Torsdag!

2011-07-28 @ 22:42:08
Dagen börjar närma sig sitt slut och jag har inte hunnit med hela min att göra-lista (läs: måste-lista!). Jobbade runt lunch idag igen, sista dagen idag. Skönt! Efter det tog jag och syster en sväng på stan där jag köpte hårfärg. Raka vägen hemåt och fixade med håret, så nu har jag blonda slingor och så.. Det blev blont ja ;D Jag har även mailat och messat folk idag igen, haha.. Försökte packat hela dagen. Packa i och packa ur.. Det blev resväskan tillslut i alla fall, suck! Men det blir nog bra, fick inte plats på annat vis. :) Så nu är jag klar med Sthlmspackningen, även Rhodos, så gott det går. :) Kvar på listan är då damma rummet och plugga. :) Så det ska jag försöka hinna med innan jag lägger mig här nu.. eeh!

Helgen ser ut såhär...
Imorgon: Åker till Sthlm. Hänger med Jennifer och Annika kommer senare.
Lördag: Sommarkrysset med J och A!
Söndag: Åker till Jennie. Diggiloo i Lidköping med J + familj!

Som ni ser så åker jag till Stockholm imorgon. Och har fullt upp hela helgen, så galet kul! Och ja, sen är det ju Pride och gänget-veckan efter det.. Då kommer vi nog hänga mycket i stan, för allt händer i kungsan. Najs! Planerat under priden är schlagerkvällen på torsdagen och paraden på lördagen. :) Annars är det inte så mycket planerat alls, vilket känns lite jobbigt menmen.. Jag kommer inte ha min dator med mig så jag kommer inte kunna blogga nåt.. Kanske att det kommer nåt litet på lördagkväll när jag är hemma igen.. Men jag nås på facebook eller mobilen om ni vill mig nåt. :)

Nu ska jag fixa det sista här och sedan lägga mig, typ. :)
Pusshej!


Sommarkväll i Gävle!

2011-07-28 @ 18:03:31

Jag och A-K tog 17.45-bussen in till Gävle eller om det var halv-bussen för det var så mycket folk.. Så var framme i Gävle nån gång efter 18, då trallade vi bort till Slottstorget för att se hur mycket folk som var där. Sommarens sista Sommarkväll som gällde.. Vi kikade runt i lite butiker innan allt. Shoppade såklart, fast jag inte hade råd egentligen, haha. Nöjd blev jag i alla fall! Butikerna stängde ju vid sju och då letade vi på en pizzeria och satt där och åt ett tag.. Vid åtta-tiden så var vi tillbaks vid scenen och då entrade Lasse Berghagen. Stockholm i mitt hjärta! ♥ Haha, kändes lite kul att sjunga den där, men mysigt! Lyssnade på nån låt till för att sedan gå och köpa en glass istället, mums. Tillbaks strax innan nio-tiden och fick då höra En kväll i juni, som jag för övrigt bara kopplar till Markoolio nu för tiden. xD haha. Bra var det i alla fall. Sedan avslutade han med Sträck ut din hand och Linda Bengtzing entrade också scenen, som skulle ha spelning efter han. Mys! Han lämnade och Linda tog över.. :) Hon är så galen och mysig på scenen så.. Vi trängde oss fram en bit när hon började. Hon körde Alla flickor, Hur svårt kan det va, Män i uniform, Värsta schlagern.. Och här körde hon även en acapella på E det fel på mig, för den var inte med i låtlistan för kvällen. Så en vers och refräng blev det där, mys! Sedan avslutade hon med Jag ljuger så bra.. Fina Linda! Galet grym alltså! Efteråt så träffade vi E-M och Simon, så roligt! Vi stod och pratade lite.. Emma Lewin S. gick förbi också, så vi pratade massa med henne. Så sjukt kul att träffa henne igen, mysiga människa! :) Efter en stund så såg vi Linda där bakom och hon vinkade och vi tog oss över till andra sidan, men hon hade inte tid att prata.. Vakten hade bråttom att få in henne i bilen, men troligtvis ses vi på söndag ändå.. Strax därefter så tog vi oss till centralen och till bussen.. Hemåt med halv elva-bussen och var hemma efter 23-tiden. :) Tack A-K för en helt underbar kväll!






Onsdag!

2011-07-27 @ 23:42:00
Idag har jag jobbat igen, fast det inte känns så just nu, haha. Det hade varit mycket folk innan jag kom så det fanns ett berg av disk att ta reda på. Najs! Väntade in syster som slutade en halvtimme senare och drog till stan och tog ut pengar.. Sen gick hon till sig och jag hemåt.. Väl hemma, vad gjorde jag då?! hmm.. Jag försökte packa lite men vet inte vilken väska som blir bäst, gaah! Jag vill inte ha för stor heller, suck! Sedan satt jag mest här och lyssnade på musik. Messade med A-K när hon slutade och vi har varit i Gävle nu under kvällen.. Kom hem strax efter elva-tiden här.. Ska blogga om det i eget inlägg, imorgon typ. :) Men nu ska jag kika runt lite på allt som hänt under kvällen här. Och kanske se lite Bones om jag orkar. :)

Pusshej!


jag & A-K under mello-helgen i mars.

Tisdag!

2011-07-26 @ 22:06:05
Var iväg och jobbade idag igen, det gick bara fint! Väl hemma så har jag mailat massa folk, messat folk, fixat med ansökan om studiemedel (trots att jag inte får nåt...) och anmält mig till höstens danskurser. Det blev några kurser, för jag kunde inte bestämma mig såhär, måste få testa dem först.. ;D Längtar! Vid åtta-tiden så kollade jag på Bones, åh vad det är bra! Pratade med Päivi också, så vi åkte förbi där och lånade resväska/or av henne, taaack. :) Så jag har nåt att packa i när vi ska till rhodos, yes! Kom hem för en stund sedan här och nu vet jag inte vad jag ska göra.. Kanske kika lite på Skilda världar igen, eller packa kanske. :)

Pusshej!


Måndag!

2011-07-25 @ 21:53:20
Dagen är förbi, typ.. Uppe och skuttade ganska så sent, fixade mig och fick skjuts av mamma till jobbet. Började vid halv ett idag, och jobbade en timme framåt. Hemma sen så har jag plockat fram lite grejs som ska med till Sthlm och även kollat lite kläder. Gud vad svårt det ska vara! Jag kom inte så mycket längre med det.. får fortsätta imorgon. Var iväg till badet och tränade lite, step/styrka. Fasen vad kul det var och jäklar vad svettigt och jobbigt det var. I love it! Pratade med Päivi efteråt, och vi ses inte nu förrän i slutet av augusti. Lite tråkigt! Väl hemma så duschade jag lite snabbt.. Har mailat lite folk också, det känns najs! :) Kollat på Bones också, åh! Och nu vet jag faktiskt inte vad jag ska göra.. tror jag ska kolla lite på Skilda världar, fick första boxen av mamma idag. :) Lovely!

Pusshej!


Söndagsblogg..

2011-07-24 @ 21:38:19
Dagen har rullat på och jag har knappt gjort något alls. Laddat upp massa bilder på facebook som har tagit alldeles för många timmar, herregud. Men nu är det gjort i alla fall. :) Så jag har suttit här hela dagen.. Kollat på två avsnitt av Sjunde himlen, ett avsnitt av Bones, High school musical 1 och kollar nu på 2an. :) Yeah! Braiga filmer! Ska kika över packlistan för Sthlmsveckan nu också, och försöka få nån ordning på allt.. Lär försöka packa ner allt i nåt också, eh.. lycka till där! Imorgon är det ny vecka också. Det är najs! Såhär ser den ut...

Måndag:
Jobb 12.30-13.30. Step/styrka 18.05.
Tisdag: Jobb 12.30-13.30.
Onsdag: Jobb 12.30-13.30. BengtzingSommarkväll, Gävle, med A-K! ♥
Torsdag: Jobb 12.30-13.30. Zumba i stadsparken.
Fredag: Åker till Stockholm.
Lördag: Sommarkrysset med Jennifer & Annika! ♥
Söndag: Åker till Mariestad/Lidköping. Diggiloo med Jennie och hennes familj. ♥

Det börjar hända något nu.. :D Sista jobbveckan också, najs! Ska på stepen imorgon om det är nå folk som vill träna, hoppas, jag saknar det så mycket! Sista zumban för sommaren på torsdag för mig, lite tråkigt.. Det blir Sommarkväll på onsdag, mysigt! Sedan åker jag till Stockholm på fredag, underbart. Min första sthlmstripp denna sommar, det är galet! Ska på mitt första och enda Sommarkryss i sommar, finaste Sanna är med! Hem till Jennie en sväng också, mysigt att se hur hon bor och vi ska hänga på Läckö slott. Lovely! Detta blir en toppen vecka känner jag.. :D


Puss!


Parkrocken!

2011-07-23 @ 22:32:54
Nu ikväll här så tog jag en sväng till stadsparken där Parkrocken höll till. Några lokala band som spelar hela kvällen, gratis också. Jag drog dit till 20.45 när Baron Bane skulle spela.. Sångerskan i bandet är Ida Long, jag dansar för henne och ville se henne/dem. De var faktiskt bra ju.. :) De spelade i typ 45minuter.. Och efter det så trallade jag hemåt igen och var hemma runt tio-tiden. Yeah!




Wiiie!

2011-07-23 @ 18:11:44
Har varit iväg och hämtat ut min Diggiloo-biljett.. Jag får se showen i sommar igen, lovely! Ska gå med Jennie, Johanna och deras mamma på Läckö Slott nästa helg. Det ska bli så underbart kuuul! :D Lääängtar!

Bilden är från Diggiloo's fb-sida, efter premiären i Ronneby!


Lisa och jag förra sommaren! ♥

Mumsigt!

2011-07-23 @ 17:45:26
Var hem till mormor och Birger med mamma tidigare här. :) Vi fikade och pratade lite, och åt jordgubbar! Det var trevligt! Åkte förbi syster och ica sedan och nu kollar jag på Sjunde himlen, som jag även gjorde innan vi åkte.. Så bra ju! :)



Mysig dag i Högbo!

2011-07-22 @ 20:16:15

















Tusen tack alla!

Nu är det heeelg!

2011-07-22 @ 18:33:52
Jag har jobbat hela veckan. En timme kring lunch-tid varje dag. Och nu är det bara fyra dagar kvar nästa vecka. Najs! Slutade vid halv två-tiden idag och väntade in syster som slutade en halvtimme senare, och följde med henne hem. Sedan hämtade mamma och mormor oss och vi åkte in till Valbo köpis.. Där vi snurrade runt massa, det blev inget köpt för mig. Kom hem strax innan sex-tiden här..

Nu ska jag fundera lite över hur jag ska göra imorgon..
Pusshej!

Myyysigt!

2011-07-21 @ 17:32:56
Efter jobbet idag, runt halv två-tiden, så drog jag ut till Högbo bruk där jag mötte upp A-K på hennes jobb, för Jennie med familj gjorde ett stopp där på vägen hemåt. Vi började med att äta på Högbo Qvarn, tog lunchbuffén. Och bara satt och pratade, så mysigt! Sedan iväg till ladorna där Äventyrsservice håller till, där A-K jobbar. Klättrade klättervägg, testade stort labyrintspel m.m.. Vi hade i alla fall sjukt roligt! En sväng upp till Brukshotellet också, folk ville på toaletten.. Jag träffade även Päivi där en sväng, hon jobbar där. Trevligt! Sa hejdå till Jennie med familj för de har ju en lång resa framför sig hemåt.. Men åh, så underbart det var att träffas igen! :D ♥ Jag och A-K pratade lite till innan jag begav mig hemåt, vi ska ju ses på onsdag. :) Brummade hemåt igen och var hemma runt halv fem-tiden..

Bilder kommer i eget inlägg så fort jag har fått dem från A-K. :)

Mysig och lyckad dag!

Bara för att..

2011-07-20 @ 20:54:24
Jag kollar på Bones just nu. Och att de har börjat med inspelningarna för säsong7 idag. Helt fantastiskt! Jag längtar till i höst va! Jag vill se nuuu! Här nedan är en bild på Emily Deschanel, som spelar Dr Brennan, från ett event nu här i juli.. Så fiin! Och hennes mage syns verkligen nu, iihi. Den syndes bara lite smått i de sista avsnitten på säsong6 men åååh, säsong7.. Börja nu! Det är lite väl långt till den 3 november just nu!!!


Grillkväll!

2011-07-19 @ 23:21:07
Jag, mamma och syster drog iväg till en av våra kusiner runt 18-tiden här. Nästan hela släkten var där och vi skulle grilla allesammans. Mysigt och trevligt! :) Kul att se hur Sofia&Fredrik bor också, de köpte ju hus för ett tag sen.. Najs! Satt och pratade en stund efter maten och vi kom hem strax efter tio-tiden här. :)














10/7 - Furuvik, konsert & fina Jessica! <3

2011-07-18 @ 19:59:43
Dagen började med att jag cyklade till resecentrum, bussen därifrån in till Gävle och snurrade runt där i väntan. Sedan blev det djungelbussen till Furuvik vid 11.30-tiden. Och ja, bussen var inredd som en djungel. Lejon, apor, bananer och träd och sådant, haha.. Kolla bara..


Framme i Furuvik efter en halvtimme, betalade in mig och strosade raka vägen till scenen, men där höll de bara på att plocka upp grejer och sådant. Vad det var dags för?! Jo, en Markoolio-konsert med Bästa Jessica Marberger på kören. Jag tog en sväng runt i parken och kom tillbaks en halvtimme senare till tivoli/scen-delen och då stod Jessica på scenen och repade. Jag tog mig dit och slog mig ner på en bänk på sidan, hon hittade mig och vinkade, fina! Sjukt varmt var det i alla fall där. Folk rörde sig närmare scenen sen när Marko dök upp för rep och så gjorde även jag. Jessica var söt! Repade en 45minuter ungefär och sedan tecknade J lite fint att hon kommer ner.. Hela gänget kom ut på restaurangen på sidan och jag tog mig dit, Jessica vände sig om och letade efter mig lite sött. Hejade även på Franz som var med. :) Kramkalas och lite snabbt prat. De skulle äta och sedan skulle hon höra av sig.. Jag kikade runt massa på tivolit, det var ju lite mer än 6-7 år sedan jag var där sist.. Sedan bland djuren också, där jag stötte på Jessica och Franz. Hur söta är dem inte tillsammans, åh! Så det blev lite prat där om livet typ.. Jag fortsatte runt och det blev lite segt att snurra runt där själv.. Ut på äventyrsön också. Tillbaks till scenen och köpte lite varma chips och bara väntade, en timme kvar typ.. Och då hade det även blivit lite kallare och massa moln.. Helt plöstligt såg jag J&F igen på andra sidan scenen, hon sa hejdå för stunden till Franz och kom till mig och pratade igen. :) Mysiga hon! Jessica lämnade mig sen för att gå och sminka sig för konserten.. Strax därefter så började det spöregna, och jag skojar inte, verkligen spöregn. Suck! Stod under ett tak och glodde, det mullrade även lite grann men bara på långt håll. 20minuter innan konserten började så slutade det att regna och solen kom fram igen, det var skönt.


























Klockan slog 16 och det var dags för Markoolio-konsert. Jag har ju liksom aldrig sett den förut, HAHA! Men åh så underbart det är. Det är fan ingen sommar utan en Markoolio-konsert. Jag blev alldeles varm inombords när musiken började och tonerna till "Ingen sommar utan reagge" började. Lovely! Jessica var otroligt söt i sin rosa one piece. ♥ Alla låtar rullade på.. Sommar och sol, Sola och bada i Piña colada, Jag orkar inte mer, VS, Millenium 2, Åka pendeltåg, En kväll i juni m.fl.. Och såklart fotbollslåtarna! "KETCHUP PÅ DEN!" Haha, underbart! Och de avslutade, som vanligt, med Rocka på.. Åh, love it! En timme gick alldeles för fort och alla försvann sedan av scenen..










Efter ett tag så kom Marko ut och signerade till alla som ville ha vid scenen. Messade Jessica och strax därefter kom hon och Franz ut borta vid restaurangen. Kramkalas och lite prat.. och vi tog sedan sällskap ut från Furuvik och pratade ännu mer utanför. Vi tog bild tillsammans för en gångs skull, det var mys! Massa kramkalas, tackade för dagen och sedan skulle dem åka vidare. Puss på J! ♥ Fina människa, precis vad jag behövde just nu, tack! Jag väntade in bussen som kom vid 18-tiden, sedan bussen hem från Gävle och var hemma strax efter sju..



Tack tack tack älskade människa!
Du betyder mer än allt.


Yees!

2011-07-16 @ 15:52:40

När jag vaknade imorse så läste jag lite. Ja, ni såg rätt. JAG LÄSTE! Det händer inte ofta, men jag köper böcker och sen ligger dem bara här. Onödigt. Så jag började bläddra i en bok och läste första kapitlet. Najs, för att vara jag! Och jag hoppas kunna hålla i detta nu. Dessutom så är boken på engelska. Hjälp! Jag kan säga såhär, jag förstår absolut inte allt i detalj men jag förstår det stora hela.. Boken är Déjà dead av Kathy Reichs. Böckerna/livet som Bones-serien är baserad på, hihi. Jag hoppas kunna ta mig igenom hela boken, så småningom. :)


Klart för veckan..

2011-07-15 @ 14:21:42
Har jobbat sista dagen hos pappa nu. :) Han hämtade mig strax innan nio-tiden idag. Ut till Valbo igen.. Och det började även regna direkt så jag har sprungit runt där i regnjacka. Blött blött. Rensade klart det sista, plockade bort all skräp Och gjorde fint både därinne och utanför. :) Vid halv tolv-tiden ringde jag pappa och bad han hämta mig. Då var jag klar och alldeles för blöt. Mina byxor var genomblöta, även mina converse, haha.. Vi åt pizza innan han skjutsade hem mig, najs! Nu är det heeelg!



Nytt!

2011-07-14 @ 21:02:05


149:- respektive 129:-.

Målat och rensat.

2011-07-14 @ 20:45:21
Jobbat idag igen. Förmiddagen spenderade jag med att måla klart allt som skulle målas. Och eftermiddagen så rensade jag ogräs i ett förråd. Och det är lite kvar men det fixar jag imorgon. Najs! Under lunchen så drog jag över till köpis och kikade runt lite. Köpte linnen på gina, bilder kommer! Och sedan var jag till donken och åt lite. :) Pappa kom och hämtade mig vid halv fyra-tiden.. Ännu en dag avklarad!



Målar som aldrig förr..

2011-07-13 @ 17:00:48
Haha, på rubriken. Men det är precis vad jag har gjort idag igen.. Bara målat massa. Hann klart med en till vägg, bara en halv kvar nu typ. Det fixar vi imorgon. :) Plus att jag ska rensa lite ogräs och städa ur förrådet där. :) Naajs! Hoppas på bra väder, eller i alla fall upphåll, haha.



Fjäderörhängen!

2011-07-12 @ 16:12:42
Idag kom mina smycken från jfr.se som jag beställde förra veckan, lovely!





Jobbelijobb!

2011-07-12 @ 15:51:06
Pappa kom och hämtade mig imorse, strax efter sju-tiden. Då var det raka vägen ut till Valbo köpis igen. Det var dags att måla idag. Det var roligt. Hann bara med en vägg idag, finns två till som ska målas resten av veckan. Pappa kom in vid lunch och då började det även regna lite smått. Men det gick över och pappa åkte, jag hann måla några plankor innan det började spöregna och åska. Så pappa kom in och hämtade mig igen och jag kom hem strax innan tre här.. :)




Ni är det Bästa som hänt mig!

2011-07-11 @ 16:50:31

JAG SAKNAR ER! VARENDA EN AV ER!


.love the picture! ♥ haha.


Nyyy vecka!

2011-07-10 @ 23:32:45
Min kväll har bestått av tv-tittande, Mona Lisas Leende. Bra film! Och har även glott här och messat massa med fina Emelie! ♥ Nu ska jag dock ta och sova här, så jag kommer upp imorgon.. Ny vecka också!

Veckoplanering..
Måndag: Jobb 12-13. Lotta på Liseberg på tv!
Tisdag: Jobb 7-16. Zumba i Gävle?
Onsdag: Jobb 7-16.
Torsdag: Jobb 7-16. Zumba i stadsparken.
Fredag: Jobb 7-16.
Lördag: Inget planerat..
Söndag: Inget planerat..

Så ser min kommande vecka ut. Massa jobb verkligen. Strömmingsbaren imorgon och resten av dagarna hos pappa. Det är lite cirka tider med 7-16, kan börja senare och sluta tidigare med. Najs! Lite träning också. Gympan ska jag försöka gå på, sen är det zumban. Woho! Jag kommer i alla fall att vara trött i helgen, haha..

Nu kallar sängen!
Godnatt!

Lycklig!

2011-07-10 @ 20:19:34
Trött men en otroligt lycklig brud här!
En väldigt fin dag har det varit, åh! Tack hjärtat!


Solen skiner..

2011-07-09 @ 18:57:42
Det har varit en ganska lugn dag här. Inte hänt så värst mycket. Mest suttit här och glott på Bones. Fast det har varit strålande väder ute, men jag orkar inte vara ute i värmen, haha. Var iväg på en promenad tidigare här, en timmes. Najs! Och det var vaaarmt! Och det är det fortfarande.. Nästan klarblå himmel, bara några små moln, och sol. Vi ska äta grillat snart, mamma håller på för fullt! Gottigott!



Saknad!

2011-07-09 @ 15:04:24

Detta var lääänge sen.. men gud vad jag saknar henne! ♥

Freeedag!

2011-07-08 @ 21:35:09
Nu är jag här igen.. och visst har jag fått lite gjort idag. Började med att betala min ena mobilräkning och förde över pengar till J. :) Messade lite folk med! Kollade såklart på Bones också men efter det så blev det en promenad till stan. Svängde in på Specsavers och hämtade ut lite linsvätskor, sex flaskor hade jag kvar.. haha, min väska blev tung. xD Tänkte sedan svänga in på folkets hus och fylla på mitt busskort men där var det stängt.. Surt! Sommartider nu ju, blä.. Så jag messade syster och drog hem till henne nån timme. Kollade lite på OC och åt lite mackor, haha. Gott! Gick sedan hemåt och fixade mat direkt, och slog mig ner här. :) Nyligen beställt lite fjäderörhängen också, så najs!

Nu ska jag mumsa m&m's och kolla på Bones här..

Lista..

2011-07-08 @ 14:17:17
..för dagen. Ja, jag har en hel del som jag skulle vilja få gjort idag som jag bara har skjutit upp under veckan.. Hm, får se hur långt jag kommer nu med allt. :) Inte långt skulle jag tro, eh!

- Promenad.
- Betala räkning.
- Föra över pengar till J.
- Beställa mer fjäderörhängen.
- Köpa linsvätska.
- Fylla på reskassa på busskortet.
- Messa folk.
- Boka julkonsert-biljett.
- Ut med musbus
.

Lite smått och gott. Nu först så ska jag kolla på ett avsnitt av Bones och äta min glass. Mums!


Hemma från jobb..

2011-07-08 @ 14:01:33

Kom hem för en stund sedan.. Varit på Strömmingsbaren och jobbat igen. Idag var det väldigt lungt, igår när jag inte var där så var det mycket folk och allt. Haha, lite typiskt! Lite mer än en timme blev jag där. Pappa var förbi och åt igen och jag fick skjuts hem av han när jag slutade, najs! Nu sitter jag här och lyssnar på lite musik bara.. Ska kika igenom datorn sedan får vi se vad som händer.. :)



Trött i kroppen va!

2011-07-07 @ 20:52:23
Jag har hamnat här nu.. det är jag värd tycker jag! Idag har jag jobbat hos pappsen.. han kom och hämtade mig runt åtta-tiden imorse.. Fixade lite grejer och sedan raka vägen ut till Valbo köpis, där vi skulle upp på taket vid Elgiganten/Siba/Skohuset. Sopa massa löv, grus och allt.. Så där har jag tillbringat min dag, själv! Solen har stekt på väldigt bra och jag har bränt mig lite.. Höll på enda till tre-tiden typ, då blev jag klar. Hej och hå, så himla varmt alltså.. Det blev donken till lunch med pappa som kom in då. :) Väl hemma så slappade jag mest bara för att sedan cykla ner till stadsparken för att köra zumba vid halv sju-tiden. Lite folk men vi hade roligt ändå. Svettigt värre men det är bara att köra. Underbart! Kom hem strax innan åtta-tiden och nu sitter jag här och kollar på Bones. :)








Det rullar på..

2011-07-06 @ 18:27:54
Visst, jag gick ut i solen en stund men gud så varmt det var.. Satt även och löste lite suduko och åt glass ute på altan. Mysigt! Sedan fick jag sms av Päivi om att jag fick komma till badet vid halv fem-tiden och träna om jag ville.. Så jag kastade i mig lite mat och bytte om.. Cyklade till badet och det var dags för step up i 45minuter. Helt lovely! Det var länge sen men guud så roligt det är.. Och varmt var det, herregud! Pratade med P efteråt och sedan cyklade jag hemåt.. Duschade direkt och nu sitter jag här igen.. :) Får se vad som händer nu..


Mitt i veckan..

2011-07-06 @ 14:07:21
Jag är hemma och tråkar nu.. Kom hem från jobbet för en stund sedan. Det blev 1,5 timme på Strömmingsbaren idag, men det har varit sjukt lungt alltså. Pappa kikade förbi också. :) Och det blev bestämt att jag jobbar hos han imorgon redan. Ska ju vara hos han nästa vecka men han hade körigt på måndagen där så jag tar morgondagen hos han och sedan måndagen på Strömmingsbaren. Yes, här hoppar vi emellan jobben, haha xD Det blir nog najs!

Nu sitter jag i alla fall här hemma och jag ska ta och byta om till bikini tror jag.. Det är asvarmt och solen skiner, kanske lär passa på att sola. Inget som lockar men jag lär väl typ.. ;D Sedan lösa lite mer suduko tror jag, yeah! Senare ska jag och syster beställa lite fjäderörhängen, äntligen typ. Ja, ut i solen medans det finns nån sol typ.. :)


trött..

Fullt upp dagen lång!

2011-07-05 @ 21:49:07

Vaknade nån gång, fixade mig och gick sedan ner på stan. Dags att jobba. Strömmingsbaren. Idag var det mer folk och mer att göra.. Så kul! :) Kom hem strax efter halv två-tiden.. Fikade lite och löste suduko i väntan på syster som kom strax innan tre-tiden. Vi cyklade till mormor och städade Birgers rum, yes! Och även fikade där med, gott! Cyklade hemåt och var hemma efter fem.. Fick då sms av Päivi som undrade om jag ville med till Gävle på zumba vid halv sju-tiden. Yes! Mamma skjutsade mig till statoil där P hämtade upp mig strax efter sex. Mot Gävle och boulogern. Så sjukt kul att zumba igen ju. Love it! P släppte av mig vid statoil igen när vi kom hem, strax innan åtta. Därifrån tog jag en promenad hemåt och var hemma typ en halvtimme senare. :) Då tog jag en snabbdusch och sedan blev det mat, tacorester. Mums! Och nu kollar jag på SYTYCD..

Vilken dag alltså. Fullt upp hela dagen! Lovely!
Pusshej!


Kvällspromenad!

2011-07-04 @ 20:34:16
Promenad med syster hem till henne och sedan fortsatte jag vidare själv. Genom stan typ.. En timmes promenad blev det. Så otroligt skönt ju! :) Love it!





Måndag hela veckan!

2011-07-04 @ 18:25:20
Vaknade lagom tid och duschade, åt frukost och så. Strax efter halv tolv-tiden så gick jag ner till stan och Strömmingsbaren. Syster visade mig lite grann och sedan var det bara att plocka lite disk och sådant. Ganska lungt idag faktiskt! Kom därifrån strax innan halv två.. Hemåt igen, då tog jag lite fika typ.. Hade tråkigt och bestämde mig för att ta en liten cykeltur, den blev på 40 minuter.. Sedan cyklade jag hem till syster och där blev jag kvar ett tag.. Vi kollade lite olika sidor med fjäderörhängen, fikade och kollade på One three hill. :) Mamma kom dit också. Men efter halv sex nån gång så cyklade jag hemåt och här är jag nu..



En promenad kanske?! Innan jag fastnar här... Yes!

Söndagsblogg!

2011-07-03 @ 23:38:47
Det känns lite onödigt att lägga ut en veckoplanering här nu för egentligen händer det knappt något alls.. men här kommer den i alla fall;

Måndag: Jobb 12-13.
Tisdag: Jobb 12-13.
Onsdag: Jobb 12-13.
Torsdag: Jobb 8-16. Zumba i stadsparken.
Fredag: Jobb 12-13.
Lördag: Inget planerat..
Söndag: Inget planerat..

Ja, inte mycket som händer.. Ska hänga på Strömmingsbaren under lunchen och hjälpa till. Annars en väldigt tråkig vecka, som alla andra veckor då.. Får se om det händer något skoj, hm.. Promenader ska jag försöka hinna med att göra varje dag också. :) Det blir najs! Hoppas på fint väder också så man kan sola lite.

Nu väntar sängen..
Godnatt!

Går och går..

2011-07-03 @ 20:03:32
Jag kom iväg på en liten promenad här ikväll också. Skönt! En 45-minuter blev det.. :)


Skolgrejs..

2011-07-03 @ 20:01:10

Under eftermiddagen så rensade jag bland mina skolpapper och satte i dem i en pärm.. Det var så mycket så de fick inte ens plats i en pärm.. xD haha. Så jag fick använda mappen jag köpte också.. Måste nog åka in till Owe Jansson och köpa fler pärmar och mappar. Yes! Men det blev bra i alla fall. :)



Promenad..

2011-07-02 @ 21:54:03
Woh! Jag kom ut på en promenad tillslut. Sjukt skönt att bara gå liksom.. Jag tog en sväng genom viken typ, haha.. En timmes promenad blev det. :) Nästa gång ska jag ta ett par skönare skor, converse-skor är inte så sköna att gå långt i.. Och lite musik kanske också. :) Najs!




En sväng..

2011-07-02 @ 17:57:11
Var iväg med syster, mamma och mormor till Owe Jansson.. Där vi kikade runt lite grann och jag fick med mig en pärm och en mapp hem.. till skolan i höst! Sedan svängde vi även in på Valbo köpis och kikade runt lite.. :) Där köpte jag en t-shirt på h&m-rean. Jag har velat haft den lääänge men nu var det rea så jag kunde inte låta bli, hihi.. Kom hem för cirka en timme sedan..






Första Juli!

2011-07-01 @ 19:07:36
Det har redan blivit Juli-månad. Herregud vad tiden går fort.. Vart tog Juni vägen egentligen?! Inte mycket kvar av sommaren nu ju, skööönt! Denna månad bjuder inte på mycket alls. Jag ska mest jobba lite här och där.. Förbi mormor nån sväng nästa vecka. Veckan därpå, närmare bestämt vecka 28, så ska jag jobba lite hos pappa. Och från och med måndag nu så ska jag hänga på Strömmingsbaren under lunch-tid och hjälpa till lite, plocka undan disken och sånt. Så lite pengar här och där får jag in. Så najs!

Annars är det zumba minst en gång i veckan.. Och jag måste ta tag i promenaderna ju, måste verkligen! Sommarkväll i Gävle börjar också, varje onsdagskväll är det lite artister som uppträder.. Ska in minst en gång i alla fall. Den 23:e är det Parkrocken här i stadsparken och den ska jag förbi en sväng på. Och sedan så blir det ett sommarkryss i slutet av månaden.

Så ser min ganska så tråkiga månad ut. Tänkte skriva tomma men den är inte så tom egentligen pga allt jobb. Men det blir nog bra ändå.. Får se om det händer något mer, men det är tveksamt!


RSS 2.0