Outta my head..

2012-03-30 @ 18:45:59
Jag vill blogga men jag har ingenting att blogga om typ.. Jag gör inte så mycket om dagarna här, bara dansar just nu så jag får väl skriva lite om det då..

I måndags var det mina tre timmar, jobbigt ju. Street. Streetjazz. Jazz. Första timmen så repeterade vi mest de båda koreografierna, började med ett intro på den streetiga-koreografin. Najs, om vi får till det, haha. Massa nya steg på den jazziga koreografin på streetjazzen, herregud. Det börjar bli lite svårt va, men jag hänger med någorlunda. Sista timmen, då var man så trött men vi körde på på jazzen ändå.. Massa repetition där också, på båda koreografierna. Dock inga nya steg, men det kommer väl.. Najsnajs! Zumbade i tisdags som vanligt, jobbigt men roligt.. Och i onsdags så blev dansen inställd, lite tråkigt ju.. Men igår dansades det istället. Först satt jag och kollade på discon som Irina hade, jag ska la troligtvis börja på det till hösten.. Sedan var det zumba en timme, galet svettigt. Blir så otroligt trött efter det. Latinon sen, där vi repeterade det vi hade.. La på lite steg mellan två danser och fortsatte på tangon. Så kul! Sedan hade vi fantasy också, herregud. Repeterade stav-koreografin mest, typ en timme. Fick lite nya steg både med staven och utan.. Så rolig koreografi alltså, wow! Dansade igenom jazz-koreografin innan vi slutade strax innan halv tio också..

Det var min dansvecka va, den ser ut som den brukar typ. :) Imorgon är det dans på Spegeln på Idas konsert, det ska bli superkul! Och på söndag är det danslektion igen.. Yeah!


No dance..

2012-03-28 @ 15:25:44
Jag fick sms från Ackes tidigare här och dansen är inställd ikväll. Läraren är sjuk, så ja, det blir en kväll hemma. Ska dansa imorgon istället, så det blir några timmar då. Fast jag hade gärna dansat ikväll ju... men det är väl bra med en vilodag också. ;D


Ännu en vecka förbi..

2012-03-25 @ 21:57:15
En lugn dag. Uppe tidigt för att se fina Sonja AldénNyhetsmorgon. Hon är så himla bra! Sedan massa Bones hela dagen lång. Ikväll här så var jag iväg till IOGT och zumbade, Irina som körde.. Så roligt ju! Pratade massa med henne efteråt om lite allt möjligt medan hon stängde stället, haha. Trallade hemåt, åt varma mackor med mamma och kollade sedan på Så ska det låta. :) Och nu är det Bones som gäller resten av kvällen.


Nu är det slut på denna vecka, gud så fort det har gått. Dags för en ny imorgon och en liten söndagsblogg står på tur. :)

Måndag: Street 18. Streetjazz 19. Jazz 20. Lisa fyller år, grattis!
Tisdag: Zumba 20. Mamma fyller år, grattis!
Onsdag: Zumba 17. Fantasy 20.
Torsdag: Plugga! Latino 19.10. Fantasy 20.10.
Fredag: Tenta - Finansiell P-A 9-14.
Lördag: Genrep 15, Spegeln. Ida Longs konsert på Spegeln, Gävle.
Söndag: Feminin vibe 17.

Mycket dans blir det, underbart. Har ju fantasyn två gånger i veckan nu framöver för att vi ska hinna sätta alla koreografier. Så roligt! Och på lördag ska det dansas på Idas konsert på spegeln också, superkul! Längtar va! :D Annars ska jag mest plugga i veckan, en tenta på fredag väntar.. Segt, men den lär göras. Ska även maila lite folk. Sedan får vi se vad veckan bjuder på. :)

Pusshej!

Min fredagkväll.

2012-03-23 @ 20:33:32
Jag fick köpmat av mamma, för hon är iväg nu ikväll. Det blev malaysia, friterad kyckling och ris. Mums så gott! Sedan satte jag igång och dammade mitt rum här på kvällskvisten, haha. Så nu är det rent och fint va! Hämtade  upp lite dricka, choklad och jordgubbar, och är nu placerad här vid datorn och framför tvn. Kollar lite på Bones, så himla bra! Sedan får vi se vad kvällen har mer att erbjuda, haha ;D Hörs!Dansigt värre..

2012-03-23 @ 15:26:37
Mycket träning denna vecka, lite utöver det vanliga..

Körde ju zumba i tisdags, jag och Josefine.. Roligt, roligt! Blev lite mer sugna och vi körde ett till zumba-pass i onsdags. Och igår kände jag för att köra zumba igen, haha. Älskar't! Så det har blivit tre zumba-pass bara den här veckan, än så länge. ;) Annars har jag hunnit med lite dans också. I onsdags så hoppade jag in på en av Irinas danslektioner igen och repeterade hiphopen med henne och hennes elever. Så himla roligt ju! Sedan var det fantasyn på kvällen, så kul! Vi gick igenom discon lite för oss själva, sedan uppvärmning, kickar och diagonaler. Dansade sedan jazz-koreografin några gånger, gick igenom stegen noggrant och sedan fick vi lite fler steg mitt i.. Svårt ju! Sist så dansade vi igenom stav-koreografin, det vi mindes från förra veckan och la på lite steg utan stavarna. Det går snabbt men åh så roligt! 1,5 timme går alldeles för fort liksom.. Från och med nästa vecka så kör vi fantasyn två gånger i veckan, yeah! Och igår efter zumban så var det latino som gällde. Chacha-uppvärmning och sedan repeterade vi samban och chachan massa.. Gick igenom vissa steg och sådära, det blir nog bra tillslut. Sista kvarten så dansade vi tangon, repeterade massa för de var många som var borta förra veckan. Fortfarande helt underbar ju! Längtar till nästa vecka, hoppas vi lägger på fler steg då! :D

Det var min dansvecka, eller jag ska köra zumba igen på söndag!
Woho! ;D


And it's hard to dance with a devil on your back

2012-03-20 @ 14:50:18


Började med en ny koreografi på streetjazzen igår. En mer jazzig, verkligen jazzig. Snurrar, hopp, kickar och mycket golv. Snyggt som fan men svårt också. Och vi dansar till Florence.. åh, jag tycker om låten! Hoppas bara koreografin sitter bättre nästa vecka. :)

Dansade lite mer igår också. Streeten där vi la på nya steg i båda koreografierna vi har, så najs! Det börjar bli lite svårt nu.. Sist hade jag jazzen, kollade mest och markerade stegen. Började även här med en ny koreografi, till en queen-låt, som även ska dansas den 4maj på arenan. Det kommer bli så snyggt! Efteråt så gick jag, Hanna, Sofia och Elin igenom de nya stegen, som vanligt, innan vi åkte hemåt. :)

Och ikväll är det zumba som gäller, yeah!

Dans och lite kvalitetstid.

2012-03-18 @ 21:18:47
Började dagen tidigt med buss in till Gävle och mötte upp Caroline vid nio-tiden. Efter en promenad på söder så begav vi oss till Ackes lokaler där på söder. Det var dags för dansrep med Ida inför hennes konsert om två veckor. Så najs! Det var roligt, hennes konsert kommer ju slå allt. Vilka idéer hon har, så coolt! Hade så gärna velat sitta i publiken som "vanlig" publik och se allt, haha. Efter två timmar så var vi klara, allt filmades så vi kan träna hemma. En sväng på stan sen för mat på donken och inhandling av frukt. Mot Ackes, i stan denna gång, och var där strax innan 13-tiden typ. Slog oss ner i sofforna och slappade. Kikade på jump stylen sen, ser roligt ut men ja, inte riktigt min grej tror jag. Sedan var det en timme kvar till vår lektion, så vi passade på att dansa i ena salen där. Så roligt ju! Feminin vibe vid 17-tiden. Det var så kul denna gång! Repeterade massa, fick lite nya steg och avslutade med att dansa i grupper mot varann. Så kul! Pratade lite med folk efteråt innan vi gick till bussen och kom hem efter sju-tiden här.. Tack alla, och tack Caroline för dagen. Så rolig ju! :Dprintat från filmningen...

Det blev en typ av dansdag idag, så roligt ju! Längtar till imorgon men också till Idas konsert den 31mars. Woho! ;D

Resa bokad!

2012-03-17 @ 15:06:56

Vi ska utomlands i sommar igen va.. Vi bokade resan igår. Det blir till vårt kära Mallorca, alcudia. Underbart! Jag längtar redan liksom. En vecka denna gång, 10-17 juli. Åh, ge mig sommar! :D


Lite shopping!

2012-03-16 @ 19:57:24
Var in till Valbo köpis med mamma och syster på eftermiddagen här.. Kikade runt lite snabbt bara, max en timme typ.. Och jag hann shoppa också, haha. Ett par rosa neon-aktiga leggings på hm, love it. Ett linne på ginatricot, det på bilden, så snyggt! Och sedan ett halsband också på gina, en klocka typ. Jag blev nöjd, men min plånbok är inte lika nöjd, haha..


Love life!

2012-03-15 @ 22:58:39
Jag är inte inne här så ofta och bloggar känner jag, men det är inte så mycket som händer..

Det har blivit två zumba-pass i veckan här. Så najs! Så himla roligt, men galet jobbigt.. Alltså det blir jobbigare och jobbigare för varje gång ju.. fast man kan stegen, haha. Igår efter zumban så ville Irina ha lite hjälp på en av danskurserna hon har. Det var hiphop som gällde, haha. De skulle dansa två och två, och Irina ville ha mig att dansa med så hon kunde visa ordentligt hur stegen skulle vara.. Haha, ja, så det blev lite dans där, roligt. :) Sedan fantasyn på kvällen, jag kollade mest då bara. En ny koreografi som gällde, med käppar. Haha, jag skrattade gott ialf.. Får vara med nästa gång, jag memorerade stegen så dem kan jag. :) Så snyggt! Och ikväll här så var det latino, vi var bara sex stycken dock.. Körde igenom samban och chachan, började sedan med en ny koreografi där med. Tango denna gång, haha, den är underbar! Pratade lite snabbt med Irina efteråt sen.. Även Jonas i väntan på att tiden skulle gå.. :) Sedan blev jag själv kvar på skolan, förutom Irina då, så då gick jag iväg till bussen..

Nu får jag vila i några dagar innan det är dags att dansa på söndag igen.
Woho, längtar va!


Word!

2012-03-13 @ 13:52:29
" Livet är nu, livet är du
Du har ödet i din hand
på så många sätt, det är din rätt
så gör så gott du kan
För livet är nu, livet är du
trots att man inte rår ibland
Men livet är nu, det är du
"

- Sonja Aldén.


fem år sedan. ♥

Dance the night away!

2012-03-12 @ 23:12:56
Igår när tåget rullade in i Gävle så var det raka vägen till Ackes och danslektion direkt. Feminin vibe som gällde.. Dansade igenom allt där, hjälpte Ida lite och vi repeterade massa. Dansade mot varann och vi skulle dansa med mer känsla, osv. Hitta en attityd liksom, det gick bättre mot slutet va. :) Så rolig lektion..

Ikväll så var det också massa dans igen.. Streeten där vi dansade båda koreografierna igen, bara jag som kom ihåg det nya, som vanligt typ.. Repeterade massa och la på lite nya steg på locking-dansen, najs! Sedan streetjazzen, åh vad jag älskar den. Körde igenom allt och repeterade början.. Vi körde sedan en helt ny koreografi, bara för den här gången. En hiphop-dans till en jazzig låt, haha. Lalehs Snö, så himla fint! Det var roligt ju! Sist väntade jazzen, jag var med ganska mycket denna gång. Repeterade massa och la på lite flera steg, inte mycket kvar på koreografin nu.. Najs!

När lektionen var slut så gick jag, Hanna, Sofia och Elin igenom början på streetjazzen, så najs! Ida kikade in och undrade om vi ville/kunde vara med och dansa på hennes albumkonsert den 31mars. Hon behövde massa dansare, så ja, jag ska vara med. Ska träffas på söndag och gå igenom lite steg och sådär. Ska bli så otroligt kul ju! :D

Nu kör vi liksom!

Melodifestivalsfinalen 2012!

2012-03-12 @ 16:05:03

Loreen, Loreen, Loreen! EUUUPHOOOOORIIIIIA!!!

Lycka!

2012-03-12 @ 13:44:12

11 månader hade gått. Äntligen fick jag se och träffa finaste Sonja Aldén igen!
Träffen! ♥ Hon blev glad, jag blev glad! Det blev en lång mysig kram va, tack! :')
Känslan när S säger att hon har saknat mig och tänkt på mig jättemycket. Den känslan alltså, åh, jag var så lycklig va! Helt ofattbart! Att höra hon säga det, jag blev lite chockad där.. Åh, det betyder så mycket! Älskade Sonja!


De Bästa!

2012-03-12 @ 13:16:52
Favoritnumren från årets Melodifestivalsfinal! :D
8/3 - Ida på Spegeln!

2012-03-12 @ 12:41:42
Jag och Josefine satt kvar på Ackes en stund efter dansen, eller en timme ungefär.. Lämnade stället strax efter halv tio och gick mot Spegeln och första dagen på Push-festivalen för att se Ida Long! Betalade in oss och hittade Victoria och hennes vän Hampus direkt typ och slog oss ner vid dem. Lyssnade på nån konstig DJ innan klockan slog 22 och det var dags att gå in till spelrummet där scenen var. Det var dock inte så mycket folk alls.. Strax efter tio så entrade Ida scenen/golvet. :) Bjöd på några låtar, bl.a. Heart, Drops of Poison, Sand.. Avslutade med Doll och även lite dans. Hon är gryyym va! Och jag verkligen älskar henne röst, åh! Sedan var det nå konstigt folk innan vi lämnade Spegeln, och jag fick hämtning av mamma i Gävle.. :)
En trevlig kväll va!

bild1- victorias. bild2&3- mina, dålig kvalité dock.Stockholm en sväng!

2012-03-11 @ 22:01:44
Det blev ju Sthlm en sväng igår.. Kändes lite annorlunda att åka dit liksom, har ju inte varit där sedan i somras. Konstigt nog så har jag inte längtat så värst heller, men det var underbart att se den älskade staden igen. Stockholm i mitt hjärta liksom. ♥ Kom dit igår på förmiddagen och åkte hem idag på eftermiddagen, lovely!

Detta har hänt: Hängt med Jennifer. Träffat saknade vänner. En Sonja-signering, finaste! Lunch på donken. En shoppingtur utan framgång. En galen mellofinal, EUUUPHOOORIIIA!!! Druckit cider på Söder. Efterfesten på annexet. Dansat så både fötter och ben värkte, haha. Träffat snygga Jennie Widegren! Sovit några timmar. Mysfika med M&J innan hemgång.

Två mysiga dagar i underbara huvudstaden! 
Några bilder kommer i dagarna här..

GRATTIS LOREEN!

bild snodd från aftonbladet..


Love it!

2012-03-09 @ 18:36:11
Jag har dansat massa under veckan också, yesyes!

I måndags så var det först street som gällde ju, vi la på lite nya steg på både koreografierna vi gör. Hjälpte Ida lite igen, haha, börjar kännas lite väl konstigt ibland. Streetjazzen efter den. Repeterade massa bara och fixade placeringar, det blir så snyggt! Jazzen sist, och där var jag inte med så mycket alls. Men var med och repeterade de absolut sista vi gjorde innan lovet. Fixade lite med placeringarna och la på steg i introt. najs! I tisdags körde jag och Josefine våran zumba, så jobbigt men åh vad jag älskar det! På onsdagen så blev det också zumba, lite spontant sådär.. Roligt roligt! Senare var det också dags för fantasy, dansade jazzen i 1,5 timme, haha. Fick ännu mer placeringar där och vi finslipade hela dansen. Repeterade det nyaste och fick även stegen till slutet av dansen. Så jazz-koreografin är klar nu, tror jag. Så fiin! Och igår var det latino som gällde. Jag dansade i klackskorna för första gången, mina fötter alltså. Det gick någorlunda i alla fall, måste verkligen träna in dem. Det blir bra till slut. Vi repeterade både samban och cha-chan hela timmen, och Irina har satt ihop låtarna nu också. Najs!

Pratade lite med Irina efteråt om Fantasy-gruppen. På första lektionen nämnde hon att vi skulle uppträda för 4000 personer i S-viken. Och jag fick det bekräftat nu, Göransson Arena som gäller.. Wow! Och vi har tydligen lite annat inbokat också. Så kul! Att få stå på scen och dansa inför folk, iiih! Jag längtar va!

Dansdansdans! ♥


Min vecka som varit typ...

2012-03-09 @ 15:22:22
Det kanske är på tiden att jag bloggar lite nu kanske.. Jag har inte riktigt haft tid tidigare i veckan. Men vissa saker kräver egna inlägg, eller ah.. Dansen och Spegeln igår kommer i eget.. Snart.. :)

Lite skola har det varit i veckan också. I måndags så var jag in och gjorde en omtenta i finansiell analys, det gick varken bra eller dåligt. Kände dock att jag kunde ha pluggat mer och hade behövt nån dag till på mig, hmm.. I tisdags var jag in en sväng och träffade gruppen i marknadsföringen, som vi ska skriva pm-arbetet med. Pratade lite och delade upp en del av arbetet som vi ska skriva till nästa vecka, då vi ska ses igen. Det gick fort och sen hemåt igen. I onsdags var det skolan igen, jag och Sanna träffades på förmiddagen för att göra en inlämningsuppgift. Det gick väl bra, en liten grej som vi inte förstod, men den blev inlämnad idag. Och sedan var det sista föreläsningen i finansiell planering och analys innan tentan om två veckor. Lite segt men vi satt kvar hela.. Det är vad jag har hunnit med i skolväg!

Vad har annars hänt?! Hm.. lite smågrejer bara. Betalat räkningar, skickat tillbaks ett par dansskor, messat med folk och pluggat lite.. En fika med Josefine har jag hunnit med också, i tisdags. Det var trevligt! :) Och tidigare idag här så var jag iväg och noppade brynen. Yes, så nu är dem fina för stunden, haha. Annars sitter jag mest nu och kollar på Bones, och ska försöka packa väskan lite för morgondagen! :)

Pusshej!

Ingenting att förlora..

2012-03-04 @ 22:34:09
Dagen har gått fort va.. Förmiddag/eftermiddag har jag spenderat framför datorn typ, segt. Var in till Ackes och dansade, feminin vibe. Vi var bara åtta stycken idag, haha, är annars typ 15-20 stycken.. Kändes väldigt roligt. Vi la på en hel del nya steg, ojoj, sjukt snyggt blir det om man sätter stegen. Jag säger om, Ida säger när.. hahah. Sedan blev det tacos med mamma framför Miljonjakten.Och nu kollar jag på The proposal, riktigt bra ju! Efter den så väntar sängen...

Och den obligatoriska söndagsbloggen här då...

Måndag: Omtenta - Finansiell analys 9-14. Street 18. Streetjazz 19. Jazz 20.
Tisdag: Fika med Josefine, Gävle. Zumba 20.
Onsdag: FIPA 13.15-16.00. Fantasy 20.
Torsdag: Latino 19.10. Ida på Spegeln 22, med ett dansgäng!
Fredag: Inlämning: Uppgift2 i FIPA. Noppa bryn 13.
Lördag: Åker till Sthlm och Jennifer. ♥
Söndag: Åker hem. Feminin vibe 17.

Detta är min vecka! En förbaskad omtenta igen, haha. En föreläsning också, plus en inlämningsuppgift, hjälp. All dans är tillbaks, woho! Träffa lite vänner och även se Ida Long på PUSH-festivalen, najs! En tripp till Stockholm blir det också, så länge sen. Senast var ju i somras.. Ska blir så kul och att träffa Jennifer igen. Underbart! ♥ Det blir en bra vecka va!

Nu ska jag kika klart på filmen.
Pusshej!

Kalasigt!

2012-03-03 @ 18:37:57

Strax efter 14-tiden så blev jag upphämtat av syster och Danne..Vi skulle till hem till pappa för att fira han lite. :) Han fyllde år i torsdags. Farmor och Yvonne dök också upp, senare även Daniel och Malin. Det blev massa fika, mätt blev man, haha.. Var kvar där till fyra-tiden ungefär. Då åkte vi en sväng till ica och sen vidare till vår kusin Sofia som också hade kalas idag. Hon fyller år på tisdag, haha. Där var det mycket folk när vi kom, haha. Ingen fika för min del för jag var så mätt ju.. Efter halv sex nån gång så åkte jag och mamma hemåt. :)Om en månad är det min tur...


Så himla bra!

2012-03-02 @ 18:00:55

Ändrade planer..

2012-03-02 @ 17:27:32
Det blev lite ändrade planer här ikväll, lite hastigt och lustigt. Ingen träff med Caroline, vi ska ta det en annan gång. Så jag åkte med mamma och handlade istället. Det blir en hemmakväll ikväll. Tacos med moder lite senare. Kolla på Bones. Sitta här. Plugga lite. Ja, det blir min kväll det!

Imorse var jag in till högskolan och skrev en omtenta, satan vad svårt. Men jag hade väl inte direkt pluggat heller.. Imorgon kör vi tenta igen, segt att skriva på en lördag ju.. Men jag ska plugga lite till den i alla fall tänkte jag. :)

Nu ska jag kika på Grey's anatomy här. :)
Pusshej!

Mums!

2012-03-01 @ 20:32:38


Eftermiddagshäng!

2012-03-01 @ 20:28:28
Åkte in till Gävle i eftermiddags för att umgås lite med Maria, för nästa vecka åker hon till Australien i fyra månader.. Gud, jag kommer sakna henne va! ♥ Möttes upp på nian vid tre-tiden och kikade runt i lite butiker för hon skulle fixa lite grejer.. Så mysigt att ses ju! Mot bion sedan, vi såg This means war. Jäklar vilken bra film alltså, haha. Så sjukt bra! Lite spännande med action och sedan massor av humor. Åh, lovely! Vi tog sedan sällskap en bit.. hon skulle vidare på middag och jag hemåt. Så vi tog hejdå, massa kramkalas och vi ska hålla kontakten medans hon är borta.. Fina vän! :) ♥ Sedan buss hem och fick hämtning av moder...

RSS 2.0