Tisdag!

2008-05-06 @ 21:33:07
Först lär jag börja med att Tacka Micke som hjälpte mig med bloggen, TACK du är guld värd :D

Över till dagen...
Klockan ringde vid åtta redan, men jag tänkte ju ta mig till skolan för att A hade ringt.. Så upp och hoppa, gjorde mig klar och tog cykeln till skolan! Kom dit strax innan tio ungefär, träffade J och satt och pratade med han nere i fikarummet. Efter ett tag så kommer A också, naajs ju, hon skulle fixa och dona lite sen hämtade hon mig! Så vi satt och pratade lite om allt möjligt, jag fick en bok att läsa i svenskan också.. Den där jäkla Candide som jag har plågat mig igenom några gånger redan på gymnasiet (a) haha. Också pratade vi ju såklart om min fördjupning, de var därför jag var där! Kom fram till att jag skulle skriva lite om bloggar och allt sånt dära, iallafall för stunden nu (a) Jag blev också sugen på att fördjupa mig i Diderichsens satsschema (a) *döm mig inte nu* HAHA! Men nu är det andra bestämt med A så jag kör nog på de!!Efter vi pratat i ungefär en timme, så går vi och kopierar lite papper och sedan placerar människan mig vid en dator, i skolan :O HAHA! Jag ska säga er, det hjälper inte mig mycket!! A sprang några gånger fram och tillbaks, men sen kom inte hon på ett tag och då passade jag på att ta mig hemåt..

Hemma satte jag mig vid datorn på en gång, vilket liv asså!! Och glodde igenom lite bloggar, det finns alldeles för många fröken (aa) HAHA. Hittade några jag kan tänka mig, men jag kan ju inte skriva ut här, så jag skrev ner de på papper och tar med mig imorgon på lektionen! Jag har även varit iväg och jobbat nu ikväll på badet, körde vattengympa som vanligt! Kom hem strax efter sju och har inte gjort mycket efter de!

Nu sitter jag här och snackar med mina goa vänner : ) Alltid mysigt liksom, jag saknar er <3 Om man kanske ska börja plugga lite, vilket Carro inte gör fast hon måste göra de!! Gaah!!!

På återséende!
Massa kramar
Carro

Kommentarer
Postat av: Mikael

Det var så lite så ;) Hade ju först lite problem, men det löste sig ju utmärkt :P



Va skönt att det går bättre med fördjupningen också :D

2008-05-06 @ 21:44:18
URL: http://mikaeljanzon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback