2/7 - Mysig kväll på Medis. <3

2009-07-10 @ 21:07:46
Jag kom fram till Stockholm strax innan tre, tåget var såklart lite försenat, haha. Micke mötte iallafall upp mig och vi tog oss raka vägen hem till han. Dumpade mina väskor och tog med de som behövdes, kollade även datorn lite.. Sedan tog vi oss in till centrum för att möta upp Mika strax efter fyra-tiden.. Så kul att träffas igen! ♥ Då drog vi till Burger King och åt lite gott, vi snodde även med oss lite ketchup därifrån. xD För att sedan hitta en bra plats på centralen för att ringde Jess (hon fyllde år), oj så fint vi sjöng alltså, haha. Det var kuuul, hon borde fått roligt när hon lyssnade av telefonen iallafall.. Efter det tog vi oss till Mariatorget och för att kika lite grejs och sedan vidare till Medborgarplatsen..

Och den första vi såg när vi kommer dit var Rasmus som var konferencier för hela grejset där. Hejade på han, trevligt. Sedan stov vi mest där, hämtade allsångshäften och sjöng lite grann.. Vid tio i sex så började allt. Rasmus pratade lite och först ut var Brandur, som hejade på mig och Micke direkt typ.. Han uppträdde med några låtar, riktigt bra! Och under hans uppträdande lyckades vi se Ullis också i publiken, vinkvink. Och Brandur chockade oss rejält, tror Mika hade väldigt kul åt oss. xD Han tog ut Therese Löf på kör, iiiiiih!!! När han var klar så blev det massa allsång, vi sjöng med och hade oss. Det var lite prisutdelning och skit också.
  

Sen finally så entrade Sanna Nielsen scenen, bruna fina människa liksom. Hon körde Impatiently waiting for you, I can catch the moon, Vågar du vågar jag (HON DANSADE!!!!! Så kuuuul, HAHA) och såklart avslutade hon med Empty room. Hon är ju bara så himla grym, lövely! Efter henne så dök ju höjdpunkten upp på alltihopa, nämligen fantastiska Sonja Aldén!!! Vackra människa! Hon sjöng En del är vackra när de dör, Du får inte, Egen tid ("får se om ni kommer ihåg den här?!..") och sedan avslutade hon såklart med Världens Bästa låt För att du finns! "Och att Ni kaan deen!". FANTASTISKT!!! Hon är ju bara för underbar den tösen... "..flera stycken av er känner jag igen, det är härligt alltså.. ni har nästan samma schema som jag, stressigt, eller hur?!" "JAA" "aa det är fantastiskt!" ♥ När Sonja var klar så drog vi bakom, där vi mötte på Ullis från MLP, hon är verkligen ashärlig!!! Och även Jennifer dök upp då, trevligt som fan. Hon hängde med oss sedan.. Vi hann även träffa Sonja och Sanna lite snabbt, kramkalas!! Fick oss även en snackis med Tessan och Rasmus, och han berättade att Sanna skulle avsluta allt. Så vi for fram till scenen igen, hon sjöng Hela världen för mig. Jag dog, jag Älskar verkligen den låten!!! Hon är för bra alltså!
  

När allt var slut så drog vi bak igen, det var lång kö till S&S vid signeringen så då passade vi på att prata med Tessan igen. Hon är ju bara för härlig alltså!! Pratade massor med henne, kramis. Efter det så gick vi till Sonja och Sanna igen, kön där hade blivit mindre.. Sanna fick signa två singlar till mig, "jag kommer inte ens ihåg hur den här låten går.." haha. Pratade massor med dem, hälsade från Lotta och allt. Mys att bara stå och prata om allt möjligt med Sonja också, hon är så mysig. Hon trodde jag skulle få en lugn sommar nu när inte hon hade så mycket, haha. xD Hon fick väl typ en mindre chock när jag berättade lite om min sommarplanering!! Lite mello-snack blev det allt också, jag och Mika försökte övertala henne där, men vi får se.. Sedan blev det kramkalas med båda, och även ett hejdå till Rasmus..


Vi tog oss därifrån, till t-banan och där sa vi hejdå till Jennifer och sedan vidare till centralen. Köpte dricka och godis, messade Jess lite och sedan var det dags att åka hemåt. Tog hejdå av Micke och jag och Mika drog till pendeln.. Mys att bara sitta och prata tillsammans. ♥ Hon hoppade av vid Helenelund och jag fortsatte till Väsby och tog där upptåget hemåt.. Mamma hämtade mig, och jag gick typ och la mig direkt för klockan var ju då strax innan tolv typ...

Tusen tack Sonja och Sanna för att ni är dem ni är!!!
Och Tack till Tessan också.. ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback