Helgen <3

2007-11-26 @ 12:56:59
Mitt tåg gick vid 16.15 från Gävle i fredags. en timmes resa ungefär och var då framme i Bollnäs, där Anna-Karin mötte upp mig :D vi drog runt på stan lite och köpte present. sen buss vidare till Alfta för att handla lite mat och så, sen blev vi hämtade där : ) vi kom hem till henne, och va mysigt hon bor asså ^^ hihi. tror vi började med maten direkt typ, spagetti och köttbullar (a) och sen blev de present inslagning, shit va vi är grymma asså :D de blev fett snyggt, men de där jäkla snöret var lite klurit ; ) haha, de sket sig så vi fixade med lite annat : )
Efter det så började vi fixa en film till Sonja, från Gävle konserthus när hon var där med Christer.. och shit den blev riktigt bra asså, jag skrattar bara jag tänker på den, Fiskmås xD ; ) hahaha. efter några timmar var vi klara med den, yaay.. då blev de sängdags och klockan var nog runt halv ett då. men vi låg och pratade en stund, sen släckte vi och gonattade ^^.

image335
Klockan ringde redan vid sju tiden på lördagen, men vi kom nog inte upp förrän vid halv åtta.. vi fixade oss och åt frukost och allt.. ja vi fick stressa till slut ; ) som vi trodde, haha.. vi fick skjuts till bussen i Runemo, bussen kom runt nio tiden.. då var de dags att åka till Söderhamn, resan tog väl typ lite över en timme.. men vi kollade film när vi åkte, Göta kanal 2 : ) vi kom till Söderhamn och då var tåget försenat typ 30 minuter, så jobbigt.. typ vid elva kom tåget och då var de raka spåret till Sundsvall, kom dit vid tio över 12 typ, Carro mötte upp oss på stationen :D och vi begav oss till Navet, men shit va halt de var ute :O var nära att trilla flera gånger, haha. vi tog bussen ut till Birsta City, där var de fett fiint asså :D stort och så.. letade reda på scenen och sen gick vi till willys och köpte ostbågar ^^, haha.
Sen vid 14-tiden så kommer Sonja, hon såg mig redan innan hon kom upp på scenen ^^ Hon var lite kraslig men de gick fint ändå : ) först blev hon intervjuad och sedan sjöng hon För att du finns.. signering efter det, jag och Anna-Karin var upp :D vi pratade massa och gav presenten, hahaha, hennes reaktion, så sööt <3 hon är bara så mysig, gullig, underbar, helt fantastisk.. vi tog kort och så, sen var jag upp en vända till och tog kort på bara henne : ) urgullig är hon verkligen, tack för det du sa!!
Efter det så blev de matdags för oss, donkan ;D haha, sen kikade vi runt lite i köpcentret, sen skulle Carro åka o jobba, så tog hejdå från henne.. de var sjukt kul att träffa henne igen <3 så jag och Anna-Karin stannade kvar en stund och snurrade runt, letade julklappar.. jag köpte tyvärr inget men hittade lite grann : ) sen tog vi bussen tillbaka in till stan igen och då såg vi Julgalan bussarna, som vi så gärna ville hoppa på (a) haha, men de blev inte så, haha, de blev till stationen där vi tog tåget hem.. Anna-Karin hoppade av i Söderhamn medans jag fortsatte till Gävle, där pappa kom och hämtade mig : ) väl hemma blev de mat och tv, sen blev de väl sängen : )

Tack Anna-Karin för en suverän helg :D <3 Tack även du Carro : )
Och till den härliga bruden, Sonja, du är allt.. Tack för i lördags <3

image336

Kommentarer
Postat av: Sussi

Ja du verkar ha väldigt mycket för dig. Jadu Jag är ganska arbetslös och typ är i Gävle ganska mycket. Gjort slut med Christoffer har jag gjort också :P Kraam

2007-11-26 @ 13:28:51
URL: http://lavica.blogg.se
Postat av: Sussi

Jag umgås med ett gäng grabbar så ofta jag bara kan. Var där nu i helgen också. :P Oj det var nog två eller tre månader sen..tror jag. Är det kul att plugga då? Kram

2007-11-26 @ 13:41:34
URL: http://lavica.blogg.se
Postat av: Anna - Karin

Så kul å läsa, började skratta när du skrev om fiskmåden;D! Härligt kollage du har gjort!:D Många Kramar!!!!

2007-11-26 @ 18:10:04
URL: http://www.annakarinlindstrom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback