18/11 - Dagstripp för Idolerna!

2009-11-20 @ 20:29:28
Kom till Stockolm vid två-tiden... Och då trallade jag raka vägen till åhléns och handlade lite. Sedan kikade jag runt massa, bl.a. på gina där jag hittade mycket fint. :) Jag var till donken och åt också innan jag begav mig bort mot centralen igen. Tog t-banan mot Vällingby vid tre-tiden typ.. Väldigt segt att åka ändå dit själv, låångt ju..

Kom fram till Vällingby vid halv fyra-tiden och trallade raka vägen bort till Kfem och in där och bort till scenen. De höll på med soundcheck då, Cam sjöng just då.. Karolina och Nicklas stod också uppe på scenen.. Ställde mig där på sidan och kollade, Karolina såg mig direkt och vinkade lite sött. :) Och sedan såg även Cam mig när hon trallade runt och sjöng, vinkvink! Hejade på henne sen och hon sa att hon skulle komma ner efter en stund! Sedan kom även Rabih, Eddie och Erika och soundcheckade.. Jag hittade några jag kände som jag gick och hejade på också, najs. Sedan trallade alla idolerna iväg och in bakom, men jag hann stoppa Cam.. Kramkalas och lite snabbt snack. :) Sedan stod jag mest där helt upp och ner, var ju en timme kvar till allt skulle börja.. Köpte Idol-skivan, lika bra att göra det innan typ.. Försökte messa lite med Micke också, för han skulle också komma.. Och han hann komma innan allt började, för det var försenat 5 minuter ungefär.. Och det var jättemycket folk där ju, folk som skrek som fan. xD haha.

Strax efter fem-tiden så började allt. Tomas kom upp och pratade och presenterade Idolerna en efter en.. Först ut var Karolina med It´s a man´s world och vi skrek massa. Fantastiska människa, hon har en grym röst alltså. Efter henne kom Camilla upp och körde Human nature, så himla bra.. Söta hon liksom, hon såg oss och vinkade, haha. Men hon fick då inte så mycket applåder eller jubel.. Micke och jag var typ de enda som jublade iallafall. xD Efter henne kom Nicklas som sjöng Black hole sun, han var helt okej.. Bättre än i lördags iallafall. Sedan var det Erikas tur med About you now, hon är grym live och gör låten jättebra! Efter det så var det dags att hålla för öronen, shit vad alla skrek ju.. Det var nämligen Rabihs tur med You are not alone, den låten gör han så bra ju! Efter han så var det Eddie med Man in the mirror. Grymt! Efter att alla de utslagna hade sjungit så kom de fem finalisterna; Mariette, Reza, Tove, Calle och Erik, upp, en kort intervju med dem. Oh shiit, nu skrek verkligen alla, hela tiden!! Galet fan. Och de tog upp de andra sex också och de alla avlutade med en jullåt, I wish everyday could be like christmas. Det var riktigt grymt alltså, mysig låt också! Sen var det slut...

 

Vi skyndade iväg och ställde oss i den långa kön till skivsigneringen, och det var bara skivor som gällde, inget annat. Och när vi kom fram till skivorna så frågade en där vilka som hade skivor och det var bara jag, så Micke fick ej hänga på fram.. Tråkigt ju! När jag började närma mig så flinade Nicklas väldigt mycket mot mig. xD Han satt ju först, jag tror nästan att han måste ha känt igen mig från i lördags. xD haha. Sedan satt Karolina och Cam en bit bort och var assööta, flinade och vinkade och allt! Nicklas, Eddie och Erika tog jag bara autograf i skivan och trallade vidare. Kom fram till Rabih och det första han sa var; Vilka fina ögon du har! Hahah, man bara tack! Fick autograf där och sedan var jag framme hos Karolina, fina hon! Frågade hur det var och att det var kul att se mig igen.. :) Pratade lite till och vi skulle hålla kontakten! Kom fram till Cam och jag fick en kram direkt, frågade även här hur det var och lite annat prat! :) Gick vidare och kom då till Reza, Mariette, Tove, Erik och sist Calle.. Jag pratade väl inte speciellt med nån av dem, sa till M att hon var grym bara och att jag hoppas att hon vinner allt!! Sen ut till Micke igen och vi stod utanför bland alla folk och väntade bara och hängde där.. När vi stått där ett tag och såg att kön där inne minskade så tog vi oss in för vi tänkte ju att folket tar ju inne vägen när de är klara. Och Micke ville ju heja på Cam så vi drog in och ställde oss vid gallret där inne, precis där idolerna gick bakom.. Pratade lite med Andreas, ljudkillen, medan vi väntade. Och även med Peter, haha. En stund senare så började signeringen att ta slut och idolerna kom en efter en typ.. Nicklas först och jag fick en kram, HAHA. Chockad, yes! Sedan sprang några till förbi och sen kom Karolina, och hon var sööt, jag fick kram innan hon drog bakom. Så himla kul att träffa henne igen ju.. Sedan kom Cam och hon stannade och pratade med oss lite, fina. Vi stod kvar tills alla hade gått förbi och sedan drog vi också..

Vi tog oss till t-banan och åkte till centralen.. Stannade kvar och pratade lite med Micke innan hans t-bana gick hemåt. :) Kul att träffas igen ju!! Den kom och jag drog vidare till pressbyrån för chocklad! Och sedan tog jag mig till terminalen och väntade på min buss, klockan var ju bara åtta och bussen gick vid nio-tiden.. Det blev jag och fem till på bussen hem. xD haha. Hemma vid halv tolv-tiden!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback