Anmäld.

2015-07-16 @ 01:00:00
Yes, då var man anmäld till höstens danskurser. Förra terminen velade jag in i det sista, och lovade mig själv att inte göra samma sak nu. Men fasen vad svårt att bestämma nåt, allt jag vill gå krockar ju den här terminen... Så jag kryssade i det som lockade mest och vill jag något annat efter första veckan så får jag ändra då.
 
Dessa kurser blev det...
Ragga forts/övade
Tävlingsdisco
Standard pardans
Jazz/show avanc
Street övade/avanc
Latin pardans
 
Så här lite var det länge sen jag anmälde mig till. Så får se om det läggs till nån kurs sen.. Sen har ju jag min zumba också, denna termin två gånger i veckan. Det blir nog najs!
 

Sommarkväll

2015-07-15 @ 21:23:00
Jag var in till Gävle och Sommarkväll en sväng ikväll här, jag åkte in för att se En dans på rosor. Det är ute på en liten promotionturné och visar ett litet smakprov ur showen och det ville jag inte missa. Och hade även skrivit med Maria Bild på instagram som är med och dansar.. Jag kom in ganska så precis till det började vid 19-tiden. Träffade Karl också, så fick sällskap under tiden. Det var bara Tobias Karlsson, Tobias Bader och Maria Bild som var med, också Babsan som presenterade dom så. Så himla roligt att se ju, dom är grymma! Efteråt blev det signering vid sidan av scenen och jag tog mig fram för att träffa Maria. Det var så kul att träffa henne, hon var så mysig! :) Efter det var jag in på Åhléns och pratade med chefen, najs. Träffade även på Josefine där så hängde med henne en stund och vi kollade in Diamond dogs på scenen innan vi tog oss hemåt..
 

Myshäng

2015-07-14 @ 21:31:00
Åkte in till Gävle efter jobbet och träffade Helena. Mycket trevligt! Drog hem till henne och vi gick över till boulognern och stadsbadet. Himla varmt och skönt! Och bara pratade massa. Sen gick vi hem till henne och hängde på balkongen, mysigt värre!
 

Galen dag!

2015-07-13 @ 21:10:00
Helt slut efter den här dagen ju.. Började klockan 6mellansvenska och städade i några timmar, sen blev det buss in till Gävle. Började vid 11Åhléns, där jag jobbade med chefen denna gång, mys! Skulle sluta vid 17, men det hände en grej och jag fick jobba över lite så slutade vid 17.45. Raka vägen till Ackes sen för att köra zumba vid 18, och Irina var med denna gång. Första gången hon såg mig köra ett helt pass, och hon var med och körde några danser också. Riktigt roligt faktiskt! Och det var också sista zumban innan vi åker utomlands på torsdag.. nu är det bara jobb på mellansvenska fram tills dess.. :)
 

Monroe´s

2015-07-12 @ 19:07:00
Det blev middag på Monroe´s med mamma och syster nu på kvällskvisten. Solen sken och det var ju varmt ju.. Mysigt och mätta blev vi :)
 

Mellansvenska + Åhléns

2015-07-11 @ 19:23:00
Det blev jobb på Mellansvenska hela veckan + att jag jobbat på Åhléns också. Heldagar på mellansvenska måndag, tisdag och fredag. Och det har gått finfint. Sen jobbade jag bara några timmar på morgonen på onsdag och torsdag för sen var det Åhléns som gällde. Och det var också superroligt ju! Trivs så bra och nu fick man ju ännu mer ansvar när man jobbade så att säga.. Najs! Och det var Åhléns som gällde idag också, kom hem därifrån för en stund sedan. Det har gått bra, lite segt då det inte varit så mycket folk menmen..
 

Monterat möbler

2015-07-10 @ 14:59:00
Det har inhandlats nya möbler till rummet också. Som jag har monterat, och pappsen har hjälpt mig med garderoben. Det blev riktigt najs ju!
 

Zumba, baby

2015-07-09 @ 20:16:00
Jag har zumbat på som vanligt i veckan här, både i måndags och ikväll här. Riktigt roligt, men nu börjar jag tröttna på de gamla danserna jag kör.. Måste börja göra nåt nytt nu, haha. Skapligt med folk i alla fall. :)
 

Åhléns

2015-07-04 @ 18:21:00
Idag var det dags för första dagen på sommarjobbet på Åhléns. Riktigt taggad! Började vid 11 och jobbade till stängning. Var nere på hem med Sandra. Det gick bara fint, väldigt segt då det knappt var några kunder så. Sista timmen var jag helt själv nere och då gick det ännu segare, haha. Men slutade vid 17.10 och sen var det bara bussen hem direkt.
 

Solning

2015-07-03 @ 19:37:00
Systeryster kom hit på eftermiddagen/kvällen så vi la oss ute i solen ett tag. Himla skönt ju! :)
 

Mellansvenska städ

2015-07-03 @ 15:56:00
I tisdags ringde chefen från Mellansvenska städ och undrade om jag ville jobba lite, för de behövde folk. Det gällde onsdag och torsdag, 6-15. Så det tackade jag ja till, behöver alla pengar jag kan få.. Så i onsdags jobbade jag tillsammans med Elin, riktigt roligt. Sen gårdagen själv och det slutade med att jag fick jobba idag också, tillsammans med Agata. Himla najs! Jag ska jobba på måndag också, sen får vi se hur det blir.. :) Så najs med lite extrajobb såhär..
 

Hedåsen

2015-07-02 @ 19:56:00
Det var så varmt ikväll här så jag och mamma hoppade in i bilen och åkte ner till hedåsen för att känna på vattnet. Det var kallt, haha, men vi doppade fötterna ändå. Och så sjukt fint ju! :D
 

Ackes-häng

2015-07-01 @ 21:24:00
Det blev Gävle igen.. En snabbsväng förbi stan då Sommarkväll började.. men sen till Ackes då man kunna köpa Magic of Dance dvdn och det var även en workshop men den var inte jag på.. Träffade Irina och pratade discodräkt med henne, då hon ska sy en till mig till hösten. Så lämnade tyger och hon tog mått på mig osv.. Och sen pratade vi massa till innan vi tog oss därifrån. Mysigt!
 

RSS 2.0