3/7 - I´m in love with Malena. <3

2009-07-10 @ 21:08:32
Tuffade in med tåget till Upplands väsby och därifrån med pendeln som var lite försenad.. Micke och Mika mötte upp mig på centralen och vi tog oss vidare till Hötorget. Pratade och skrattade en hel del på vägen dit, haha. xD Väl där så köpte vi en ros till Malena. Och trallade sedan iväg till NK, där vi slog oss ner på en bänk. Dansade lite La Voix, skrattade och flummade mest.. Till slut så kom Thomas också, pratade lite med han och han lovade även att fixa affischer till oss, snällt! Och det kom en hel del folk också, så vi intog våra platser framför trappen, där Malena skulle stå.. Inte längst fram dock, men mitt i typ.. Trångt alltså, menmen.

Klockan slog fem och Malena entrade scenen. Började med La voix och vi körde såklart dansen, så gott det gick iallafall. Malena kollade och pekade mot oss och hade galet kul.. Jag säger som Mika, Maskerna. xD HAHA. Efter låten så började Malena typ bara att vi tre kunde dansen bättre än vad hon kunna, också fick vi vinka till alla därinne så de såg oss! Sötast, haha. Sedan sjöng hon även Min plats på jorden, den är bara så fiin ju!!! Efter det så intervjuade Thomas henne lite grann för att sedan övergå till en signeringen.. Kön blev väldigt lång direkt, så vi stod lite på sidan och pratade. Vi fick affischer av Thomas också, tack! Vi ställde oss i kön, en gammal klasskompis till Micke dök upp också, Louise. Så hon hängde med oss där.. Vi dansade, sjöng, skrattade och pratade massa i kön, haha.

Finally så kom vi fram till Malena, varpå hon typ kastar sig på mig.. Jag blev chockad, yes. Hon bara typ; "och nu har du kommit också, hela gänget samlat." Kramkalas! Jag hade köpt hennes skiva, La voix du nord, som hon fick signera.. Vi tog bilder och snackade massa med henne. Hon är ju bara så härlig!!! Sedan nämnde jag att jag bodde i Sandviken, och hon  typ bjöd hem sig själv till mig, HAHAHA. Så jäkla kul! Sedan hejdå och vi skulle gå och hon är bara sötast alltså; "Men jag kommer ju sakna er nu!". Hur söt är hon inte, ååh! Vi drog ner till våran bänk igen, där vi twittrade till Malena, haha. Det var kul... Sedan typ när allt folk var borta så var vi uppe igen. Vi lära ju nämna att vi twittrat ju. xD Och jag kom på från ingenstans att Malena skulle ju vara i Eskilstuna på söndagen och vi frågade då vilken tid det var där osv. Helt impulsivt så var det bestämt att vi skulle dit. Och Malena lovade att ta upp oss på scenen så vi kunna dansa La voix bakom henne, om vi kom dit! GAAAALET! Vad gav vi oss nu in i..?! Vi sa hejdå igen och vi ses på söndag!!!

Vi drog iväg... och det blev så att vi stannade lite grann och vem CYKLAR inte förbi oss då... HAHA, Malena, shiit va vi skrattade.. Liksom Malena cyklade från NK, hejohå. Vi tog oss iallafall till centralen och sedan vidare hem till Thildas lägenhet. Köpte med oss lite mat på vägen... Medans vi lagade mat, så repade vi även La voix-dansen. HAHA, herregud så skoj vi hade.. Vi filmade en del också, vad mycket en cola och en fanta kan göra. XD Ja, men vi åt iallafall, det blev hamburgare och pommes. Och det fanns MYCKET mat, verkligen. Vi fick i oss ALLT, och det var åtta hamburgare och 1kg pommes. xD Snacka om att vi blev mätta ja... Sedan började klockan bli mycket och vi tog oss hemåt till Micke igen...

En helt galen dag alltså!!! Ett stort tack till Malena!!
Tack
även Micke och Mika, ni är bäst. ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback