Shit vilken dag det blev. <3

2009-09-01 @ 00:54:08
Det blev ingen skola idag, jag hittade inte dit jag skulle så jag sket i allt... Nog om det nu! Jag tog mig till stan istället, snurrade runt där massa.. Gallerian, NK, kungsan, drottninggatan, hötorget, gamla stan och överallt typ. xD Vilket liv... Och vid hötorget så höll de på att plocka fram mattan, lite stolpar och galler och skit, för Polarpriset skulle gå av stapeln där nu ikväll. Något mer tänkte inte jag på det, så for iväg och köpte en mcflurry och sedan runt lite till.. Rätt som det är så har jag Fredrik Swahn med fru framför mig och han pratade med någon i telefon, att han var påväg till konserthuset nu.. Så jag tog mig dit såklart också. ;)

Klockan var strax efter tre-tiden då.. Det hade inte riktigt börjat släppa in folket då.. Bland de första jag såg var Nina Söderquist, jättefiin ju!! Jag messade med Micke under tiden jag stod där och bara letade folk. :D haha. Kändisspaning på hög nivå var det typ!! Vi visste två som skulle dit iallafall, och det var Anna Mourou och Lotta! Och strax efter halv fyra så kom Micke dit och då fortsatte vi leta lite folk.. Jag hann dock träffa Anna och Emilia innan han kom.. Rätt som det var när vi stod där så såg vi en lång person och det var ingen mindre än Sonja, jag hoppade, studsade och blev asglad verkligen. Älskade Sonja liksom, gud så vacker hon var!! Annat folk som vi också träffade var: Lotta & Ullis, Charlotte Perrelli, Marie Picasso, Carolina Gynning, Tess & Lina, Molly & Alice och Tine Matulessy!! Och sedan kom det ju massor av annat känt folk, kände ju igen var och varannan ju.. Nästan hela kändiseliten var där, kändes det fan som. xD haha. Vid halv fem så tog det typ slut med folket och vi hade lite bråttom så vi drog oss därifrån.. Vi hade ju träffat de vi ville ju. :D plus många fler...


Strax efter halv fem så var vi hemma hos mig vid fridhemsplan.. Vi började fixa lite pasta direkt, vilket tog väldigt lång tid. Lära ju koka upp vatten först, och det tog lång tid på en kokplatta. xD haha. Men tillslut var det klart och vi kastade i oss maten.. Sedan raka vägen ut till Karlaplan och tv-huset för en Så ska det låta-inspelning.. Den började vid halv åtta och slutade strax innan tio. Vi hade skoj, jag, Micke, Monica och Mikaela. :) De som tävlade var Nanne Grönvall och Stefan Nykvist (Larz-Kristerz) mot David Lindgren och Jessica Heribertsson! Nanne och Jessica var grymma, träffade även de efteråt, hihi. Och Peter Settman också, han är trevlig. Pratade även med Pernilla, kramgo och trevlig hon. :D Efter allt så tog vi oss hemåt.. Micke hoppade av vid Östermalmstorg och vi andra fortsatte till centralen där jag tog hejdå av dem.. Och vidare hemåt.. Sedan jag kom hem så har jag hunnit med att diskat, pratat med mor och sedan kikat igenom allt här..

Och nu börjar klockan till och med bli mycket. Jag måste nog sova lite nu, hörs mera imorgon eller senare.. Skola och Så ska det låta-inspelning imorgon!!!
Go´natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback