Hyllning till MJ!

2009-07-10 @ 21:11:41
Jag åkte som sagt till Stockholm i onsdags... Tog upptåget dit och sådära, lyssnade på musik, kollade face i mobilen (såg att linda hansson skulle dansa också, woho!) och smsade massa (nat skulle också vara med, iih!). Väl framme i Sthlm vid tjugo i tre typ. Jag tog mig då raka vägen till donken för lite strips.. Och sedan ner till t-banan och åkte mot Rådmansgatan, där jag och några till tjejer vilsade runt tills vi hittade till Balettakademien, där alla skulle samlas.

Vi var där vid typ kvart över tre och det var en hel del folk där.. Strax därefter så dök Emelie (hon som jag träffa på mallis) upp, så var fram till henne. Hur mysigt som helst att träffas igen ju! Hennes vän Linda kom också, så hejade på henne med! Och Nathalie kom i det ögonblicket också, vinkvink och kramkalas. Pratade lite snabbt med henne för hon skulle iväg och hitta sin vän och lämna väskan.. En stund senare så såg jag Linda Hansson och Vera Prada komma med sina barn. Så var fram till Linda såklart, kramkalas och lite prat, mys! Sedan var det samling på gården och Benke och Jennie pratade massa, så jag hängde med Linda och Vera in och stod och lyssnade, Nat kom strax därefter och hejade på L&V. Och även smilade lite sött till mig. Sedan började B&J att ropa upp vilka grupper man var i och alla for iväg och repade i salarna. Det var originalkoreografin till Beat It som gällde, 4 åttor. Så jäkla coolt ju!!! Vi körde väl typ en halvtimme i salarna...

Sedan ut i parken på sidan och där repade vi alla tillsammans, och hur coolt blev inte det då! Klockan fem skulle vi vara vid plattan så vi alla tog oss dit, stressigt värre att komma dit, haha. Och shiit så mycket folk det var där, i varenda litet hörn stod det nån.. Rätt som det var så började musiken och vi var igång. Det var SÅ MÄKTIGT alltså. Shiit. Häftig känsla att stå på plattan och dansa med ett helt gäng med folk.. Det tog slut snabbt och allt var som vanligt.. Jag hittade på Linda och Vera igen, så jag tog mig till dem.. Eller till Linda och pratade massa med henne, hon är så himla härlig ju!! Sedan skulle hon iväg... och efter en stund så hittade jag Nat och hennes kompis och hängde med dem bort till centralen för vi skulle dansa där vid sex-tiden. Messade samtidigt med Micke också, så han dök upp där för att säga hej.. Så det blev så att vi stod och pratade med Nat en stund, så himla mys. Och Micke fick passa våra väskor, för vi var ju tvungna att inta våra positioner. xD Och musiken började spelas och det var över på en gång typ, haha. Det var coolt, men plattan var bäst verkligen. Letade mig fram till Micke, och mötte upp Nat och co också. Hejade lite snabbt på Sabina där också.. Och sedan gick vi alla till Norra Bantorget, pratade och skrattade massa på vägen dit. Väl där så stod alla typ bara och hängde, vi pratade med Nat och co, Sabina kom också. Vi tog lite kort och bara hängde.. Tillslut så kom Benke och Jennie och de tackade alla för att vi varit med. Vi var över 300 pers, shit. Och berättade lite om kvällens tider och ställen, som jag tyvärr inte kunde vara med på.. Vi stod kvar en stund där och pratade med Nat och co.. Tog hejdå av Emelie och Linda också när jag såg att de skulle dra.. Och jag träffade även Nathalie, jag följer hennes blogg och sådära. Jättemysig tjej verkligen, skitkul att äntligen träffas i verkligheten också. Det blir fler gånger, hoppas jag. :D Sedan tillbaks till Nat och co, de for fram till Jennie och pratade lite, så vi väntade lite på dem. Sedan hade de bråttom iväg, vi hängde på.. De sprang runt lite snabbt på stan och sedan raka vägen till t-banan för att komma till balettakademien igen. De skulle på dansklass vid halv åtta, och klockan var la strax efter sju, haha. Det blev massa kramkalas med Nat och vi ses snart igen!! Vinkopuss! Jag och Micke trallade vidare bort mot Stureplan där vi slog oss ner och pratade lite.. Strax innan åtta tog vi oss till t-banan och tog hejdå där.. Jag åkte till centralen för att hoppa på pendeln till Väsby och sedan upptåget hemåt. Hemma i Gävle 22.35 och då kom Robert och hämtade mig, tack!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback