14/8 - MZW tour!

2009-09-23 @ 23:35:19
Tror klockan stod på ringning vid nio-tiden. Upp och hoppa. Vi duschade, åt frukost och tog med oss de som skulle med. Tog oss till centrum och sedan raka vägen in till hötorgscity för att träffa Annamia. Så kul att träffa henne igen ju.. Pratade på om lite allt möjligt, hihi. Var kvar där till ett-halv två typ.. Och vi tog oss ut till Gröna Lund, skulle ju se Måns på kvällen.

Kring två-tiden var vi nog där.. Gick till scenen för att se om det var nå folk där, första raden typ bara. Hittade folk vi kände som vi ställde oss hos och pratade.. Stod på sidan och kollade om folk kom också. Messade med Linda och fick reda på en soundcheck tid och det var vid 17-tiden. Som sa åt oss att ta med regnkläder, haha. Hm, tänkte vi när det var strålande sol och stekhett. xD haha. Vi trallade runt lite på grönan, sjöng singstar tror jag.. Vi var till sidan och där träffade vi Anna när hon kom, mycket trevligt. :) Tillslut kom Linda också, nån minut efter fem. Hon hade dock bråttom in för de skulle ju repa.. Strax därefter så började det regna, och hagla. Herregud alltså. Det verkligen kom ner stora hagel också. xD Vi hade ju ställt våra väskor på marken med poncho över, men dem hämtade vi för de blev ju sjöar på marken. xD Tog dem och sprang upp till spelhuset för att komma under tak. Det gjorde ont att få haglet på sig, haha. Det var helt sjukt alltså. Efter en 20-30 minuter så var det över.. Och vi tog oss fram till scenen efter ett tag tror jag. Såg soundchecket och blev nog kvar där och pratade med folket efter det..



Vid åtta så började hela konserten.. Vi skrek som galningar, extra mycket när Linda och Anna dök upp!! Vi sjöng med, skrek och hade sjuktkul. :D Måns uppträdde med både gamla och nya låtar, han är ju bara så jäkla grym och jag älskar hans låtar.. Några favoriter var; One minute more, Freak out, Brother oh brother, Miss america, Maniac, Forever, Rewind, Cara mia och Hope & glory. ♥ Konserten varade i ca en timme, toppen betyg på konserten. Helt fantastisk! Efteråt så tog vi oss bort mot vip-hyllan, för vi hade sett att Marie Serneholt var där, så vi hejade på henne och pratade lite.. Sedan tog vi oss till sidan vid scenen, inte den sidan Måns signerade på utan den andra.. Anna kom ut men hon skulle prata med sina släktingar först. Så vi stod mest där helt upp och ner.. Tillslut så kom Linda ut, goskram och lite beröm till henne.. Pratade massa henne, underbara människa.. Och vi tog kort tillsammans innan det var dags för henne att gå.. Och vi såg även Petra "September" Marklund där, så vi var fram till henne och pratade lite, kul. Träffade Jimmy Källqvist också, som spelade bas i Måns-band, jäkligt trevlig alltså.. Sedan drog han och Petra typ, då väntade vi in Anna.. Så när hennes släkt gick så passade vi på att prata lite snabbt med henne också. Hon är ju så go! Vi tog kort tillsammans med henne också. Sedan blev det kramkalas och vinkvink!


   

Vi tog oss därifrån, trallade en bit innan vi hoppade på bussen till nybroplan och sedan t-banan raka vägen hem till Micke.. Där vi satt vid datorn ett bra tag innan vi gick och la oss och go´nattade.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback