Fantastisk dag. <3

2009-07-24 @ 22:59:43
Nu är vi hemma här hos Micke för kvällen, sitter och trycker vid varsin dator här.. Och jag tänkte ta och blogga lite snabbt om dagen.

Jag kom fram till Stockholm vid 10.40 idag, prick. Mötte upp Micke strax därefter vid spärrarna och vi tog oss hem till han med all min packning. Och vi kikade datorn lite snabbt också. Sedan in till stan igen och vi tog oss bort till Marie, vi var där kring tio i ett så vi satte oss utanför en stund. Vid ett så var det dags för hennes lunch och då kom hon ut, och så blev det kramkalas såklart. Och vi trallade iväg till Wayne´s coffee för att slå oss ner där. Och vi beställde en toast var med ost och skinka, men ja, det var massa annat på också, speciellt en stark senap. xD Inge gott alls, tillochmed Marie fick smaka en bit, men hon tyckte de var asgott. xD HAHA. Vi satt där och pratade i ungefär 40 minuter, asmysigt verkligen. Hon är ju så himla underbar! Efter det så följde vi med tillbaks till hennes jobb, pratade lite snabbt innan hon skulle in och jobba igen, kramkalas och vi ses snart igen. :D Och vi trallade iväg mot centralen, köpte en mcflurry på vägen. Mycket gott. Och vi träffade även på Karolina på vägen, så vi pratade lite med henne, trevligt! Vidare mot centralen, de var då en halvtimme kvar tills vi skulle möta upp Jennie så vi drog iväg och hejade på Emma när hon jobbade, mysigt. När vi varit där en stund så tog vi oss iväg till centralen, letade igenom t-banestationen typ, men de visade sig att Jennie befann sig på pendel-perrongen. xD HAHA, vi hade roligt. xD Mötte upp henne, väldigt kul att ses igen! Och vi tog oss ut till Globen city, för att kolla om Tobbe Ek jobbade... M skickade iväg ett mess till han, och fem minuter senare så var Tobbe nere, han slutade då. Så vi tog sällis till S:t Eriksplan, pratade massa om allt möjligt. Han tycker ju att vi fortfarande är galna!! xD Vi tog hejdå där men vi ses till veckan igen.. Efter det så tog vi oss tillbaks in till stan, för att därifrån ta oss ut till kungsan. Slog oss ner på en bänk där och pratade massa, fick då ett glassogram (gratis glass på pressbryån). Och vi var galet sugna på glass så vi for iväg till närmaste pressbyrå direkt.. Det blev en calipo för oss alla, gott. Och vi tog oss vidare till centralen för att lämna av Jennie vid pendeln, tråkigt, men vi ses ju på onsdag igen! Och vi tog oss tillbaka till Emma på jobbet, och där blev vi kvar.. Länge.. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, hur mysigt som helst. Skrattat, dansat och pratat lite hemligheter. Cirka en och en halv timme senare kom vi därifrån och då var klockan tio i sju typ.. Det stängde ju vid sju-tiden. Men vi var så hungriga så vi tog oss hemåt. Sa hejdå och tackade för pratstunderna, mycket roligt hade vi. :D Kramkalas och vi ses även där till veckan igen..

Vi tog t-banan hem till Micke. Och här hemma blev det mat, guud så gott det var! Vi blev mätta alltså. Och jag har pratat lite med mor också, om lägenheter.. Får se vad som händer.. : ) Nu ska jag kika runt lite här..

Tusen tack allihopa för denna dag.
Galet grym dag, verkligen!!
Puss på er alla. ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback