18/7 - Kärlek i mängder. <3

2009-07-27 @ 01:10:07

Vi kom upp strax efter åtta tror jag, duschade, fixade oss och packade ihop allt som skulle med.. Micke packade med sitt pick och pack för en dag på grönan och jag packade med för hela helgen.. Vi tog oss iväg efter nio-tiden någon gång, och hoppade av vid Östermalmstorg och trallade iväg till Maries jobb.. Klockan var ju bara tio i tio när vi kom dit så vi satte oss utanför.. Då såg vi Marie där inne, hon sprang upp och ner, fram och tillbaks, haha. När hon sedan öppnade så dök vi in direkt och bara; Godmorgon!! :D Hon blev lite chockad att vi redan var där, för hon hade inte sett oss tidigare där.. Så det blev kramkalas och sedan stod vi där och pratade i ca 45 minuter med henne. Om allt möjligt verkligen... Folk sprang ut och in i butiken och där stod vi. xD haha. När klockan var kring kvart i elva så fick vi lite bråttom, jag var tvungen att hinna med mitt tåg också. Så då blev det kramkalas och vi ses på fredag igen! Vi tog oss till t-banan men den skulle gå så segt så då började vi gå mot centralen igen.. Vid plattan sa vi hejdå för då drog Micke upp till Annamia på hötorget och jag halvsprang till centralen genom t-banan.. Halvsprang ut till spåret, och in på tåget, jag hann ju typ bara sätta mig så åkte tåget. : ) Raka vägen mot Skövde!!

3 timmar och 23 minuter senare så var jag framme i Skövde. Messade med Sara, hon och Bon var på Commerse så jag skulle ta mig dit. Fick en fin liten vägbeskrivning av S och jag hittade dit. Roligt att träffas igen. :D När de var klara där så trallade vi tillbaks till stationen och väntade in Annika. Hon kom strax efter halv fyra, och vi tog fyra-bussen ut till Skara Sommarland. Jag köpte västtrafik-kort också, dyrt!! Vi hade inte en aning typ vart busshållsplatsen låg, haha, för vi skulle av vid Axvall travbana. Men det blev bra, vi lyckades. ; ) Och sedan följde vi efter en annan som skulle till sommarlandet, vi trallade och trallade. Vi kom fram till Köpstaden så där kikade vi snabbt in, så otroligt dött där. Men ett toabesök blev det och sedan tog vi oss in på sommarlandet och fixade med biljetter/betalningen.. Och det började såklart regna också, skit. Vi tog oss till en kiosk och köpte glass och slog oss ner en stund där och pratade, för det var ju en timme kvar till insläppet typ. Vi började röra oss mot restaurang Malibu, men vi var tvungna att ta oss ut och ta den vägen...

Ställde oss i den lilla kön och bara väntade, strax efter sex var det insläpp. Och vad hör vi inte när vi kommer in och ser för den delen. Jo, Marko och Jessica på scenen repandes. Jess såg oss inte direkt, utan det var Marko som såg oss och sa nåt i stil med att de bara skulle köra covers istället till kvällen. xD HAHA. Jess såg oss och vinkade glatt då.. Och vi tog oss in till ett bord och hämtade lite mat, fanns mycket konstigt på buffén. Men lite bröd fick jag i mig, xD haha. När vi hade ätit klart och det bara var en timme kvar till konserten skulle börja, så tog vi oss ner på golvet vid scenen. La väskorna på sidan och sedan dansade vi lite grann. VS, jag orkar inte mer, åka pendeltåg... Rätt som det var så såg jag Jess en bit bort så vi alla sprang över till henne, ett litet bu typ och massa kramkalas. Underbara människa! Pratade lite snabbt med henne där innan hon var tvungen att ta sig in till sminket, hon klättrade över scenen typ. Vi stod kvar där och pratade massa och det började fyllas på med lite folk. Inte så mycket, för de flesta satt runt omkring vid bord och på övervåningen.. Strax efter åtta så började konserten och den var lika bra som alltid!! Jess var bara sööt! Vi ägde såklart; dansade, sjöng och skuttade med i varje låt! Jess tyckte vi var så grymma, haha, hon hade roligt åt oss.. Inga vattenpistoler blev det denna gång, föremot att det var inomhus, men det var en liten kille längst fram typ som ville att Marko skulle spruta vatten med vattenflaskan... så ja, man blev ju lite blöt iallafall. xD Konserten slutade lite efter nio-tiden..

  


Då var det bara att vänta.. Marko kom ut efter en stund för att signera och det kryllade av småbarn vid scenen då.. Vi stod en bit bakom och väntade på Jess.. Och Bon kom på en sån bäst grej liksom; "Här kommer Jeeessica Marberger, Ma-Ma-Ma Marberger". ♥ (ur en av markos låtar..xD) Tillslut kom hon ut gående på scenen bakom Marko och vi skrek högt. xD Jess ville typ inte vara kvar där då, så sööt. Och Marko började kolla runt men förstod sedan att det var Jess som kommit.. Hon kom ut till oss och det blev massa kramkalas.. Hon tyckte vi var härliga som skrek på henne fastän vi vet att hon inte gillar det så, hihi. Hennes bror/brorsor (?) kom fram så hon pratade lite med dem först, Mio kom också fram då så jag pratade lite med han. Han är söt ju! När Jess var klar där så kom hon fram till oss igen, vi sjöng lite på vår omgjorda textrad och hon blev asglad och skulle sjunga den för Marko sa hon, haha. Vi lämnade över en present till henne också, hon fyllde ju år 2 juli.. Hon öppnade den och vad ska man säga, hon blev sjuktglad alltså. Det var en tavla med en massa ord som beskrev henne som artist och människa! Hon fann inga ord, så glad blev hon. Vi är fantastiska sa hon!!! Och vi fotade lite på henne med tavlan.. Det kom även fram några småbarn när vi stod och pratade så Jess visade tavlan och fick även skriva lite autografer. Vår stjärna! Sedan pratade vi lite till med henne om lite allt möjligt.. Sedan var hon tvungen att dra så vi sa hejdå och kramkalas och vi hörs&ses snart igen!! Och vi gick ut från restaurangen sjungandes på vår textrad. xD hahaha.



Vi stannade kvar utanför där, vi hade ju inge bråttom iallafall. Vi väntade typ till Jess skulle åka.. Så vi roade oss med att sjunga lite, göra lite situps, filma lite och bara flumma oss som vi kan.. Mitt i allt detta så kom Jess med bilen och körde förbi och hejdå:ade.. Gulliga människa! Efter en stund så började vi tralla bort mot busshållplatsen, vi kommer dit och vår buss skulle ju inte gå förrän om 1,5 timme typ.. Så vi tänkte att vi kan la gå till nästa hållplats och dit var det typ 3km, men vi trallade på längs stora vägen. xD Kom fram till Axvall centrum en halvtimme senare, kring elva-tiden typ. Kalla det centrum var väl att ta i. xD Det fanns en mack, ett äldreboende och två busshållplatser typ. xD HAHA. Vi slog oss ner där på bänken och marken, det var typ 1,5 timme kvar tills bussen skulle komma.. Vi satt där och pratade om allt möjligt, trevligt. Bussen kom tillslut, 5-10 minuter sen också, vi var jäkligt rädda där ett tag att det inte skulle komma en buss.. Vi var inte så värst taggade på att gå 4mil mitt i natten... xD Men vi hade tur. :D Åkte till Skövde och bytte där, för att ta bussen hem till Bonnie.. Trallade hem till henne och vi var där hemma vid två-tiden. Då passade vi på att äta lite, gud så gott!!! Och sedan blev det nog bums i sängen, lite prat där och sedan somnade vi alla gott...



Tusen tack girls för denna dag.
Hur grym som helst ju, helt fantastisk!
Ett STORT tack till Jessica, du är bara Bäst!
Puss på er alla. ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback