25/8 - Hon är Oslagbar <3

2008-08-27 @ 00:37:25

Klockan ringde väl runt halv nio typ, minns inte xD haha. Vi gjorde oss klara, jag packade ihop min väska och vi drog iväg!! Micke hade ju skola också så, vi var tidiga iväg.. Tog t-banan, jag hoppade av vid centralen medans Micke fortsatte vidare i kurs mot skolan xD haha. Var la typ på centralen strax innan elva typ, satt där en stund, sen låste jag in väskan och tog mig ut på stan i hopp om att hitta gosiga pösbyxor xD HAHA. Jag hittade inne på gina, fast dom var ju bruna, jag vill ha svarta ju!!! Sen snurrade jag bort till Gallerian också, de var mycket folk ute... Men jag hittade inget och tog mig sedan tillbaks till centralen/terminalen vid halv ett ungefär, åt lite då också.. Skulle ju som sagt höra av mig till Nathalie, så letade upp en lagom tyst plats och då blev de mitt emellan centralen och terminalen xD HAHA. Inget svar, ringde vid halv två igen, de blev upptaget xD Woops tänkte jag då (A) HAHA. En kvart senare får jag ett sms med orden: "Ringer snart :P" haha, hon är bara för sööt!!

Jag satt kvar där och väntade och väntade... Micke skickade mess om att han slutat så han var på språng också :D hihi. Strax efter tre så ringer bruden :D iiiih, så sjuktkul :D Micke kom även där efter en stund!!! Pratade massa med henne, hon skulle iväg på en fotografering för en tidning som vi fick komma på om vi ville, liksom såklart vi ville de!!! Vi bestämde att hon skulle ringa om en timme när hon var där och se om de var okej att vi kom dit : ) Så vi drog iväg till Tacobar för Micke ville äta något : ) Sen satte vi kurs mot Gullmarsplan, var där till fyra.. När klockan var tjugo över fyra så hade ingen Natta ringt så vi ringde upp henne och de var okej att vi kom dit.. :D hihi, så jag fick värsta förklaringen av henne på telefon, de var lite roligt... Så de blev tvärbanan till Årstaberg sen var de bara en liten bit till byggnaden!! Vi hittade, yaay, plingade på xD Och där kom vi in och vi hittade Natta i sminket, hon hade nyss satt sig och hon tyckte att vi var riktigt snabba dit.. Då fick hon veta att vi satt vid tvärbanan på gullmars xD haha. Men de blev kramkalas, sen stod vi där och pratade lite grann med henne och fottade lite : ) Sen fick vi gå ut och sätta oss vid bordet utanför och vänta... Hejade på alla andra där ute : )

Efter ett tag kom människan ut, snygg i sminket och kläderna.. Och de började fotta, och ja människan kan posa iallafall, de är en sak som är säkert!!! De var väldigt kul att se ju.. Sen in i sminket igen och bytte om och så!! Kom ut och var snygg igen :P haha. De fottade massa bilder, galet snyggt asså!!! De var lite annat folk där också, som skulle fika och spela Fia med knuff, som även jag och Micke gjorde också, för de hade ett extra xD haha. Så vi kunde roa oss med de, Natta kom och pratade lite med oss, tog även kort på oss när vi spelade xD HAHA, hon är sööt!! Sen for hon iväg igen, bytte om och allt joks och posade på framför kameran.. Galet snygga kläder ju... Minns inte hur många klädset de var men de var ett gäng.. De ena snyggare än de andra.. Natta var sjukt snygg asså, som vanligt då!!! Hon kan sitt jobb ; ) hihi. Gillade de sista hon hade, hon passade sjuktbra i de och där visade hon sina magrutor ;D hihi xD Ja, jag är kär i dem xD (A)

 

Vid tio typ så var fotograferingen klar :D hihi, gött att röra lite på sig!! Natta bytte om, pratade lite med folket och vi alla tog oss ut därifrån, Natta tog hejdå av dem och vi tre trallade vidare mot tvärbanan, haha. Vi såg tvärbanan komma och alla börja springa, först i "ledet" var ju såklart Natta xD HAHA. Men de gick fint, vi satt och pratade lite grann om allt möjligt, hoppade av på gullmars och tog t-banan där : ) Pratade lite mer, hoppade av på hennes station, även vi.. Vi lära ju prata lite till innan vi sa hejdå, tog lite kort också, de måste ha sett väldigt kul ut.. xD haha. Sen skulle hon hem och fixa lite grejs så vi tog hejdå av varann.. Jag ville verkligen inte lämna henne <3 buhuu.. Vi hoppade på t-banan och de var hennes tur att vinka av oss, hehe!!


Nathalie, Tack för Allt <3

Vi tog oss till centralen för att hämta ut min väska, sen tog vi oss till donken för en mcflurry, mycket gott!! Sen lära vi vänta lite på t-banan men vi var la hemma till halv tolv ungefär.. Då åt vi lite snabbt, för de hade vi ej hunnit med.. Väldigt gott med mat!! Sen fixade vi oss för sängen, var in på datorn lite snabbt också så jag kunde boka min buss hem dagen efter och sedan sa vi typ gonatt på en gång!!

Kommentarer
Postat av: Lollo

vad kul! men vem är natalie? :) puss!

2008-08-27 @ 12:32:56
URL: http://www.bilddagboken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback