Dans a´la Nathalie. <3

2009-09-09 @ 17:21:26
Gårdagen...
Vid åtta så tog jag t-banan bort till Odenplan och gick bort till Lasse Kühlers Dansskola. Såklart så lära man ha en kod för att komma in, men när jag kom dit så tyckte jg att det var en bekant som stod vid cyklarna och det var Sara Kullander, också en dansare (dansa bakom september förut). Så det blev kramkalas och massa prat med henne, trevligt. Och hon sa även att Nathalie var på väg dit, iih. Efter ungefär tio minuter så dyker Nat upp.. Kramkalas och prat, hon tackade för vykortet bl.a, haha. Hängde med dem in, gick och bytte om direkt. Pratade lite mer om att jag flyttat till Sthlm och så, hon blev verkligen jätteglad. :D hihi. Betalade för klassen, 140:- och sedan in i salen... Det var bara dansare från LKD, också jag och Sara, haha.

Klassen började vid 20.40. Och Nathalie började med att presentera sig lite grann.. Efter det så började vi med en uppvärmning, lite yoga och lite styrka.. Jobbigt, haha. Och Nat är söt! Och såklart så skulle hon köra lite diagonaler också, jag gillar det inte så värst. Var med i början på Jazz walk, men sedan blev det snurrar och sådant. Då kollade jag bara.. Tillslut så började vi med koreografin, men först så lyssnade vi igenom låten. Vi skulle dansa till Bleeding love, älskar den låten.. Sedan började hon lära ut stegen, en bit i taget. Och vi dansade igenom den några gånger.. När vi hade gjort en bra bit på koregrafin så delade vi upp oss i två grupper och dansade. Och det sista vi gjorde var att vi skulle bestämma en känsla vi skulle dansa med, typiskt Nat grej, haha. Det var skönt att bara släppa allt och bara dansa, följa musiken.. Häftigt! Klassen gick bra, hela koreografin gick faktiskt bra, över förväntan! Efter det så var det en liten avslappning och stretch stund. Klassen slutade vid 22.20 typ.. Pratade lite snabbt med Nat efteråt, hon skulle stanna kvar en stund men jag lära hem.. Tackade för att jag kom och allt, vi skulle höras av snart igen! Sa hejdå till Sara också. Sprang och bytte om och sedan trallade därifrån. Raka vägen till Odeplan och vidare hem till Fridhemsplan.








Det var andra gången jag dansade för Nathalie nu, första gången var ju i april som sagt. Jag tycker själv att jag har utvecklats lite grann och det är kul att lägga märke till sådant. Tillbaks till Nathalie.. Hon är ju, som många av er kanske vet, en stor förebild för mig inom dansen. Det är hennes förtjänst att jag började dansa överhuvudtaget. Så det är väldigt speciellt att få dansa för henne.. Jag älskar hennes stil, hennes sätt att lära ut på.. Hon dansar med en sån enorm känsla, utstrålning och dansglädjen som hon förmedlar, hon lyser verkligen. Det är väldigt häftigt att se och uppleva!! Nathalie, du är och kommer alltid att vara en person som jag ser upp till! DU ÄR GRYYYM!!!

Nästa dansklass för Nat blir den 21 november, om inget hinner dyka upp före då.. Längtar :D
J-u-s-t  D-a-n-c-e . . .

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback