Underbar dag <3

2008-09-28 @ 22:15:59

Strax efter halv två drog jag härifrån, kom till Mörby och då var de sju min kvar till t-banan skulle gå, så in på hemköp för godis : ) hihi. Sen drog jag iväg, åkte till Slussen och där bytte jag buss till Mölnvik!!! Vid tre så var jag framme, letade reda på World Class byggnaden. Gick in där, pratade lite med tjejen i receptionen om att jag skulle träffa Nathalie och kolla på dance campet. Så de var bara att trampa in och jag slog mig ner utanför salen, såg Natta och de andra dansa därinne. Hejade på Natta och efter en stund gick jag in i salen och fick då Nattas kamera för att foto lite därinne på folket. Det var så kul att se henne undervisa i dans, att se hur hon jobbar.. Och hon är bara så cool ju, den dansglädjen hon har/förmedlar, utstrålningen och själva stilen. Wow, så häftigt. Koreografin var bara grym liksom, hon kan göra koreografier verkligen. De körde igenom två andra koreografier de gjort under dagen också, en i house och en annan, minns inte va de var för stil. Men så jäkla snyggt.

Efter de skulle de byta sal, så pratade lite snabbt med Natta där och sedan satte jag mig utanför och väntade tills de var slut. Sen blev de slut, men Natta pratade massa med alla folk som var med. Och helt plöstligt var de bestämt att vi skulle åka taxi tillbaka till stan, haha. Innan vi åkte därifrån så skulle Natta byta om så jag hängde på henne då och pratade massa om lite allt möjligt, de var mys!!

Sen kom taxin, de var jag och Natta, och två killar till, Robin och Vladimir, från campet som åkte. Pratade lite mer, kollade fitness tidningen och så. Robin hoppade av vid Slussen medans vi andra fortsatte vidare till Skanstull. Vladimir betalade taxin -tack!! Hejade på han för första gången, han och Natta var ju vänner, haha!! Vi tre stod och pratade en stund. Natta är bara så underbar ju, hur sööt får man va liksom!!! Sen lite senare var Natta tvungen att dra till sig, kramkalas och tack för idag.. Jag och Vladimir tog sällis bort till t-banan, pratade på om hur vi båda kände Natta och lite så, sen blev de kramkalas här med, haha!

Och jag trallade vidare, messade massa med Micke, han var ju på Hötorget, de var ju galapremiär för High school musical 3 där!!! Så jag hoppade på t-banan på medis och tog mig till torget där jag möttes av en hel drös med folk xD Sen hittade jag på Micke, Lena och Jossan där!! Vi tog oss vidare till t-banan direkt typ och tog oss hemåt. Var hemma här vid sju typ, kollade lite på Singing Bee reprisen, Nathalie på dansen ^^. Sen kollade vi på Andra Avenyn och Parlamentet. Och nu ligger jag här och Micke i sin säng och knapprar... Och pratar lite smått.
Smiling in love
/ C.



Tack Nathalie för idag, you are amazing!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback