Sonja Aldén

2007-03-04 @ 15:51:13
Nu är Andra Chansen avgjord.. igår kväll stod det klart att de blev Sanna Nielsen och Sonja Aldén som knep dom sista finalplatserna.. gissa om jag blev glad när de sa Sonja :D ojoj, hon är verkligen värd de!! Sanna däremot, hon var ju bra, men jag hade hellre sett Jessica ta den andra finalplatsen.. menmen, de blir nog bra de här med..

Sonja var helt klart den bästa igår, hennes framträdande; helt fantastiskt.. hennes röst, hon sjunger med en sån känsla, allt känns så äkta.. hon berör.. :) och låten För att du finns ; Älskar den.. woow.. när hon framförde den -gåshud! texten är så otroligt fiin.. Hon skriver helt fantastiska texter, som verkligen berör.. -like.. Hon lyste på scen igår, sån utstrålning.. Shit, för att inte glömma, Hon var otroligt vacker också !
Hon var verkligen värd en finalplats.. nu ska det gå hela vägen i globen med, bara ringa och rösta allihopa :D Heja Sonja! <3

Den 10:e Mars då smäller det.. Spännande !! FINAL !

Efter 2:a chansen igår, såg jag en film på 4an med Helena Bergström, The Queen of Sheeba´s Pearls, grymt bra film alltså.. sen blev det Så ska det låta repris, så jag kollade lite på det med.. Sen blev de nattinatt..

Idag; händer inte mycket.. sov länge som vanligt.. men ska nog hem snart och fixa och dona lite.. lär skicka in bilder, sista dagen imororn.. :) sen får vi se vad som händer !!
och jag saknar dansen nå enormt, har inte dansat på länge, har missat två onsdagar nu.. så längtar grymt mycket till på onsdag så jag får dansa loss lite :D -älska..

Aamen nu ska de bli mat här..
Kramis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback