6/9 - Mysig dag med olika folk. <3

2009-09-30 @ 23:48:49
Jag tog en tidig buss från Sandviken till Stockhom, var framme kring halv tolv-tiden. Gick och låste in mina väskor. Och mötte sedan upp Micke vid spärrarna och vid tog oss till bussen och raka vägen ut mot Gröna Lund. Det skulle vara Mix megapols artistjakt där och sedan en konsert med lite olika artister. Vi var där för Velvet främst, men även Sarah och Måns!

Vi var på grönan vid halv ett-tiden ungefär, inte så mycket folk vid scenen. Träffade några vi kände och bestämde att stå med dem.. Sedan såg vi att det var singstar-tävling bredvid i ett tält så vi gick dit och sjöng. xD haha. Jag kom på toppplacering, men tydligen vann jag inte för de ringde aldrig mig, vad jag vet iallafall.. Artistjakten började vid två-tiden.. Det var fem killar som tävlade, de var helt okej.. Och vid tre-tiden typ så började artisterna och först ut var Velvet.. :D iih så himla bra!! Direkt efter henne så tog vi oss till sidan för att få träffa henne.. Efter en stund så kom hon ut, pratade lite snabbt och även en av hennes dansare Christopher var med. Så äntligen fick vi träffa han med, haha. Sedan stod vi typ där på sidan och såg resten av artisterna som var; Style, Martin Stenmarck, Sarah Dawn Finer, Kim Wilde & Fibes Oh Fibes, Lili & Susie, Johan Palm, Veronica Maggio, Pauline, Kim och Måns Zelmerlöw!! Vi blev tyvärr kvar hela tiden, för vi ville se Måns och han var sist. xD haha. Men direkt när Måns så drog vi och då var klockan typ fem eller nåt.. Så vi såg inte vem som vann artistjakten...


Raka vägen mot tv-huset blev det, tror jag.. Stannade till på lilla ica vid karlaplan och köpte lite gott och sedan mot tv-huset.. Vi skulle på Så ska det låta-inspelning med Linda Bengtzing, vid halv åtta-tiden men var där lite tidigt.. Bara vi och Martin där. :) Najs! Sedan kom även Hampus, Frida och Sandra och gjorde oss sällskap! Insläpp vid halv åtta typ och vi tog våra vanliga platser längst fram bredvid orkestern, pratade med Pernilla innan också, trevligt. :D Artisterna kom in... Linda och Magnus Bäcklund i Puttes lag och vi fick Linda mot oss, så himla lyckat!! I andra laget så var det Rigo och Pauline.. Inspelningen var jätterolig och Linda är ju bara hur sööt som helst! Underbara människa. ♥ Den slutade strax efter elva-tiden.. Pratade massa med Pernilla, lövely. Pratade även med Peter innan vi var tvungna att lämna studion.. Tänkte säga hejdå till Mimmi också men precis då kom Linda i världens fart så vi följde henne upp och pratade lite och sedan försvann hon.. Vi blev kvar en stund, pratade med E-M och Simon som hade varit där också. Trevligt! :)

Sen drog jag och Micke.. T-banan till centralen, och sa hejdå till han och jag sprang vidare på centralen för att hämta mina väskor och sedan tillbaks för att ta t-banan hemåt.. Och biten mellan t-banan och hem hit så telefonade jag och Micke, trevligt. Var nog hemma här strax efter tolv nån gång och gick nog och la mig direkt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback