29/7 - Första dagen i parken...

2009-08-14 @ 00:52:05
Strax efter två så åkte jag, Micke och Emelie in mot stan.. Vi svängde förbi en butik och träffade Frida (från caracola), för min syster hade sett henne där.. Så det var jätteroligt, senast var ju i september. xD haha. Efter det så tog vi oss till kungsan för att lösa in Emelies biljett till pride parken, det hade jag och Micke gjort på tisdagen.. Vi kikade runt där lite och sedan tog vi oss iväg till tanton.. Bara en bit från kungsan så kom det en buss som gick till tanton som vi hoppade på, och det ångrade vi när vi kom fram nånstans. Det var inte den roligaste vägen att gå, vi kom bakom hela grejset så vi fick gå runt hela tanton. xD haha.

Vi tog oss in i parken och det var inte en jäkel vid scenen där, det skulle vara en tribute till Dusty Springfield med olika artister där senare.. Men först snurrade vi runt där inne och kikade in allt. Sedan satte vi oss vid lilla scenen och kollade in Nettan Herrman som hade Malena Lazslo och Micke Grahn som gästartister. Det var skoj, där satt vi och sjöng med. I slutet av "showen" så såg vi Tobbe Ek och vi tog oss fram till han och pratade massa, skoj!! Vi träffade även på Petra Mede och Edward af Sillén, trevligt! Klockan började närma sig halv åtta typ och vi tog oss till scenen för invigningen skulle börja då.. Niclas Andersson och Malena Lazslo uppträdde då. : ) Och cirka vid åtta så började allt. Artister som var med var Marit Bergman, Anna-Maria Espinosa, Jill Johnson, Titiyo. Och den bästa på hela kvällen var såklart Jill Johnson, som också fick igång hela jäkla publiken. Showen höll på 1,5 timme ungefär, mysig konsert ju..
   

Direkt efteråt så drog vi därifrån, raka vägen till Emma och co på stureplan. Jag minns ingen tid iallafall, men vi blev kvar där en stund. Pratade lite, kollade lite mello.. Måns nummer och dog lite över folket, iih.. Efter en stund tröttnade vi, för vi var ju sjukt trötta. Och då tog vi Jennie med oss och drog hem till Micke igen för att go´natta. Fast först kollade jag och MickeParadise hotel men sedan blev det sängen..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback