Nada to do...

2008-09-12 @ 23:40:45
Jag sitter här och pratar skit med folket på msn, mycket trevligt må jag säga!!! Och jag är mätt, men ändå sugen på något, men jag orkar fan inte få i mig nåt... Jag har bilar, choklad och chips här xD haha. Musik snurrar för fullt...

Det blev inge pappa idag, får åka förbi där imorgon istället, nu när de inte blir något Uppsala.. Tänkte åka dit och se Sanna och träffa Karolina, men de gick inte som jag ville, så de sket sig!!! Tråkigt menmen, de blir flera gånger!! Jag var iallafall ner på stan med mamma min, snurrade runt lite, var in på team sportia och kollade på skorna.. Två par utvalda var de vi fick välja bland, okej vi på badet skulle få 50 % av ord. priset.. Men de blev ju asdyrt iallafall, men jag fick till imorgon och tänka på de : ) Så, jag vet fortfarande inte hur jag ska göra med skorna... Jag vill ha dem, men har jag råd att slänga ut typ 700 spänn nu, hmm.. Sen har jag sett Doobidoo lite till och från, den där Caroline Jönsson är ju bara för sööt asså!!!

Tidigare ikväll här så fick jag en sån otrolig saknad efter just henne, ja nathalie... Jag var tvungen att leta upp lite bilder på henne i mina gamla skivor... Hittade faktiskt lite bilder från sommaren ´06 när jag såg henne och även två klipp som jag filmat... Fyfaan va hon är grym. Och jag saknar henne fan. gaaah : '(.

Gävle 12/8-06... Cameron på sång, Nathalie & Felicia på dans! Grymt!!!

Nej nu lär jag göra något roligare.. eller iallafall försöka "glömma" bort saknaden lite fan. Nåt annat att tänka på, tack!!
Smiling in love
/ C.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback