"Jag älskar Er, Ni är Bäst"

2007-08-21 @ 20:21:01

Göteborg 14 - 17 augusti <3

Jag kom hem i fredags från några helt otroligt underbara dagar i Göteborg :D jag tänkte ta och berätta nu om dagarna... : )

Tisdag: hade klockan på ringning vid 4.. upp och gjorde mig klar, packade de sista.. vid halv 6 typ skjutsade mamma in mig till gävle till mitt tåg som skulle gå vid 6 : ) fick värsta sköna platsen.. bara en stol och bord typ ^^.. under resan hann jag skriva lite brev, haha, lyssnade även på musik hela vägen.. tåget blev försenat en timme också, så kom fram till Gbg vid kvart i två typ. då mötte jag Adam, vi låste in väskorna och drog oss sedan vidare till Nordstan : ) in på donken, för då var vi hungriga ;D haha. och vem ser inte jag i kassan bredvid då, jo Jonna :O.. jag blev alldeles ivrig ^^ haha. men vi beställde våran mat, men sedan var vi tvungna att ta en McFlurry också, gick till hennes kassa (a). jag pratade lite och så med henne, så sjukt sööt : ) sen begav vi oss till centralen hämtade väskorna och tog bussen till vandrarhemmet för att checka in.. vandrarhemmet var helt okej... sovplats var de ju, mer behövde inte vi! haha..
Vid fem-tiden ungefär så tog vi oss ner till Packhuskajen för kvällen.. Tre S som gällde på kvällen.. men när vi kom dit, så kika vi runt lite.. sen träffade vi brudarna och pratade med dom ett tag, så mysiga <3 sen träffade vi på Anna & Angelica där, trevligt :D hihi, sen vette tusan vad vi gjorde, tog nog en sväng därifrån och var tillbaka till kvart i sju typ.. då var de Popcorn 2007(talangtävling) på scenen, vi skulle ju heja på nr 4, Sandra hette hon.. sonja sa att vi skulle heja på henne åt henne för hon kunde ej vara där, för sandra skulle nämligen sjunga För att du finns! : ) så vi tjoa o tjima på henne, haha, fast även på några till.. hon som vann var så grym asså.. kommer tyvärr inte ihåg namnet, hehe.. efter dom så var de dags för Cara-cola :P haha. så vi kollade på dom med, dom var ju bra : ) efter allt sånt så var de typ bara en timme kvar till showen skulle börja :D iiiih.. Malin och hennes vänner dyker upp också :D Malin, de var så sjukt underbart kul att träffa dig igen, älskar dig <3 stod och pratade med henne en stund.. sen tog jag plats framför scenen med dom andra: Adam, Anna och Angelica...
Klockan blev 21.00 och Sonja entrade scenen :D iiiih, sen Sanna och sist Shirley :D SHIT vilken fantastisk show :D -ÄLSKA- dom var så sjukt grymma, vilken glädje och kärlek de sprider tillsammans, åååh <3 SÅ HIMLA BRA, vill se igen ju.. ville inte att de skulle ta slut. ALLT var så sjukt bra, men astrid lindgren medleyt var så sött <3 sonja o shirley - pilutta ^^. diggar även Bossanova, åååh så gooa dom är, när dom dansar, ojoj.. :D kärlek till dom !!!
Showen slutade runt halv elva och sen blev de signering.. guud så mycket folk, haha, men vi väntade tills de hade lugnat ner sig lite ^^. efter en stund så ställde vi oss i kön och var framme hos dom ganska snabbt, pratade massa och hade allmänt kul <3 tack S:en, för allt! sen stod vi och fotade lite mer.. och då drog malin och gänget, tråkigt men underbart att träffas igen efter så lång tid ^^. men vi tog kort tillsammans med tre s efteråt, när dom signerat klart.. pratade lite mer då och sen var de hejdå :' ) .. sen drog vi till donken för lite kvällsmat (a) hahaha, och gick sedan till vandrarhemmet, kom nog dit vid två-tiden eller något sånt.. då checka vi lite bilder och sen var de dags för sängen : )


Onsdag: idag vaknade vi sent, gjorde oss klara och drog in till stan.. till vårt kära donken i nordstan (a) haha. träffade Jonna, pratade lite med henne : ) sen åt vi och tog oss sedan till centralen, för att ta tåget till Falköping för att där gå på Allsång i Plantis :D Sanna skulle vara med där ^^. vi kom dit till typ fem-halv sex.. då bokade vi våra hembiljetter och drog sedan ner till plantis.. insläppet hade inte börjat ännu, men vi hade inte så mycket pengar så vi tänkte ändå inte betala in oss (a) haha. så vi gick till backstage ingången och väntade på Sanna.. efter ungefär 20 minuter så dyker Magnus Bäcklund upp med familj, hejar på han o så :P haha. sen typ vid kvart i sju så kommer Sanna och hennes kille :D glaad eller vadå ;D hon är sjukt Underbar, TACK för allt!! <3 vi stod där och snackade ett tag, tog kort och sådära : ) vi drog tillbaks till stationen innan allt, bara för att vi skulle kolla om vi kunna byta biljetterna, för sanna ville ju ha kvar oss ^^. hehe. men det gick tyvärr inte för biljettservice grejen var stängd.. haha. så vi drog tillbaka, hörde henne sjunga, Gabriellas sång och en allsång.. sen träffa vi henne lite snabbt igen, berättade om biljetterna, men vi bestämde oss för att stanna kvar ändå till slutet och chansa på nästa tåg :P Sanna blev glad, vi blev glada :D sen tröttna vi på att stå utanför där, så vi drog runt och fråga om vi fick betala in oss, eller komma in ändå.. och de fick vi :D yeah ; )
Vi hann se lite där inne, innan de var dags för slutnumret, Sanna - Vågar du, vågar jag :D spelade ju givetvis in, wiiie va grym hon är !! sen blev de signering på sidan av scenen, pratade lite med Sanna och Gudmund: ) hann även ta ett till kort innan vi lära rusa till tåget ^^. vi tog tio-tåget därifrån, kom till göteborg igen vid elva.. och då var de bråttom ner till packhuskajen (a) hahaha.. kommer dit och träffar på Malin, Emma, Martin och gänget :D iih, så underbart att träffa Er <3 OCH jag hade inte missat Linda, hon var kvar därinne (a) iih, carro glaaad!! för jag missade ju hennes konsert, kändes som in i sjutton i hjärtat asså.. fan, skulle ju velat vara där, menmen.. stod där och snackade med gänget ett tag, och tillslut såg jag Linda o resten komma ut en bit bort.. jag fick värsta ruset och sprang fram till henne och bara kastade mig omkring henne.. *gooos* hihi, Linda blev lite chockad, hahaha. och Johanna Karlsson ba; :| är ni alltid såhär? :O HAHAHA.. ^^. sen tog vi kort tesammans och pratade lite : ) Linda - SÅ saknad! men sjukt kul att träffa henne igen <3
Sen skulle dom sticka och vi med.. vi drog till donkan allihopa :D så otroligt mysigt.. en underbar stund, massa skratt och massa prat (L) -kärlek- vi kom nog från donkan vid typ två-tiden, sa hejdå till Martin och Emma, ni är så sööta <3 sen tog vi lite sällis med Malin och gänget.. sen blev de hejdå och kramkalas med Malin ^^, du är älskad hjärtat, så sjukt mycket <3 på vägen hem gick vi förbi sibylla och då blev de mer saknad, men nu efter Dea (a) thih. vi var hemma till halv 3 och då var vi trötta, haha.. somna typ direkt..

Torsdag: hade klockan på ringning idag tror ja... jo de hade vi nog.. upp och hoppa, gjorde oss klara och sedan begav vi oss till Liseberg : ) när vi väl kom in på området, så började de ju givetvis att spöregna :S haha. och då vägrade jag att köpa åkpass, för jag ville inte åka och bli blöt ; ) men tillslut så blev de så att vi köpte åkpass, först blev de kanonen ;D yeeeah va jag älskar den ^^. sen vidare med Balder och Spinrock :P sen snurra vi runt lite.. fick massa minnen från förra året (L) -KÄRLEK TILL DOM- vi åkte den andra bergochdalbanan också.. och vi kika även in på PandaVision ;P HAHA. sen var klockan typ fem och vi begav oss till stan/nordstan, åt på donken (a) och började ta oss ner till packhuskajen.. när vi kommer vid lilla bommen så hör vi någon repa på scenen från packhuskajen och jag ba, de är Jessica :O oj vilken fart de blev på oss.. vi RUSA diit som några tokar :D haha, snacka om bra hörsel ^^. haha. raka vägen fram till scenen, vi var typ själva där inne :O HAHA.. Jessica såg oss och heja, även Måns :P haha. dom repade sin duett, så vackert ^^. mitt i där så såg jag Anna (dansare/kör till måns) typ en bit bakom oss.. jag ba :O Anna står där, vi går dit.. ; ) (Mika, ditt fel att jag börjat gilla henne xD) men säger bara, sjukt sööt människa : ) vi tog kort tillsammans med henne.. sen tillbaks till scenen för att filma lite.. hehe. sen när Jessica hade soundcheckat klart, så gick vi till sidan och ropade på henne.. och hon, sööta kom ut ^^. pratade lite med henne och tog kort : ) vadå goo <3 sen satt vi oss lite på sidan och lyssnade på Måns soundcheck, och när han skulle repa Maniac så flög vi upp och ställde oss vid scenen :D iiih.. och Joan kom även fram och prata lite HAHA, kände igen mig från Rent (a) najs du ; ) efter de så sprang vi till sidan av scenen igen och ropade ut Anna, pratade lite med henne och så : ) tack hihi.. sen ville Adam så gärna till Götaplatsen och kolla på Footloose, så han drog dit medans jag vart kvar på området ^^..
ja, tråååk.. iskallt och inget att göra.. haha, men tillslut dök Lise-lott och Madde upp, så jag for fram till dom :D vi gick in på Kajskjul 8 och satte oss och pratade lite, medans vi väntade på att Adam skulle komma tillbaks : ) var även ut och kollade när Cue uppträdde på scenen.. haha.. sen kom Adam, de var väl runt åtta typ : ) då följde vi med dom fram till Cue för dom skulle ha autograf, hahaha.. sen tog vi plats framme vid scenen, längst fram såklart.. först ut var Janina.. sen kom Jessica :D:D yeeah va hon är GRYM :D jag filmade typ hela :D och de började ju förstås att regna också, men bara lite smått.. : ) men när hon sjöng Min Kärlek, då började de SPÖREGNA :S shit asså.. jag blev dyngsur, både min kamera och jag HAHA.. efter den låten så gick jag in på kajskjul igen, så jag såg inte det sista.. men de var inga egna låtar med henne då.. så de gjorde inte så mycket.. blöt blev jag iallafall, man kunde typ vrida ur min tröja :S så jag gick i linne hela kvällen, fy faaan va kallt de var asså..
Vi gick ner till signeringstältet sen, men hon skulle ju inte signera förräns efter Måns.. haha, menmen, hade inte så mycket att göra :P sen var de nå grejs på scenen, Emmy med sin sommarlåt.. sen Laser Inc med Det var en gång en fågel.. YEAH :D den diggar jag :D iiiih.. haha. sen var de nån kille som sjöng My girl.. tror låten heter så.. den är bara sååå sjukt bra :D hihi. efter det så drog vi in på kajskjul igen, Adam ville ha kort med Peter Siepen :P hahaha, så vi var in till han, jag tog bara kram (a) sen dansade vi runt lite där inne så vi blev varma : ) och sen blev klockan elva typ och Måns konsert börja.. så då gick vi bort till signeringstältet igen : ) o shit va kallt de var ute då, jag stod och hackade tänder där :/ hehe. men kollade även på Måns, grym konsert iallafall :D sprang fram till scenen nån gång och kollade lite närmare :P hahaha, sen tillbaks till tältet.. ja Jessica&Måns skulle ju sjunga duett men de blev inget av, de fanns inte tid till de :( så sjuuukt dåligt ju, duetten var verkligen såå bra!! menmen..
Vi stod längst fram i signeringskön HAHA, de tog ett tag för dom att komma ut, men sen kom dom :D iih.. tog autograf av Måns också, kände mig lite tvungen till de, haha.. stog ju mitt framför han.. sen blev de Jessica :D oj vilken härlig tös :D pratade lite, tog autograf.. tacka för att vi kom (a) hahaha. sen stod vi kvar och tog kort på henne.. hjälp, va söt man får vara <3 Ääälskar henne <3 sen på slutet sprang vi fram till henne igen och tog ett kort tillsammans och pratade lite mer ^^. sen drog hon och även vi.. då var väl klockan typ halv ett, hehe, men stod kvar en stund utanför men sen stack vi till donken : ) där vi åt och precis när vi skulle kila typ så började de spöregna igen så vi blev kvar ett tag, men sen orka vi inte mer, så vi drog ut i regnet och jag BARA i linne :S uscha kallt.. vi bestämde oss för att ta taxi, så vi tog ut pengar och hoppa i en taxi som körde oss till vandrarhemmet : ) skööönt.. kom hem runt halv tre typ och då blev de raka vägen i sängs för vi skulle upp tidigt dagen efter...

Fredag: klockan var på ringning redan vid åtta-tiden.. de var dags för utcheckning denna dag :'( så trååkigt.. klockan tio var vi ute från vandrarhemmet och tog då buss in till centralen, låste in väskorna.. och sen till donken, Adam skulle äta : ) va tusan gjorde vi sen :S hahaha, minns att dagen var lååång och tråkig typ :P jo vi snurrade runt lite i nordstan, var till donken och köpte en McFlurry, najs ;D och där såg jag Andrea Bonde, ingen vet vem hon är men ialf (a) HAHA. sen träffade vi Lise-lott lite snabbt : ) och sen tog vi oss ner till Lilla Bommen.. där vi snurrade runt ett tag.. sjukt kallt var de ute.. och de fanns inte ett piss att göra :S men vid fyra-tiden typ så åt vi på donken (a) jaja, vi åt där hela tiden.. ;D hahaha. sen hämtade vi våra väskor.. mitt tåg gick hemåt vid 17-tiden.. så vi begav oss till mitt tåg.. hoppade på och vi snackade lite till, sen var de dags för hejdå och så :'( .. Adams tåg gick vid halv sex..
Och såklart fick jag sällskap hela vägen på tåget till örebro :/ haha, drygt.. men jag diggade musik hela vägen; sonja, sanna, shirley, linda, jessica och dea var de som spelades om och om igen ^^. bytte tåg i örebro.. stod där en halvtimme helt upp o ner och väntade :P haha. sen kom tåget, yeah ;D och då var de raka vägen hem till sandviken.. lyssnade även då på musik hela vägen.. jag kom hem till sandviken vid elva tiden.. pappa hämtade mig och jag fick mat när jag kom hem, I think ^^. haha, jag var iallafall sjukt trött.. men jag satt vid datorn en stund, kom nog i säng runt ett...


TACK till Er alla som medverkat på något sätt och gjort denna resa oförglömlig.. Adam, Malin o co, Emma, Martin, Anna, Angelica, Sonja, Sanna, Shirley, Linda, Jessica, Anna, Jonna, Maria, Lise-lott, Madde... TACK <3


Kommentarer
Postat av: Malin

Jag vet vem Andrea Bonde är :P Haha.. -Autografjägaren nummer 1 (A)- och Linda borde veta :P
Btw.. Spelade Laser på torsdagen också? JAG DÖR.. HAHAHAHA.. Dom spelade nämnligen efter Linda på onsdagen :P
Tack för sällskapet och allt annat :D

2007-08-21 @ 22:38:22
Postat av: Carro

Malin: haha du vet ja ;D haha. mee (A) HAHA, aah de borde hon :P
yees de gjorde dom, fy faan va grymma dom är ;D HAHA. mmm de hörde jag ;) HAHAHA, "jag säger upp er" ASG :P
Aaaah underbart :D -kärlek-

2007-08-21 @ 22:41:34
URL: http://cardil.blogg.se
Postat av: Malin

Aaah precis.. -Uppsägningslåten- HAHAHA, men det var kul, speciellt den minen och jag och emma bara :O WHAT :O? HAHA

2007-08-21 @ 23:08:47
Postat av: Carro

Malin: mm HAHAHA, den minen skulle jag vilja sett, och er HAHAHA :P ojoj ;) skulle ju ha varit filmat ju HAHA.

2007-08-21 @ 23:39:14
URL: http://cardil.blogg.se
Postat av: Mikael

haha du är inte ensam om att tänka på Dea när du går förbi Sibylla ;) Jag börjar även sjunga Den underbara dan du kommer hem VARJE gång jag passerar ;)
Längtar som sjutton till Skansen :D Det var så underbart att träffa Dea igen ;)
Jag längtar också till kungsan... Har inte träffat Sonja sen Sommarkrysset ;)
Jag vet också vem Andrea Bonde är ;)

2007-08-22 @ 09:53:12
URL: http://smurfzing.bloggspace.se
Postat av: Carro

Mikael: hahaha okeje ;) mm visst får man den i huvve direkt ^^. haha.
Aaah skit va kul :D saknar så mycket!!
Ojdå hehe :P har nog träffat sonja 5-6 ggr efter de, men längtar ändå så himla mycket..;)
HAHA bra de ;) nåra som vet ;P

2007-08-22 @ 12:24:50
URL: http://cardil.blogg.se
Postat av: Mika

SLUTA SKÄLL PÅ MIG FÖR ATT DU GILLAR ANNA!! HAHAHA. visst är jag bra på att påverka folk?! men hon är grym och go :) puss på dig, låter som en kanonvecka!

2007-08-23 @ 20:37:59
URL: http://aliveinthedangerzone.blogg.se
Postat av: Carro

Mika: HAHAHA, jag lär ju ha nån att skälla på ;) HAHA, hade du inte nämnt henne för mig så hade ju inte jag märkt av henne där (A) HAHA. men hon är grym&go såklart :) Yes veckan var kanoners, bästa!
Puss på dig!!

2007-08-23 @ 20:53:50
URL: http://cardil.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback