Fredag...

2008-05-02 @ 19:55:28
Ja idag är det fredag och det känns inte alls som de, kändes ju fan som lördag igår :S haha! Ja de blir lite vimsigt med dagarna här nu.. hahaha!

Tänkte berätta vad jag gjort idag men jag har ju inte gjort ett skit, haha! Vaknade sent idag igen, sen har jag suttit här vid datorn och pratat med Anna-Karin massa, vi har skickat över lite bilder till varann från i februari som vi inte skickat till varann av nån konstig anledning :S HAHA. men nu är det gjort, thihi! Va har jag mer gjort idag ^^, hmm har nog mest suttit här och lyssnat på musik och sådära! Även pratat lite med J också, mysigt, du är så underbar!

Snart dags för mat och tv ;D Frågan är om man ska se Så ska det låta, Talang eller nån film.. hmm de visar sig xD

Massa kramar
Carro

Kommentarer
Postat av: Eva-Marie och Simon

Hej Carro! Hoppas att du mår bra! Vi skall på Linda på söndag i Eskilstuna men fick även höra att Sanna Nielsen är där imorgon (Peugothuset). Ett litet tips bara! Ha det nu så jättebra! Kram E-M och Simon.

2008-05-02 @ 22:04:27
Postat av: Carro

Hejhej! Jo här är det bara fint, Hoppas allt är bra med er me!! Okej va kul :D Ni får hälsa na så mkt! Joo de vet jag, tack! Tänkte ta mig dit först, men jag ska ju se henne på söndan i Borlänge, så de räcker :) Ha de så jättebra, så hörs vi! Kramkram/Carro

2008-05-02 @ 22:27:05
URL: http://cardil.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback