Helgen var Kärlek

2007-11-18 @ 22:27:32
Det har hänt väldigt mycket denna helg, så jag ska försöka berätta lite granna här nu : )

Fredag:
Jag hade klockan på ringning halv sex, var på badet och körde vattengympa vid kvart i sju.. Det gick bra men gud så trött jag var, pratade lite med chefen efter det! Sen hem en stund, Sara kom och hämtade mig vid tio tiden, då for vi upp till arbetarbladet.. Vi skulle köpa biljetter till julgalan i gävle, som var dagen efter (lördag). De fanns inga där, man lära åka in till gävle och köpa där. Så Sara skjutsade ut mig till Högbo, karisma spa, för jag skulle se hur de såg ut där och så, för jag skulle köra vattengympa dagen efter.. Och då for Sara och hennes pappa till Gävle och köpte biljetterna : )
Efter karisma så åkte jag till komvux för att prata lite med min lärare, för jag skulle missa lektionen vid ett.. men jag blev inte så mycket klokare där, hon hade inte så mycket tid.. Så de var bara att gå hem, klockan var väl då runt tolv typ.. Jag tog lite mat när jag kom hem, fixade med kläder och sminkning o allt. Vid kvart i fyra tiden så åkte vi iväg till Falun: jag, syster, mamma och mormor : ) vi var nog framme i Falun strax före fem..
Röda mattan och allt vettni ; ) haha, hängde av oss jackorna och sedan fick vi vänta ett tag innan vi fick bege oss till våra platser.. Och shit va mycket bord de var där, knökfullt verkligen.. Vi kom in till vårt bord, satt en bit ifrån scenen.. Vi gick och hämtade mat, julbord, de fanns hur mycket som helst :O Vi var nog klar runt sex tiden, då satt vi mest där och var trötta, eller iallafall jag var trött :S De blev lite underhållning på scenen, sen lite tävling : ) Vid halv nio typ kom Jerry Williams ut på scenen, och shit va han är tråkig och äcklig att se på.. Men han sjöng en timme typ.. 
Lite innan tio så började själva showen :D yeah va jag hade längtat.. dom började med Do they know it´s christmas?, först in Andreas, sen Linda Sundblad, Sonja, Marko, Linda och den dom tråkiga gubbarna, haha. Sen bytte dom av en efter en och sjöng sina låtar. Och Bounce kom in och körde deras dans till låten She wants to move, vadå asballt :D Jag gick fram och ställde mig när Sonja sjöng För att du finns, för jag såg inget från vårat bord för folk stod upp framför.. Så jag kom några meter från scenen, sen stod jag kvar där hela showen.. Ett julmedley i slutet blev det, dom gick ju ut och kom in igen.. Då trängde sig jag och Ankan fram till scenen.. Jag stod väl typ då tre meter från sonja och linda (aa) haha, sonja såg mig och vinkade, så sjukt sööt. Och sen efter typ en och en halv timme så var den showen slut, tråkigt men sant.. Sjukt fantastisk show :D
Jag gjorde några försök i att få tag på sonja, men det gick inget vidare.. Jag fick bara svaren att de går inte att träffa artisterna, dom har dragit redan, typ.. Så då begav vi oss hemåt också, för alla var så trötta.. Vi kom nog hem runt ett tiden, och jag tror faktiskt att jag somnade på en gång när jag la mig...

Lördag:
Klockan på ringning vid åtta typ, fixade min musik till vattengympan.. La mig en stund till och kom upp vid kvart över nio typ.. In i duschen och så, brände vattengympa skivan. Hann inte med någon frukost för då var klockan redan kvart över tio och jag skulle vara på karisma vid halv elva. Jag tog mormors bil dit, träffade Sanela och hon visade vart stereon skulle stå och så.. Bytte om och jag körde vattengympa vid elva, en halvtimme bara : ) Efter det så fyllde jag i lite papper och pratade med Sanela. Raka vägen till mormor sen, för hon ville ha tillbaks bilen.. Så hem efter det och då blev de datorn. Pratade lite med Sara inför kvällen och så. Ungefär vid fyra - halv fem tiden började jag göra mig klar, duscha och fixning av hår och smink. Vid halv sju typ så kom Sara hit och vi begav oss till Gävle, till Läkerol Arena. Vi kom nog dit till sju typ, hängde av oss jackorna och letade reda på våran plats.. Vi hade läktarplats och shit va långt upp vi satt, rad 11, haha. Vi satt där och kollade på allt folk, och vi såg även Saras kompis Maria vid borden, hihi.
Jerry Williams börjde vid halv nio som dagen innan.. Så booring verkligen, mot slutet tog vi en liten bensträckare och vi flyttade ner oss några rader, tror de blev rad 2.. Det var ju tomt så vi passade på och då såg man ju skitbra :D Och ungefär runt tio tiden så började the show, de var lika artister med denna gång.. Behöver väl inte säga så mycket om showen denna gången, för de var ju exakt lika.. Men lika Underbart fantastiskt att se igen :D Vi var såklart med och Bouncesade ; ) haha, den som dom gör på dvdn Bounce Live.. Lite jazz, hårdrock, techno, svensk dansbandsmusik och Bouncea ;D
Träffade Sonja efteråt, eller jaa.. Hon stod backstage där och jag på läktaren, haha. Men hon var så sjukt gullig, älskar henne <3 Vi pratade lite grann och så, sen var hon tvungen att gå för de var intervju dags och sen åka hem.. Jag och Sara begav oss runt i arenan och kollade lite, om vi kände någon.. Jag träffade på Madde, en go prick. Sen hittade vi Maria så vi stod och snackade lite där, hon skulle åka med oss hem : ) Vi lämnade henne på stan för hon skulle på fest och Sara skjutsade hem mig och kom nog hem runt ett tiden. Och jag var trött såklart, men de blev lite film, Heartbreak hotel.. Hihi, fast stängde väl av efter halva ungefär, för jag kollade inte så mycket.. 

Söndag:
Idag sov jag länge, eller jag vaknade runt halv tolv tiden typ. Och kollade på Idol reprisen, för att Carola var med, haha. Men Marie var bäst och Carola då ; ) När det var slut så satt jag mig vid datorn och pratade med lite folk.. Sara och Emma kom hit vid halv fyra - fyra tiden. Vi snackade lite och sen åkte vi till pappa min för att betala våran kryssning och skriva ut kvittot. Så nu är den betald, nu är de bara att vänta på att de ska bli den 12 december och shit va jag längtar asså :D Sen hem igen och satt mig vid datorn. Och har nog suttit här sedan dess, kollat lite klipp och bilder :D och förstås lite på tv också : )

men jag ska nog ner och kolla om det finns något gott att tugga på : ) och sen kolla lite på film och skriva brev ^^

Kärlek
till mina vänner / C.

image328

Kommentarer
Postat av: sara

tack för en bra lördags kväll gumman :)
och snart är det dags för kryssning , taggad till tuuuuusen !!!!!!!!!!!!! :)

2007-11-18 @ 23:07:04
URL: http://youmakemesmile.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback