7/11 - Konsert till förmån av Barncancerfonden.

2009-11-16 @ 21:20:13

Jag och Micke var framme vid Tibble kyrka i Täby, där konserten skulla hållas, redan vid fyra-tiden. Insläppet var först vid fem-tiden men vi ville vara ute i god tid. De höll på att repa när vi kom dit, så vi tog oss upp och stod utanför dörrarna och lyssnade lite.. Britta kom ut efter en stund, så vi hejade på henne, trevligt! Vi stod där och lyssnade massa. Gunilla Backman repade också.. När det började närma sig insläppet så kom det massa folk, vi träffade en trevlig tant som vi pratade med och som sedan satt med oss inne i kyrkan också...

Insläppet blev försenat en kvart typ, men vi kom in och satte oss så långt fram det gick, rad tre typ.. Vid sex-tiden så började konserten, som var till förmån av barncancerfonden.. De artister som var med var: Gunilla Backman, Sarah Dawn Finer, Jennifer Brown, Johan Boding, Charlotte Berg och några ur One voice-kören! Och sedan var det lite folk som berättade lite historier om deras/familjens liv.. Jennifers unge var sööt, haha. Och Sarah sjöng For a friend, så otroligt fiint!! Britta och en släkting till henne sjöng Kents låt Utan dina andetag, fiint.. De samlade även in pengar och tror de fick ihop över 40 000 kronor.. Najs! Konserten höll på i två timmar ungefär! Verkligen en mysig och fantastisk konsert!

När det var slut så tog vi oss fram till Britta som några till gjorde. Tillslut blev hon ledig, kramkalas och lite prat med henne. Hon är mysig! Efter det så tog vi oss ut, utanför dörrarna och ställde oss typ utanför "backstage"-utgången.. Jennifer och Sarah kom ut först så vi stoppade S och berömde henne lite. Hon blev glad! Micke fick även fotta J, S och Peter Swartling med J´s kamera, haha. Sedan stod vi där pch väntade, efter ett tag så kom även Gunilla ut, så då pratade vi med henne och berömde henne, och sa att det var kul att se henne igen. Hon kände igen oss från skeppsbron i somras. xD haha. Kul! Sedan väntade vi bara på Charlie, men sedan såg vi henne gå runt och städa inne i kyrkan, haha. Så då trallade vi in till henne och pratade massa. Hon visste att vi kände Dea, hon hade sett bilder, haha. Så vi pratade lite om henne, Dea och lite allt möjligt! Hon har en go dialekt, haha. Sedan vinkade vi hejdå till Britta och tog oss därifrån... Mickes pappa hämtade oss i Täby, tack!

En lyckad och mysig kväll! :)


Kommentarer
Postat av: Jennifer

Åå där hade jag också velat vara :)

2009-11-16 @ 22:19:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback