25/7 - Galet härlig dag på Grönan. <3

2009-07-28 @ 14:42:14
Vi var inne på centralen kring halv två-tiden, där vi mötte upp Sara och Bonnie. De låste in sina grejer och vi tog oss ut till Gröna Lund efter det. Och vi var där strax efter två, tog oss in genom artistingången och letade reda på vår bänk och hejade på lite folk. Vi slog oss ner på bänkarna längst fram för att se lite rep. Niclas Wahlgren började repa just då, hejade på Tessan och Malin också. Söta! Hans låt var väl helt okej.. Efter han så repade Pernilla Andersson, och det gick fort. Och vid tre var det dags för dem vi var där för. :D Nämligen Måns med sina dansare Linda, Anna, Alvaro och Zain.. Yeah! Linda såg mig typ direkt, vinkvink. Så söt! Måns körde låten Rewind och jag älskar den.. De repade massa gånger, så kuuuul! Vi fick ju se Linda och Anna mer så, de är så grymma. :D Efter hans rep så gick vi till sidan för Linda var där, men hon pratade med någon annan. Linda såg ju mig, så tillslut så kom hon fram, kramkalas. Och vi stod och pratade med henne en stund, hon är ju bara så trevlig. Anna kom fram och hejade också, men hon hade bråttom iväg. Och efter en stund skulle Linda dra också, men vi skulle ses efter allt sedan..
 

Och vi trallade iväg och runt på Grönan, så himla kul ju att kunna springa runt på grönan och inte hålla platser, hihi.. När vi stod i toakön så såg vi Gynning, de spelade in Smartast på grönan. Så vi trallade fram till henne och hejade, hon kände igen oss alla och vi blev typ Gynnings grupp. xD haha. Så himla go ju.. Efter det så gick vi vidare och hamnade i spelhuset, för vi såg att det fanns singstar där. Så vi ägde några låtar där, haha. Så sjuktkul ju.. Efter det så tog vi oss ut till vattnet och bryggan och slog oss ner där och pratade och åt lite, vi hade ju med oss makaroner och köttbullar, mums. Vid fem så började genrepet, så vi tog oss till scenen och ställde oss på sidan vid gallret. Vi tyckte inte det var någon idé att slå oss ner på vår bänk för vi ville ju bara se Måns typ.. Genrepet rullade på och tillslut var det Måns tur, så grymt ju! Och direkt när han var klar så drog vi in till spelhuset och sjöng lite singstar till. Vi ägde fan ju!! Och vi tog oss en snabb tripp runt på grönan innan vi intog våra platser kring 19-tiden.. Vid halv åtta så började uppvärmningen, den var la sådär.. Ingen Tessan fick sjunga själv, sin So what!!! Buu. xD haha. Vid åtta så började det iallafall och de rullade på bra. Bäst i programmet var ju såklart Måns och dansarna. Linda var assööt och Anna såg oss!! Och vi fick ingen blomma tyvärr heller..

   

Måns i direktsändning... + alla...



Vi tog oss till sidan direkt typ.. Och där fann vi Linda med familj, vi vinkade till oss henne och pratade lite snabbt, goa människa. Sedan såg vi Malin men där blev det bara vinkvink och hejdå. Och vi såg Tessan, skrek på henne men hon skulle prata med en vän först. Så hon var på ena sidan av oss och vi hade Anna på andra sidan pratandes med sina vänner, haha. Och där i mitten så stod vi.. Tillslut så blev båda klara, typ samtidigt. Kramkalas med båda två, men det blev bara ett snabbt snack med Anna för sedan drog hon. Tessan höll vi kvar lite och pratade, trevligt.. Vi blev kvar där ett tag, och väntade in Gynning och hon kom efter ett tag. Vi tog bilder med henne och pratade lite snabbt. Sedan drog vi ut från grönan och tog oss bak i gränden. Och där stoppade vi Laila Bagge med Niclas. Så vi tog kort tillsammans med Bagge, så himla kul!!


Och efter det så tog vi oss hemåt, vi var hemma vid elva-tiden typ. Då slog vi oss alla ner vid datorerna. xD haha. Måste ha sett väldigt kul ut.. Jag vet inte riktigt när vi stängde ner allt, men kring två-halv tre typ.. Vi somnade nån gång!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback