset, insläpp vid halv åtta. Showen började vid åtta-tiden, vi hade inte så värst bra plaster, men i pausen flyttade vi längst fram för där var det ledigt! Och det var så mysigt att se showen igen, älskar´t! Så grymt! Och jag fick tävla, HAHA, och vann! Ännu mer HAHA! Marie är dum. xD Showen slutade alldeles för fort, efteråt så träffade vi Marie, mysiga hon! Och efter det så tog vi tåget tillbaks till Sthlm, hem till Micke.

2/5 - Dansevent på Sportlife.
Kom iväg från Micke vid tolv-tiden, raka vägen mot Karlaplan och Sportlife. Incheckning och sen bytte jag om.. Träffade Emelie, som jag träffade på Mallis, där. :) Vid två så började eventet, först med dansaerobics och sen funktionell styrka, lyrisk jazz och reggeaton. Kul, men även lite svårt! Drog därifrån vid sju-tiden ungefär och sedan hemåt.

9/5 - Dansfestival på Fyrishov.
Jag var hos syster i Uppsala, vi var upp tidigt. Tog oss till fyrishov där jag skulle vara.. Allt började vid halv tio-tiden. Jag testade på musikal, streetdance, feminine vibe, reggeaton, house och hiphop/jazz. Otroligt kul alltså. De roligaste var nog musikal och hiphop/jazz.. De slutade vid fem och då drog jag därifrån till syster igen.

13/5 - Beyonce i Globen.
Det var jag och Milla som gick på konserten.. Vi hade sjuktbra platser! Och Beyonce är ju verkligen hur grym och häftig som helst! Helt otrolig, wow. Jag kommer Aldrig glömma denna kväll!!!

15/5 - Rix Fm festival i Kungsan.
Jag var i kungsan redan strax efter åtta-tiden. Sedan satt jag där hela dagen, platser längst fram typ. Micke och Emelie kom nån gång under dagen, kring lunch typ. De blev massa rep mellan 12 till 18 typ, det var roligt. Vid 19-tiden så började hela grejset. Bäst på kvällen var Alcazar, Måns och Sarah! Och såklart Ragdollz, iih! Efteråt träffade vi Sanna, kul att hon var där den kvällen ju. :) Mysig kväll, kom hem kring tolv-tiden!

17/5 - Överraskning på Arlanda.
Jag och Micke beslöt oss för att ta oss till Arlanda och överraska folket från Moskva, när vi fick reda på att det skulle komma hem senare på dagen. Oj så lyckat det blev. Jess, Dea, Shirley. ♥ Helt lövely!

23/5 - BouncE och mys ute på djurgården.
Vi träffades upp hela gänget; jag, Micke, Mika, Emma och A-K, på centralen vid ett. Tog oss bort till söder och snurrade runt, mys! Sedan drog jag och Mika vidare på BouncE Caution! medans de andra skulle leta grillplats.. Vi tog iväg till Orionteatern, och tog oss in i lokalen. Det var ståplatser som gällde och man flyttade omkring under föreställningen. Och wow vilken föreställning, helt otrolig! Bland det Bästa dem gjort någonsin, iih. Vi träffade Widegren efteråt, mysigt! Sedan trallade vi ut och tog oss bort till djurgården där resten av gänget var.. De hade hittat en mysig plats ute på en udde! Där grillade vi korv, pratade, dansade, skrattade och hade det otroligt mysigt. Strax eftr halv tio så tog vi oss hemåt. Tack gänget. ♥

24/5 - Naturens Gröna spår-invigning.
Jag och Micke mötte upp Mika och Emma på centralen och vi tog oss ut till Skansen, en timme innan det började. Vid 14-tiden så började invigningen. Och det var massa folk som pratade om naturen och så.. Nån Tobias sjöng och vi ägde på allsång, haha. Sedan kom bruden jag väntade på, Sara Löfgren, och sjöng några låtar. Och vi träffade henne efteråt, det var ju ett halvår sedan sist, söta hon! Sedan åkte vi vidare till terminalen och jag åkte hemåt.

30/5 - Invigningsgenrep och träff i Sthlm.
Jag och Micke var uppe tidigt, messade lite med Jess och lite senare så träffade vi henne utanför Göransson arena. Pratade, dansade och hade mysigt! Och vi lyckades komma in på genrepet av invigningen också, träffade Jess ännu mer. Invigningen var asgrym, Jess var bäst verkligen. The day you said goodbye! Efter genrepet så träffade vi Jess och pratade lite till, sedan skulle hon iväg. Och vi tog oss hemåt, packade och tog oss till Gävle och sedan tåget till Stockholm. Väl där så träffade vi Annamia vid stadion, så mysigt! Sedan åkte vi hem till han.. Fantastisk dag! ♥

31/5 - Childhood-dagen med artister och karusellåk.
Vi kom ut till Grönan strax efter halv tio, och det var knappt nå folk där. Strax därefter så dök Nathalie upp, som vi rusade fram till, så mysig hon är! Insläpp vid tolv och då var det rusning till bänkarna, vi fick längst fram såklart! Vi satt där och kollade genrep, åt lite och bara väntade. Vid fyra började det och September med dansarna var Bäst! hihi. De slutade vid halv sex typ, och då träffade vi Nathalie igen. Det blev bestämt att vi skulle åka lite karuseller, så det blev gjort! Vi, hon, hennes pojk, Sara och hennes pojk. Otroligt roligt hade vi, strax innan halv åtta så sa vi hejdå.. Och vi åkte hemåt, men en otroligt mysig kväll hade vi! ♥

J U N I :
1/6 - Min första dansaudition.
Jag åkte ut till Täby vid halv sex-tiden, fyllde i papper och fick nummerlapp. Jag var på audition för danslinjen på Sway, linjen Jennie Widegren är rektor för! Tre stycken i juryn + Jennie.. Nervöst! Det blev jazzklass och hiphopklass, det gick väl helt okej.. Strax innan tio-tiden var det klart och jag fick hämtning där..

4/6 - Schlagerkväll i Kungsan.
Jag och Micke kom till kungsan vid halv sex typ, vid sex så började schlagerkvällen. Först Emilia, hon var bra och vi träffade henne lite snabbt. Och Marie dök upp efter där, så vi pratade med henne. Schlagerfeber stod på tur, hur grym är inte dem.. Och vi pratade med Sanna efteråt.. :) Strax efter nio så var det dags för Kempe och Three D, gryyyma verkligen! Tog oss till sidan efteråt, Marie ringde då och vi fick komma in till dem. Satt i logen och pratade en halvtimme ungefär. Mys, taaack! Sedan åkte jag och Micke hemåt igen.

6/6 - Världens Bästa Nationaldag.
Vi tog oss ut till Grönan till halv tio typ, och Jess dök upp strax innan tio, fina hon! Sedan var hon in och repade massa, och efter en timme kom hon ut igen och vi gjorde henne sällskap hem till henne. Pratade massa om allt typ! Vid två-tiden var vi tillbaks på grönan, satte oss vid scenen och kollade på folk. Markoolio och Amy var artisterna för dagen, konserten började vid fyra! Mycket roligt att se delar ur Markos konsert, iihi. När det var slut så sprang vi ut och bakom för att träffa Jess, pratade lite, hon är söt! Sedan skyndade vi oss till Skeppsbron, Tre S skulle vara med. Kom dit en halvtimme innan, träffade lite folk innan också. Längst fram stod vi och det var väl ett mysigt program det hade fixat! Tre Sen var bäst i sitt medley. Efter allt så träffade vi dem lite snabbt.. Och vi träffade även Emma vid stureplan innan vi drog hemåt, till värmen. Dagen var Bäst! ♥

7/6 - Brandur på Smaka på Stockholm.
Jag och Micke tog oss in till stan vid fem-tiden. Träffade Emma i kungsan lite snabbt, innan hon drog. Vi stannade kvar för vi skulle se Brandur. Vi träffade Lotta och Ullis innan och stod och pratade och skrattade massa med dem. Brandur sjöng några låtar och sedan gick vi bakom och träffade han med L & U. Och sen sa jag hejdå där och tog mig till terminalen och åkte hemåt.

12/6 - Häng på Hötorgscity.
Jag åkte till Sthlm och tog mig raka vägen till Hötorgscity, där jag träffade Micke och Annamia. Så kul! Ragdollz var där och uppträdde, de är grymma! Vi spelade lite fussball också, hängde med folket där. Allt slutade vid sju-tiden och vi och Annamia drog till donken, och efter det så lämnade vi av henne på t-banan och åkte hem till Micke.

13/6 - Fest i Flen.
Jag och Micke åkte till Flen på förmiddagen och var framme vid halv tolv. Sara mötte upp oss och vi tog oss till hennes pappa.. Vi tog oss till området och frågade om Marko&Jess skulle repa något, och ja, en timme senare. Träffade Jess när hon kom sen, pratade massa, sedan skulle hon upp på scen.. De drog ut på tiden så hon satte sig på scenkanten och pratade med oss. Sen lite soundcheck! Träffa henne lite snabbt efter, sen gick vi hem och åt och fixade oss. Tillbaks till scenen nån timme senare, konserten började vid åtta. Och den var lika grym som alltid, wow. Vilket drag det var, trots att vi blev mosade.. Jess var assööt hela tiden! Efteråt så träffade vi henne igen, mysiga hon! Vinkade av henne när hon åkte och vi for in på området igen.. Kikade lite snabbt och sedan tog vi oss hemåt.

14/6 - Volvo Ocean race-invigning på Skeppsbron.
Vi åkte tidigt från Flen och var i Stockholm igen vid tolv-tiden. Raka vägen mot skeppsbron typ, nästan inga folk där och regnet öste ner. Vid två-tiden började invigningen och de artister som var med var Daniel Lindström och Charlotte Perrelli. Och Charlotte avslutade invigningen med några låtar, med Caroline på kören, iihi. Vi träffade Caroline eftråt, pratade massa och tog sällis med henne bort till bilen. Sedan åkte vi hemåt..

17/6 - Företagsgig på Skeppsbron.
Jag kom till Stockholm vid halv två, Micke och Sara mötte upp mig och vi fixade en skylt direkt. Sedan tog vi oss till Skeppsbron, det skulle vara nån hyllningskonsert till Björn och Benny för Ericsson-folket där. Med några artister och Jessica var på kören. Vi snurrade runt lite på stan och var tillbaks nån timme senare. Jess kom vid halv sex och då pratade vi lite. Strax innan fick vi reda på att det var en stängd spelning, men vi var kvar.. xD haha. Vid sju så började konserten, massa ABBA och musikallåtar. Konserten var jättebra. :) Strax efter åtta var den slut, vi träffade Jess lite kort.. Sedan dansade vi runt i kylen, för det var kallt. Andra konserten började strax efter tio-tiden, det var samma igen men med mer drag i nu. Fortfarande lika bra, och Jess var bara söt! Vi träffade Jess efteråt igen, mysiga hon! Efter ett kramkalas där så tog vi oss hemåt, var hemma vid halv ett ungefär.

26/6 - Vattenkrig på Hamnfestivalen.
Jag och Micke tog oss tillcentralen vid halv två och mötte upp Sara, vi fixade lite och sedan hoppade vi på ett tåg till Enköping. Vi var framme strax innan halv fem, letade oss till festivalområdet och tog oss in och såg Markos rep.. Ut till kön, insläpp vid halv sex och vi rusade in.. Vi stod längst fram igen, och de blev lite försenat och vi listade ut direkt vad som var felet, Jessica, HAHA. Så kul! Strax innan halv åtta så började konserten.. Och vi var med på allt, åh, så himla kul vi hade det. Och Jess är sötast! Det blev vattenkrig i slutet, mellan oss och Marko, haha. När det var slut, så trängde vi oss ut till sidan och där träffade vi Jess.. Hon är underbar, pratade massa och kramades! Sen var hon tvungen att åka, vinkvink. Och vi trallade tillbaks till stationen där vi hade vattenkrig innan tåget kom. Och det blev raka vägen hem till Micke sen..

27/6 - Galet varm dag på Grönan.
Vi tog oss ut till Grönan till kvart i tio typ, vid elva var det insläpp. Vi fick en bänk, najs. Sedan satt vi mest där, eller låg. Det var dödshett ute, herregud. Vid två-tiden så började repen, Sara och Jessica var andra ut. De är mysiga! Efter det så träffade vi Jessica och drog till Insane för att se henne och Gynning åka, roooligt! Tillbaks till scenen, och vi passade på att äta, sedan satt vi där i värmen, tur att vi hade paraplyn. Såg genrepet och vid åtta så började allt. Det var ett bra sommarkryss och vi ägde, haha. Efteråt så träffade vi både Sara och Jessica, de är fina, innan vi drog därifrån. Och vi träffade Bonnie lite snabbt i stan också, innan vi tog oss hem till Micke..

J U L I :
2/7 - Medborgarplatsen, en kväll i Juli.
Jag rullade in i Stockholm strax efter tre-tiden, Micke mötte mig. Och vi mötte upp Mika strax efter fyra-tiden. Vi tog oss bort till Medborgarplatsen, för det var JAG-organisationen som hade nåt. De som skulle vara med och uppträda var Brandur, Sanna Nielsen och Sonja Aldén. Strax innan sex så började allt och Brandur först ut, sedan Sanna och hon var ju så sööt! Tillsist så kom Sonja ut, hon var underbar! Båda brudarna pratade med oss från scenen, mys! Sanna avslutade hela grejset och efter det så var det signering. Vi var fram till dem, och hade det så mysigt! Pratade massa med Sonja, fina! ♥ Tog kort och sedan tog vi oss därifrån.. Och jag åkte hemåt..

3/7 - Malena Ernman på NK.
Jag kom till Stockholm nån gång, blev uppmött av Micke och Mika. Vi trallade till NK typ direkt där vi slog oss ner, strax innan fem så ställde vi oss framför "scenen" och vid fem så kom Malena. Så mys att se henne ju, ååh La voix, så bäst! Efter allt så ställde vi oss i den långa kön men kom fram tillslut. Malena flög på mig och sedan pratade vi massa. Blev bestämt att vi skulle till Eskilstuna på söndagen och dansa bakom henne!!! Vi sa hejdå och tog oss därifrån, hem till Thilda. Där blev det mat och vi dansade massa, filmade och flummade. Och sent nån gång så åkte jag och Micke hem till han.

4/7 - Trevlig dag med Sommarkrysset.
Vi tog oss till Grönan, de skulle öppna vid elva men det blev lite försenat. Vi fick iallafall bra platser sedan, där vi satt hela dagen. Vi hejade på Tessan och Malin! Och under repen började det spöregna, inte roligt nånstans.. Kollade genrepet och nästan direkt efter det så var det dags för sändning.. Tessan var bäst på hela kvällen, när hon sjöng So what i en av reklampauserna, iih! Efter allt så träffade vi Tessan, mys! Sedan tog vi oss hem till Micke, och det blev lite pysselgöra som slutade med att vi kastade allt, haha.

5/7 - Dansade bakom Malena Ernman.
Vi och Lollo åkte tidigt till Eskilstuna, och tog oss till Tuna Park. Vi slog oss ner vid scenen, efter ett tag så dök Malena med familj upp. Vi pratade med dem lite, om dagen och så. Strax innan så ställde vi oss vid scenen, mycket folk. Vid ett så entrade Malena scenen och började med La voix och redan till första refrängen så vinkades vi upp. :D Så otroligt roligt, vilken känsla, wow! Ett minne för livet! Efter allt var det signering och vi pratade massa med henne då. Och sedan så drog hon med familj iväg och vi tog oss därifrån efter ett tag. Tåget var i Sthlm strax efter fem, det blev hejdå till de andra och jag och Micke åkte hem till han.

6/7 - Mysig allsång ute i Siggesta gård.
Stack från Micke vid halv fem, tog mig vidare till slussen där jag träffade Jennifer och hennes mamma och vi hoppade på bussen ut till Siggesta gård.. Letade där reda på logen där allsången skulle hålla till, och efter en stund var det insläpp. Vi satte oss längst fram, närmast scenen, haha. Vid åtta så började det, Sonja var en av gästerna! Så himla mysigt ställe och mysig allsång. Sonja är härlig hon! Det slutade vid halv tio och då blev det signering med Sonja. Väntade till sist och sedan lite prat, kramkalas och kort! Söta! Sedan fick jag skjuts hem till Micke av Jennifers pappa, hemma vid elva-tiden.

8/7 - Mäktig danshyllning till MJ i centrala Stockholm.
Jag åkte till Stockholm, kom fram strax före tre-tiden. Tog mig bort till Balettakademien, där det var samling vid halv fyra typ. Träffade Nathalie och Linda, mys! Vi delades in i grupper, skulle lära oss 4 åttor från originalkoreografin till Beat it. Häftigt! Fick en halvtimme på oss, sedan var det dags! Dansade på plattan och centralen, det var så otroligt mäktigt! Herregud! Wow, över 300 dansare! Samling på Norra bantorget efter det, så jag och Micke gick med Nathalie och co dit.. Sedan hängde vi med henne och en vän på stan, sedan sa vi hejdå. Och jag åkte hem efter det!

11/7 - Sommarkrysset med Jenny och Jennie.
Vi kom till Grönan tidigt som vanligt, insläpp vid elva och då rusade vi till bänkarna, bra platser. Och jag dog över en reserverad bänk, Jennie och Benke från Bounce ju! Vi satt där helt upp och ner hela dagen, haha. Strax innan sänding dök Jennie upp, heja på henne! I en av pauserna var jag fram och pratade med henne och hon drog i nästa så då blev det kort. :) Programmet rullade på och Velvet var bäst! Efter allt så rusade vi bak, där vi träffade Jenny efter en stund, najs. Och sedan in mot stan och träffade Emma borta vid stureplan, mys. :) Och vi var hemma strax innan halv ett typ..

13/7 - Mysiga träffar och Britney i Globen.
Jag blev uppmött av Micke och Emma när jag kom till Stockholm strax efter tre-tiden. Vi drog iväg och träffade Marie, hon är ju underbar! Sedan träffade vi Emma också, mys.. Och strax innan fem så drog M och E, då väntade jag på Milla och hon kom strax innan halv sex. Och då tog vi oss ut till Globen, vi skulle se Britney! Vi tog oss in direkt, jag köpte programmet och sedan letade vi rätt på våra platser, nära scenen kom vi. Och vilken konsert, wow. Hon sjöng kanske en låt live, men ändå, att se henne live. Det var en upplevelse i sig! Grymt var det iallafall. Oförglömlig kväll!

15/7 - Sommarkväll i Gävle.
Jag och Micke drog in tidigt till Gävle, och nån timme efter det så fick vi reda på utav Jessica att Marko hade ställt in för kvällen. Tråkigt som fan alltså. :( Martin Stenmarck ersätte han.. Men vi blev kvar där hela kvällen ändå, lovade Hanna ju, haha. Vid åtta var det allsång med Hanna, och där var vi med och sjöng, kuul! Och vid nio var det dags för Martin, galet va grym han är! Riktigt grym konsert blev det.. När allt var slut vid tio så åkte vi hemåt.

17/7 - Mysig dag med underbara vänner.
Vi kom till Stockholm strax innan tre-tiden. Vi tog oss förbi Marie och pratade med henne massa, trevligt! Vidare till Hötorgscity för att heja på Annamia och sedan till Emma för att pratade lite. :) Och tillbaks till Annamia, kom upp på taket till henne. När det slutade där så drog vi till donken och där fick vi besök av Emma och Emilie, trevligt! Och vi följde med Annamia till hotellet efter det, pratade lite till och tackade för dagen. :) Och vi åkte hemåt.

18/7 - Vi rockade på Skara sommarland.
Vi var uppe tidigt, och inne i stan strax innan tio. Hejade på Marie igen och blev kvar där ett bra tag, jag blev tvungen att springa till mitt tåg sedan typ, haha. Tåget tog mig till Skövde, där jag mötte upp Sara och Bonnie i stan, därefter mötte vi upp Annika på stationen. Vi tog fyra-bussen ut till Skara sommarland. Vi kom dit och trallade in och betalade våra biljetter till Stjärnkvällen på restaurang Malibu. Markoolio var artisten, då Jess på kör! De repade när vi kom in, vinkvink! Vi tog mat och åt, pratade och hade skoj. Sedan intog vi golvet vid scenen. Mycket barn! Träffade Jess lite snabbt. Konserten började och vi ägde liksom. Hoppade, dansade, skrek och sjöng för fulla halsar! Och vi träffade Jess efteråt, gav present och pratade massa. Så himla mysigt! Efteråt, utomhus, haha, vi hade kul och flummade! Väntade länge på en buss, men vi kom hem, tillslut!

20/7 - Tre S på Lotta på Liseberg.
Annika och jag kom till Liseberg strax innan elva och det öppnade vid elva. Vi tog oss till avspärrningen och där satt vi, pratade och åt pannkakor, haha. Vid två-tiden så släppte de avspärrningen och då var det rusning fram till plasterna, längst fram fick vi! Tre Sen var andra ut och repa, mys! Vinkvink.. De är ju helt otroliga, de flummade massa och var bara bäst! Det började spöregna under repen också, fy alltså.. Vi kollade genrepet också, och vid åtta så började det. Bäst var brudarna, hihi, de var roliga i allsången. När allt var slut så tog vi oss till sidan, där vi träffade brudarna innan de blev indragna, haha. Och vi drog ut därifrån och gick till centralen. Jag hoppade på nattbussen hemåt, var i Gävle vid halv tio morgonen efter.

24/7 - Lunchdejt och mys med vänner.
Rullade in i Stockholm strax efter halv elva, Micke mötte mig. Och vid ett träffade vi Marie, vi skulle ju på lunchdejt, haha. De blev Wayne´s coffee, vi satt där och pratade i 40 minuter ungefär, mycket trevligt! Sedan trallade vi till centralen för att möta upp Jennie, iih. Och vi tog oss till Globen där vi träffade Tobbe och sällskapade med han hem. Vi hängde i kungsan, åt glass och bara pratade. Lämnade av Jennie på centralen senare och vi drog och träffade Emma.. Mysigt! Efter det så åkte vi hem till Micke.

25/7 - VIP-platser på Sommarkrysset.
Vid halv två så åkte jag och Micke in till stan och mötte upp Sara och Bonnie. Vi tog oss ut till Grönan efter det, och vid tre-tiden så var det dags för Måns som vi var där för.. Eller jag var där för Linda, dansaren. Det var roligt! Pratade med Linda efter repet, mys! Även Anna hejade. :) Efter deras rep så sprang vi runt på grönan lite. Sjöng singstar och åt bl.a. Kollade lite på genrepet när Måns var, sedan kikade vi runt igen. Vid sju-tiden så intog vi våra platser, och programmet började. Det var grymt, Måns ägde! Efteråt så träffade vi Linda, Anna och Tessan, trevligt! Träffade även Laila, mys! Efter vi var klara så drog vi hemåt. Hemma strax efter elva-tiden.

27/7 - Födelsedagsmys, galapremiär och prideinvigning.
Vid ett så mötte jag och Micke upp Sara och Bonnie vid slussen. Bon fyllde år så vi tänkte ha lite picknickmys. Så vi tog oss ut till "vår" udde ute på djurgården. Vi hade bullar, dricka och allt. Så mysigt! Satt där nån timme innan vi begav oss hem till Micke med allt. Vid halv sex så tog vi oss iväg igen, mot Rigoletto. Det var galapremiär för "Sommaren med Göran", så vi tänkte kändis spana lite. Vi träffade Alcazar, Mede och den bästa Sonja! Och vi alla var överlyckliga! Efer det så drog vi till kungsan för där var det invigning av Priden. Så vi hängde runt där och kollade på allt. Invigningen slutade vid halv tio, vi träffade en vi kände och sedan drog vi hemåt..

28/7 - Mälarpaviljongen i mitt hjärta.
Jag och Micke drog in till stan runt halv fyra-tiden, träffade Emma och Emelie lite, mys! Runt sex-tiden så mötte vi upp Emma, Sara och Bonnie på stureplan och vi tog oss vidare ut på Kungsholmen och till Mälarpaviljongen. Alcazar skulle uppträda där senare. Vi satte oss vid vattnet och pratade mest, mysigt! Strax efter åtta så körde Alcazar igång, de var grymma som alltid! Efteråt så drog vi bak och efter en stund där så träffade vi äntligen dem vi skulle och vi kunna ta oss därifrån.. Vi åkte hemåt direkt..

29/7 - Första dagen i parken.
Vi åkte in till stan redan vid två-tiden, kikade runt lite där och var ner till kungsan. Sedan åkte vi till tanton, det var nå tribute till Dusty Springfield på kvällen, där bland annat Jill Johnson var med som vi ville se. Vi snurrade runt massa på området, träffade lite folk och sådära. Vid åtta så började allt, det var lite segt i början men så fort Jill kom ut på scenen så vaknade publiken. Fan va grymt det var!! En mysig konsert.. Efter det så drog vi hem till Emma och co, där vi stannade en stund och sedan tog vi Jennie med oss hem till Micke..

30/7 - Schlagerkvällen.
Vi träffade upp alla på stureplan och sedan åkte jag, Micke och Mika ut till tanton, Sara och Bonnie kom lite senare.. Vid två var det insläpp och vi gick raka vägen till scenen. Och där stod vi fan hela dagen, var iväg och åt lite, träffade lite folk, dansade och hade skoj! Schlagerkvällen började strax innan halv åtta. Och det var grymt!! Vad vi skrek och sjöng med för fulla halsar.. De artister som var med var Schlagerfeber då, Magnus Carlsson, Sarah Dawn Finer, Maria Haukaas Storeng, Anna Sahlene, Charlotte Perrelli, Alcazar, Velvet, Lili&Susie, Yohanna och Rybak..Och såklart Shirley Clamp, bäst på hela kvällen! Det började spöregna under Rybak, som tur var så var han ju sist.. Så efter han så tog vi oss ut direkt, vi var ju blöta, haha. Men vi träffade Marie och Mari utanför först, massa snack där och sedan tog vi oss alla hemåt..

31/7 - Middag, Supporter-träff och 90´s.
Vid två-tiden så var det tacos med gänget hemma hos Emma, så jag, Micke och Jennie tog dit. Så himla roligt. Och sedan lyssnade vi på Jessicas sommarprat vid tre-tiden, fyfan va mysig hon är! ♥ När det var slut så hade vi bråttom iväg till supporter-träffen med Anorah, haha. Vi skyndade iväg, tog bussen bort till Filadelfiakyrkan och vi alla var samlade där sedan. Gav present och pratade lite, hon sjöng några låtar och det var mys! Senare mot kvällen så drog jag och Micke iväg till parken, det var 90-talskväll där och vi ville se Pandora och E-type. Det hann vi med också, de var sist, haha. Men grymma iallafall! Strax efter elva var det slut, och vi tog oss bort till Nalen där resten av folket var.. Blev kvar en stund, sen ville vi hem så vi tog med oss Jennie och var hemma strax innan ett tror jag..

A U G U S T I :
1/8 - Happy Pride.
Uppe tidigt och var in till stureplan och mötte upp resten av gänget vid elva-tiden. Vi lämnade Jennie hos dem, de skulle gå i paraden. Micke och jag valde att åka hem och fixa mat till morgondagen.. Sedan efter nån timme så drog vi in till stan igen, träffade gänget lite snabbt och sedan in till parken för att se paradengalan för Nina Söderquist var med. Vid halv sju började galan, den var lite seg alltså.. Och Nina var sist ut, kring tio-tiden. Grym var hon och vi träffade henne efteråt. Vi tog oss därifrån, raka vägen till Emma och co på stureplan.. Hämtade upp Jennie och tog oss hemåt.

2/8 - Glada gänget på Parken zoo.
Vi tog ett tidigt tåg till Eskilstuna, framme kring tio-tiden. Vi trallade bort till Parken zoo, inget var klart vid scenen. Vi skulle nämligen se Markoolio eller rättare sagt Jessica, iihi. Vi tog oss iallafall till fantomenland, där vi klättrade, gick i grotta och vi bara flummade runt. Så sjuktkul! Vi campade neranför scenen sen, det var dödshett ute, inget vi hade räknat med!! Vi solade, åt, drack massa vatten, träffade Jess, hade vattenkrig, dansade och flummade.. Strax efter fyra-tiden så började konserten och vi ägde totalt. Åh, jag älskar konserten! Vi dansade, vi skrek och sjöng som aldrig förr!! Strax efter fem var det slut och vi tog oss bakom och träffade Jess.. Och det blev lite svimmningar i gänget, inge kul alls, men vi ställde upp för varann och allt gick bra tillslut! Missade vårat tåg precis på stationen, så det blev två timmars häng där, haha. Sedan kom vi med tåget tillbaks till Stockholm, där vi väntade in A-K och tog oss sedan till lekparken i Vasaparken. Gud så kul vi hade, vilka minnen.. Åh! ♥ Efter en timme där så åkte vi hemåt, sa hejdå till alla efter denna vecka.. En av de bästa dagarna nånsin, trots allt som hände. ♥

3-7/8 - I ♥ Bounce summercamp.
Det var så sjuktkul, jag har inga ord! Dansade två klasser per dag, ibland mer och ibland mindre! Jag älskade klasserna med Jennie, wow. Jag hade grymt kul, att dansa varje dag.. Och för Bounce, iiihi. Otroligt lyckad vecka!

4/8 - Tre S sommarkonsert på Liseberg.
Jag och Micke åkte olika tåg ner pga att jag dansade på morgon, men vid fyra-tiden så var vi båda i Göteborg. Vi åt och tog oss sedan till Liseberg, där Annika väntade. Vi tog oss till scenen och strax därefter så började brudarna att repa. :) Så mysigt rep! Och Brandur repade efter där, haha. Hejade på lite folk när vi satt där.. Och vid åtta så började det, först ut var Brandur men sedan entrade brudarna scenen. Och vilken konsert de bjöd på, de är ju bara så sjukt härliga tillsammans. Bäst alltså, wow, jag älskar konserten! Signering efteråt och vi kom fram till dem och pratade lite snabbt, söta! Träffade Sonjas föräldrar också, mys! När de var klara så ropade vi till oss Sanna och Sonja för att ta kort tillsammans, puss och vink! Vi tog oss därifrån och gick till centralen och där tog vi hejdå av Annika och vi satte oss på nattbussen hem till Stockholm.

7/8 - Lena & Orup på Gröna Lund.
Jag och Micke möttes upp utanför Emma och tog oss upp där, Emma och Sara fixade sig och sedan drog vi till Grönan. Vi var där redan kring halv tre-tiden.. Vi snurrade runt lite, åt glass och så. Sen slog vi oss ner längst fram vid scenen och pratade massa. Caroline var ut en snabbis innan konserten och pratade lite. Vid åtta så började konserten, oh shit vilken konsert. Lena & Orup var sjukt grymma, roligt att se! Caroline och Britta var söta på kören. Vi drog till sidan direkt efter, där träffade vi Caroline och Britta, mys! Pratade massa, tog bilder och vi skulle höras av! Vi tog oss därifrån, träffade Bonnie utanför och vi tog oss hem till Emma, hejdå till alla och sedan raka vägen hem till Micke.

8/8 - Sommarkrysset.
Vi åkte och köpte lite godis innan vi tog oss ut till Grönan, och vi var nog därute kring tre-tiden. Slog oss ner på vår bänk, kollade lite rep, men det var ingen speciell vi var där för.. Kul att se Emilia igen och Sara på kören. :) Vi satt där hela dagen, tillslut så började det. Och bäst för kvällen var Darin, helt klart. I ett MJ-medley! När det var slut så stötte vi på Emilia direkt, hejade där! Sedan drog Micke till nån han kände och jag til sidan, och då kom Sara ut direkt så pratade lite snabbt med henne. :) Sedan drog vi därifrån och tog oss hemåt.

9/8 - It´s Madonna.
Tåget rullade mot Göteborg vid elva-tiden för mig och Micke. Vi fixade lite och sedan drog vi bort till Ullevi direkt, de småduggade ute.. De var kö in till Golden circle-platserna så vi ställde oss också. Träffade två i kön som vi hängde med in och vi hamnade typ 2 meter från scenen. Vi stod där nån timme innan det började, och det började spöregna, men vi klarade oss, tack vare scentaket. xD haha. Vid halv tio började det, och vi dog nog där! Shiit va grymt allt var, Madonna är ju bara hur grym som helst!! Så mäktigt, och vi var EN HALV METER ifrån henne, en upplevelse jag Aldrig kommer glömma. WOW, vilken konsert!! Efteråt så träffade vi Marie o co och Caroline, mys. :) Vi tog oss till donken sen, och var uppe hela natten..

10-13/8 - Göteborg med Glada gänget.
På måndagen anlände alla till Gbg och vi tillbringade dagen på liseberg, det var Lotta på Liseberg på kvällen.. Vi hade grymt kul! Sjöng, dansade, skrattade, gjorde skyltar, åt och bara flummade som vi kan, haha. På tisdagen var vi en sväng på Nordstan, sedan middag på vandrarhemmet och kvällen blev på packhuskajen för att se Scotts, haha. Onsdagen var otroligt slapp, vissa tog en sväng på stan. Sedan var vi hemma hela dagen.. Kollade datorn, läste, flummade och dagen avslutade med en filmkväll med gottigott! Torsdagen var hemresedagen, och vi avslutade det med en mysig lunch på Jensens. Åh, helt underbara dagar tillsammans med Glada gänget! <3

14/8 - MZW tour.
Jag och Micke tog oss ut till Hötorgscity vid lunch för att träffa Annamia och prata lite där.. Sedan drog vi till grönan, var nog där kring två-tiden. Kikade runt massa där, sjöng singstar och så. Vid 17-tiden så var det dags för soundcheck men just då började det regna och hagla, stora också. Herregud! For under tak och en halvtimme senare var det över och vi var blöta.. xD Ett kort soundcheck, sedan stod vi där och väntade.. Vid åtta så började konserten, vi skrek och sjöng massa! Måns är ju jäkligt grym och vilken konsert! Wow, vi skrek på Linda o Anna också.Efter allt så träffade vi brudarna, plus lite annat folk. Sedan åkte vi hemåt.

15/8 - Diggiloo på Ulriksdals slott.
Vi kom ut till Ulriksdals slott strax innan sex och Sara kom strax därefter. Vi gick in på området, kikade runt där. Lotta och Sanna överraskade oss och vi skrämde skiten ur dem, haha. Vi träffade även Linda! Strax efter sju-tiden så intog vi våra platser, där vi såg Marie och Mari när de kom, vi skrek lite, haha. :) Konserten började vid halv åtta, en underbar konsert verkligen! Så grymt, alla var grymma! Vi diggade Sara och Jessica mest, sen även Lisa och Jennie på dansen, iiih. Efter allt så försökte vi få tag på nån, men det gick inte och vi åkte hem strax efter där..

16/8 - Lite häng på Gärdet och mys i Köping.
Jag och Micke mötte upp Lollo i centrum och vi åkte ut till gärdet. DN-konserten med Malena skulle vara där, jag hann se repet lite och träffa Malena.. Sen var jag tvungen att rusa, tog bussen till centralen och tåget mot Köping strax efter ett. Kom fram och jag letade mig fram till stället, Sanna repade. Hittade E-M o Simon som jag skulle sitta med. Vid fyra-tiden så började allsången. Mina favoriter Sonja och Sanna var med! De var så grymma, som vanligt! Slutade vid sex-tiden, och det blev signering! Träffade dem efter en lång väntan, sedan skyndade jag mig till stationen för att inte missa tåget.. Och jag fick lite sällskap på perrongen av brudarna, så otroligt mysigt! Vid halv åtta kom tåget, tackade för dagen och hoppade på.. I Sthlm vid nio-tiden, raka vägen hem till Micke efter det.

23-30/8 - Mallorca med familj och släkt.
Vi var till Alcudia som vanligt. Och vi hade det mysigt. Gjorde samma sak varje dag typ.. Havet, poolen, fixade oss, ut på stan, åt och kikade i affärer och sen hemåt.. Men det var en skön resa. :)

31/8 - Polarpriset och Så ska det låta.
Jag hängde utanför konserthuset, Polarpriset skulle vara där på kvällen och folket kom. Micke kom direkt efter skolan. Träffade massa folk som; Lotta & Ullis, Perrelli, Picasso, Tess & Lina, m.fl. Och den Bästa, Sonja! Vi pratade med alla och sedan när det inte dök upp nå mer folk då drog vi hem till mig och åt. Sedan raka vägen ut till Tv-huset för en Så ska det låta-inspelning. Det var roligt. Jessica Heribertsson och Nanne var med, pratade med dem efteråt. Sedan åkte vi hemåt.

S E P T E M B E R :
1-2/9 - Så ska det låta-inspelning x2.
Micke och jag sprang på inspelningar igen... Den 1:a så tävlade Tess & Lina, de var dem vi gick för! Träffade dem efteråt och de tackade för stödet och så. :) Och den 2:a blev en spontan inspelning, vi hade inget att göra. Och då tävlade bl.a. Lotta Engberg och Sarah Dawn Finer.. Det var roligt att se. :) Vi pratade med Pernilla efteråt inna vi gick därifrån.. Vi drog in till stan och Micke fottade lite, sedan åkte vi hemåt..

4/9 - Så ska det låta med Sara.
Jag var iväg på ännu en inspelning, själv denna gång. Sara Löfgren var med i ett lag, det var så roligt att se. Hon är så galet grym alltså! Sara hade inte tid att träffas direkt så jag drog upp, träffade där Micke med familj och vi pratade lite. Sedan kom Sara och co upp, så vi pratade lite då. :) Hon är sööt! Sedan drog jag typ, och det var raka vägen hemåt till Viken.

5/9 - Fantastisk allsång i Falun.
Jag åkte själv till Falun, det var allsång där med Jessica. Jag kom dit vid halv två ungefär, letade reda på stället och tog mig in. Jess repade, och jag träffade henne efter det! Vid tre-tiden så började allsången, gud så mysigt! Jess är bara bäst alltså! I pausen så pratade jag och Jess ännu mer.. Och allsången var slut vid halv sex.. Träffade henne igen vid sex typ och det blev bestämt att jag skulle ta tåget med henne också. Vi trallade till tåget och hoppade på, myyys! Vi kom till Gävle där hon skulle byta och jag hem.. Men det var en tid kvar så vi trallade in mot stan och kikade lite och köpte godis. Sedan tillbaks, hittade min buss och vi sa hejdå! Buhuu.. Min buss gick vid halv nio-tiden, hemma vid nio... Världens bästa dag! ♥

6/9 - Mix Megapols artistkavalkad och inspelning.
Jag åkte till Stockholm och mötte upp Micke och vi tog bussen ut till grönan, vi var där vid halv ett ungefär. Nån artistjakt började vid två-tiden som vi kollade på och efter det så var det dags för artisterna. Först ut var Velvet, grymt! Vi träffade henne efter det. Sen var det massa artister som uppträdde, den vi ville se var Måns och han var sist. Efter det så drog vi därifrån, raka vägen ut till tv-huset. Dags för sista Så ska det låta-inspelningen, med Linda! Det var hur mysigt som helst, kul att höra henne sjunga igen, åh! Träffade henne lite snabbt efteråt och efter det så tog vi oss hemåt.

8/9 - Dansklass på LKD.
Vid åtta-tiden så tog jag mig till Odenplan och gick bort till Lasse Kühlers dansskola. Där träffade jag Sara, myys. Och Nathalie kom strax därefter. iiih va kul det var! Jag gick in med dem, pratade massa när vi bytte om. Klassen började vid 20.40, vi var några stycken.. Vi dansade till Bleeding love, otroligt vacker koreografi. Lite svårt ibland men tillslut så satt den. Klassen slutade strax efter tio-tiden, pratade lite snabbt med Nathalie och sedan drog jag hemåt..

11/9 - Annamia i Kungsan.
Mötte upp Micke inne i stan på eftermiddagen och sedan tog vi oss till kungsan, där Annamia höll hus. Det var Popcorn där.. Efter en stund så kom hon ner och vi gav presenter till henne, så lyckat! :) När allt var slut så pratade vi lite till och sen sa vi hejdå. Vi tog oss till stan lite och sedan hemåt.

12/9 - Allsång i Parksnäckan.
Jag tog upptåget till Uppsala, var där strax innan halv fem. Jag letade mig fram till stället där allsången skulle vara, inte lätt alltså. Framme där vid fem och strax därefter så kom Jennifer också. Insläpp vid halv sju och vi slog oss ner på andra raden, myys! Allsången började vid halv åtta och gäster för kvällen var Kevin Borg och Sonja Aldén. Det var en mysig allsång, trots regnet.. xD Och Sonja var så sööt! Efteråt träffade vi henne och pratade massa, tog kort och sedan skulle hon åka.. Så då drog vi också, jag fick skjuts hem av Jennifers familj, tack!

17/9 - Hairspray-premiären.
Jag tog mig till Chinan, lite tidigare än folket kom. Men tilllslut så kryllade det av folk. Jag träffade Sonja, Shirley, Jessica, bl.a.. Och till den Bästa för kvällen typ, Lisa Stadell. Det var askul, första gången och vi typ hoppade på varann, mys! Otroligt lyckad kväll!

20/9 - Linda på Stilbil AB.
Jag mötte upp Micke vid halv tolv på centralen och vi tog oss upp till ringen och träffade Mika, så roligt! Stod där och pratade en stund! Sedan åkte jag och Micke vidare till Upplands väsby, till Stilbil.. xD 40-års jubileum, med Linda Bengtzing som gästartist. Vid två-tiden var det dags för henne, så hiiimla kul att se henne igen! Mysigt att höra hennes låtar! Efter några låtar var det dags för signering, vi träffade Jenny först och sedan Linda såklart. Hon är mysig! Vi tog oss in till stan igen efter detta.. Hängde vid Oscarsteatern, och vi träffade Annamia på centralen. Tillbaks till teatern, sedan hemåt.

21/9 - Premiär på Golden hits.
Jag och Micke var på Golden, Fina i Schlagerfeber hade fixat så M fick komma in. Vi var där redan vid åtta, för de skulle komma så mycket folk sen. Vi fick välkomstdrink, nå champagne-aktigt. Och vi slog oss ner, träffade massa folk sedan under kvällen. Shirley och Jenny bl.a. Schlagerfeber var riktigt grymma, så kuul att vara där ju! Och Shirley var gäst för kvällen, åh vad hon är rolig! Träffade S och J efter allt igen, även lite annat folk. Det blev sent denna kväll/natt..

28/9 - Galapremiär för "Äntligen midsommar!".
Jag åkte själv in till Saga-biografen och hängde där. Träffade Lisa igen, underbart! Och även tjejerna i Sheelah och Jessica. Det blev en mysig kväll!

O K T O B E R :
8/10 - Hairspray-musikalen.
Jag och Jennifer var iväg på musikalen, jag hade ju två biljetter. WOW, musikalen var helt otrolig, ett riktigt lyckopiller!! Jessica var suverän, även Helena, Rolf och Morgan. Wow, vi var så glada efteråt så. :D

10/10 - Jess/Marko på nattklubb.
Jag och A-K tog bussen från henne in till Bollnäs vid halv tio-tiden ungefär. En timme senare var vi i Bollnäs, gick in på Tranan direkt, för det var svinkallt ute. I väntan på att det skulle börja så köpte vi lite drinkar och satte oss vid ett bord och pratade, sedan ner och dansade också. Vid halv ett så började konserten, Jess såg mig direkt! Hon är söt! Jag älskar konserten, iih. Vi sjöng med för fulla halsar, galet varmt och trångt längst fram! Slutade strax efter ett-tiden. Lyckades få ut Jess efteråt, fina! Och utanför sedan så träffade jag Sanna, vi blev chockade! Så lyckad natt! <3

16/10 - Världens barn-gala.
Strax efter sex-tiden så var jag, Emma, Micke och Sara på tv-huset. När vi satt där så kom Jennie och Fille upp, Bounce skulle vara med på galan. Så vi pratade med Jennie, iiih! Vid halv åtta var det insläpp, vi satte oss längst fram. Hejade på Pernilla när vi kom in.. Galan var rolig och mysig, våra favoriter var helt klart Charlotte Perrelli, Jessica Andersson och Bounce! Vi träffade Jessica efteråt, mysiga hon! Sedan tog vi oss hemåt.

17-19/10 - 45 timmar utanför Globen.
Melodifestivalsbiljetterna skulle släppas på måndagmorgon. Så jag, Emma, Micke och Sara kom till Globen runt lunch-tid på lördagen, vi trodde att det skulle vara mycket folk, men nej. Vi packade upp madrasser och sovsäckar, och tillslut så byggde vi även ett litet tält av presseningar. Det blåste ju och det var kallt, ville ha nåt att värma oss i.. Där sov vi första natten, Micke åkte hem på kvällen, men vi andra tre var kvar. Fy va kallt! På söndagen så kom Micke tillbaks med Lollo och Sara åkte hem.. Så då var det vi fyra kvar, vi satt mest och kollade på allt folk som drog omkring där.. Denna natt var varmare, vi låg nog rätt denna natt, haha. Och på måndagmorgon var det bara att packa ihop allt och vi ställde oss i kön. Vid 9 så öppnade biljettkassorna och vi fick biljetter tillslut. Till finalen och deltävlingen i Sandviken!

22/10 - Förkväll och Berwald.
Micke och jag drog till Förkvälls-hotellet för att försöka träffa Shirley, som var med då. Strax efter programmets slut, så såg vi henne och Jenny (Velvet) ta sig till baren på hotellet. Vi gick dit och knackade lite fint på deras axlar, ville ju heja ju! De blev jätteglada och undrade vad vi gjorde där, haha. Vi blev kvar med dem där i säkert 40 minuter, pratade på om allt möjligt. Hur mycket de uppskattar oss, och vi dem, och lite kändisskap och så! Hur mysigt som helst. Sedan skulle de vidare, kram och vinkvink. Vi åkte hemåt, för att en stund senare ta oss ut till Berwaldhallen. Vi och Emma! Där träffade vi Malena och Charlotte efter deras premiär, Svenska stjärnor! Trevligt avslut på kvällen.

23/10 - Svenska stjärnor på Berwald.
Jag och Micke tog oss ut till Berwaldhallen till fem-tiden, Emma och Lollo kom strax därefter. Vi hade fått/vunnit biljetter av Malena så vi skulle på deras konsert Svenska stjärnor. Vi kom in tillslut och tog våra plaster, i mitten på parketten typ. Konserten började vid sex och den rullade på. Fyfaan vilken grym konsert alltså. Malena, Charlotte och Sissela! Gud vad vi skrattade och ååh, allt var så bra! Efter två timmar var den slut, försökte träffa Malena då men det gick inte.. Vi drog till donken och där satt vi nån timme, åt och flummade som fan.. xD Strax efter tio så var vi tillbaks på Berwald, vi träffade Malena och Charlotte när de kom ut och pratade lite. Sedan tog vi oss hemåt.

24/10 - 90-årskalas på Berwald!
Jag, Micke, Emma och Annika var och mötte upp Mika på centralen strax innan halv två och Sara strax därefter. Vi tog oss hem och fixade oss och möttes sedan upp på Odenplan, nu var även Lollo med. Gänget var samlat! ♥ Vi fixade blommor och åt lite, sedan ut till Berwald. En halvtimme innan första var slut, när det var slut så gick vi ut och Malena kom och vinkade in oss. Vi samlade ihop Malena, Charlotte och Mika, och det blev dags för sång och presenter. Så lyckat!! Pratade lite mer med dem och tackade för att vi fick göra detta. Vi tog oss ut, det var snart dags för konserten ju.. Vi tog oss till våra platser, på 2:a radens körläktare.. Konserten började och vi alla var glada som fan.. Vi sjöng och skrek massa, alla visste nog att vi satt där tillslut.. Och jag säger bara Take me to your heaven, tack Charlotte! ♥ Allt var så grymt, ojoj!! Galet! Efter allt så rusade vi ut och lyckades träffa både Malena och Charlotte igen, iiih. Underbart! Sedan åkte vi hemåt..

25/10 - Mysdag med gänget!
Dagen börjades med bio, FAME, vid halv ett, med hela gänget. Hur mysigt som helst! Och vilken film, vi älskade den allihopa! Sen ut på stan, införskaffade rosa armband till Lollo, iih! Sedan till donken, mötte en Jennie Widegren på vägen, iih! Och vi trallade sedan runt i vackra Stockholm och hamnade tillslut på centralen där vi väntade in M och S tåg, de åkte hemåt.. Vinkvink!

26/10 - MJ-hyllning på Golden.
Vi samlades hela gänget och begav oss till Golden, det var MJ-hyllning. Och de under 18 fick stanna på hyllningen men sedan gå. Vi kom in och stod mest helt upp och ner, träffade massa folk när de kom. Schlagerfeber och Marie rödtott var de Bästa! Vid nio-tiden så började showen, de vi var där för var Sheelah och Caroline Jönsson, grymt! Träffade dem när det var slut, mys. Och vi blev tvungna att gå efter det, tråkigt. Pratade med Marie lite snabbt och sedan ut.. Jag och M sa hejdå till de andra och åkte hemåt.

28-29/10 - Fabulous kryssning.
Jag mötte upp Micke, hans mamma och vännina vid slussen runt halv fem-tiden, tog bussen bort till Viking Line-terminalen. Checkade in och efter en stund var vi på båten. Träffade Jessica efter hennes soundcheck, så mysigt! Sedan snurrade vi runt på båten.. Taxfreen, Tony´s dansskola, karaoke, träffade J igen! Strax innan tolv var det dags för Jessica på scenen, och wow vilken show hon bjöd på, helt lövely! Snabb träff efteråt innan hon drog iväg, men en timme senare så dök hon upp igen.. Följde med henne upp till hytten, pratade lite till och sedan blev det go´natt! Dagen efter hände inget speciellt. Vi åt och trallade runt mest, handlade lite mer.. Halv fyra var vi i land! Grym kryssning iallafall.

29/10 - Galapremiär för "Trubbel i paradiset".
Micke fick sms om att premiären var denna kväll, så vi drog till Rigoletto. Blev lite chockad att premiären var just denna dag, men åh så lyckat allt blev. Träffade massa fiina människor! Sonja slog alla, underbart. ♥

N O V E M B E R :
1/11 - Smygpremiär för "Så olika".
Jag och Micke var på bio... Självaste Helena Bergström var där och pratade innan filmen! Och filmen var så himla underbar, åh! En mysig biovistelse!

2/11 - Skärholmen och Galapremiär för "Så olika".
Jag och Micke drog ut till Skärholmen och hälsade på Marie när hon jobbade, mycket trevligt. Sedan tillbaks in till stan, Micke stannade på Förkvälls-hotellet medans jag drog till Rigoletto, men M kom strax därefter. Så där hängde vi en stund. Jag träffade HELENA BERGSTRÖM! Wow, en av mina favoritskådisar. Hon är asgullig ju!

7/11 - Konsert i Tibble kyrka.
Vi var där en timme tidigare än insläppet, men vi lyssnade på rep och träffade Britta. Som typ hade fixat den här konserten, som var till förmån av barncancerfonden. Otroligt mysig kväll fick vi. Artister som uppträdde var bland annat Gunilla Backman, Sarah Dawn Finer, Charlotte Berg.. Och vi träffade dem alla efteråt, mys! Pratade även med Britta igen och tackade för kvällen!

8/11 - Best of the best 2009.
Hur kul var inte det här på en skala?! Jag drog tidigt från Micke och tog mig ut till Älvsjö, sthlmsmässan. Checkade in, bytte om och tog mig till salen. Det höll på hela dagen, från 9 till 17. Och det var så sjukt roligt. Testade på Afrikansk dans, Samba, Bodyjam och Booty.. Jag var ju där för dansklassen Booty för Jennie Widegren, som också var den bästa klassen! Helt galen dag, snacka om att vara slut sen, haha.

14/11 - Idol-roadshow i Valbo.
Jag åkte in till Valbo enbart för att träffa Karolina. Hon var min favorit i Idol, och jag hade lovat att komma till Valbo. Jag ville träffa henne och hon ville träffa mig. Så roligt!

18/11 - Idolerna på Kfem.
Dagstripp till Stockholm för att se Idolerna. Idol-skivan hade release denna dag och alla idolerna skulle vara i Vällingby. Jag åkte främst in för att träffa Karolina igen, och även Camilla då. Det blev en lyckad dag!

21/11 - Danskonvent på Nybro.
Upp tidigt, tåg till Stockholm. Raka vägen till World class på nybroplan, började vid 9.30. Först var det Dansaerobics med Oscar, så sjuktkul. Sedan kom klassen jag var där för, Lyrisk jazz med Nathalie. Wow, det var häftigt och grymt! Pratade med henne på lunchen. Sedan var det Streetjazz med Åsa, kuuul! Testade på funken men gav upp där och tog mig därifrån.. Kom hem i lagom tid!

24/11 - Stjärnklart-genrep i Stockholm.
Jag och Micke fick biljetter av Nina, hon hade två över. Och wow vilken show alltså, galet! Vi dog massa gånger, Jess är helt fantastisk ju. Hennes körstämma i In the ghetto, wow! Träffade fina Lisa, Linda, Jennie och såklart Jess efteråt. ♥ Så lyckat allt blev!

26/11 - Häng utanför danscompagniet och konserthuset.
Träffade underbara människor utanför danscompagniet. Väntade på Marie rödtott och Lisa dök upp helt spontant. Wow, jag tycker om henne! Och även Marie! Jag och Micke träffade fina Jess igen, utanför konserthuset, innan hon skulle in och fixa sig. ♥

28/11 - Stjärnklart på Konserthuset.
Jag och Micke träffade Sara på eftermiddagen för hon var i stan med pappa sin. Och vi hängde utanför konserthuset, trevligt! Träffade lite fina folk! När vi stod med Nina så dök chefen upp.. Vi var helt enkelt på rätt plats vid rätt tillfälle. Chefen skrev upp mig och Micke på listan så vi kom in ännu en gång och såg showen! Helt fantastiskt! Träffade Älskade Jess både innan och efter. ♥

D E C E M B E R :
1/12 - Gävle, Julkonserten 2009 i mitt hjärta.
Som jag hade längtat efter denna dagen, att äntligen få se julkonserten! Den var verkligen helt underbar, va härliga de är på scenen.. Jag finner inga ord! Jag ville aldrig att det skulle ta slut ju.. Signering efteråt, hur lyckat som helst! Sanna blev överlycklig för sin present, Shirley var pratglad o asgo och Sonja var alldeles underbar. ♥

14/12 - Sthlm, Tre S + Måns julkonsert.
Jag var så otroligt glad att jag kom iväg denna dag, som sagt så var det bara 11 dagar efter min operation.. Men Jennifer och jag hade en trevlig kväll. Konserten var lika bra som alltid, älskar den! Allt var så roligt, det var ju hemmaplan för folket! Träffade alla efteråt, åh, jag finner inga ord! Tusen tack. ♥

19/12 - Gbg, Sonja, Sanna, Shirley, Måns. ♥
Biljetterna blev bokade i MAJ, då förstår ni hur länge jag och Annika hade väntat på denna dag. Om den blev lyckad så säg, shiit. Konserten är ju bara helt fantastisk! Vi fick nog väldigt mycket uppmärksamhet där, haha. De är otroliga på scenen, hela bunten. Signeringen var galen, mycket glada miner och kramar. Pratstunderna, promenaden, utanför hotellet. Kärlek. ♥



Så... Det var det året! HELT FANTASTISKT! Shit vilka minnen det finns alltså, helt galet! Jag skulle aldrig för en sekund kunna byta bort dem. Jag blir lycklig när jag ser tillbaks på det här året. Det är helt sjukt vad jag har flängt runt, men jag älskar det! Mitt liv är som en turné året runt!!! Tack också till alla som har medverkat och gjort detta år så Bäst! Tack till alla nya vänner jag funnit under året, ni är underbara! Och ni andra, jag älskar er! ♥

2010! Nytt år, nya möjligheter! Får se vad du kan tänkas bjuda på, jag hoppas detta år blir minst lika bra som 2009!!! God fortsättning på Er alla!

Du får inte...

2010-01-01 @ 20:01:53
Oj, inte bloggat på hela dagen, haha. Men jag har inte gjort nåt speciellt, bara suttit här. Kämpat med min sammanfattning, som snart är klar.. :) hihi. Tidigare här så kollade jag på Ivanhoe, den är helt okej.. Och nu kollar jag på Kalle och chokladfabriken, den är väl bra! Det finns inte så mycket annat att göra ju.. Får se vad som händer resten av kvällen, ska nog ner och hämta lite glass snart.. :)

Tjing!


Snöflingor faller ned.

2010-01-01 @ 11:35:06
Jag är vaken, inte så trött som jag trodde att jag skulle vara, haha. Och snön vräker ner ute, jag skojar inte, haha, herregud! Det är hur mycket som helst, och det har tydligen redan kommit nån dm.. Nu sitter jag här och kollar på Mer om oss barn i bullerbyn.. hihi. Sedan får vi se vad som händer...

Pusshej!

Nytt år, 2010!

2010-01-01 @ 03:15:31
Nu är det nytt år också, shit vad fort allting går! Jag kollade såklart på Tolvslaget från Sälen, myysigt! Jess är alldeles för fin alltså. ♥ Och det var mycket fyrverkerier utanför här, fiiint. Micke ringde också vid tolv, önskade gott nytt år och så. Mys! Och vi pratade ett bra tag om allting mellan himmel och jord! Vi la på strax innan tre här.. :D haha. Då kände vi att det kanske var dags att sova istället. Det blir najs allting! Nu ska jag kolla igenom det sista här och sedan släcka ner och sova.. :)

Go´natt!

RSS 2.0