Mitt 2016.

2016-12-31 @ 23:38:00
Året har varit fint och lugnt men har verkligen haft fullt upp. Började året med jobb på Mellansvenska städ och de fortsatte hela året ut, gjorde min sista dag i veckan här. Vikariat på heltid typ, så himla najs! Och även under hösten så har jag suttit i receptionen på Ackes under helgerna. Så fullt upp med jobb har det verkligen varit, ibland nästan för mycket.. Och till det största som hänt under året, jag har flyttat hemifrån!!! Köpte(!) en lägenhet väldigt impulsivt och flyttade hemifrån i april. Himla najs!
 
 
Några fina trippar har det blivit under året också, mest spontana sådana igen. Älskar't! I somras blev det tre svängar till vår fina huvudstad Stockholm. Sommarkrysset två gånger för att träffa fina Jessica ♥ Hann även med en långpromenad runt staden, besök på dansmuseet och fotografiska. Yeah! Var ner på sista Allsång på Skansen också, bara för att jag ville se bästaste Sanna in action. Åh vad hon är bra! Hela världen för mig, gåshudmoment! Avslutade sen sommaren med att gå på DiggilooHögbo bruk med mamma och Marina. Asgrym show och en träff med fina Lisa också ♥ Under hösten så var jag på Gavlerinken och såg Orups Viva La Pop, himla bra ju! Och fina Jessica på kör, love! Och det blev en julkonsert på hemmaplan också, Christmas Night där Magnus Carlsson och Jessica Andersson medverkade. En av de bästa julkonserterna nånsin, så mysigt och fantastiskt! Jessica i Vintersaga ♥ Sen har jag hunnit med en hel del småtrippar runtom i trakterna för att se Ida en del, hon är så jäkla bra! Men den bästa resan av alla var helt klart New York-resan som vi gjorde i maj. Alltså, en dröm som gick i uppfyllelse. Fick uppleva NY, hela galet ju! Times square, rockefeller center, frihetsgudinnan, brooklyn bridge, empire state building, central park. WOW! Det var absolut inte sista gången jag var där om man säger så. Blev helt kär i staden!
 
 
Dansen. Åh, vad jag tycker om dansen. Jag har dansat så enormt mycket. Orken har egentligen inte funnits men har inte kunnat minska på kurserna. Har börjat dansat mer för Ida igen, och det känns fint! Allt blir så roligt med henne, hon sprider sån glädje och man känner ingen press att allt måste vara perfekt hela tiden. Love it!
 
I våras dansade jag dessa kurser: feminin vibe/streetjazz, ragga x2, tävlingsdisco, street x2, disco, latin mix och pardans x2. Och i höstas blev det dessa: feminin vibe/streetjazz, ragga x2, street x2, high heels, modern/jazz och pardans x2. Terminerna avslutades på Parken och Folkets hus som vanligt. Och på våren också med Magic of Dance Gävle teater. Även jobbat och kört zumba under terminerna, det har gått bra mer eller mindre. Och en hel drös med tävlingar har det blivit också, dock har det inte gått så bra, så har även beslutat att jag ska sluta tävla i vissa grenar eller kanske helt också. Det visar sig!
 
 
 
Vänner. Mina fina vänner. Jag är glad för de få stunder som jag har träffat dom i år. Mycket fikadejter har det blivit, även lite bio och minigolf bl.a. Har verkligen inte funnits så mycket tid till att umgåtts detta år, så jag hoppas mina vänner finns kvar, typ. Det måste bli ändring på det.
 
 
Året är slut, hej då 2016. Nu välkomnar vi det nya året, hej 2017. Spännande och se vad de har att bjuda på. Hoppas på lite förändringar och nya möjligheter. Hit me!

Lista: Sammanfattning 2016

2016-12-31 @ 21:52:00
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Köpte lägenhet och flyttade hemifrån
Upplevde New York
Dansade riktig pardans på teatern
Tävlade i pardans
 
Det finns säkert mer smågrejer som jag inte kommer på nu...

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Vet inte om jag hade några direkt, brukar aldrig hålla dom ändå.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nopp
 
4. Vad gjorde du på din födelsedag 2016? 
Firade med en vän på förmiddagen sen dansade och jobbade jag.
 
5. Vilka länder besökte du?
USA, New York

6. Är det något du saknar år 2016 som du vill ha år 2017?
Mer kvalitetstid med vänner och resor
 
7. Vilket datum från år 2016 kommer du alltid att minnas?
19/3, 30/3, 2/4, 30/4, 1/5, 4/5, 9-13/5, 4/6, 23/7, 13/8, 16/8, 19/8, 21/10..

8. Vad var din största framgång 2016? 
KÖPTE(!) egen lägenhet och flyttade hemifrån!!!
 
9. Största misstaget?
Hm.. vet inte riktigt..

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Bara förkyld typ.. Gammal sträckning kom tillbaka..

11. Bästa köpet?
Lägenheten, helt klart!

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Onyttigheter... och busskort..
 
13. Vem har du umgåtts med mest?
Vet inte, knappt umgåtts med nån då jag har jobbat hela tiden..

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2016?
Mannen på taket, Wait for you, How does it feel to let go, Woman, Bara få va mig själv, The ocean, Sing me to sleep, Fan va bra, This one's for you, Don't let me down, Can't stop the feeling,.. och det finns säkert flera...
 
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Hm.. Livet är som en bergochdalbana.. (standard svar!)

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Umgåtts mer med vännerna. Tagit för mig mer.
 
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Jobbat kanske...

18. Hur tillbringade du julen?
Som vanligt. Farmor på förmiddagen och mormor på eftermiddagen till kväll.
 
19. Favoritprogram på TV?
Jag snöade in mig på Familjen Kardashian hela våren/sommaren, sååå jobbigt xD
 
20. Bästa minnet från 2016?
New York-resan!!

21. Något du önskade dig och fick?
Det mesta

22. Något du önskade dig men inte fick?
-

23. Årets bästa film?
Micke & Veronica, jag älskar den. Har kollat på den så många gånger nu, den har gått varm under året.

24. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Mer tid med vänner. Mer motiverad till dansen.
 
25. Vad fick dig att må bra?
Dansen. Ida.

26. Vem saknade du?
Sanna. Jessica. Sonja.
 
27. Lärde du känna några nya människor?
Jaa.
 
28. Vad ser du mest fram emot med 2017?
Att det kanske troligt blir New York igen, håll alla tummar som finns!!
 
29. Tror du 2017 kommer bli lika bra?
Hoppas det i alla fall..
 

Sista dagen.

2016-12-30 @ 10:39:48
Ja, då har den här veckan sprungit förbi och det var min sistamellansvenska ju, som det är sagt. Var ju i Gävle i tisdags och jobbade, annorlunda men roligt. Skulle ju egentligen varit där hela veckan men det blev Sandviken resten av veckan. Vilket var skönt! Och idag har jag bara jobbat två timmar för det fanns inge mer.. så hemma tidigt. Jag kommer sakna det här nu, vad tusan ska jag göra om dagarna.. Håller tummarna för att det blir lite extra osv snart ändå.
 
Näsbysjön i onsdags... så fint!

Nytt!

2016-12-29 @ 17:33:00
Jag var och hämtade ut ett paket efter jobbet. Från sportamore, beställde lite grejer på deras rea på julafton. Träningsbyxor och sport-bh från Röhnisch och ett flex band. Himla najs ju!
 

Promenad.

2016-12-26 @ 15:14:33
På förmiddagen idag så gick jag ut på en liten promenad. Solen sken så fint så kände mig lite tvungen att ta mig ut. Himla fint ute ju! Så det blev en liten sväng här.. Så härligt!
 

Julklappar 2016

2016-12-26 @ 15:12:00
- One tree hill-boxen
- Pussel
- Bones säsong 11
 
- 4st vinglas
- 4st glas
- Mix&Go-grej
 
- Doftljus
- Hårfön
- Dolce&Gabbana-parfym
- Halsband x2
 
- Ljusstake
- Ljuslykta
 
- Pyjamas
- Strumpor x2
 
- Lila pläd
- Vit pläd
 
- Påslakan-set
- Underlakan
 
Sen fick jag även lite pengar och presentkort på köpis. Himla najs! Och godis också, men hann äta upp typ allt innan jag fottade, haha. Jättenöjd med mina julklappar i alla fall. Tack alla!

Juldagen.

2016-12-26 @ 15:10:28
Igår hängde jag framför tvn en hel del, massor av julfilmer ju.. Men en liten sväng hem till mormor med mamma blev det. Fikadags ju! Fortfarande mätt från all julmat, haha. Men lite fika och glass gick i ändå. Härligt!
 

Julafton 2016

2016-12-26 @ 15:02:06
Klockan ringde vid 8 och då var det bara upp och fixa sig. Duschade, åt frukost, kollade julkalendern och packade ihop mina grejer. Strax efter halv tio så dök syster upp också, och vi åkte iväg till ica för att köpa blommor. Raka vägen ut till farmor och Yvonne i Kungsgården sen. Där satt vi och pratade lite och bara hängde.. Vår farbror med familj kom också, sen även vår bror med barn. Sen blev det dags för julbord.. Jösses! Så himla gott med julmat ju. Sen blev det lite glass och fika.. och därefter julklappsutdelning. Wiie! Fick vinglas, glas, pläd och pengar. Jag blev nöjd! Strax efter halv tre så åkte jag och syster hemåt...
 
 
Kom till mormor lagom till Sanna dök upp i rutan. Älskade Sanna var ju julvärd detta år. Hon var bäst som vanligt! Så fint! Sen kollade vi på Kalle Anka, traditioner ♥ Och vi fikade lite samtidigt.. Sen kollade vi på Nu är det jul igen 3 och strax därefter så blev det matdags igen. Jag åt så himla mycket, men det var så gott. Proppmätt sen. Och när allt var undanplockat och så, så blev det julklappsutdelning. Så roligt! Så vi öppnade allt och jag blev så nöjd med allt ju! Sen kollade vi på O helga natt följt av Tomten är far till alla barnen. Fikade igen också, innan vi åkte hem för kvällen.
 

Uppesittarkväll

2016-12-26 @ 14:07:26
Som vanligt så åker jag och syster hem till pappsen dagen innan jul, fast syster jobbade i år igen, så det blev bara jag. Kom dit runt sex-tiden och då slappade vi i soffan. Strax efter så blev det dags för lite julbord. Potatis, skinka, korv och köttbullar. Så himla gott! Och vid 19.30 så började Bingolottos uppesittarkväll. Tradition! Lite segt men de hör julen till ju.. Vi spelade men vann inget som vanligt. Höll ut till slutet och sedan gick vi och la oss efter tolv nån gång.. så vi skulle orka upp dagen efter..
 

Sista...

2016-12-23 @ 16:04:00
Ja, idag jobbade jag då min sista dag på mellansvenska städ, ialla fall här i Sandviken. Nästa vecka jobbar jag i Gävle, men det gäller bara en vecka så.. Det känns så otroligt tråkigt att det är slut nu, kommer sakna alla ju.. men jag hoppas få lite extra i alla fall. Och i onsdags så fick jag en liten julklapp på Handelsbanken där jag städar, som tack för året och att de var nöjda med mig.. Så gulligt!
 
En "liten" chokladask, haha ;)

Freestyle/improvisation

2016-12-21 @ 21:17:00
Nu under lovet så kör Ida några freestyle-pass, där det dansas allt från vouge, wacking, till ragga, house och street. Jag tycker inte alls om freestyle, blir så himla obekväm och låser mig direkt och då funkar ingenting. Var på första passet i fredags, och de gick bra i början men sen låste de sig och de blev skit.. Gav det en ny chans ikväll här och jag var med på allt. Fick lite panik-känsla emellanåt men jag var kvar. Körde mycket grejer två och två mot varann, och jag var med Ida.. Jösses.. men det var roligt så flera gånger blir det.. Sen blir det även dansfys med Ida under lovet, himla roligt!
 

Peppisar

2016-12-21 @ 15:56:00
Efter jobbet igår så hämtade mamma mig och vi for hem till henne. Det var dags att baka lite pepparkakor, jag älskar det. Så mysigt ju!
 

Christmas Night 2016

2016-12-21 @ 15:54:00
Jag och mamma var in till Gävle konserthus och såg Christmas Night igårkväll. Magnus Carlsson och Jessica Andersson merverkade. Tredje året (av fyra) jag såg Christmas Night och det här var fanimej det bästa dom gjort. Älskar't! Dom öppnade med Do they know it's christmas time, så himla bra! Och sen rullade det på. Jullåt efter jullåt. Duetter, solon, skämtgrejer och fint prat mellan allt. Kände igen alla låtar också, det brukar inte hända. Och allt var så jäkla bra, ALLT! Så mysigt och fint det var på scenen också. Magnus är jättebra ju. Men jag var ju där för Jessica och jösses vad bra hon är. Hon växte i mina ögon nå enormt, och ah, hon är fantastisk! Jessica i Vintersaga, magiskt! Och duetterna i Auld lang syne och Fairytale of New York. Så himla bra, och favoritlåtar för mig. Konserten var så himla bra och jag är glad att jag åkte in på den. Julkänslan infann sig för en stund!
 

Zumba.

2016-12-19 @ 20:44:00
Ikväll här så körde jag årets sista zumba. Det kom lite folk och det gick skapligt. Så himla jobbigt men roligt ju! Jag åkte på att köra zumban under juluppehållet nu, suck.. Men det är bara två gånger till nästa år innan terminen drar igång, så det funkar väll. Och på torsdagar så ska jag sitta på ackes två timmar när de är friträningstid så folk kommer in.. Får betalt i alla fall, bra det.
 

Can't stop the feeling

2016-12-14 @ 14:46:00
Då var denna termin på Ackes dansskola slut. Jag hade bestämt mig för att minska på kurserna och plocka bort vissa. Var nere på fem kurser men slutade med nio. Gick efter känslan för vilka kurser som är roliga denna termin. Och det slutade med bara två kurser för Irina. Standard och latin pardans, fast den senaste "slutade" jag på under terminens gång. Och jag dansade så mycket jag kunna för Ida. Fem vibe/streetjazz, high heels, ragga x2, street x2 och modern/jazz. Så himla roligt. Jag har för det mesta längtat till lektionerna denna termin, vilket känns gött! Sen har jag även haft min zumba-grupp på söndagar. Najs!
 
Sen uppvisningar i slutet av terminen. En stor i Gävle och två föreställningar i Sandviken. Så roligt ju! Och lite tävlingar har det blivit också. Disco och hiphop. Även i pardans, tävlade för första gången med partner. Himla kul! Dock har det inte gått så himla bra men fick nån pokal och medalj i alla fall.
 

Första julbordet.

2016-12-13 @ 18:43:00
Hann hem en snabbsväng efter uppvisningen, duschade och bytte om och gick sen tillbaks till Folkets hus. Hjälpte till lite och sen skulle vi alla in till Gävlepersonalmiddag. Jag, Alicia och Celine åkte med Ida till Gävle, finfint! Raka vägen mot Söderhielmska. Där Julia och Lisa var först på plats.. Mys och träffa Lisa igen då de var evigheter sen. Sen kom Josefine också. Sen Natalie, Madelene, Josefine och Pernilla. Och sist som vanligt Irina,Vahidin, Alex och Sindy. Och vi fick ett rum på övervåningen, mys! Sen dök vi alla på julbordet... fanns mycket gott ju! Och när alla slagit sig ner vid bordet så blev det tyst. Det sägs ju att maten tystar munnen, haha. Sen pratade vi om allt möjligt. Det var la trevligt! Satt där några timmar och strax efter halv tio tog vi oss därifrån. Kramkalas med Ida och Irina och sen drog jag vidare till bussen och var hemma strax efter halv elva. Fin kväll!
 

Uppvisningar x2

2016-12-13 @ 16:19:00
I lördags var det dags för uppvisningen i Gävle på Parken. Åkte in med Natalie och co och var på Parken runt halv tio-tiden. Hjälpte till lite där innan genrepet drog igång. Hade bara tre danser plus standard pardansen. Genrepet gick fint! Vid 12 så började uppvisningen, och jag dansade inte förrän rond 32, 41, 44 och 53. Så jag satt mest där helt upp och ner, haha. Pratade lite med Ida och alla andra där. Ragga var först ut, sen följde pardans, street och sist fem vibe. Och danserna gick väll bra så, jag var nöjd. Roligast var ju helt klart fem viben, wow! Efteråt så pratade jag en hel del med Ida och sen även Irina. Hjälpte till och plockade undan allt typ, sen åkte jag och Natalie hem med Madelene, tack!
 
 
Och i söndags var det föreställningar på Folkets hus i Sandviken. Jag tog mig dit till 10-tiden redan och hjälpte till med alla barnen på de två första föreställningarna. Himla segt men det funkade. Vid 12 så var det genrep för oss äldre.. Hade fyra danser denna gång. High heels, ragga, street och modern/jazz. Och det gick ju fint. Två föreställningar som gällde, 13.30 och 15.30. Danserna gick faktiskt bra, mer eller mindre. Nåt litet fel här och där. Men jag var jättenöjd efteråt. Favvodansen för terminen var helt klart raggan, så galet rolig! Allt slutade runt halv sex typ och då packade jag ihop allt och drog hemåt.
 

Tack-för-terminen present!

2016-12-06 @ 12:40:38
I söndags körde jag min sista zumba för terminen. Det gick jättebra, dock inte så mycket folk men.. Och innan passet så fick jag en liten present från några av deltagarna som hade gått ihop och köpt tillsammans. En tack för terminen-present. Så himla gulligt verkligen, blev så glad!
 

X-press festivalen 2016

2016-12-04 @ 14:30:00
Igårkväll tog jag mig ut till Gasklockorna i Gävle, för där var det X-press festivalen som pågick under några dagar. Och det var en liten final med olika lokala artister på scenen. Däribland Ida Long som jag åkte dit för.. Och jag åkte dit själv också, som vanligt känns det som. Det var lite försenat, men strax innan 21 så klev Ida och hennes gäng på. Hon bjöd på de vanliga låtarna. Baby gone, Mannen på taket, Rainbow, Woman, I get so dramatic, Mad World och sist Body n soul. Älskar't. Hon är ju SÅ himla bra alltså. Så magisk. Gillar verkligen att se henne uppträda ju! Efteråt så pratade jag lite snabbt med henne och begav mig sedan till bussen utanför och raka vägen hemåt.
 

RSS 2.0