Jess, finaste människan som finns. <3

2009-10-12 @ 23:29:17
10/10 - Tranan i Bollnäs.

Vi tog tio-bussen från Alfta, fick skjuts in dit av A-Ks mamma, framme i Bollnäs vid halv elva-tiden. Vi tog ut pengar direkt när vi kom dit, som visade sig vara lite onödigt efter kvällen. Men iallafall, vi gick in på Tranan direkt för det var så kallt ute. Kikade runt på stället, riktigt mysigt ställe ju. Vi köpte två drinkar var och satt vid borden och pratade lite. :) När vi stod vid baren ungefär så fanns det en dörr ut på sidan där, den lystes upp och in kom Marko och gänget och trallade in bakom baren direkt. Jag hann fram och skrek lite fint på Jessica och hon hörde och vände sig om och vinkade, så sööt! Och då var klockan redan tio i tolv, ingen aning om när de skulle börja, men vi anade väl att det skulle börja vid halv ett typ.. Vi drog och köpte en cider i baren och tog oss sedan ner på dansgolvet och dansade runt lite och tog sedan plats vid kravallet. Längts fram, men lite på sidan, framför Jess mick blev det..  

Vid halv ett så kom bandet, Jess och Marko upp på scenen, jiho! Jocke Ramsell var med på gitarr, lite förvånad ja! Jess såg mig direkt iallafall, fina människa! Och de började som vanligt med Ingen sommar utan reagge. Vilket drag, ojoj.. Och han sjöng nästan alla låtar som han sjöng under sommarturnén. Så himla mysigt!! Jess är bara assööt. Och Marko hittade mig, jag fick sjunga i micken. Millenium 2, iih, Jess gjorde tummen upp. xD HAHA. Men det var jäkligt svårt att hålla sig fast där framme, för det blev trångt och det knuffades en hel del. Jag har blåmärken på benen och armarna, hej! Men det var askul att se detta på en nattklubb, men galet va hett det blev att stå där och skrika med. Och extranumret med Rocka på, så himla grymt. Jag och Jess... "jag målar graffitti och skriker Fett Fett" ..med händerna i luften. ;) haha. Så sjuktkul!!! Och spelningen slutade vid tio över ett ungefär..

Vi trängde oss ut direkt, tog oss över till baren sidan och ställde oss där på sidan av, där vid dörren där det kom in och gick bakom. Messade Jess och frågade om hon kunde komma ut lite snabbt, så vi stod där och väntade. Hela bandet sprang förbi typ, träffade Marko. Kram och frågade hur det var, haha. Efter en stund så kom Jess ut, lövely människa. Kramkalas och sedan stod vi där ett tag och pratade lite om kvällen, skolan och lite mys.. :) Hon är helt underbar! Och när vi stod där med Jess så kom en i bandet förbi, (minns inte namnet på han, han med det blonda långa håret?!) han stannade upp och bara: "Ja, nu känner jag igen dig när du står här med Jessica! :D Hur är det?" haha så kul!! Sedan var Jess tvungen att gå bak igen, så det blev kramkalas och vi skulle höras av snart igen. Det finns ingen som hon, ååh. ♥ Puss och vink!

Klockan var strax efter halv två, så vi hämtade jackorna och tog oss ut.. Det stängde ju vid två-tiden. Så vi stod utanför och väntade på hennes mamma. När vi stod där så såg vi att Jocke stod lite längre bort vid artistingången på sidan. Och det stod en tjej med han också, en lång och blond korthårig tjej.. Det såg ut som Sanna, så vi tog oss över vägen för att smyga lite fram och se om det var hon och det var hon. :D Jag blev chockad, hon blev också chockad att se mig där. xD haha. Så galet kul, kramkalas och massa prat med henne. De hade låst sig ute. xD Men det kom en till slut och öppnade till dem.. Men vi stod och pratade lite om kvällen, när vi ses igen, när hon fyller och lite sånt.. Så himla mysigt! Och så himla lyckat att träffa henne där ju, ååh.  Sedan skulle hon och Jocke åka hemåt till Sthlm igen så vi sa hejdå och vinkvink, ses snart igen liksom.. Och vi snurrade runt massa där utanför, såg när Jess och en till i bandet drog iväg till hotellet också, hihi. Strax efter två-tiden så kom A-Ks mamma och hämtade oss, tack så mycket! Vi var hemma strax efter halv tre och vi gick och la oss direkt.

Helt FANTASTISK kväll/natt!! Jag finner inga ord, ååh. :D

Kommentarer
Postat av: Annika

Att Sanna har låst sig ute var väl egentligen inte förvånande xD ASG ååå Sanna! <3

2009-10-13 @ 15:32:59
URL: http://sannafreak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback