6/7 - Mysigaste allsången ever. <3

2009-07-10 @ 21:10:18

Jag drog från Micke strax efter halv fem och hoppade på t-banan direkt i Mörby. Raka vägen mot Slussen, klockan var runt fem-tiden när jag kom dit så det blev inge donken så for in på nån kiosk-grej där och köpte drickyoghurt. Sedan letade jag rätt på bussen och hittade där Jennifer och hennes mamma, trevligt! Bussen kom strax därefter och vi hoppade på.. Jag och Jennifer satt och pratade om lite allt möjligt, roligt.. Och bussen den bara åkte och åkte, längre och längre ut på landet kändes det som. xD Tillslut efter typ 40 minuter var vi framme vid Siggesta gård och det var verkligen ute på vischan.. Vi snurrade runt lite där och hittade sedan logen där allsången skulle hållas. Vi stod där och pratade lite och sådära innan de öppnade dörrarna.. Vi hade ju ståplats, men de skulle inte vara så mycket folk där så de hade fixat sittplatser så vi fick sätta oss vart vi ville. :D Längst fram närmast scenen blev det, yeah. Och vi fick ett tjockt allsångshäfte också, som jag och Jennifer gick igenom på en gång. Kände igen alla typ, haha.


Vid åtta så började allt.. Gabriel Forss var det som ledde allt.. Gästartister var Sonja Aldén och Thomas Di Leva. Sjuktmysigt ställe att vara på alltså.. Sonja sjöng en sjuktfin version av En del är vackra när de dör och det blev såklart För att du finns, med "och att Ni kaaan deen!". Så himla fantastisk, hon är bäst den där Sonja. ♥ Och jag blev lite glad att Di leva sjöng Vi har bara varandra. Älskar den, fast med Sonja. xD hihi. Lite allsång blev det också, Sommaren är kort, Gå upp och pröva dina vingar, Sånt är livet, bl.a.. Skojskoj.. Allsången slutade vid halv tio och då skulle Sonja ha en liten signering utanför.. Men först sprang vi bak och träffade Di leva, för Jennifers mamma ville ha kort med han... xD Och sedan in igen, pratade med ena körtjejen, Linda Andersson (osäker på efternamnet just nu), hon var jäkla bekant men kunde inte placera henne.. Och vi blev väl inte så mycket smartare efter att pratat med henne heller, haha.
  


Efter det så tog vi oss ut där Sonja var, väntade tills alla var klara och tog oss sedan fram.. Pratade lite med Sussie också, hon jobbar på mlp.. Sedan fram till Sonja.. Hon fick signera våra häften, och vi pratade om lite allt möjligt.. mitt sommarschema igen bl.a.. Och vi tog ju såklart kort tillsammans också innan hon skulle iväg.. Kramkalas och vi ses snart igen. :D Och vi drog iväg, fick hämtning av Jennifers pappa.. Och det blev lite strips från donken också, tack. Sedan skjutsade dem mig hela vägen hem till Micke, tack så mycket!!!


En väldigt lyckad kväll, tusen tack Sonja!
Du är allt och lite till... ♥


Kommentarer
Postat av: Mika

HON ÄR SÅ HIMLA SÖÖÖÖÖT!!!!



...fin mordhotspose med blommorna btw xD ASG! <3

2009-07-11 @ 10:56:17
URL: http://aliveinthedangerzone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback