24/10 - "Hold on tight foreveeer... DU FINNS I MINA DRÖMMAR" <3

2009-11-11 @ 23:15:38
Jag, Emma, Micke och Annika tog oss till centralen och mötte upp Mika när hon kom med sitt tåg, klockan var nog tjugo över ett typ. Ingen på perrongen kan ha missat oss, haha. Så mysigt att träffa dig igen Mika. ♥ Efter massa kramkalas så var det dags att inta nästa perrong och vänta in Sara som kom vid halv två-tiden. Kramkalas och allt där med!! Vi tog oss till pressbyrån så M och S kunna köpa sl-kort, pratade ihop oss om vilken tid vi skulle träffas upp igen och sedan åkte alla iväg.. Emma, Micke och Annika hem till Emma. Och vi andra tre åkte åt samma håll, men Mika och Sara hoppade av vid Odenplan för att åka till hennes kusin där de skulle sova. Vi fixade oss för kvällen och när vi alla var klara så möttes vi alla upp på Odenplan och nu hade Lollo kommit också. Gänget var samlat! ♥ Vi hoppade av t-banan vid Hötorget  och köpte lite blommor där. Sedan tog vi oss till Tacobar för att alla skulle äta lite middag. Mysigt hade vi det!! Jag tog en strips på donken, haha. Efter det så var det raka vägen ut mot Berwaldhallen...

Vi var där en halvtimme innan första konserten slutade typ, så vi slog oss ner i entrén. Fixade med blommorna och gick sedan och lämnade in dem. Och när konserten blev slut och allt folk började strömma ut så tog vi oss ut till artistingången och väntade där. För Malena skulle komma ut och hämta oss emellan konserterna för vi skulle ha 90-årskalaset (Malena, Charlotte och Mika fyllde det tillsammans). Strax därefter så kom M och vinkade in oss lite snabbt, haha. Vi hängde med bak och blev placerade på ett ställe medans hon skulle kila iväg och hämta Charlotte. Och det börjades samlas folk i rummet där, folk satt sig och åt där. xD HAHA. Men tillslut så kom Malena och Charlotte tillbaks, så de fick ställa sig framför oss plus Mika också. Och vi började sjunga "Ja må dem leva, ja må dem leva..." Så jäkla lyckat, haha. Folk runt omkring sjöng också med.. Också fick de presenterna av oss och de blev så glada så. :D Massa kramkalas och sedan blev det massa gosprat!! Efter tio minuter ungefär så var de tvungna att gå och fixa sig, äta och allt, för då var det bara en halvtimme kvar till nästa konsert. Vi tackade för oss och sa att vi satt högst upp på 2:a radens körläktare bakom dem, så de visste vart de hade oss. Vinkvink och vi trallade ut igen.. Och vi gick in direkt och hängde av våra jackor, sedan tog vi oss upp till den rätta ingången. Där Mika fick öppna sin present från oss, hon blev massa glad. ♥ Allt är filmat också, haha. Sedan tog vi oss in på våra platser och vi satt verkligen högt upp och precis bakom liksom. Satt där och pratade massa innan det började.. 

 

Konserten började vid sex-tiden och den var lika fantastisk denna gång!! Började med Dreamgirls, så underbart. Och det bästa i första akten var ju helt klart Charlottes One night only. WOW, säger jag bara!! Det måste upplevas på plats, den känslan! Galet. ♥ Och Lottakåren som de avslutade första akten med, herregud, vad vi skrattade! Så sjukt himla gryyymt!! En paus blev det också, då satt vi mest och pratade om allt. Andra akten började och där fanns det många höjdpunkter.. Duetten mellan Malena och Charlotte var lika fantastisk, wow amazing alltså. De är så fiina, åh! Och när Charlotte sjöng Take me to your heaven, så brukar hon alltid byta i sista refrängen och sjunga på svenska. Och hon gjorde det FÖR VÅRAN SKULL idag. Herregud alltså, hon lovade ju det dagen före, men trodde inte hon skulle komma ihåg det, men det gjorde hon. Hon sjöng sticket: "As dawn is breakin' there is so much more to say, So will you be my one and only when nights are lonely?, Hold on tight forever....." Och vänder sig om och pekar upp mot oss och bara: "Du finns i mina drömmar, tusen och en natt..." SÅ JÄKLA FANTASTISKT! Vi skrek som galningar och C hade kuuul. Men hon sjöng den på svenska för oss, woow. Vi allihopa dog på läktaren! Efter det kom en till höjdpunkt, nämligen Malena med La voix! Vi skrek, sjöng och dansade såklart. :D Och ett underbart Surpremesmedley som avslutning, helt fantastiskt!! Konserten avslutades med stående ovaktioner igen, wow. Och alla tre; Malena, Charlotte och Sissela vinkade glatt upp mot oss när de lämnade scenen. Vi skrek och tjoade som galningar typ!

Vi skyndade oss ut efteråt, tog jackorna och sprang ut och väntade ute vid artistingången. Först ut var Malena, underbara människa! Pratade lite snabbt med henne och det blev en gruppbild också, såklart. Malena: "Jag älskar er, mina galningar!". Söta hon. ♥ Vi stod även och vaktade M´s grejer när hon pratade med några andra, haha. Sen hoppade hon in i en taxi och åkte iväg, vinkvink! Vi stod kvar därute och väntade, ifall Charlotte skulle komma ut, hon hade nämligen bråttom iväg till Västerås på gig. Det kom lite folk ur orkestern ut och en kvinna säger när hon går förbi oss: "Titta! Där står Malenas och Charlottes fanclub!" HAHA, så härligt! Och efter en lång stund så kom äntligen Charlotte ut, vi hade inte missat henne, wiho! Massa kramkalas med henne, pratade lite granna och tog även här en gruppbild! Sedan var hon tvungen att åka iväg.. Vinkvink!


Vi drog därifrån, hoppade på en buss och sjungandes på "Hold on tight foreveeer... Du finns i mina drömmar!". Yeah!! Vi var så lyckliga så. Vi hoppade av nånstans och tog oss till ett Hemmakväll så jag och Annika kunde köpa godis. Sedan hem till Emma för att hon och Lollo skulle byta om lite.. Sedan tog vi bussen mot Odenplan där alla utom jag hoppade av, jag åkte vidare hemåt till Fridhemsplan...

Tusen tack glada/galna gänget för denna fantastiska oförglömliga dag!
Tusen tack till Malena och Charlotte också. ♥

Kommentarer
Postat av: Mika

HELT UNDERBART, FANTASTISKT, OTORLIGT, JÄTTEBÄST! <3

2009-11-12 @ 16:52:28
URL: http://aliveinthedangerzone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback