Måndag.

2008-02-25 @ 20:45:52
Snart är denna dag förbi, heey va den har gått snabbt tycker jag ^^ haha.

Minns inte när jag kom upp idag, men de var väl i lagom tid, runt tio typ haha :P Satt vid datorn en stund och sedan gjorde jag mig klar och cyklade iväg till skolan. Det var så fint väder så jag kände för att ta cykeln ju, solen sken och sådära. Skulle ha svenska lektion vid ett-tiden. Och där gick vi igenom satsdelarna, det var roligt, haha. Sen fick vi massa frågekort på de också, som var jäkligt lätta. Och vi påpekade våran lärares svenska, hahaha, hon hade formulerat en mening lite fel xD haha. Sen fick jag även tillbaks mina svenska uppgifter jag skickade in för ett tag sen, den ena hade hon inte så mycket att säga om för den var jättebra sa hon. Men den andra skulle jag förkorta lite mer, om jag ville ha högre betyg : ) hihi. Efter de så slutade vi, då var väl klockan typ tre. Jag tog en sväng förbi badet för jag tänkte kolla en grej med Persson, men hon var ej där. Så skyndade mig hem till datorn typ, haha, Linda var ju med på rix, dagens främling.. Haha, så lyssnade på henne, myspys ^^. Sen har jag mest suttit här och snackat massa gos med folk <3 hihi. Jag gjorde även klart svenska uppgiften, förkortade den och skickade iväg, gött : ) Mika ringde så vi pratade massa, om allt förutom de vi skulle prata om typ xD Men de var görtrevligt :D *tomorrow* Sen har jag även hunnit packa, lite svårt att veta vad som ska med.. Det blev lite väl mycket ett tag, men sen gick de väl bra :P Har lite grejs kvar som jag ska packa ner imorrn innan jag åker : )

Nu sitter jag här och pratar med Mika <3 och lyssnar på musik och funderar på om de är något mer som ska packas ner ;D haha.

IMORRN ÅKER JAG NER TILL MIKA !!! ÄNTLIGEN... Som vi har väntat på denna dag asså, shiit ända sen i september ju xD Galet!! JAG LÄNGTAR SÅÅÅÅ <3

Puss och all kärlek
Carro

Kommentarer
Postat av: Eva-Marie & Simon

Hej tjejen! Låter som du har haft en toppen helg! Vi träffade Linda förra söndagen, träffade även Martin och Milla och de andra ,jättetrevligt! Hoppas du får det jättekul hos din kompis! Kram från Eva-Marie & Simon.

2008-02-25 @ 22:33:48
Postat av: Carro

Eva-Marie & Simon: Nämen heej :) Jaha okeje, åh så kul, när är det dags för Linda nästa gång nu då? Ska ni på kryssningen i mars, isåfall så ses vi nog då :D Tack det ska jag ha! Hoppas allt är bra med er! Kram/ Carro

2008-02-25 @ 22:39:38
URL: http://cardil.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback