23/10 - Svenska stjärnor på Berwald. <3

2009-11-11 @ 23:14:26
Jag och Micke tog oss ut till Berwaldhallen till fem-tiden ungefär. Hämtade ut biljetterna, som visade sig bara vara tre stycken.. Vi skulle ha fyra, men då hade den fjärde tjejen ringt till Berwald och bett dem sälja den utan Malenas vetande, för M sa ju åt Lollo att ta den biljetten... Emma och Lollo kom strax därefter.. Och vi hade lite panik i hur vi skulle lösa detta. En i bandet kom, även med i SSDL-bandet, vi frågade han om han kunde meddela Malena att vi hade lite problem med biljetterna och det skulle han göra.. Efter en stund så kom det ut en tjej och frågade om det var vi som hade problem med biljetterna.. och hon var in och fixade lite.. Och kom ut med en biljett, dock inte bredvid oss, utan en på läktaren.. Vi andra hade ju på parkett!! Men vi trallade in och hängde av oss jackorna och det släppte in strax därefter så vi intog våra platser.. Jag, Micke och Emmaparketten och Lollo på läktaren.. Men Lollo flyttade ner i pausen av konserten, det löste sig med platserna till slut..

Konserten var ju helt fantastisk!! Gud alltså, vi höll ju på att dö där ju. Riktigt roligt att se! Sissela var grym, gud så vi skrattade! :D Och Charlotte var helt fantastisk, hennes röst. Jisses!!! One night only och jag blev fast! ♥ Malena var också helt klart fantastisk, wow. Charlotte och Malenas duett är bara amazing, bästa på hela konserten!!! Och Lottakåren innan pausen var så sjukt rolig.. haha. Och avslutnings medleyt var också grymt!! Vi ville verkligen inte att det skulle ta slut ju.. Men vid åtta så var allt slut, två timmars konsert!

Det var bara att ta sig ut, leta sig bort till jackorna och sedan till sidan. Försökte få ut Malena men hon skulle vila och hälsade ut till oss att vi skulle ses imorgon. Vi ville ju ha reda på tiden för morgondagen ju... xD haha. Men vi drog därifrån, och på vägen bort så läste vi M´s twitter och då hade hon twittrat till oss att vara på plats vid fem-tiden imorgon så skulle hon fixa nåt, tack! Vi gick vidare till donken vid karlaplan och där blev vi kvar en och en halv timme typ. Köpte mat och sedan spårade det ur ordentligt. Shiit vad vi skrattade, hej och hå!!! Så galet roligt hade vi!!!

Nån gång efter tio-tiden så tog vi oss tillbaks till Berwaldhallen.. Satt i entrén och hörde slutet av konserten, åh. Det blev slut och det välde ut med folk och vi tog oss ut till artistingången.. Efter en liten stund så kom Malena ut, så det blev kramkalas och tackade för biljetterna! Och pratade lite med henne.. Hon skulle med en taxi men alla var bokade, stackarn, så hon gick iväg med Fredrik Kempe och åkte med han tror jag.. Sedan kom Edward ut, som producerat det hela.. Hejade på han och pratade om konserten, vad vi tyckte och vad som var bäst och allt!! Han i bandet kom ut också, som hjälpte oss med biljetterna, så pratade med han. Han frågade hur det gick med biljetterna, snällt! Och vi hejade även på Christer, Maries man, trevligt! Efter en stund så kom Charlotte ut också, kramkalas och massa prat med henne. Hon lovade att hon skulle sjunga sista refrängen på svenska i Take me to your heaven för oss på morgondagens konsert (24:e), för hon brukar ju göra det men körde hela engelska på denna konserten.. Och jag berättade för henne att jag typ blev frälst i henne efter denna konsert. Att hon gjorde One night only fantastiskt och att duetten med henne och Malena var det Bästa!! Hon blev massa glad! Sedan skulle hon iväg och vi skulle ses dagen efter igen..

Vi tog oss därifrån direkt också, för klockan var mycket fan.. Bussen hela vägen till fridhemsplan och alla folk hoppade av längs vägen.. Jag var hemma strax efter tolv-tiden typ!

Fantastisk kväll, tusen tack Malena och Charlotte! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback