28/3 - Det finns ingen som DU! <3

2009-03-29 @ 17:58:28
Bussen gick som sagt vid 10.40. Lyssnade på musik hela vägen och smsade lite, hihi. Framme i Stockholm vid halv två typ, och tog mig sedan ut på stan. Åhléns, pub-huset, hötorget, sergelgången, gallerian och sedan tillbaks till centralen för att äta på donken. Lära ju få i mig något ju och då var klockan redan fyra liksom. Skyndade mig iväg sedan och tog mig ut till Mariatorget och Rival. Var där strax innan insläppet. Det var massor av folk där då ju, men hittade på Susanna och Paula tillslut. Alla med biljetter till filadelfiakyrkan fick gå in först. (den skulle ju varit där först den 7 mars men blev flyttad till idag). Vi tog plats på första raden, såklart. Och innan det började så såg jag Maria och sedan Lotta och co. Så jag gick dit och hejade på dem, trevligt. Sedan satt man där och väntade och jag hade ännu inte fattat att jag skulle se Sonja, liksom det var ju tre månader sedan sist...
Klockan slog fem och introt till Under mitt tak började och alla musiker kom ut på scenen. Och Kristian Tåje var med på kören, kul. Och sedan kom Sonja ut, i en vacker klänning (den hon har på sin skiva) och hur vacker är inte hela hon. iiih vad glad man blev när hon kom ut, det var ju bara så kul att se henne igen. Hon körde låtar både från gamla och nya skivan. Även Songbird, Rågsved och Don´t know why. I löve it!!! Mysigt att höra Här står jag och Egen tid igen och kul att höra Vila tryggt också. Och hon sjöng Det blå, jag älskar den låten. Åh, det var ju den första låten jag riktigt fastnade för när man fick höra några sekunder innan skivan släpptes. Lövely. Och duetten mellan Sonja och Kristian, Du är en del av mig, så himla fint ju. Och jag måste säga också att jag ääälskar när Sonja berättar om låtarna och pratar emellan dem. Hon är ju alldeles för härlig ju. Hon kan ju verkligen prata, det tar ju aldrig slut. Men jag älskar det, så hiiimla kul att höra ju!! När hon kom ut på scen och tog de första tonerna i Under mitt tak, så ja, då förstod jag varför jag har henne som min stora "idol" och förebild. Hon är helt fenomenal. Rösten, utstrålningen, känslan, allt. Obeskrivligt. Hon är och kommer alltid att vara the one and only!!! Hon avslutade med För att du finns, jag älskar den. Två år gammal låt men jag älskar den bara mer och mer för varje gång, lövely.
Konserten slutade tyvärr vid halv sju.. Det gick fort... för fort. Jag ville ha mera, massa mera. Konserten var helt fantastisk och jag är så glad att jag tog chansen och såg den. Jag hade ångrat mig annars. Fast det hade ju aldrig fallit mig in och missat den, hihi.
 
Och Sonja hade ju såklart signering efteråt också. Vi väntade till sist typ och sedan var de kramkalas på Sonjis. Myyys. Shiit alltså, människan är helt fantastisk. Pratade lite om allt möjligt. Jag hade kunnat stått kvar där med henne hela kvällen ju, men det gick ju inte. Det blev kort tillsammans och kramkalas igen. Tacktacktack för allt. <3 
Den första jag träffade på när jag kom ut från konserten var Shirley, så jag pratade lite med henne, trevligt. Hejade även på Lotta då också. Såg Anne-Lie Ryde där i högen också, haha. Träffade Peter borta vid signeringsbordet. Tåje var också med Sonja på signeringen så hejade på han med. Sedan dök Sofia Lindström upp där med, så pratade lite med henne. Sonjas föräldrar var där, så hejade på dem lite snabbt. Och flera vänner till S var där, såg bl.a. Maria Benhajji och Ulrika Brännman. Det kan säkerligen ha varit fler "kända" folk där men inga jag såg skymten av så.

Sedan trallade vi iväg till t-banan och tog oss iväg mot centralen. Tog hejdå av Susanna och Paula vid slussen. Var nog på centralen strax efter halv åtta. Den första jag ser när jag går mot ringen är att Tess gick förbi mig, haha. Jag reagerade ju såklart och började kolla mig runt efter de andra två. Hittade Lina sedan också, hon köpte kaffe till alla tre. När hon var klar så gick jag fram och pratade lite snabbt med henne. Andreas kom då också. Och de sprang iväg typ. Lina är sööt. Sedan vette tusan vad jag gjorde, stod nog mest helt upp och ner och väntade på tåget. Det var inne strax efter halv nio, skulle gå vid 20.42 men icke. För det var något fel på vårat lok så de lära hämta ett nytt, krångel. Kom iväg från Sthlm typ 21.10, segt värre. Hemresan var tråkig, inge musiklyssnande för hade inget batteri i mobilen. Hungrig var jag också, och trött som fan. Var i Gävle vid 22.50 typ, jag fick hämtning. Hemma strax innan halv tolv.

Sonja, Tacktacktack. En helt fantastisk dag/kväll.
Jag finner inga ord för dig, Sonja.
Du är bara alldeles, alldeles... underbar!
" And I love you, I love you, I love you
Like never before "

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Hejsan!

Hittade hit via Sonjas gästbok:)

Jag var också på Rival i lördags och jag tror att jag såg dig där. Vilka fina bilder du tog under den underbara konserten!



Även jag filmade och fotade lite (var även i Göteborg), har du lust att byta lite bilder/filmer är det bara att du hör av dig;)

/Jennifer

2009-03-30 @ 20:17:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback