Minigolf i solen

2015-08-29 @ 21:10:00
Tog mig in till Gävle efter lunch och mötte upp Helena. Vi gick ner till boulognern direkt för att spela minigolf. Jag älskar det, så himla roligt ju. Sen tog vi en promenad in till stan och kikade lite butiker, in på konsum för lite gotta och sen hem till henne. Där slog vi oss ner i soffan och bara pratade massa, så mysigt. Jag tog sen bussen hem och var hemma strax efter åtta typ..
 

Prova på-veckan.

2015-08-29 @ 14:50:00
Ja, då var prova på-veckan över på Ackes och det blev en del kurser ändå.
 
I måndags fick jag först hoppa in och köra zumbansöder, så Vahidin hämtade mig där efteråt och släppte av mig på city-lokalen. Raka vägen in på tävlingsdiscon där, missade uppvärmningen och diagonaler typ. Började med koreografi som bara var konstig och inte så värst rolig. Fick inte ihop stegen, haha. Sist så dansade vi program och det var så himla trångt då vi är så många i brons/silver-tempot.. Ingen rolig lektion med andra ord, men kvar blir jag nog ändå... Och i tisdags var det standard pardans, bara massa småbarn typ... inte heller så roligt. Dansade lite vals och quickstep innan jag gav upp..
 
I onsdags testade jag på Irinas disco forts/övade.. Och där började vi med en koreografi som vi fick lära oss på lägret. Så himla roligt! Sedan väntade jazz/show avanc.. och det kändes bara jobbigt, från början till slut. Kände mig fruktansvärt dålig, för allt var jättesvårt.. Blä! Och i torsdags så hade jag zumban i Sandviken på IOGT, som jag fick ta över denna termin. Det gick bra. När den slutade så skyndade jag mig till kulturcentrum för där skulle jag testa på Idas street övade/avanc för första gången, missade dock uppvärmningen. Så himla roligt alltså. Jag hängde med, och jag gillar koreografin jättemycket. Så den blir jag kvar på, lätt. Och i fredags var det latin pardans som gällde, mindes programmen så det var najs. Chacha, samba, rumba och jive. Tekniken var lite värre, men nån gång kanske de sätter sig..
 
Så då var det bara att bestämma sig då, haha. Men ska testa på Idas disco avanc nästa vecka och den kommer jag troligtvis att gå istället för jazz/showen.. Det blir nog en najs termin ändå!
 

Mellansvenska igen...

2015-08-28 @ 15:27:00
Förra veckan messade chefen mig och frågade om jag kunde jobba idag, så det blev jobb för min del. Najs! Bara ställen jag varit på förut så det kändes bra. Ska jobba på mån och tors nästa veckan också.
 

Mätningar

2015-08-26 @ 14:23:00
Sinikka ringde mig i måndags och undrade om jag var lite sugen på jobb. Inget märkvärdigt så men lite fickpengar. Det gällde en timme på morgon så. Så igår och idag så har jag suttit ute i Valbo på två olika ställen och gjort mätningar. Prickat av bilar, hur de åker osv. Det gick finfint ju!
 

Kursstart.

2015-08-23 @ 21:18:00
Då var det dags igen.. Jag åkte in till Gävle och ackes till 16-tiden, helt ensam där då. Gick igenom lite zumba och bara laddade upp. Nån minut i 17 så kom det två stycken, så det blev inte flera. Kändes sådär. Men vi körde på en timme ändå. Trött efteråt ju.. Bytte om och in på Idas ragga forts/övade, missade bara uppvärmningen så dett var lugnt. Himla rolig dans började vi med i alla fall.. Efter den så var det feminin vibe/streetjazz övade som gällde. Inte anmäld men Ida tyckte jag kunna stanna då jag redan var där, haha. Och den var också rolig ju! Sen blev det halv nio-bussen hemåt..
 
Tagga för kommande vecka nu, prova-på veckan ju!
 

Mys i Furuvik.

2015-08-23 @ 13:08:00
Igår tog jag tåget till Furuvik och mötte upp Matilda utanför vid 18-tiden. Så himla roligt att ses igen ju! Betalade in oss, dyrt ju, och sen gick vi bort till tivolidelen.. Köpte lite gottigotta och tog oss runt i parken. Kollade lite på djuren och vi var ut på klipporna innan vi slog oss ner på en bänk och bara pratade. Härligt väder verkligen! När klockan var runt halv åtta så tog vi oss bort till scenen, massor av folk ju. Vid 20 så entrade Tomas Ledin scenen, och konserten var riktigt bra ju! Några favoriter, sommaren är kort, galen i dig, flickan som gör allt för att göra mig lycklig, inatt är jag din, isabella bl.a.. Riktigt mysig kväll, sista sommarkvällen typ. Konserten höll på ett bra tag, under extranumren så började vi dra oss därifrån för de var så mycket folk. Publikrekord var det också ju! Matilda följde mig till bussen innan vi tog hejdå och hon fick hämtning och jag hoppade på bussen. Hoppades hinna med min buss i stan som gick vid halv elva också, och jag hann precis. Så skönt!
 
 

Myshäng

2015-08-22 @ 13:56:00
Åkte till Helena igårkväll och vi drog till coop och handlade lite gotta och sen kollade vi på Magic of Dance dvdn och bara pratade massa. Så himla mysigt!
 

Friträning

2015-08-21 @ 13:53:00
Det blev Ackes igen på förmiddagen denna gång. Träffade Irina där direkt och lånade skivor från henne och sen tog vi en varsin sal. Jag körde disco hela tiden och fick typ ihop ett helt program, nån åtta i slutet bara som ska fixas till. Det gick bra! Träffade Pernilla och Kristin också innan jag drog hemåt..
 

Yeah!

2015-08-20 @ 20:47:00
Sista veckan på sommarzumban är över nu. I måndags var äntligen Irina med igen. Vi turades om att köra och de var roligt. Jag var ju helt slut efter lägret men det gick ändå.. Och nu ikväll gick det också bra. Skapligt med folk. Nu är det vila som gäller inför kursstarten på söndag..
 

Mys med fin vän!

2015-08-20 @ 19:48:00
Började dagen med att åka in till Ackes vid 10-tiden. Träffade Irina där för att prova discodräkt, åh så fiiiin! Fixade lite med den och sen gick vi igenom lite zumba också. Trevligt! Sedan mötte jag upp Cassandra utanför vid 11.30-tiden, för hon flyttar ju till Örebro i slutet på veckan så vi lära ju ses innan.. Kikade runt på stan lite först innan vi satte oss på coffehouse by george för en fika ute i solen. Himla mysigt! Pratade på om allt och inget, så trevligt! Det blev en sväng till på stan innan vi skiljdes åt efter tre-tiden.. Så himla roligt att ses igen ju!
 

Stan + friträning

2015-08-19 @ 19:43:00
Åkte in till Gävle för att kika stan en sväng och sen vidare till Ackes för att friträna lite. Det blev disco mest och försökte få ihop ett nytt program. Det gick sådär.. Efter en stund så dök Natalie och Josefine upp också. Så jag blev kvar med dom ett tag och tränade lite.. Det var roligt!
 

Dansläger på Ackes 15-16/8

2015-08-18 @ 10:59:24
I helgen var det dansläger på Ackes, det var la runt 35-40 dansare där. Mycket roligt ju!
 
Lördagen bjöd på disco med Alexander Larsson, han har varit på ackes förut men nu var det första gången som jag dansade för honom. Fyra lektioner hade han. Singel brons/silver, singel guld/star, par brons/silver och par guld/star. Jag var med på allihopa så fem timmar sammanlagt. Det var roligt, vissa steg var lite svåra men körde på ändå. Helt slut i kroppen efteråt ju! Avslutade dagen med styrka/stretch med Ida..
 
 
Söndagen bjöd på hiphop med Hanna Lindberg, ingen aning vem hon var men blev väldigt positivt överraskad. Hon hade också fyra lektioner + en freestyle. Singel brons, singel silver/guld/star, par brons och par silver/guld/star. Här var jag också med på allt, så fem timmar hiphop. Så himla roligt alltså och det gick så bra. Så glad efteråt! Men kroppen var skapligt slut, herregud. Det blev ingen styrka/stretch denna gång, utan vi åkte hem istället..
 
 
Så jäkla roligt med läger, så glad att jag gick ju.. Hiphopen var roligast helt klart, den gav mig mest. Fast discon var också rolig. Men just nu är träningsvärken helt galen, kan knappt röra mig, haha. Hoppas att det blir mer sånt här framöver!

Diggiloo 2015

2015-08-15 @ 11:54:00
Jag var med mamma på Diggiloo i Högbo bruk igårkväll. Jättefint väder fick vi också, supernajs! Och det var mycket folk där men knappt nån man kände, haha. Vi hade skapliga platser ute på kanten och såg bra så. Artister som var med var Lisa Stadell, Charlotte Perrelli, Jessica Andersson, Magnus Carlsson, Andreas Johnson, Björn Kjellman, Hanna Hedlund, Martin Stenmark, Helena Paparizou och Mollie Lindén. Mina favoriter för kvällen var ju helt klart Lisa och Jessica. Fina människor! Hela showen öppnades med alla artister på scenen, det var riktigt bra. Björn var konferencier för kvällen och presenterade alla en efter en.. Favoritnumret under kvällen var helt klart tjejmedleyt, wow! Spice Girls-biten var bäst. Lisa, alltså! Sen gillade jag duetten mellan Lisa och Björn, även duetten mellan Jessica och Charlotte. Men allt var faktiskt bra ju, en riktigt bra blandning ju! Mellomedleyt var fint! Det var en bra show, och jag är glad att jag gick och såg den!
 
I pausen så träffade jag fina Lisa också, fick komma in bakom så vi stod där och pratade säkert i 10 minuter. Fina människa. Pratade om allt mellan himmel och jord innan hon var tvungen att fixa sig inför andra akten. Och jag hann även träffa på Jessica också, jösses vad länge sen men så mysigt! ♥
 

Sommarjobben är över.

2015-08-14 @ 16:38:00
Ännu en vecka på mellansvenska är förbi. Fick heltid denna vecka, 40 timmar. Det kändes otroligt bra! Hade ett ställe på fem timmar varje dag och de var lite segt, då man blev klar tidigare. Och sen var det mest trappor men lite annat också. Skönt att veckan är slut för jag är helt slut i kroppen, haha. Och sommarjobben är nu över också, men hoppas få lite mer extra. :)
 

Peace Love Zumba

2015-08-13 @ 20:30:00
Det blev bara jag som körde zumban igen. Det gick fint! Skapligt med folk i alla fall. Mer folk i Gävle än i Sandviken, som vanligt. Men det rullade på bra :)
 

Kvalitetstid.

2015-08-12 @ 18:36:39
Igår efter jobbet så åkte jag in till Gävle och träffade Josefine. Så himla kul att ses igen! Kollade runt lite på stan innan vi hamnade på coffehouse by george för en fika. Älska kladdkakan! Och bara pratade massa och uppdaterade varann lite grann. Trevligt! Pratade lite dansplaner också, så får se hur det blir där... :) En kort sväng in på åhlens innan de stängde sen, sällskap till min buss och sen hejdåade vi.. Mysig eftermiddag ju!
 

Stockholm, äntligen!

2015-08-12 @ 18:26:01
I lördags åkte jag till Stockholm över dagen. Inte varit där på två år, helt galet ju! Älskade, vackra Stockholm liksom, åh!
 
Jag tog en tidig buss ner och var framme strax efter halv elva-tiden. Började med att kika runt på stan lite och åt på donken också. Gick vidare till kungsan och mot slottet sen. Så fint ju! Fortsatte promenera genom gamla stan och till slussen där jag tog mig upp till gondolen en sväng. Älska utsikten! Fortsatte vidare på söder, Götgatan upp och kollade lite butiker och sen Katarinavägen med utsikt mot vattnet ner tillbaka till slussen igen. Hoppade där på färjan över till djurgården och tog mig in på Gröna lund. Gick bort till scenen direkt där det repades för fullt inför Sommarkrysset. Kollade repen där, kikade runt lite på grönan också. Passade på att äta lite mer och vid 17-tiden så var det insläpp till bänkarna så jag tog mig en bänk, där jag började prata med kvinnan bredvid mig för hon var också där själv. Trevligt! Genrepet började och Jessica var söt på kören, hihi. Sen blev det en seg timme innan allt började, men vi pratade massa där vi satt.. Halv åtta så började uppvärmningen, med bästa Jessica och Emelie i Shut up and dance. Så himla bra! Programmet körde igång sen och det var så mysigt att vara på plats igen, älskar verkligen sommarkrysset. Gry är så himla grym och hela upplägget är så bra. Artisterna som var med var Black Jack, Yohio & Ellen, Niello, Samir&Viktor och Sabina Ddumba. Vi hade det trevligt i alla fall! Efteråt så hann jag träffa finaste Jessica också, goskram verkligen. Och jag tog sen färjan med henne och Emelie över till slussen. Massa prat och gos, hon är himla fin alltså. Sommarkväll i Sthlm och en fin vän, bästa kombon. ♥ Sa sen hejdå och de gick vidare medan vi tog tunnelbanan till centralen, där vi sa hejdå. Mitt tåg var såklart försenat, suck, men jag träffade på Micke som jag inte träffat på typ tre år eller nåt. Himla trevligt! Tåget kom strax innan 23 sen och hoppade på där, fick trevligt sällskap av en tjej som skulle till Umeå också, vi pratade på om allt och inget. Och strax efter halv ett var jag i Gävle och syster hämtade mig, tack!
 
 
Stockholm, hoppas vi ses snart igen...

Stadsbadet

2015-08-09 @ 21:02:00
Åkte in till Gävle på eftermiddagen och drog hem till Helena. Och vi tog oss vidare till boulognern och ner till stadsbadet där. Det var ju så fint väder så vi slog oss ner där och bara hängde. Solade, pratade och mumsade på kladdkaka. Så mysigt! Vi blev där ett tag innan vi tog oss hem till Helena igen och bara pratade massa.. himla trevligt! :)
 

Åhléns

2015-08-08 @ 12:26:00
Det var dags för mina sista dagar på Åhléns för sommaren. Så efter bilmetro i ons, tors och fre så åkte jag in till Gävle och Åhléns. Några till hade kommit tillbaks från semestern så det var najs. Det rullade på och det fanns saker att göra hela tiden. Stod i kassan, plockade med varor och städade bland varor. Så himla roligt men nu är det slut. Hoppas få jobba lite extra snart igen... :)
 

Jobb

2015-08-07 @ 18:21:00
Och det blev jobb på mellansvenska hela veckan. Städade på Bilmetro varje morgon och sen hela dagen på tisdagen. Det gick najs! Det blir även jobb nästa vecka..
 

Helt slut.

2015-08-06 @ 19:55:00
Första zumbaveckan efter semestern. Jösses så jobbigt, det känns att man varit borta i två veckor. Efter måndagens pass höll jag på att dö, gud så varmt och jobbigt. Det kändes lite bättre ikväll men ändå helt slut ju.. Roligt att vara tillbaks igen i alla fall.
 

Dansfys.

2015-08-04 @ 21:15:00
Ja, ikväll här så blev det dansfys för en gångs skull. Andra gången denna sommar, har aldrig passat in tidmässigt tidigare.. Vi var sex stycken plus Ida. Vi körde först uppvärmning, styrka och lite balettövningar. Sen diagonaler med hopp och massa snurrar. Avslutade med lite teknik och balans innan det blev stretch. Det var faktiskt roligt denna gång och jag hängde med någorlunda i alla fall, men helt slut efteråt ju. Jösses!
 

Myshäng

2015-08-02 @ 21:46:00
Jag åkte in till Gävle till 12 och mötte upp Helena Ackes, så roligt att ses igen! En sväng hem till henne innan vi tog oss till stan för att fika lite.. mumsigt! Så mysigt att sitta där och prata bara.. Kikade lite butiker innan vi tog oss hem till henne igen.. Pratade massa och bara hängde liksom. :) Tog sen halv nio-bussen hemåt.
 

Shoppingen i Turkiet.

2015-08-02 @ 12:04:00
- svarta nike air skor
- turkosa converse
- vit/rosa nike skor
 
- armband
- nagellack
- örhängen
- klocka
 
- två solbrillor
- plånbok
 
Plus ett par byxor och två linnen som inte gick att fotta så bra.
Så lite shopping blev det i alla fall. :)

Stadsfesten

2015-08-01 @ 18:03:00
Varit in på Stadsfesten i dagarna två här. Igår med syster min för hon skulle in till Gävle så jag hängde på och kikade runt på stan och sen tog vi en sväng på stadsfesten. Så mys ju! Och idag blev det en sväng med mor för jag ville köpa en drömfångare som jag såg igår, haha. Det var najs!
 

Turkiet 2015.

2015-08-01 @ 15:55:00
Side 16-30 juli. Vi åkte till fina Side igen, samma hotell som förra gången. Barut Andíz. Så jäkla fint hotell ju. All inclusive. Bästa poolen och gångavstånd till havet. Två veckor var vi där igen. Varmt och skönt hade vi det. Var ner till Gamla stan en sväng, kollade butiker och fottade vid Apollo templet. Love it! Sen sprang vi i butiker nästan varje kväll, lite närmare oss då. Shoppade lite grann i alla fall. Annars var vi vid poolen hela dagarna, nån gång var vi ner till havet. Så varmt! Jag och syster körde på våra dagliga morgonpromenader längs stranden. Jätteskönt verkligen. Och vi åt frukost, lunch och middag på hotellet. Plus glass och lite snacks ibland. Sista kvällen så tog jag och syster en tripp för att leta reda på moskén, för den hörde man ju varje dag, och vi läste att den skulle bara vara några hundra meter bort. Och vi hittade faktiskt, så duktiga vi var, haha. Två veckor gick fort och det var dags att åka hem igen. En otroligt skön och behövlig resa hade vi! 
 

Första augusti

2015-08-01 @ 09:17:06
Herrejösses vad fort det har gått då och ingen direkt sommar har det varit heller. Har väll haft max en vecka sommarväder.. Så det var skönt att komma iväg till Side i två veckor och vara garanterad sol och värme. Annars denna sommar har det inte hänt så värst mycket. Jobbat en del bara, lite överallt. Och nu är vi här, på den sista sommarmånaden. Vad har du att erbjuda måntro? Hoppas på finväder i alla fall.
 
Mina planer so far:
Jobba på Mellansvenska städ två veckor
Jobba några dagar på Åhléns
Jobba och köra zumba
Åka till Stockholm
Gå på Diggiloo
Dansläger på Ackes
Balkongfesten i Gävle
Planera för höstens zumba
Träffa vänner
Dansterminen börjar + prova-på veckan
 
Sen kanske det dyker upp nåt mer, det visar sig. :)
 
Prideveckan i Sthlm just nu. Bjussar på en bild när jag var där för fyra år sedan, happy pride!

RSS 2.0