För evigt...

2008-02-21 @ 21:10:42
... ja så heter filmen jag strax ska kolla på.. Jag började titta på den tidigare idag, och jag har faktikst sett den förut, men lär kolla på den igen och friska upp minnet. För att sedan skriva lite reflektioner kring filmen, en svenska uppgift. Så, så fort jag skrivet detta så ska jag checka den!!

Hade klockan på ringning idag, fast jag egentligen inte hade någon tid att passa, men det kändes ändå bra. Så man inte sov bort hela jäkla dagen, haha. Jag var väl uppe vid tio typ, då kollade jag på Våra bästa år. Sen tror jag att jag har ugglat massa här vid datorn, minns inte riktigt :/ haha. Och kollat på filmen då också som sagt.
Vid fem så cyklade jag iväg till badet, träffade P vid kvart över ungefär. Jag fick hennes aerobicprogram och skiva för jag skulle köra hennes aerobicpass vid sex. Medan hon gick på mötet, som jag då missade. Passet gick väl sådär, hann ju inte lyssna av skivan innan så de var lite spännande va de skulle va för musik. Och jag hann även kika in lite på mötet efteråt, träffade chefen och fyllde i lite papper. Sen cyklade jag hemåt igen, och här hemma har de inte hänt så himla mycket.

Sitter här just nu och pratar med Anna-Karin, vi försöker lösa våra problem inför helgen, haha. Men det ska nog gå bra, ska kolla upp lite imorrn. Annars lär vi ju hyra en bil då, hahaha, drygt men vi har inget val om ingen är snäll och lånar oss en bil ^^ HAHA. Får se imorrn hur de blir!

Nej nu ska jag ta och se klart på filmen. Och sedan ta och plugga nåt ^^.

Puzzpuzz
Carro

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback