Do it on my own..

2011-09-30 @ 15:20:08
Högskolan imorse igen, föreläsning om arbetsrätt. Fick även lite information om vårens kurser.. Efter föreläsningen så gjorde jag och Sanna klart personrätten och skickade in den. Så najs! :) Kom hem strax innan två-tiden här. Kollar lite på Bones nu och bara slappar. :)

Och det är redan helg också, det har gått snabbt ju.. Helgen är verkligen fullspäckad också. Jobbigt men roligt. Min lilla Att göra-lista för helgen...

- Maila folk.
- Kolla upp göranssonska fonden.
- Göra klart köprätten.
- Påbörja rättegångsrapporten.
- Kika på seminarie-uppgifterna inför nästa vecka.
- Gå igenom mikro-kompendium.
- Träna piruetter.
- Packa väskan inför Bollnäs Ess.
- Lör; Bollnäs Ess 9-17.
- Sön; Zumba 18-19.
- Blogga
..

Jag har lite att göra med andra ord. Kanske dags att börja med nåt, haha.. Får se hur långt jag kommer komma med listan. Hela dagen imorgon går ju typ bort i Bollnäs.. Menmen, de mesta ska jag väl hinna med. :) Let´s go!

Låång dag va!

2011-09-29 @ 23:24:17
Åkte in till högskolan runt lunch-tid. Raka vägen till bibblan. Fick sällskap av Roxana en stund innan Sanna dök upp. :) Och vid halv två så kom killarna i vår grupp med.. Grupparbete stod på tur. Vi kikade igenom de sista uppgifterna på fastighetsrätten och det var svårt men vi fixade väl de flesta. Vid halv fyra lämnade vi bibblan och jag o Sanna slog oss ner och åt ute i korridoren. Vid 16.15 var det dags för seminarium. Det var najs! Läraren pratade som fan, ingen behövde typ svara nåt och vi slutade en halvtimme tidigare. Lovely!

Mot Ackes direkt för att dansa. Ragga först och det var mest repetition där, men det var la najs det med. Fast det som jag ville ha genomgång på gick vi inte ens igenom, det nyaste från förra veckan, för vi hann inte.. Sedan latino och det var också najs. Vi körde lite pardans, haha, herregud. Det gick tillslut och tydligen ska det vara med i själva uppvisningen så. Kul! Avslutade med ett svettigt zumba-pass. Sååå roligt men ack så jobbigt. Pratade lite med Lisa efteråt innan jag var tvungen att lämna stället och skynda till bussen.. Fick hämtning av mamma på resecentrum vid tio-tiden. :)

Nu sitter jag här men ska faktiskt ta och släcka ner. Imorgon väntar en föreläsning och lite grupparbete. Klockan står på ringning vid halv sju, suck! Så, gooodnatt!



Saknar! <3

2011-09-27 @ 22:03:47

Bild tagen den 12juni 2010.. Fotograf: Micke.

Tisdag!

2011-09-27 @ 21:23:06
Äntligen funkar 3's nät igen.. Jag har försökt nån timme att komma in på internet utan framgång. Men nu så.. :D

Varit på högskolan typ hela dagen. Seminarium på eftermiddagen, som inte gick så bra dock, haha. Och sedan satte vi oss i bibblan för grupparbete.. Gick igenom uppgifterna i fastighetsrätten till seminariet på torsdag. Mycket svårare än vad vi trodde att det skulle vara. Och det var nån vi inte kunde alls... Vid halv sex-tiden så gav vi upp för dagen, men vi ska träffas på torsdag igen, runt 13-tiden för att fixa de sista uppgifterna innan seminariet. Fast jag och Sanna ska träffas lite tidigare och fixa klart personrätten och även köprätten. Najs, det lär bli en lång dag... Men i alla fall, var hemma i viken vid halv sju och då hämtade mamma mig. Och vi köpte med oss donken hem, mums! Sedan dess så har jag kollat massa på Bones och bara väntat på att nätet skulle börja fungera igen..

Ska kika igenom allt här på datorn nu och sedan fortsätta kolla på Bones.. :)
Pusshej!

Måndag!

2011-09-26 @ 23:17:33

En slapp dag, otroligt slapp... Eller, kanske helt fel ordval där nu. Men det har inte hänt så mycket alls denna dag. Kollade på Efter tio när jag vaknade, Annika Sjöö gästade. :) Sedan har jag mest suttit här faktiskt.. For till stan och laddade på mitt busskort. Kollat massa på Bones, braiga avsnitt ju. :) Och vid 18-tiden här ikväll så var jag iväg och dansade.. Innan jag kom dit så lovade jag mig själv att jag skulle köra järnet, på allt... men ah, det blev inte riktigt så. Jag stod över det mesta igen, allt med piruetter och så. Fanfanfan! Jag kan inte, och nu i efterhand så blir jag besviken på mig själv att jag inte kör ändå. Hmm.. Pratade med Lisa efteråt om detta... :) Men nån gång ska det väl gå, eh.. Bussen hemåt och var hemma strax efter tio-tiden här. Lite mackor och nu hamnade jag här..

Dags att dejta kudden tror jag. Inge trött alls, men måste typ.. Seminarium väntar imorgon, fast först vid 13.15-tiden så behöver inte gå upp jättetidigt.. Nej, sängen och lite musik nu. :)
Godnatt!


Dance as if you just don´t care!

2011-09-25 @ 23:31:55
När jag kliver in på lektionen så känner jag ren glädje. Från början till slut. Känslan är underbar. Och jag blir påmind varje lektion om varför jag började dansa från första början. Det är fantastiskt! Dansglädje på högsta nivå!

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦
Dansade mina tre älskade timmar i måndags
.. På streeten fick vi lära oss massa house-steg, som är själva introt till dansen. Fasen vad snyggt det blir! Stegen kommer direkt när musiken börjar så det är lite knepigt att hänga med där.. Annars är det så himla roligt alltså. Koreografin är galet grym och det ser snyggt ut. Bättre och bättre för varja gång. Lätt den bästa kursen den här terminen. Ida är verkligen grym. Skuttade över till jazzen, som jag gillar mindre och mindre för varje gång. Vilket är otroligt jobbigt. Vi tränade piruetter och jag ger upp alldeles för fort.. Gah, men det går verkligen inte. Koreografin börjar sitta bättre dock, det känns skönt. Hängde kvar på lyrisk jazz. Även här blev de piruetter, men gav upp. Blir så sjukligt yr ju.. Sedan dansades det massor, nya steg blev det också. Fasen vad vi ska snurra massa helt plöstligt. Det går inte. Jag får inte till det. Jag kan inte. Tänk att känslan för en koreografi kan skifta så snabbt. Vad ett par snurrar kan ställa till det...Men nån gång ska det väl gå, host. Avslutade med stretch för att alla var så himla trötta.

Även torsdagar är dansanta dagar
.. Lite ragga först.. Där vi var jättefå denna gång. Dansade igenom det nya från förra veckan, grundligt. Pekade på lite steg och så. Även lite nya steg lades på, hjälp, det blir svårare nu.. Jag och M pratade lite om jazzen också, vilket Lisa hörde, eh.. Fake it til you make it! Lättare sagt än gjort.. Över till latinon, iih.. Ingen uppvärmning utan vi körde igång direkt. Jive-koreografi denna gång, herregud så roligt. Dansade i ring och "tävlade" lite, som vi brukar göra ibland. Inge kul, haha. Fortsatte med samban efter det och den är lika rolig att dansa varje gång. La på lite nya steg också. Efter den så dansade vi igenom cha-chan. det gick bara bra. Jag får till de sista stegen nu, woho! Sedan hoppade jag även in på zumban, som jag ska gå i fortsättningen, men jag missar dock de första tio minutrarna men det gör inget. Så galet roligt ju! Svettigt om inte annat. Love it! Pratade lite med Lisa efteråt innan jag drog..

Avslutar veckan med lite zumba, på söndagkvällarna. Har Lisa även denna gång. Jag kan inte förstå hur zumba kan vara så galet roligt. Sån glädje alltså. Svettigt som fan, men man skrattar sig igenom timmen. Herregud! Jag blir så lycklig. Och det är så bra träning.
Lovely!

Veckan som kommer..

2011-09-25 @ 21:17:45
Den här veckan har gått så otroligt fort alltså. Redan söndag och snart slut på denna dag också. Var till Valbo en sväng med mor idag igen, köpte ett par svarta boots och svarta leggings. Najs! Sedan har jag hängt lite hemma.. Iväg på zumba här ikväll, iih! Och sitter just nu och kollar lite på True Talent. Konstigt nog fastnar jag alltid framför det, haha. Har ju några favoriter där ju.. menmen.. Som sagt, ny vecka börjar imorgon också..

Måndag: Street 18. Jazz 19. Lyrisk jazz 20.
Tisdag: Hök-seminarium 13.15-15. Plugg i bibblan.
Onsdag: Aerobic latin moves 18.10.
Torsdag: Hök-seminarium 16.15-18. Ragga 18. Latin mix 19.10. Zumba 20.
Fredag: Hök 9.15-12. Plugg i bibblan.
Lördag: Bollnäs Ess i Bollnäs 9-17.
Söndag: Zumba 18.

Det är min kommande vecka. Väldigt skön på nåt vis. Två seminarium, en föreläsning och lite grupparbete hoppas jag. :) Mycket dans, väldigt mycket dans. Lycka! Också ett träningskonvent på lördag, åker med Päivi och det kanske blir nån mer från badet.. Ska bli otroligt roligt, dansa lite för Annika Sjöö igen. Underbart! Utöver detta så ska jag även plugga lite mikro teori och skriva lite på rättegångsrapporten. Najs vecka ju!


Saturdaaay!

2011-09-24 @ 20:28:36
Jag kör en kort liten lista över min dag. För det finns egentligen inte så mycket att säga..

> Pluggat. Gått igenom en halv tenta i mikro teorin.
> Valbo med mor, syster och Erica.
> Fikat hos mormor o Birger.
> Kollat massa på Bones.
> Mailat.
> Suttit här...

Kvällen fortsätter med Bones, lite mailande och brevskrivande. :)


Dagens...

Friiiday!

2011-09-23 @ 21:22:48
Dagen börjar närma sig sitt slut och det är faktiskt helg nu också. Najs, eller nåt! Imorse var jag till högskolan, ja imorse verkligen. 8.15 började föreläsningen, som jag faktiskt bara var på i 45minuter, jag drog i pausen.. haha, jag fattade inte mycket och var alldeles för trött. Så jag tog mig till en datasal och skrev ut en gammal tenta i mikro teorin och satte mig i bibblan och kollade igenom den. Gjorde även de sista frågorna i personrätten, eller en fråga återstår och det är hur ett parkeringsavtal ingås.. eeh! Får se hur vi löser den.. In till stan sen och hängde lite med Bonnie, mys! Hemma strax efter halv fyra-tiden. Kollade upp göranssonska fonden och Skutskär. Mailat folk. Och inte gjort så mycket mera.. Kollat på Idol med mor och ätit tacos, yeah!

Nu har jag ingen aning vad jag ska göra.. Plugga kanske.. :)
Pusshej!



Lite livskvalité med fin vän!

2011-09-23 @ 17:12:47
En av mina bästa vänner, Bonnie, är här i Gävle över helgen. Och vi bestämde en träff, såklart! Vi möttes upp vid Rådhuset vid 12-tiden och tog oss sedan till Flanör och Coffee Lounge där vi slog oss ner. Köpte lite fika och bara hade det trevligt. Pratade på om allt och ingenting. Så otroligt mysigt! Fina vän! ♥ Efter ungefär två timmar så dök även Helena upp, trevligt! Satt där och pratade typ en timme till innan jag lämnade dem och tog bussen hemåt.. En riktigt mysig och härlig eftermiddag med en saknad vän!



Jag och B i somras.. (beskärd bild!)

Congratulations E!

2011-09-23 @ 17:09:47


I onsdags så blev Emily Deschanel mamma. Hon och maken fick en son som ska heta Henry. Söta! Såg det på twitter under onsdagnatten, att casten från Bones grattade henne, och sedan igår så stod det i tidningen. Happy! Emily är fiin! :)

Pluggit värre..

2011-09-21 @ 17:46:38
In till högskolan i förmiddags, mötte upp Sanna vid 11-tiden och vi slog oss ner med plugg. Gick igenom uppgifterna inför morgondagen, kunde dock inte alla.. Avtalslagen är sjukt svår ska ni veta.. xD haha. Sedan kikade vi även på personrätten som vi ska skicka in nån gång.. Halva den blev gjord, det var najs! Vid halv två så tröttnade vi och begav oss hemåt..

Sen jag kom hem så har jag pluggat typ.. Fixat lite mer på personrätten, bara några uppgifter kvar där nu. :) Försökte mig på avtL igen, men det var svårt fortfarande, hahah.. Får kika in den lite imorgon innan seminariet..


Tingsrätten...

2011-09-20 @ 21:09:32
Ja, igår var jag och min grupp på ett rättegångsbesökGävle tingsrätt. Haha, kändes väldigt skumt må jag säga. Intressant ändå och se hur det går till, men ja, jag ska nog aldrig sätta min fot där igen liksom.. En gång får räcka! Det är bara att skriva en rapport om allt nu, hjälp.. men det går väl, kanske. :)

Och idag hade vi dubbelföreläsning. Segt som vanligt. Föreläsningarna handlade om fordringsrätt denna gång. Intressant men det var otroligt mycket att hålla reda på.. Herregud! Men jag tror ändå att lite fastnade i alla fall. :) Imorgon ska jag träffa gruppen och vi ska fixa uppgifterna till seminariet som är på torsdag.. Segt verkligen! Menmen, det är bara att bita ihop och köra på... :)


påväg till bussen..

Söndagsblogg!

2011-09-18 @ 22:05:50
Dagen har rullat på och det har inte hänt så mycket alls. Var och fikade hos mormor med mamma på eftermiddagen. Nu ikväll så var jag iväg på zumba, Lisa var borta igen så vi hade Irina. Så galet roligt! De kör ju olika kombinationer, så det var kul att testa något annat. Pratade med I efteråt också, bla om tävlingsdans och så. Trevligt! Det blev sedan mat och True Talent med mor hemma.. Och har nyligen kollat på Let´s Dance Norge, haha..

Veckan har nåt sitt slut också och ny vecka väntar.. Så, here we go!
Måndag: Rättegångsbesök 13.15. Street 18. Jazz 19. Lyrisk jazz 20.
Tisdag: Hök 10.15-12 och 13.15-15.
Onsdag: Träffa gruppen, bibblan 11. Aerobic latin moves 18.10.
Torsdag: Hök-seminarium 13.15-15. Ragga 18. Latin mix 19.10. Zumba 20.
Fredag: Hök 8-11.
Lördag: Step/styrka 11.
Söndag: Zumba 18.

Det blir en najs vecka. Lite skumt med rättegångsbesök imorgon, men det är ett skolarbete, haha. Intressant! Massor av dans som vanligt, helt fantastiskt! Mycket skola också, men det ska nog bli fint! Sedan får vi se om jag hinner med nåt annat, hahah. Måste plugga lite personrätt också och kanske påbörja rapporten från rättegången, men det hinner vi nog ändå. :) En najs vecka som sagt!

Pusshej!

LOVE IT!

2011-09-18 @ 13:39:09


Ja, igår såg jag Burlesque för första gången. Äntligen! Ah, galet vilken bra film. Jag älskade den redan från första stund.. Varför har jag inte tagit mig tid att sett denna tidigare..?! Så sjukt jävla grym! Helt fantastisk! Cher och Christina är hela underbara! Denna kommer jag ju lätt att se om igen, och igen, och igen.. Rekommenderas starkt!


Bollnäs Ess!

2011-09-17 @ 21:25:30
Yes, nu är jag anmäld till Bollnäs Ess i år igen. Fasen vad kul det ska bli! Ska få träna/dansa för Annika Sjöö igen, det är det bästa alltså. Hon är så sjukligt grym och ja, ashärlig verkligen! Och det är bara två veckor kvar, jag längtar verkligen! :D


Kanske, kanske inte..

2011-09-17 @ 18:30:11
Härom dagen så hittade jag en länk till en konsert med Sonja. En unplugged-spelning i Stockholm. I november närmare bestämt. Min första tanke var: ÄNTLIGEN! Jag har inte träffat henne sedan hon hade sin sista spelning i april innan mammaledigheten.. Jag vill se henne och jag saknar henne massa.


Men på nåt konstigt sätt så tvekar jag ändå på att åka ner...
Det är på en onsdag, mitt i veckan. Bara det känns jobbigt.. Sen vet jag inte hur jag har det i skolan, för jag har inget schema så långt.. Slutar kursen jag läser nu veckan innan, så det är en ny kursstart just den veckan som spelningen är. Vet ju dock inte när.. Och sedan så har jag knappt nå pengar heller, har jag råd att åka till Stockholm tur och retur för en konsert. Plus att själva konserten kostar också. Hm.. Eller ska jag prioritera annat före..?! Hade det här varit för ett år sen så hade jag inte tvekat en sekund på att åka.. Nu är det ju så mycket annat som spelar in, släppte jag allt men nu kan jag inte göra det..

Vad har hänt egentligen...?!

Välkommen helgen!

2011-09-16 @ 15:35:57

Var ju in till högskolan idag, tror ni inte att seminariet är inställt. Jo! Åkte in i onödan liksom, jobbigt.. Läraren var sjuk så vi ska få en ny tid för seminarium. Suck! Men ja, nu är det heeelg i alla fall. Gud så skönt! Känner att jag behöver vila alltså.. Inga direkta planer, bara lite smågrejer som ska fixas och så. Avslutar helgen med ett zumba-pass, eller två, på söndagkväll. :) Najs! Men nu ska jag bara slappa lite...


lite trött va...


Love..

2011-09-15 @ 22:33:27

Jag. Saknar. Henne. Så. Fruktansvärt. Mycket.

Just shoot for the stars If it feels right.

2011-09-15 @ 22:09:39
Jag har ju inte bloggat nåt om dansen. Ja, jag har dansat massor. Såklart! Love it! Det finns fan inget bättre alltså. I måndags var det ju street, jazz och lyrisk jazz. Fy bubblan vad jag och Maria hade roligt på streeten! Vi tog i och körde fullt ut och jäklar vad det blir så mycket roligare. Och så mycket snyggare steg man får till! Woh! Jag börjar få till det där gunget nu, lycklig! Jazzen gick bara fint också, förutom diagonalerna, fasen vad svårt det ska vara.. Koreografin vi gör börjar bli lite snabb också, haha, svårt att hinna med sista stegen men det löser sig. Sedan lyrisk jazz... alltså, vad ska jag säga..?! Jag har nog aldrig älskat en koreografi så mycket, herregud vad den är fiin och helt underbar att dansa. Vi la på flera steg och man bara, aaaaah! Så fantastiskt! Efter de där tre timmarna så var jag en lycklig själ! ♥

Nu ikväll här så har jag dansat igen. Ragga och latino. Lisa var borta idag så vi hade vikarie på raggan men det gick fint det med. La på massor av nya steg och de sitter bra nu också. Lite problem med nåt steg, man vill trampa med vänster fot men ska trampa med höger. Otroligt störande, men de är bara lära sig det rätta. xD haha. Galet rolig koreografi i alla fall. Efter det så blev det latinon. Vi körde jive på uppvärmningen denna gång, haha fan vad roligt. Började sen med cha-chan och gick igenom alla steg där och la sedan på en del. Så himla fina steg men lite krångliga för mig, men de sitter nog fint nästa vecka. :) Sen gav vi oss på samban igen, och vi dansar alltid igenom den en gång först för att se vad vi kommer ihåg från förra veckan. Det gick så bra! "Caroline, som aldrig har dansat latino blandat förut, var den enda som satte alla stegen!" Woho! Så där fick vi nöta massa också, för de var nån som var borta förra gången och så. Men allt gick fint! Och det är så galet roligt alltså, varför har jag inte dansat detta förr. ÅH!

Just dance . . .

Plugget rullar på!

2011-09-15 @ 21:49:55
Igår hade vi som sagt dubbelföreläsning. Lite segt, hade hellre satt ihop dem två ju, haha.. Men det var roliga föreläsningar, den handlade om köprätt. Gick igenom köplagen, konsumentköplagen, konsumenttjänstlagen osv. Så himla intressant och roligt alltså! Jag tror faktiskt att jag tycker om den här kursen. Och jag har lärt mig massor hittills!

Idag så träffade jag gruppen på högskolan och vi fixade uppgifterna till seminariet imorgon. Vissa var lättare än andra, men det fick gå ändå. Vissa är vi lite osäkra på men kan ju hoppas att vi inte får svara på de uppgifterna imorgon, haha. Nu i skrivande stund så håller jag faktiskt på och renskriver uppgifterna så jag har lite koll liksom. :)

Imorgon väntar då seminarium, på eftermiddagen. Segt på en fredag liksom, men det går fort. Och i helgen ska jag fixa uppgifterna i Personrätten och skicka in, även läsa ikapp i boken så jag hänger med ordentligt.

Kul kul! ;D

Favorit-låtar just nu!

2011-09-14 @ 21:52:13
Shannon LaBrie - Calls Me Home.
Christina Aguilera - Glam.
Lucy Hale - Make You Believe.
Adele - Hometown Glory.
Elephant man - In Jamaica.
Lady Gaga - The Edge Of Glory.
Leona Lewis - I Got You.
Maroon 5 feat. Christina Aguilera - Moves Like Jagger.
Lucy Hale - Bless Myself.
Sunrise Avenue - Hollywood Hills.
Lady Gaga - Born This Way.
Christina Aguilera - Show Me How You Burlesque.
Demi Lovato - Skyscraper.
Ell & Nikki - Running Scared.
Rihanna feat. Nicki Minaj - Fly.
The Script - For The First Time.



Skola, skola, skola.

2011-09-13 @ 20:29:26
Fullt upp igår och fullt upp idag. Ingen vila alls, typ. Igår träffades vi i gruppen på högskolan och fixade med seminarie-uppgifterna. Det tog oss cirka två timmar att komma igenom några uppgifter, så segt. När det bara är jag och S som har böcker och anteckningsblock med typ, ah. Det är väldigt segt. Men vi fick det gjort och sedan försvann killarna galet snabbt. Och vi tog oss iväg också..

eftermiddagen idag så hade vi då gruppseminarium. Och det gick väl fint, pratade inte alls men det gick väl det med. Lärt mig en del i alla fall, det känns bra. :) Pratade med läraren efteråt om förra seminariet som vi missade, om vi skulle få nån extra uppgift och vi skulle bara svara på de uppgifter vi hade och lämna in de skriftligt. Så jag och S ska kika lite på det imorgon, om boken finns inne så vi kan kopiera uppgifterna. :)

Imorgon är det då fullt upp igen. Föreläsningar. Förmiddag och eftermiddag. Lite segt med dubbelföreläsning ju. Betyder att man måste ha med sig nåt att äta, jobbigt. Det löser sig nog! Vi ska även kika lite på uppgifterna inför nästa seminarium som är på fredag.. Herregud! Fullt upp sa jag va?! ;D

Det är bara att köra på nu!

Söndagsblogg.

2011-09-11 @ 22:32:15
Mina planer för dagen har inte gått så bra tror jag, jag har varken pluggat eller lagt in bilder.. Men jag har i alla fall rensat ut vilka bilder som ska in på fb, men det tar sån tid att lägga in dem så det har jag inte orkat.. xD Var iväg på zumba tidigare här ikväll. Åh, love it! Efter det så blev det tacos med mamma och True Talent på tv. :) De enda braiga med programmet är ju deltagarna och coacherna (Pernilla! ♥). Hela produktionen suger annars och programledaren är så sjukt dålig, herregud vart har dem hittat han..?! XD haha. Får se om man sitter bänkad nästa söndag.. tror det faktiskt!

Nu börjar söndagen lida mot sitt slut också, skööönt! Imorgon väntar det en ny vecka, fullspäckad. Veckoplaneringen kommer här...

Måndag: Träffa gruppen, bibblan 11. Street 18. Jazz 19. Lyrisk jazz 20.
Tisdag: Hök-seminarium 13.15-15. Step/styrka 17.
Onsdag: Hök 10.15-12 och 13.15-15. Aerobic latin moves 18.10.
Torsdag: Träffa gruppen, bibblan 11. Ragga 18. Latin mix 19.10.
Fredag: Hök-seminarium 13.15-15.
Lördag: Inget planerat...
Söndag: Zumba 18.

Jag tycker att jag har mycket skola denna vecka, haha.. Och jag går inte ens hela dagar, eh. Det blir nog bra! Mycket dans och träning också, helt fantastiskt! Och en lugn helg, det kan jag behöva efter den där veckan..
Pusshej!

Plans for the day!

2011-09-11 @ 12:04:53
Jag har hamnat här igen fast jag sa till mig själv att detta var det sista stället jag skulle hamna på idag men ja, här är jag. xD Kollar lite på SYTYCD, det är finalavsnittet. Grymt! Snart väntar duschen, så dagen får börja på riktigt liksom.. ;D

Planer..
- Plugga massa..
- Lägga in bilder på fb.
- Zumba vid 18.

Ja, inte så mycket att göra men lagomt ändå. :) Hoppas få allt gjort i alla fall, så det är väl bara att börja känner jag. Hörs nog senare igen!
Pusshej!

SE DEN!!!

2011-09-10 @ 22:22:04



Denna film har jag nyligen sett här. Wow! Ah, jag älskar den! Galet, dans är livet fan!
Ni MÅSTE se den om ni inte sett den!!!


Helg!

2011-09-09 @ 18:23:15
Det känns som att den här dagen har varit jättelång och den är inte slut än heller. Herregud! Imorse var jag in till högskolan på föreläsning, handlade om fullmakter och avtal och vi fick slå upp massa i lagboken. Slutade vid 11 och då drog jag och S till bibblan för att leta bok igen, hittade den och kopierade uppgifterna till seminariet nästa vecka. Najs! Trallade sedan mot stan där jag sedan fick sällskap av Sanela på bussen hemåt. :) Slappade vid datorn hemma sen innan jag begav mig till badet. Det var dags att testa på Afro/Bollywood... och vad ska jag säga om det passet, hm, jag ville lämna salen efter 5minuter.. Så ja, det är inget jag ska fortsätta på alls. Jag vill mer än gärna gå på Bollywood, men inte där och absolut inte med den instruktören. Herregud, hon hade ingen takt eller känsla för musiken för fem öre.. Det var ju pinsamt! Nej, aldrig mer..

Nu hänger jag här vid datorn och kollar lite på Mamma Mia! :) Senare ska jag och mor äta lite tacos, kanske kolla på Kristallen, i alla fall början.. Och bara slappa här tror jag. Det är helg nu för sjutton!

Pusshej!


saknar.

Gårdagskvällen..

2011-09-09 @ 14:38:15
Det blev inget inlägg igår när jag kom hem.. Jag var ju som sagt iväg och dansade i Gävle igen, men jag var alldeles för trött när jag kom hem så jag la mig istället..

Mina två timmars dans slutade även här i tre timmar, haha. Det går bra nu! Först hade jag ragga med Lisa, vi körde mest igenom den koreografi vi hade och la på några nya steg. :) L tyckte även att de som ville fick komma på hennes zumba en timme senare.. Lektionen slutade vid 19 och vi hade sedan 10minuters vila innan latino med Irina började.. Vi körde bachata på uppvärmningen, åh! Sedan körde vi på med samban och cha-chan, la på väldigt mycket nytt. Så himla roligt alltså! Lektionen tog slut alldeles för fort.. Slutade vid 20.10 och zumban började vid 20, men jag och V hoppade in och körde zumba fram till 21-tiden. Haha, så galet kul ju, men gud så svettigt och jobbigt! Pratade lite med Lisa efteråt och sedan tog jag och V sällis därifrån.. Halv tio-bussen hemåt och var hemma strax efter tio-tiden. Jag duschade direkt och sedan orkade jag inte mycket mer så jag gick och la mig...

Men åh, lycka och glädje! :D

Rubriken hittas inte...

2011-09-07 @ 22:03:13
Jag har egentligen ingenting att skriva här va... Var in till högskolan en sväng idag för vi tänkte fixa uppgifterna till grupp-seminariumet imorgon, men vi fick inte tag i boken där uppgifterna finns så det gick inte alls.. Mailade läraren och sa att vi inte kan komma pga att vi inte gjort nåt. Kändes inte bra alls, men vad ska man göra...?! Vi kommer få en extra uppgift troligtvis.. Hem efter det och jag var och tränade här ikväll, aerobic latin moves. Så galet kul! :) Sedan har jag slappat här vid tvn och datorn..

Juste, jag har bestämt mig för hur jag gör med lyrisk jazz också. Jag ska gå den! Jag kommer fan ångra mig annars, haha.. Alla pratar om utveckling och utmaning, och jag är så pepp alltså. Åh! Betalade kursen idag så nu finns det ingen återvändo! Hit me! ;D

Nej, om man skulle ta och kolla på någon film eller nåt. :) Inga direkta tider att passa imorgon ju... Dansa på kvällen bara, men det är då.. Film var det ja, men vilken..?! hmm..


miss..

Paraden och lite häng!

2011-09-06 @ 15:06:04
Vi var uppe tidigt för att vi hade mycket att fixa. Duschade, åt frukost samtidigt som folk skulle sminkas och fixas hår på.. Så mysigt att se alla springa runt och fixa och så. Jag packade ihop min väska också, för den skulle låsas in på terminalen.. Emma sminkade och fixade håret på mig och jag blev grymt nöjd! När jag var klar så åkte jag och Micke in till stan och fixade min väska.. Skulle sedan möta upp resten vid Slussen, men det blev lite senare än tänkt men tillslut så kom vi iväg till Zinkens damm. Var där strax innan ett-tiden och vid ett så började själva paraden. Det gick segt att se allt.. vi tänkte gå bakom Vickans flak men där var det knappt några folk så vi placerade oss bakom Patricias tillslut. :) Och en transa stannar framför mig och bara: "GORGEOUS!". Haha, det var kul! Lite halvbra väder hade vi men när vi kom vid Slussen så började det spöregna, suck! Vi använde vår stora pride-flagga som tak först men sedan regnade den igenom, så vi hoppade av där och tog t-banan in till centralen. Sara, Bonnie, Mika och Jennie drog till kungsan direkt, för Alcazar skulle hjälpa M och J in för det var ju åldersgräns på kvällen igen så de fick band. :) Vi andra tog en sväng förbi donken först för att få i oss lite mat.. sen till kungsan. Där hängde vi vid scenen, kollade när Alcazar repade och ja, bara hängde.. Ronija och Emma kom också, så kuuul! Nån gång under dagen lyckades vi ta en gänget-bild också, najs! Senare dök även Jennifer och Anna upp, mys! Vi placerade oss vid scenen och hade bra platser, framför lilla mitten-scenen typ. :)









Bild: 1, 2, 3, 6 o 7: Mikas. Bild 8: Saras.


Vid halv sex så började allt. Och änglarna var ganska så först ut. De körde deras "nya" singel Love in the First Degree. En cover alltså. De var sjukt grymma alltså. Snygga människor! Sedan rullade det på med lite olika artister. Le Kid, NEO, Tove Styrke, bl.a.. Och i pausen så överraskade Shirley på scenen och sjöng Du är allt. Så fint! Efter det så hade S och B fixat ut Jessica på sidan så vi alla drog dit. Kramkalas med alla! Och de börjades prata, jag drog dock iväg till Ronija och Emma som stod vid sidan av och pratade med dem istället. :) Såg att Micke pratade med Mari Rydberger så var fram och heja där och sedan tillbaks till brudarna. Vera såg mig sedan och stannade vid oss och pratade massa, Micke kom också. :) Pratade om lite allt möjligt. Gud vad hon är mysig alltså! Hon skulle dra in bakom igen och det blev kramkalas. Först en gruppbild med alla, och då menar jag verkligen alla. Haha, herregud! Gänget, R och E, och Jessica o Vera! Galet! Sedan blev det kramkalas med J och lite oroliga blickar, innan hon försvann bakom med V. Shirley kikade ut lite också, så var fram och hejade lite, fina! Och efter det så drog vi iväg in i kungsan, sa sedan hejdå till hela gänget för jag var tvungen att dra.. Så otroligt tråkigt att lämna alla ju.. :( åh! Ut från kungsan och bak till backstage-utgången för där hängde Jennifer och Anna så jag pratade lite med dem innan jag gick iväg.. Mot terminalen och hämtade ut väskan för att sedan hoppa på 21-bussen hemåt...






Bild 5: Bonnies.


Love it!

2011-09-05 @ 23:06:28
Var in till Gävle och Ackes tidigare här ikväll. Det var dags att dansa, iih! Mina två timmar, som slutade i tre timmar, eh! Första timmen så var det street och jag tycker verkligen det är askul, fast jag har lite svårt att få till stegen snyggt.. Gunget alltså, hela stilen är svår så. Men jag kan själva koreografin, jag ska bara få till gunget så blir det super. :) Andra timmen så var det jazz. Så kuul! Uppvärmning och sedan diagonalerna igen, men denna gång körde vi padeboure (eh, stavning på det ordet?!) och det kunna jag så det gick fint! Sedan koreografin med ännu fler steg och det gick la bra. Jag lärde mig fötterna i alla fall, armarna löser vi nästa gång, haha. Efter lektionen så pratade jag lite med Lisa, läraren, om lyriska jazzen.. Hon tyckte det var lite synd att jag hade hoppat av den och vi pratade lite.. Sedan ville Viktoria att jag skulle vara med ändå, och det tyckte även Lisa att jag skulle.. Testa en gång till och bestämma efter det. Så ja, jag blev kvar på lyrisk jazz också. :) Samma uppvärmning som i jazzen och sen diagonalerna från förra veckan, de stod jag över för jag var så trött och jag kan inte heller. Sedan körde vi på med koreografin och den satt mycket bättre idag. Den är så sjukligt fin ju! Och vi la på massa steg och ååh! Det kändes bättre idag än förra veckan i alla fall. Pratade lite med Lisa efteråt igen om hur jag ska göra ifall jag ska gå den... Så jag skulle höra av mig till nån och kolla hur jag skulle göra. :) Så jag får fundera ordentligt nu hur jag ska göra, jag vill ju gå den nu ju... Tog sällskap med Viktoria ut och sedan gick jag till bussen och hemåt.. Kom hem strax efter tio-tiden här.

Ah, jag är lycklig! Fasen vad roligt det är att dansa!

Två år sedan..

2011-09-05 @ 15:53:51
En av de bästa dagarna i mitt liv! Allsången i Falun där Jessica Marberger medverkade.. Hela den dagen alltså, åh så himla fantastisk och mysig! Jessica alltså, jag finner inga ord! Så bäst! ♥ Vill tillbaka, verkligen.. Jag skulle faktiskt göra vad som helst för att få gå tillbaks till den dagen... Åh, så mycket kärlek!


Rosen jag fick av henne... den finns kvar än!

Söndagsblogg!

2011-09-04 @ 22:33:29
Veckan har gått sjukligt fort alltså. Redan över. Imorgon börjar en ny vecka. Som innehåller allt känns det som, haha. Såhär ser den ut i alla fall..

Måndag: Street 18. Jazz 19. Syster och Annamia fyller år, grattis! ♥
Tisdag: Hök 9.15-13. Step/styrka 17. Styrkepass 18.30.
Onsdag: Träffa gruppen nån gång?. Aerobic latin moves 18.10.
Torsdag: Hök-seminarium 13.15-15. Ragga 18. Latin mix 19.10.
Fredag: Hök 9.15-12. Afro/Bollywood beat 15.45.
Lördag: Tooomt!
Söndag: Zumba 18.

Mycket skola blir det. Föreläsningar, grupparbete och seminarium. Massor av träning fan. Nio pass i alla olika former. Eh, snacka om att jag kommer vara trött ju, men sådär kommer typ mitt träningsschema se ut under veckorna. Faktiskt helt underbart! :D Lördag är tomt just nu men jag kanske behöver den lediga dagen, haha.. Det blir nog en bra vecka i alla fall. :)


Livskvalité med en Bästa vän!

2011-09-04 @ 21:51:59
Kom hem för en stund sen här bara... Har varit hos A-K i nån timme nu här ikväll. Så roligt att ses igen! ♥ Fixade en grej och satt och pratade lite.. Sedan en promenad till ica och hamnade sedan på donken där vi åt lite glass. Gott! En promenad genom stan och sedan hem till A-K igen.. Där mamma hämtade mig runt kvart över nio typ. :) Tack för kvällen, A-K! Måste ses snart igen... ♥


Firande för syster!

2011-09-04 @ 17:28:17
Idag har släkten varit här för att firat systeryster som fyller 20år i morgon, grattis i förskott, men det passade bäst idag för firandet. Så folk har varit här och gett presenter och fikat massa. :) Trevligt! Och alla försvann strax innan fem-tiden här.. Och jag hamnade nu här igen. :)





I´m coming home, to breath again, to start again.

2011-09-03 @ 21:13:50
Det händer inte så mycket här. "Laddat ner" lite låtar, najs. Och jag har en ny favvolåt för tillfället. Shannon LaBrie med Calls me home. Så bra! Annars har jag mest suttit här hela dagen och bloggat massa, ett inlägg kvar från Sthlmsveckan, det kommer nån dag här. Kollat på massa Bones också, så grymt bra! Och jag börjar bli trött va, redan.. Hmm.

Dags att kika runt lite här nu..


Oplanerad och mysig dag!

2011-09-03 @ 19:37:21

Vaknade nån gång runt nio-tiden av att Sara, Bonnie och Jennie smög runt i lägenheten. De skulle iväg på olika saker, tidigt.. Jag låste dörren efter dem och la mig sedan en stund igen.. En timme senare var jag nog uppe igen, alla andra sov. Åt frukost för mig själv, tänkte att de skulle vakna nån gång men icke.. Duschade och fixade mig. Jennie ringde och hon var klar med det hon skulle göra så jag packade ihop väskan och drog in till stan och mötte upp henne. Klockan var nog strax innan tolv.. Möttes upp på centralen men åkte vidare till Gamla stan för vi tänkte fika/äta där.. Men det blev så att vi gick upp på söder och till Brasco istället. :) J åt lite och vi satt där och slappade ett tag.. Sedan tog vi oss ut på en promenad på söder. Jag visade var Jessica bodde, pekade även på vart MLP låg och träffade på Ullis utanför, fiina! Vi gick vidare, igenom Vitabergsparken och sedan längs vattnet ner till Slussen igen. Åh, så vackert Stockholm är! Så mysigt att gå där med en bästa vän! ♥ Sara ringde när vi gick runt och vi skulle möta om henne och BonnieBrasco lite senare.. In på ica vid slussen för nåt att tugga på och sedan tog vi bussen upp tillbaks till Brasco, haha. Träffade Linnéa och Sofie där också, trevligt! Just då så kom även Jenny/Velvet så hejade på henne och frågade lite hur giget på Café Opera gick, och sedan pratade vi på massa. Hon är så härlig att prata med ju, åh! :) S och B kom, även B´s kille var med, najs! De åt och vi satt där och pratade.. Mika och Annika kom efter ett tag. Kollade lite klipp från Saras och Mickes gala, iih. Sedan drog jag, A och M vidare in till stan och in på NK för att hälsa på Marie igen. Fina människa alltså! :) Sedan tog vi bussen hemåt... De andra blev lite sena så vi åt lite mat i väntan på dem.. Strax innan åtta så kom Micke, Jennie och Sara hem i alla fall. Då drog jag, Annika och Micke iväg till Willys för att köpa lite godis. Pratade massa om allt, så behövligt ju! När vi var tillbaks så hade även Bonnie kommit tillbaks och då blev det dags för tacos. Mums alltså! Riktigt mysigt att vara samlade allihopa ju! ♥ Efter det så firade vi B lite också, för hon fyllde veckan innan.. Så hon fick present och så.. :) Pratade lite till innan vi gick och la oss..






Bild 2 o 5: Jennies. Bild 3 o 4: Mikas.


Schlagerkvällen på Pride!

2011-09-03 @ 17:49:25
Uppe tidigt och fixade oss. Slappade på balkongen och myste lite.. Åt lite lunch sedan innan vi tog oss in till kungsan. Var där runt ett-tiden för Martin sa att det var mycket folk där vid scenen men det var bara han när vi kom in.. xD Så vi slog oss ner där och några sprang iväg och skulle fixa lite grejs. :) Lyssnade på repen och pratade och bara hängde.. Jennifer kom runt fyra-tiden, så roligt! När det började närma sig start så ställde vi oss upp och det börjades fyllas på med folk..






Bild 3, 4 och 5: Jennies.


Schlagerkvällen började vid 18-tiden. Björn Kjellman var konferencier för kvällen och han var perfekt för det! På kören fanns Caroline Jönsson, Anna Nilsson och Kristian Tåje. Så najs! :) Änglarna var ut i början med deras I thoughts it was forever. Så sjukligt bra och det var första gången jag såg dem live som Shirley´s Angels. Wow! Vi skrek oss hesa och sjöng för fullt, åh! Sara Löfgren var också med, snacka om att jag blev glad när jag läste det innan.. Åh, hade inte sett henne sen 09, så det var så kul! Hon sjöng Som stormen, mysig låt ju! Och hon hittade mig ganska så direkt, pekade och skrattade, haha. SÅ kul! Andra som var med under första akten var Lotta Engberg, Pernilla Wahlgren, Kikki Danielsson, Evan och massa konstiga artister, haha.. Andra akten var bättre men även konstiga artister här.. Lotta dök upp igen, och Kate Ryan var med.. Åh, hon är grym! Sanna Nielsen var med och hon var bäst på hela kvällen, åh! Allsången i I´m in love, åh wow! Hon fick kvällens längsta och högsta jubel. Kärlek! Hon körde även Empty room, fina! Shirley Clamp avslutade hela kvällen med Min kärlek, hon är bara så härlig på scenen. Ah! Allt avslutades med att alla artister kom in på scenen och sjöng Waterloo. Och Sanna var så sööt. ♥ Sen var det slut och folket försvann från scenen..














Vi pratade lite med Micke innan han drog hemåt, och sedan tog vi oss till sidan med resten av folket. Pratade lite där.. S och B hade backstage-band och skulle in bakom.. Mika och Jennie hade fått det från Marie för att det var 18-års gräns på kvällen, så de skulle också med in.. Och sedan drog Lollo, Emma, A-K och Annika iväg och de skulle in på Café Opera.. Och jag blev kvar med Jennifer, tack snälla för att du stannade med mig! ♥ Vi drog sedan bak till backstage-utgången och missade precis Sanna och senare även Sara också.. Lite surt! Efter ett tag så kom Mika och Jennie ut och vi fyra drog vidare till Slussen, där vi sa hejdå till Jennifer.. Tog bussen tillbaks till lägenheten där vi åt nattmacka, så gott! J gick och la sig men jag och M åt lite till och pratade massa. :) Strax innan två-tiden så kom S och B hem, och ungefär en timme senare så kom Emma och co hem också. Så då kunde vi gå och lägga oss, och jag somnade nog på en gång bara jag la huvudet på kudden!

Stan och udden!

2011-09-03 @ 15:25:58

Vaknade lagom tid, frukost med gänget och så. Efter det så drog jag, Jennie, Sara och Bonnie in till stan runt lunch-tid och kikade runt i lite butiker och även kungsan. Hälsade på Marie på NK också, hade ju inte träffat henne sedan mars.. Det var trevligt, fina! Sedan tog vi bussen ut till djurgården, ut till vår kära udde. Myyys! Och väntade in resten som kom en stund senare. Det var Emma, Lollo, Annika och A-K.. :) Micke och Mika var iväg på jobb.. De hade med sig filtar och mat och sådant. Så vi satt där och myste massa, pratade och åt. Trevligt! Nån timme senare åkte vi hemåt och var hemma strax efter sju-tiden.. Och Mika kom strax därefter typ. :) Vissa satt vid tvn och vissa fixade mat.. Grillade hamburgare och åt med pommes till. Gott! Sedan satt vi typ alla i vardagsrummet.. Lyssnade på musik, kollade oå tv och bara pratade.. Och det blev sent innan vi alla somnade.










Bild 5 och 8: Jennies.


Godmorgon, eller..

2011-09-03 @ 12:44:30
Nej, här är det inte godmorgon, jag har varit vaken länge ju.. Klockan ringde strax innan nio-tiden, ha. Har varit iväg och tränat här på förmiddagen. Step/styrka i 75minuter. Wow, så sjukt roligt! Jag älskar det. Fan så svettigt det blev, det var några veckor sen jag körde detta passet nu ju, men nu fan kör vi på igen! Fullt ös ju! :D Pratade med P efteråt och sedan cyklade jag hemåt igen. Nyduschad här nu och kollar lite på Bones. :) Inget planerat för dagen så får se vad som händer.. Lite bloggning kanske. Wiie!


Häng och Family night i Kungsan!

2011-09-02 @ 22:43:59
Vaknade i lagom tid och frukost med gänget. Vi drog in och mötte upp Jennie när hon anlände vid halv ett-tiden. Förbi Kulturhuset för att fixa pride-banden till M och J. :) De åkte hemåt och jag, Annika och A-K tog en sväng på stan. Handlade lite tyg till en Pride-flagga, yeah! Hemåt igen och där hade folk börjat med maten, najs! Jag passade på att ringa Lisa, för vi skulle ju höras av.. Hon svarade, fina! ♥ Vadå mysigt att prata med henne, åh! Tack gulle! Efter det så blev det matdags, mums! Jag, S, B, M och A-K drog sedan till Sickla centrum för att kika runt lite, hittade dock inget.. Tillbaks till lägenheten sen där vi hängde massa.. :)






Bild 2: Jennies.


Det var Family night i Kungsan på kvällen och det började vid halv sju så vi drog in tills dess. Nästan alla i alla fall. Mötte upp Micke där också. :) Även Ronija och Emma var där. Trevligt! Det var mycket konstigt folk på scenen, som varken kunde sjunga eller dansa.. xD haha. Men vi var där för att se Anniela, Gregor med nya låten och även Linda Pritchard. Vilken stjärna Linda är alltså, wow! Vi hängde mest där vid scenen och pratade annars.. Kikade runt på facebook och såg att Vera Prada hade varit med på Allsång på Skansen under kvällen. Klockan var då strax innan halv tio, vilket betydde att allsången var slut och att den extra halvtimmen nyss slutat. Alla ville träffa Vera, så vi for igenom kungsan och bort till Nybroplan och hoppade på spårvagnen. Vi hade vagnen för oss själva... Av vid Skansen och där välde det ut folk, vi sprang upp till backstage-stället typ.. Vi hann vara där nån minut bara för sedan kom Vera ut och med henne fanns även Linda Hansson. Kramkalas med båda och de blev lite chockade att vi dök upp där. Så mysigt att prata lite med dem, fina! De åkte iväg och vi gick tillbaks ner till spårvagnen och åkte tillbaka, haha. Hejdå av Micke och sen även Ronija och Emma... Och vi begav oss hemåt till lägenheten. En vanlig kväll med GG eller, haha. Så kul!









Bild 1, 7 och 8: Jennies.


Back to Stockholm!

2011-09-02 @ 22:15:02
Jennie och jag vaknade tidigt, men när vi insåg hur tidigt så somnade vi om, haha.. Vaknade nån gång, fixade oss och åt frukost. En promenad in till stan tog vi, förbi vattnet och sedan satte vi oss vid busstationen och pratade lite. :) Min buss kom runt ett-tiden, mot Töreboda och Jennie följde med dit. Fina! Väl där så sa vi hejdå och ses imorgon, och jag tog mig till spåret. En halvtimmes väntan på tåget, det kom och sedan blev det byte i Hallsberg också innan jag hamnade på sista tåget mot Stockholm. Framme i huvudstaden strax efter halv fem-tiden, Mika och Annika kom och mötte upp mig.. Fina! Sedan väntade Mika in A-K och jag och Annika åkte hem till Jennifer för att hämta min resväska där.. Pratade lite där också, trevligt. :) Mötte upp de andra vid Slussen, vid bussarna. Och även Mikas vänner Ronija och Emma kom förbi och sa hej, kul att träffa dem ju! :D Sedan tog vi bussen mot Sickla till lägenheten, där Emma bor och väntade på oss! :) Så najs lägenhet ju! Vi drog iväg och handlade lite kvällsmat och frukost för morgondagen typ.. När vi kom tillbaks så hade Bonnie, Sara och Micke anlänt också, så kuul att ses ju! Vi drog in till stan på kvällen.. Eller jag, Mika, A-K och Annika. A-K skulle äta med några kollegor och Annika hängde på där.. Så jag och Mika gick runt lite överallt, så mysigt! Åt på nåt kebab-ställe också. Gick igenom Gamla stan innan vi slog oss ner längs Skeppsbron och bara pratade, om allt. Åh, det behövde vi! Så fint och mysigt! Och satan vad vackert Stockholm är! Mötte sedan upp de andra två vid bussen och var tillbaks i lägenheten runt elva-tiden. Kramades med Lollo som hade anlänt då, fina! Hela gänget, utom Micke som var hemma, skypeade sedan med Jennie. Så kul, haha. Sedan satt vi mest uppe och pratade massa, och det var så kul att bara umgås med gänget igen! ♥






Diggiloo - bästa!

2011-09-02 @ 22:09:56
Klockan ringde vid åtta-tiden och det var bara jag uppe.. Lite skumt kändes det att springa runt hos Jennifer när de sov, haha.. Duschade och packade lite, sedan vaknade även J och Annika också. Najs! Lämnade min resväska hos J och vi tog oss iväg in till stan och centralen. Sa hejdå till dem och jag hoppade på tåget som skulle ta mig till Mariestad! Det gick vid 9.45... bytte i Hallsberg, segt! Strax innan ett-tiden så var jag framme och Jennie med familj hämtade upp mig. Åh, så galet roligt att ses igen! :D ♥ Åkte och handlade lite smått och gott inför kvällen, sweet! Hem till familjen Hilli Sjöqvist och så mysigt de bor, åh! Vi fikade utomhus direkt typ, varmt och mysigt! Sedan började vi fixa maten för dagen och även oss själva, haha. Packade in allt i bilen och strax innan tre-tiden for vi iväg. Yay! Mot Lidköping och Läckö slott! Messade med Lisa lite också! De skulle dock åka direkt efter showen men vi skulle hinna med ett hej efteråt, söta! J och jag pratade massa och bilfärden dit gick lagomt fort. Framme nån gång och det var redan kö där, haha. Placerade grejerna i kön och vi tog en snabbvända för att se hur det såg ut runt området.. Vid halv fem så var det insläpp och vi tog oss in, letade lite platser vilket var lite svårt. Vi ville ju stå... Om vi säger såhär, vi bytte platser några x antal gånger innan vi kunde sitta ner lungt, haha.. Vi träffade även Bengtzing en sväng innan, hon kom där gående precis bredvid oss. Fina hon! :)








Bild 4 och 5: Jennies.


Strax efter 18-tiden så började själva showen. Hela första akten bestod av svenska låtar typ.. Vissa nummer bättre än andra. Bengtzing i Flickan och kråkan, så braaa! Jessica Andersson i Kvinnan för dig, galet vad fantastisk hon är, åh! Och när Pritchard sjöng Vindarna så dog jag över koreografin, Lisa är gryyym! Och den svenska delen avslutades med festivalfavoriter.. Åh, så himla bra! Här sjöng även Lisa en snutt tillsammans med Lasse Holm, jag dog! Bästa Lisa! ♥ Sista låten innan pausen var Bögarnas fel(?).. tror jag det var. Så kul!





Bild 1 och 3: Jennies.


I pausen satt vi kvar vid vårat ställe för att Bengtzing skulle ta sig ut igen men hon dök aldrig upp.. Det var lite kaos där ett tag. Försökte få tag i Lisa med men det var lite omöjligt, gah! Och jag hittade Johanna Toftby i slutet av pausen, åh äntligen fick jag träffa henne. Lovely! :) Hon tog bild på oss med hennes iphone så den har inte jag, men vill ju haaa! haha.. Tillbaks till platserna igen.

Andra akten var så sjukt mycket bättre. Mer fart och power liksom, åh! Lady Gaga-numren var så bäst. Herregud! Liiisa är så grym! Jessica och Linda är jäkligt grymma va, och J lät väldigt likt Gaga också. Coolt! Och alla Burlesque-nummer var också sjukt häftiga. Så snyggt alltihopa! Pritchard i Alive och And I´m telling you, WOW! Människan är.. WOW! Finner inga ord. Så galet begåvad! Det avslutades med ett hitmedley, grymt! Och extranumret Allt ljus på mig med alla på scenen, så fiiint! Och vi tog oss ut därifrån samtidigt..






Bild 1, 2 och 3: Jennies.


Sprang bak till backstage-området där, märkte då att jag hade fått ett sms från Lisa som bad oss skynda oss ut efteråt för de skulle åka iväg direkt så de hann undan köerna. Messade henne tillbaks att vi var där bak... Vi såg sedan när Pritchard, Perrelli och Hilda sprang till bilen.. Även Bengtzing, som skulle åka hem med sina föräldrar.. Tillslut så såg jag Lisa och skrek lite fint på henne, vi sprang runt stängslet och till där de skulle åka ut. Kramkalas med finaste och vi pratade lite snabbt. Så mysigt att se henne ju och få kramas lite! Sedan ropade dem i bilen på henne så hon var tvungen att dra.. Men vi skulle höras av och hon är så gullig, tack! ♥ Vi lämnade stället lyckliga i alla fall, strax därefter fick jag ett sms från Lisa, fina! Det var kö ut från stället, och vi kom hem nån gång. Då blev det kvällsmacka innan vi tog oss till J´s rum. Pratade massa och sedan la vi oss, för vi var såå trötta ju!

Lite shopping..

2011-09-02 @ 19:22:36
Jag kom iväg med mamma, syster och mormor till Gävle och Valbo runt fyra-tiden typ.. Växlade tillbaks euro, eller det fixade mamma och mormor medan jag och syster kikade i lite butiker. :) Sedan blev det en sväng till Valbo köpis också.. Kikade runt där och jag köpte en topp på gina, som jag kollat så ofta på.. Så fin! Hemåt sedan och förbi ica för att hämta ut min kurslitteratur som hade kommit, yeah lagboken! ;D Och sedan köpte vi med oss tacosgrejer också, för ikväll ska vi äta tacos. Mums! :D Och kolla lite Bones blir det väl för mig och kanske blogga lite så jag får det klart. :)

Pusshej!



Bilder tagna med webcamen, därav så dålig kvalité..

Det är helg!

2011-09-02 @ 12:55:36
Det känns som bara dagen har börjat, men icke, jag har redan varit på högskolan och haft föreläsning. Gud vad segt det var alltså. Föreläsarn hoppade mellan allt och inget idag kändes det som, man hängde inte med så mycket. Satt bara och väntade på rasterna och tills vi skulle sluta. Hemma vid tolv och då tog jag en promenad med musbus. Hamnat här nu och kollar lite Bones.. Ska betala danskurserna tänkte jag, sista dagen idag typ. :) Senare i eftermiddag så blir det Gävle och Valbo med mamma.. Najs!

Igår hittade jag en liten preview av Bones inför sjunde säsongen som börjar i november.. AAAH kom igen, jag vill se nuuuu!

Mycket att göra..

2011-09-01 @ 22:22:31

Det blev högskolan en sväng på eftermiddagen idag också. Jag träffade Sanela där det första jag gjorde, chockad om något. Visste inte att hon skulle börja där, haha. Så det var trevligt! Sedan väntade jag in Sanna och vi letade på våran sal. Det var dags för första gruppseminariumet. Det gick väl najs, väldigt segt men.. Slutade vid tre och då tog jag mig in till stan, igen.. Jobbigt att gå runt där ju, när det är samma saker som i måndags.. xD haha. Liten mat i magen på donken och sedan till Ackes en timme innan jag började. :) Dansade där i två timmar och sedan bussen hemåt.. Det blev mat direkt och nu är jag placerad här och framför Bones. Yeah! Ska kika igenom allt en sista gång här nu, för imorgon är det tidigt in till högskolan.. Föreläsning vid 8, suck! Så säger godnatt här nu så skrivs vi mer imorgon!

Natti!


Lycklig!

2011-09-01 @ 21:53:07
Var och hängde på Ackes nu ikväll här igen.. Två timmars dans denna gång bara! Först ut var Ragga forts/övade med Lisa. Wiie! Körde zumba-uppvärmning, love it! Sedan gjorde vi koreografi.. så roligt ju! Jag gillade den, väldigt mycket! Så raggan fortsätter jag på.. :D Sedan väntade Latin mix övade med Irina.. första gången jag hade henne och första gången jag gick den kursen. Fanns ingen nybörjarkurs så det fick bli denna då, haha. Jag var den enda nya i gruppen... Vi körde både samba och chacha. Ah, galet vad roligt alltså! Jag har hittat min grej nu va, iiihi! Så denna kommer jag också att fortsätta på. Lätt!

Nu ska jag bara bestämma mig över Lyrisk jazzen, och det känns som att jag skippar den helt och hållet. Jag vill men ändå inte.. Gah! Men det lutar mer åt inte gå kursen, så jag får nog göra så den här terminen. Jag ska ju liksom redan gå så mycket. Zumba, street, jazz, ragga och latino. Det kanske får räcka, jag har ju annan träning och skola också.. ;D

Åh, underbara höst!

RSS 2.0